Mit csináltál ma az órán?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
uncsii, és idegesítõ, uccsó 2rõl haza is jöttem

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

angelslie
Nekem ma suli sincs... szalagavató van és amiatt nem kell bemenni 😄

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Bulykin
nah...nincs elsõ órám de mehetek be mert korrepetálásra vagy mi a fenére fogok járni<#bohoc>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Kicsikiraly
könyörgöm, hat órám volt max 😄 és legfeljebb fél óra volt az út hazáig, ráadásul az semmi ami ott volt, nem láttam értelmét a lógásnak.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Bulykin
<#banplz>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Doomista
nade tesit...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bardocz
Ha buzitantárgyat puskáz az ember(irodalom, nyelvtan), akkor oké, nade matekot...
Bulykin
mondjuk én se lógtam még akkor de puskázni azt puskáztam...

Bulykin
te sose lógtál 7-8.ban?

bardocz
Az egy alreg volt.
Kicsikiraly
tök vicces h ilyen általános iskolai élményeidrõl ilyen lelkesen mesélsz, mintha olyan menõ lenne hogy azokat a kis semmi 45 perceket is ellógod, azokat a nevetséges dogákat is kipuskázod, és az ilyen szintû felelésektõl is félsz 😄

(nem te voltál aki mesélte hogy a papája cégvezetõ és majd úgy lesz állásod?)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Lyukasbogrács
4 óra volt, elsõrõl totál elkéstem, utolsó 2 percre értem be 😄

Bulykin
8óra, abból 6 számvitel
már a faszom kivan...

tesi😛ókfoci(elhülyültük)
irodalom:Felelés János Vitézbõl(wáááá)
matek:dolgozat(5-ös puskáztam a padtársamrólXD)
angol:elmaradt(legalábbisnekemkieesett).

:D :) Xd

bardocz
Nekünk is volt pár oszt.társunk gettán, mi inkább kocsmába mentünk. Tegnap csak osztálykarácsony volt, meg tesi. Bírtam 5 percet teremfocizni kb 😄 Mondjuk mi ezt durván küldjük, kapuba állva többet futok, mint kispályán 😄
Még péntek éjjel voltunk az osztályból 4-an Guettán, utána mentünk egybõl suliba, töriórán egyik srác szó szerint elaludt, tanár mondta keltsük már fel 😄 De jó volt egész nap kómásan, bár matek felelés elég neccesen ment 😛
(tegnap)Csak két óránk volt😊De egy hü..e ünnepségre bent kellet maradni végig hülyültük az egészet na mindegy irok a témához.
Nyelvt:alvás hát szombaton nem tanuluk mindenki huzta a bõrt mert tanárt nem volt bent utána bejött póker a pad alatt
rajz:egy 5-ért tanítottuk a kicsiket😊

Bulykin
ma se csinálunk semmitXD
eddig 2 órám volt, aludtam az elõadóban^^ mire felkeltem már leesett hó is <#wow2>

bardocz
Nekünk rendes nap lesz.magyar,biosz,tesi,filozófia,töri,ofõ(osztálykarácsony, 2. felvonás)
Bulykin
<#hehe>

Doomista
Velem az volt a helyzet, hogy azt hittem ezen a héten szombaton kell bemenni suliba, erre ma mondják, hogy elõbbi héten szombaton kellet volna bemennem...7 órát igazolhatok.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Bulykin
nincs az az isten hogy én szombaton dél elõtt felkeljek<#gonosz1><#idiota>
értelmét se látom amúgy bemenni 3órára, mikor rövidítve is lesz és úgyse csinálunk semmit, mert hát ünnepek meg stb...

Doomista
Hát hogy hogy hogy? Másnaposan fogsz bemenni 😄

bardocz
Szombat utolsó nap, nem tudom hogy fogok bemenni. Pénteken osztálykarácsony egy kocsmában 😄
Piloss
Ték!

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Piloss
váááá

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Piloss
faszomba,még jövõ keddig megyek<#szomoru1>

Bulykin
mi is csak filmezni megyünk be^^
a lányok sütnek, mi fiúk meg viszünk piát oszt' csapunk egy 3órás bulitXD

Lyukasbogrács
jövõhét kedd, nekünk nem lesz már suli <#beka2>

Töri:puskázás
MAt:uncsi
ofõ:beszélgettünk😊
nyelvtan:3 5-ös<#nevetes1>
ének:hülyülés

Bulykin
6 órám volt, abból az elsõ 5ön nem csináltam semmit...és holnap is ugyan ez várható:S viszont ha nem megyek be akkor igazolatlan

Lyukasbogrács
4 órám volt, tulajdonképpen nem csináltam semmit.

irodalom:póker
term.ismeret:alvás
tesi:FOCI<#taps>
angol:<#violent>doga

Doomista

angelslie

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Doomista
Semmi, csak este van, fáradt vagyok és össze vissza beszélek 😄

angelslie
Most mibaj van?😄
Komolyan nem tudom mikor kezdödik :S Pedig jó lenne..

Doomista
Neeeee legyél kecibuta <#ejnye1><#ejnye1><#pias><#ticking><#phone><#hehe>

angelslie
Ezt jó lenne tudni 😮

Doomista
Akkor nekem örülnöm kellene, mert 18.-ig van sulim? <#wow2><#wow1>

Piloss
dec23-jan3

de bassza meg az hogy lehet hogy az öcsémnek 21.-e már szünet?<#falbav>

Bulykin
jövõhét utáni hét szerda... én ekkor megyek utoljára😊

Doomista
Itt akik sulisok, és rendelkeznek szünetekkel, azoktól kérdezem, hogy nektek mikor kezdõdik a 'téli' "szünet" ?

Bulykin
#1976 csak most nem ketten hanem 5en voltunk<#bohoc>

nyelvtan:Tintázás+dolgozat másolása a padtársról
rajz:hokiztam
tesi:Távolugrás+kötélmászás+foci
matek😛óker
technika:A tanár beteg(H1N1) igazgató volt velünk játszottam a jó fiút

Lyukasbogrács
szívás, engem is kérdezgetett, míg meg nem jöttek páran, aztán már hozzám se szólt <#idiota>

Bulykin
nálunk meg nem bazze, és tök szar volt, mert ugye amíkor sokan voltunk akkor nem igazán szólítgatott engem hogy mondjam a feladatot, de így...<#buck> megcsináltam vagy 20atXD

Lyukasbogrács
utolsó angolon mi is úgy volt, hogy maradunk négyen, de visszajöttek -.-

Bulykin
ma 7órám volt, abból 5 számvitel T_T
utolsó órán már csak ketten voltunk<#hehe>

Lyukasbogrács
jaja, kaptunk érte egy szendvicset 😄