2074
-
#2034 Életkor: 12 alatt -
SL #2033 zenét hallgatok meg néha írok valamit a füzetbe. -
#2032 adózok -
DAK3 #2031 én orán? hüha andris haveromal beszéltem egész oránXDDDDDDD mint mindigXD -
#2030 Aki nem tudná...http://velvet.hu/trend/2010/02/24/tobb_millioan_hianyozhatnak_az_iskolai_logas_vilagnapjan/
Mai napi lógást elnézem mindenkinek! -
#2029 demenő vagy lehetek a barátod?
irónia -
#2028 én nem lógnék amúgy, csak már elegem van hogy a szakmámat tanulnám és olyan tanárt raknak elém aki nem ért hozzá és még büszke is rá... majd 2 hónappal a vizsga előtt ez leesik az igazgatónak is, végre rádöbbennek hogy 5hónapos lemaradásban vagyunk... de sebaj, van még 2 hónapom hogy megtanuljam az 1 éves anyagot -
nenus #2027 ez nem mai történet hanem multhét pénteki...
matek: jó oda a későbbi busz is
föci:kiborult pia takarítás
teknika:ott valamit szereltünk
kémia:óra közepén szó nélül kementem 2 haverommal kávézni
biosz: dolgozat -.-
német: ott nagyon jól néz ki a tanár és szerencsére az 1. padban ülök ^^ -
#2026 Mennyi lógós jár ide... :D -
#2025 délben már végeztem és holnap is fél tízre kell csak bemennem
ígykellezt -
#2024 uncsii, és idegesítő, uccsó 2ről haza is jöttem -
#2023 Nekem ma suli sincs... szalagavató van és amiatt nem kell bemenni :D -
#2022 nah...nincs első órám de mehetek be mert korrepetálásra vagy mi a fenére fogok járni -
#2021 könyörgöm, hat órám volt max :D és legfeljebb fél óra volt az út hazáig, ráadásul az semmi ami ott volt, nem láttam értelmét a lógásnak. -
#2020 -
#2019 nade tesit... -
#2018 Ha buzitantárgyat puskáz az ember(irodalom, nyelvtan), akkor oké, nade matekot... -
#2017 mondjuk én se lógtam még akkor de puskázni azt puskáztam... -
#2016 te sose lógtál 7-8.ban? -
#2015 Az egy alreg volt. -
#2014 tök vicces h ilyen általános iskolai élményeidről ilyen lelkesen mesélsz, mintha olyan menő lenne hogy azokat a kis semmi 45 perceket is ellógod, azokat a nevetséges dogákat is kipuskázod, és az ilyen szintű felelésektől is félsz :D
(nem te voltál aki mesélte hogy a papája cégvezető és majd úgy lesz állásod?) -
#2013 4 óra volt, elsőről totál elkéstem, utolsó 2 percre értem be :D -
#2012 8óra, abból 6 számvitel
már a faszom kivan... -
McDanos #2011 tesi:Pókfoci(elhülyültük)
irodalom:Felelés János Vitézből(wáááá)
matek:dolgozat(5-ös puskáztam a padtársamrólXD)
angol:elmaradt(legalábbisnekemkieesett). -
#2010 Nekünk is volt pár oszt.társunk gettán, mi inkább kocsmába mentünk. Tegnap csak osztálykarácsony volt, meg tesi. Bírtam 5 percet teremfocizni kb :D Mondjuk mi ezt durván küldjük, kapuba állva többet futok, mint kispályán :D -
Janiapek #2009 Még péntek éjjel voltunk az osztályból 4-an Guettán, utána mentünk egyből suliba, töriórán egyik srác szó szerint elaludt, tanár mondta keltsük már fel :D De jó volt egész nap kómásan, bár matek felelés elég neccesen ment :P -
McDanos #2008 (tegnap)Csak két óránk volt:)De egy hü..e ünnepségre bent kellet maradni végig hülyültük az egészet na mindegy irok a témához.
Nyelvt:alvás hát szombaton nem tanuluk mindenki huzta a bőrt mert tanárt nem volt bent utána bejött póker a pad alatt
rajz:egy 5-ért tanítottuk a kicsiket:) -
#2007 ma se csinálunk semmitXD
eddig 2 órám volt, aludtam az előadóban^^ mire felkeltem már leesett hó is -
#2006 Nekünk rendes nap lesz.magyar,biosz,tesi,filozófia,töri,ofő(osztálykarácsony, 2. felvonás) -
#2005 -
#2004 Velem az volt a helyzet, hogy azt hittem ezen a héten szombaton kell bemenni suliba, erre ma mondják, hogy előbbi héten szombaton kellet volna bemennem...7 órát igazolhatok.
-
#2003 nincs az az isten hogy én szombaton dél előtt felkeljek
értelmét se látom amúgy bemenni 3órára, mikor rövidítve is lesz és úgyse csinálunk semmit, mert hát ünnepek meg stb... -
#2002 Hát hogy hogy hogy? Másnaposan fogsz bemenni :D -
#2001 Szombat utolsó nap, nem tudom hogy fogok bemenni. Pénteken osztálykarácsony egy kocsmában :D -
#2000 Ték! -
#1999 váááá -
#1998 faszomba,még jövő keddig megyek -
#1997 mi is csak filmezni megyünk be^^
a lányok sütnek, mi fiúk meg viszünk piát oszt' csapunk egy 3órás bulitXD -
#1996 jövőhét kedd, nekünk nem lesz már suli -
McDanos #1995 Töri:puskázás
MAt:uncsi
ofő:beszélgettünk:)
nyelvtan:3 5-ös
ének:hülyülés