Mit csináltál ma az órán?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
hát ja, csak azért mondtam, hogy a tanuláshoz sok köze nincs

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

ScarY MAN
az elobbi inkabb...
es a masodik az meg sztem alap mindenhol...nem ?😄

...

Mike
mi nálad az eminens diák, aki magol egész nap és nem vegyül a többiekkel?
mi nem tanultunk rosszul (az osztály hangadó része) de mindien baromságban benne voltunk, nem voltunk szentek 😊))
meg mindenki segített a másiknak, szal összetartottunk
akkor ez most eminensség?

meg hát azt is vedd figyelembe, hogy az ugynevezett felnöttek is csak utólag okosak

Mike
asszem infotanár akarok lenni, ezt én is tudom csinálni, ehhez még tanári diplomára sincs szükségem
elheverek, a kölkök meg hoznak nekem kv-t az automatából
bár unnám
sorsolnánk hogy ma észosztás van, vagy hajcsizás, illetve ha álmos vagyok (mindig) akkor hajcsizás

mondjuk kérdezni lehetne, mert 😊

heheh, lightos meló az egyszer biztos

ScarY MAN
kap...amugy utaljuk...infotanarnak nem jo...gyermekvedelmis emberke is o...arra jo...

...

ScarY MAN
meg sztem ez a tema a "felnotteknel" nem olyan fuhhdebejovos... mert ok kis eminens diakok voltak es persze hogy beirjak hogy "bezzeg amikor o iskolaba jart akkor tanult"...csak az a baj hogy ez nagyreszt nem igy volt...
de itt ezt mindenki elhiszi😛 ...hogyne... xD

...

Mike
jó óra
és ezért kap pénzt? szép

ScarY MAN
neked mi bajod van? 😄
minden info ora ilyen...

...

ScarY MAN
semmit...ide oda maszkal...sajat gepen dolgozik...ennyi.
meg most van ez a bezarjak a sulikat tema es jonnek a tanarok beszelgetnek...megmittomen😄

...

12346
fú tök kemény-.-

Mike
és micsinál az infotanár?

Mike
jó oké, hogy figyeljenek, de ha szar a tanár, és az egész annyira unalmas, meg érdektelen?

ScarY MAN
há kabbe 😄 😛

...

SNAKE01
én ma se nem vagyok iskolában -.-

ScarY MAN
most jottem be suliba xD
info ora...felvan adva mit csinaljunk....de nem azt csinalom....es a tobbi emberke se...majd egyik srac megcsinalja es atkuldi...
😄

...

Kicsikiraly
hát énis kb vmi ilyesmit mondok, meg azt, hogy amikor az ilyen szar tanulás miatt csak szar munkátok lesz, és majd a buszon fogtok üvöltözni hogy mér ilyen drága a buszjegy, na majd akkor gondoljatok vissza, hogy nem lett volna jobb figyelni?

DFTBA ಠ_ಠ

Mike at home
én csak anynit mondok, vissza fogjátok sirni a sulit, meg az hogy ingyen van
mondjuk igaz az is, hogy lehetne hazsnosabb, életszagóbb információkat is átadni, dehát ha tanár ezeket tudná (mondjuk hogyan tõzsdézzünk, írjunk üzleti tervet, hogyan páylázzunk) már rég nem tanár lenne

másrészrõl ha a tanár érdekesen ad elõ teljesen mindegy mi a téma, a legtöbb ember alapjában véve kiváncsi és érdeklõdö

jah és ha már rámjött itt a bölcselkedés, akkor annyit tanácsot adnék, hogy amennyi kiselõadást, óratartást csak lehet, vállajatok el. Mert akkor késõbb már nem stresszeled magad ha 10->sok ember elõtt kell megszólalni, prezentálni, és ez hatalmas elõny

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
mi is kikaptunk egy ilyen magyartanárt anno, úgy osztotta a karót mint egy sztár az autogrammot, nem egy humán karrier tört derékba

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
hét nemtom, akit nem érdekel ez az egész ne járjon oda

12346
gyerünk gyerekek, fejlõdik a pénzszállító biznisz, mindig kell új ember 300 forintos nettóért/h^^ biztiõrbõl, felszolgálóból szintén nem lehet eleget kitermelni:|

Gabesz amd64
anno ezt tanítgatta nekünk a tesitanár,de ahogy láttam nem ment neki én nem erõltettem 😄

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
aztapicsa azkész
LOL

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Picar77
még irni se tudok na mindegy 😄

()() (^^)

Gabesz amd64
semmit,mert nem tanulok már hihi

Picar77
Ja ezekkel mindig gondban vagyok 😄 (Ilyen vagyok amúgy 3 éertségiztem magyarbó és már nem tanulok)

()() (^^)

disorder14
1.Tesi-Rendszerint kosarazunk
2.Angol-Kecie tanár dogát íratott
3.Irodalom-Dögunalom, verselemzés
4.Töri-Jegyzetelés
5.Lásd 4.
6.Német-Ha bemegyek rendszerint rinyálunk a tanárnak hogy ne tanuljunk mert úgyse ebbõl érettségizünk de nem fogja fel a borsónyira töppedt takony agyával.

