Mit csináltál ma az órán?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
irodalom:kakaptuk a dolgozatot 2-es lett 3,4-re számitottam
nyelvtan:néztem kifele a fejembõl, és szomszédommal dumáltam
matek:irtunk ,és keményen rágoztem
biosz:irtunk ,puska volt
osztályfõnöki:politizáltunk
világéletemben 5-ös voltam,10 évesen megyei 8. lettem matekversenyen,utána rosszabbnál rosszabb matektanárok lettek.ha rendesen figyelnék,meg tanulnék itthon,lehetnék 4-es
ReaL MaDRid x siempre
kb nálam is így van :o (mondjuk a matekból simán lennék ötös is akár, csakhát a matektanárnõ :cx)
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
biosz:kikaptuk a dogát,4-es lett (H) meg közben a bõrrõl tanultunk és ettem,mert ez a tanár rendes,és nem szól érte,ez az egyetlen óra,ahol sapkában ülök -.-
spanyol😛rofesor David voltam,kihívott a táblához,h írjam fel a pörkölt receptjét spanyolul :A_SD?_AF?ASG mert most ilyen spanyol kajákról,meg ilyesmikrõl tanulunk,és fejébe vette,h akkor írjuk le a pöri receptjét.
gyorsan elment az óra
angol:másik csoporttal néztük a tróját angolul megint,és nem zenét hallgattam,meg lestem ki a fejembõl,hanem néztem,pedig már vagy 5x láttam ezt a filmet.
irodalom:bánk bánt olvastam,elvileg mára kellett,de holnap kéri számon,és szembesülnöm kellett azzal a ténnyel,h csak én olvastam el 😄D
mert még a végét nem olvastam el tegnap este,az óra amúgy is unalmas volt
matek:helyettesítõ tanár jött be,jegyzeteltem,semmi extra nem volt
tesin meg ping-pongoztam meg kosaraztam,pedig mentünk volna focizni,ha nem esett volna az esõ :\
egyébként általában figyelni szoktam,csak az olyan órákon szoktam beszélgetni/rajzolni/lesni ki a fejembõl,amelyek nem érdekelnek.pl ilyen a rajz,a kémia és még pár tantárgy.ezekbõl úgy sem érettségizek,év végén meg átmegyek egy kettessel azt viszlát.pl kémiából.egyébként félévkor 2 db 2-esen és 2 db 3-asom lett,többi 4-5,szal nem vagyok olyan rossz tanuló,érettségi tantárgyak közül egyedül a matek nem megy,abból hármas vagyok.
ReaL MaDRid x siempre
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
2. Földrajz: Hát untam magam (magyarország ipara vagy mi..)
3. OF: mûsort próbáltunk farsangra :S
4. Matek: figyeltem és röhögtem a tanáron mert azt mondjuk rá, hogy terhes( hozzáteszem, hogy férfi a tanár...)
5. Irodalom: dolgozat valakinek az életrajzából...3 sort írtam és röhögtem :S
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
BUDA > miskolc.
2.Német-TZ-t írtam😞 ami sz@rul sikerült
3.angol-zenét hallgattam
4.töri-kikaptam a dogát ami 2-es lett
5.Matek-Zenét hallgattam
6.Fizika-Dogát írtam
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
1. tesi | szintén
2. Angol | Helyettesítés, dumálás
3. Angol | felmentünk a számtech terembe, és neteztünk
4. Töri | Helyettesítés, dumálás
5. Mérések | Kikaptuk a tz-t, csak nekem meg még 1-2 gyereknek lett 2es, a többinek 1-es.
6. Rajz | Rajzoltunk, közben lehetett dumálni, meg enni.
7. informatika | Neteztünk, de elõtte le kellett gépelni valami szöveget.
2. Ének TZ (leszarom)
3. Biologia hülyéskettem (kövi óra TZ)
4. Matek figyeletem mert olyan a tanár... (egybõl üvöltözik)
5. Töri TZ (puska)
6. Tesi ellógtam
én olyan 3-4-es tanuló vok
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
4. óra: Angol: feladatok megoldása, döglés
5. óra: Tesi, floorball
6. óra: Oprendszerek elmélet: Mittomén már mirõl volt szó 😊
7. óra: Adatbázis elmélet: sql-t folytattuk
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
2.Tesi: nem volt tanár, és helyettesítés sem volt sajna😞
3.Számtech:doga volt
4.Angol:voltam
5.-6.: rajz volt, és jól elvoltam, mert lófaszt sem csináltam
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
2. fizikatémazáró
3. töridolgozat
4. magyarfelelés
5. matekdoga
6. biológia-egész órán ismétlés-
7. ebédszünet, zenepróba
8. angolfelelés
9. németfelelés
(kedvenc órám ma a biológia volt.)
És ez nem vicc. Sajnos.<#levele>#levele>
2.spanyol...rendagyokbol doga...1 hiba----1es(1 es lesz😄)
3.biosz...doga lett volna, csajok kisírták h nelegyen
4.magyar....duma az 5vös jövöjéröl, koleszt lehet megszüntetik stb...😞
5.angol...boring-.-
6.elmaratt
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub