2074
-
donoki #1034 hála isten mi tul esünk minnél előbb ezen :D -
#1033 nekem meg ballagás 22-én,de ma volt utolsó nap :D -
#1032 nekem meg ma :P -
donoki #1031 nekem tegnap volt :D -
#1030 Általános...:) -
donoki #1029 általánosból vagy középből? -
#1028 Holnap ballagás! =) -
#1027 nekem nem éri meg fel kelni :S ma is volt eghy órám. a 3. az első kettőt monjuk ellogtam de azon se csináltak semmit. szal nemtom holnap azért egy órára bemegyek elbúcsúzoka haveroktól meg miegymás :D azt go kocsma vasárnap meg nyár nyitó buli :DDD jeee -
#1026 nekünk jövőre megy nyugdíjba kémia tanárunk sajna:D ma egy gyerek wapozott,és meg kellett mutatnia a képeket a mobiljában,mert ha valaki lefényképezi,azt rendőrséggel fenyegeti XD kiváncsi avgyok kit kapunk majd a helyére,de hogy nem fogunk enyit szakadni az biztos... -
#1025 én is igy voltam. életem első intője mert leszemeteztem a kémia tanárt. 4 év szivatás után ennyit megérdemel, nem? :) -
#1024 Öööö, utolsó héten sikerült megkapnom életem első intőjét, nem mindenkinek megy ez...
Német óra : beszélgetek pad társammal. Rámszól tanár olvassam fel a feladatot neki, mondom : "beszélgetek" ; ő erre : "Beszélgetsz? jó én meg intőt írok" ... Ügyes vagyok! Sebaj :D -
#1023 nálunk fordítva megy kémián,oszttársamnak 2.98-as átlagra a kettesért felelnie kell -
#1022 töri-lógtam
matek-lezártak
magyar-lógtam
angol-videót néztünk
francia-lezártak 1.81-es átlagra 3-asra
-
#1021 Biosz - nemmentembe
Német - doga, jó lesz
Töri - 4es leszek évvégén, faszás
Angol - fagyizás
Fizika - vmi filmet néztünk, jó volt az elején a zene :D -
#1020 Én már nem bukok.
Egész nap haveromat buzditottam alkohollal h menjen át mindenből...
mert ugye ha megbuki NEM LESZ KIVEL INNOM :'((((( -
#1019 Megtudtam, hogy milyen lesz az év végi bizonyítványom...hát szar. 5 db 2-es. :((( -
#1018 hu,ma kiderült hogy mégiscsak meglesz 3-as fizikából,pedig már szüleimet felkészítettem a kettesre,mind1 ha nem kérdezik nem mondom aztán majd fel sem tűnik nekik csak a kettes matek:D -
#1017 Fizika doga volt ma egy fontos doga volt,ha nem lesz 1-es,akkor full bevan biztositva a 3-as fizikábol.Olyan 3-as lesz a doga ^^
Holnap kémia felelés,de elvileg én nekem nemkell,szal készülni nem fogok rá. -
hallertos #1016 Ezt nézegettem:
Katt -
#1015 Vicces vagy?? -
Szeszmester #1014 Mit mond a frissen végzett, munkát nem kapott TKBF-es a frissen végzett és munkát kapott TKBF-esnek?
"Egy BigMac menüt kérek, kólával." -
#1013 Nem voltak itthon a szülők, olyan simán elaludtam itthon az első két órát, hogy hihetetlen. Bementem három órára, az egyiken abszolúte nem figyeltem, a másik tesi volt, a harmadik meg Fizika ahol feleltem a hármasért.. Meglett :) -
donoki #1012 semmi
-
#1011 semmi Xtra...meghuztak angolnyelvtanbol... :D =( :S :)) -
#1010 ugyehogyugye? :D -
#1009 kikészítettem ma a fizika tanárom:D -
donoki #1008 nékem he -
#1007 nekem -
#1006 Látod, nekem meg még 30án is vizsgázni kell... na kinek a jobb? Te 30ra elfelejted azt is, hogy létezik olyan intézmény, hogy iskola. -
#1005 nekünk pénteken nemlesz suli.
de ez a hét még kemény lesz sajnos,lesz sok doga és felelés :C -
donoki #1004 nekem jövőhéten ccsak 3 :> -
#1003 Tegnap nekünk nem volt suli,tanárok kirándulni mentek!:D -
#1002 nemvoltam ma suliba...amrmint penteken...de 3 ora volt megtartva szal nem maradtam le semmirol...kezi edzesre se mentem le...de lementem konditerembe xD -
#1001 áá nekem egy órám volt, hülyeség volt felkelni -.-
de legalább feleltem :D -
#1000 ték -
egyébként én csak az 5. (utolsó) órára mentem be angol témazárót megírni -.-
jövőhéten még 4 nap aztán szünet:P
ték -
#998 Szegények! Én már nem járok be suliba, csak itthon uncsizok. :D -
donoki #997 semmit, nem voltam ma suliban -
#996 Itt ülök a kibaszott unalmas számtech óránkon.. Mintha otthon nem lenne netem.. Az ECDL vizsgákat meg már leraktam. -
a mi falunkban is volt asszem de mi nem mentünk, bár terveztük h paradicsommal megdobáljuk öket de aztán inkább Junkiesra mentünk el. na az jó volt :DDD