Sadist
vizsgán úgyis szopni fogtok zarosok -.-

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

sweech
:/

megelõzték :CCCc

®™ üzenete:
mindjárt jön akyyy és elmondja hogy a muszály pontos j

zoli122
hát én is szegedi vok.... és a 6kiló az télleg ilyen suli ismerem de nem oda járok hála isten 😊 nekem a holnapi napom

1. OF (semmit tevés, esetleg néha üvölt a tanár)
2. Angol nincs tanár már (2hete)
3. Tesi (ellógok és ki megyek a boltba)
4. Matek figyelés/jegyzetelés
5. Infó (tanár gépében való turkálás)

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

muszáj lenne magyaron is figyelned :C

BUDA > miskolc.

Picar77
1 óra figyeltem mert muszály volt
2-3 tanár halálra untatott
4-7 Zenét hallgattam

()() (^^)

bardocz
bazz de jó nektek hogy simán tudtok zenét hallgatni én eddig csak nyelvtan tz közben hallgattam nem zavarta a tanárt
Sanyix
1. már nememléxem, szal nem valószínû, hogy nagyon éber lettem volna
2. erre sem emléxem
3. erre sem.
4. mintha az oszályfõnõknek hõbörögtem volna valamirõl, aztán zenét hallgattam
5. folytattam amit az elsõ 3 órában csináltam
6. valami rendezést csináltam pascalban
7. dumáltam a haverokkal, és néha úgy tettem mintha figyelnék.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

😄ASDADDdddd

Csabesz6
lolbazmeg:]]

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

buldozer99
😄😄

Forca Barca

csgery
Ez nagyon büntet!! 😄 lehet annak a tanárnak türelme...
1-2 ábrázoló geometria: "az az úriember alszik ott?!" hehe
3 anyagismeret: WoW poster készítése lelkesen -sokadik rész-
4 irodalom: új padok pakolása, Biblia
5-6 informatika: SoldierOfFortune2 -mindiglelõttekmerténcszek-
7 német: <3

most aztán kemény vagyok. /bow

csgery
hello midnenki!
a suliban nálunk egész nap ilyen "fekvés" megy, ezért én is csak fekszek... meg néha figyelek, de az már részletkérdés... a matek pl nálunk olyan, mintha szünet lenne... meg a kémia, fizika, töri is. és ezért szeretek csak a suliba járni, mert a padon lehet jól feküdni😊
EZT... (na jó azért nem... de a videó akkor is nagy) 😛

odex
punnyadtam...

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

mikó egész órán mongya a tanár azt hogy mijen pacalt fõzött a férjének 2 órán keresztül nemtom te figyelnél e rá!

na má ezzel mi rosszat montam??
ha ott lettél volna tudnád mi van!

sweech
fú hát akkor te is kemény vagy <#wow2>

+ a cigó minden szünetbe

mechanika:angyalkát játszottam (2-es)
mechanika:ittis (2-es)
tesi:elmaradt (4-es)
magyar:reggeli (4-es)
magyar:aludtam (4-es)
töri:aludtam (3-as)
matek:elmaradt (4-es)

ez megy EGÉSZ évbe!!
2007 02 13 szeged 6-KILA FOREVER

buldozer99
1.Biosz: Röpdoga
2.Kémia: Helyetesítés(feküdtem+zenét halgattam)
3.Angol: Jegyzeteltem
4.Matek: Helyetesítés(Ökörködtünk😄)
5.Tesi: Kézenállás
6.Ének: Fájt a fejem basztam az egészre😄

Forca Barca

Kicsikiraly
na akkor tessék (igaz történet alapjén xD)
1.Ének: Nem volt tanár szabadfoglalkozás
2.Töri: figyeltem/jegyzeteltem
3.Irodalom: figyeltem/jegyzeteltem
4.Matek: bonyolult ügyek miatt ezen az órán volt föcidoga szt 4, 4/5 lesz
5.Föci: Bonyolul ügyek miatt ezen az órán irtuk aláa felvételi jelentkezési lapokat.

nyesze 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;