Mit csináltál ma az órán?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
mi nem tanultunk rosszul (az osztály hangadó része) de mindien baromságban benne voltunk, nem voltunk szentek 😊))
meg mindenki segített a másiknak, szal összetartottunk
akkor ez most eminensség?
meg hát azt is vedd figyelembe, hogy az ugynevezett felnöttek is csak utólag okosak
elheverek, a kölkök meg hoznak nekem kv-t az automatából
bár unnám
sorsolnánk hogy ma észosztás van, vagy hajcsizás, illetve ha álmos vagyok (mindig) akkor hajcsizás
mondjuk kérdezni lehetne, mert
heheh, lightos meló az egyszer biztos
de itt ezt mindenki elhiszi😛 ...hogyne... xD
...
meg most van ez a bezarjak a sulikat tema es jonnek a tanarok beszelgetnek...megmittomen😄
...
info ora...felvan adva mit csinaljunk....de nem azt csinalom....es a tobbi emberke se...majd egyik srac megcsinalja es atkuldi...
😄
...
DFTBA ಠ_ಠ
mondjuk igaz az is, hogy lehetne hazsnosabb, életszagóbb információkat is átadni, dehát ha tanár ezeket tudná (mondjuk hogyan tõzsdézzünk, írjunk üzleti tervet, hogyan páylázzunk) már rég nem tanár lenne
másrészrõl ha a tanár érdekesen ad elõ teljesen mindegy mi a téma, a legtöbb ember alapjában véve kiváncsi és érdeklõdö
jah és ha már rámjött itt a bölcselkedés, akkor annyit tanácsot adnék, hogy amennyi kiselõadást, óratartást csak lehet, vállajatok el. Mert akkor késõbb már nem stresszeled magad ha 10->sok ember elõtt kell megszólalni, prezentálni, és ez hatalmas elõny
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
LOL
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
()() (^^)
2.Angol-Kecie tanár dogát íratott
3.Irodalom-Dögunalom, verselemzés
4.Töri-Jegyzetelés
5.Lásd 4.
6.Német-Ha bemegyek rendszerint rinyálunk a tanárnak hogy ne tanuljunk mert úgyse ebbõl érettségizünk de nem fogja fel a borsónyira töppedt takony agyával.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
mindjárt jön akyyy és elmondja hogy a muszály pontos j
1. OF (semmit tevés, esetleg néha üvölt a tanár)
2. Angol nincs tanár már (2hete)
3. Tesi (ellógok és ki megyek a boltba)
4. Matek figyelés/jegyzetelés
5. Infó (tanár gépében való turkálás)
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
BUDA > miskolc.
2. erre sem emléxem
3. erre sem.
4. mintha az oszályfõnõknek hõbörögtem volna valamirõl, aztán zenét hallgattam
5. folytattam amit az elsõ 3 órában csináltam
6. valami rendezést csináltam pascalban
7. dumáltam a haverokkal, és néha úgy tettem mintha figyelnék.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
3 anyagismeret: WoW poster készítése lelkesen -sokadik rész-
4 irodalom: új padok pakolása, Biblia
5-6 informatika: SoldierOfFortune2 -mindiglelõttekmerténcszek-
7 német: <3
most aztán kemény vagyok. /bow
a suliban nálunk egész nap ilyen "fekvés" megy, ezért én is csak fekszek... meg néha figyelek, de az már részletkérdés... a matek pl nálunk olyan, mintha szünet lenne... meg a kémia, fizika, töri is. és ezért szeretek csak a suliba járni, mert a padon lehet jól feküdni😊
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
ha ott lettél volna tudnád mi van!
mechanika:ittis (2-es)
tesi:elmaradt (4-es)
magyar:reggeli (4-es)
magyar:aludtam (4-es)
töri:aludtam (3-as)
matek:elmaradt (4-es)
ez megy EGÉSZ évbe!!
2007 02 13 szeged 6-KILA FOREVER
2.Kémia: Helyetesítés(feküdtem+zenét halgattam)
3.Angol: Jegyzeteltem
4.Matek: Helyetesítés(Ökörködtünk😄)
5.Tesi: Kézenállás
6.Ének: Fájt a fejem basztam az egészre😄
Forca Barca
1.Ének: Nem volt tanár szabadfoglalkozás
2.Töri: figyeltem/jegyzeteltem
3.Irodalom: figyeltem/jegyzeteltem
4.Matek: bonyolult ügyek miatt ezen az órán volt föcidoga szt 4, 4/5 lesz
5.Föci: Bonyolul ügyek miatt ezen az órán irtuk aláa felvételi jelentkezési lapokat.
nyesze 😊
DFTBA ಠ_ಠ