Mit csináltál ma az órán?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...
...
8-tól 12ig kocsma 12tól fél 2ig biliárd
azt go haza
de mi az a tömködés????
\"You are fucking crazy people!\"
2.Matek: Feladatok
3.Magyar: Fekvés
4.Ünnepség: Ökörködtünk(és nem öltöny meg ilyenek,hanem sokásos cucc😄)
5.Töri: Fekvés
Forca Barca
Hogy utálom az öltönyt...
Pedig még nyártom is <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Semper Fidelis
2. Matek: Szögszerkesztés suxx, figyeltem
3. Ünnepség *_*
4. Töri: Semmi, új fogalmak...
5. Angol TZ, 5*-ös lett... padtársamnak segítettem 😄
6. HonÉsNép: Tanár elfordult, írt a táblára közben az egész osztály mutogatott neki XD utáljuk...
Semper Fidelis
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Töri: TZ (cetli)
Nyelvtan: Rajz
Matek: FIgyeltem, a rajzomat folytattam xD
Angol: Elmentem sulimeccsre xD
Semper Fidelis
BUDA > miskolc.
geci nagy volt, igaz órákon agyhalál de szünetben ment a foci
és amúgy egész nap probáltam figyelni és volt 2 angolom és nem küldtek ki, pedig az volt a szokás :/
1. Asszem Nyelvtan, semmit se csináltam
2. Matek füzetbe talán 3 sort leírtam, vmi x2, iesmiket vettünk 😄
3. Kémia jegyzeteltem, figyeltem és nem én feleltem😛
4. Fizika TZ, nem tanultam semmit, elõttem ült az osztály strébere, leírtam róla mindent + a mögöttem lévõ srác segített 😄 4-5 körüli
5. Angol TZ, elég jó lett
6. Ének na ez vicces, tanárnak próbája volt ezért tesitanár kivitt minket, fociztunk a kisebbekkel, vlt 1 szitu amikr picit jobban odatettem magamat, kissrácot meglöktem picit, erre a gyerek izomból hasbavág, én meglököm, segg tesitanár engem küld le, nemmeek le majd 2 perc múlva lemeek, felakar küldeni az igazgatóiba és visszaszóltam h minek bazdmeg?😄
7. Osztályfõnöki Úgy kezdi az órát a tanár h nekem odaszól: Kurva életbe beértéL? haveromnak meg Bazdmeg. meert h mi mit káromkodunk, tanárnak mostanában elõször káromkodtam... aztán dumáltunk
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
2.Kémia: Szintén
3.Angol: TZ
4.Matek: Feladatok
5.Tesi: Foci
6.Ének: Ökörködés
Forca Barca
2.matek,alvás 2-es számrendszert vették
3.ének, tanár kikészitése versek átköltése
4.töri, doga horthy és a fasiszta bandájárol
5.biosz, alvás de itt tényleg beludtam
DFTBA ಠ_ಠ
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
2. Biosz, Geci ofõ iratott velünk 3 dolgozatot, és nekünk kellett leosztályozni, 3-4-5öt írtam rájuk😄
3. Német, Mivel Theodoros a nevem a tanár megszólal óra közepén h Theodoros, erre én h he? és beírt a fegyelmibe...
4. Tesi, Bsek alázása Fociban
5. Irodalom Nem volt tanár, pofázás
6. Rajz Elkéretõztünk megnézni h kit vettek fel, meg utána mekiben kaja 😄
7. Angol 15percet ovltam ott mert addigra értünk vissza😄, tanár bejelentette h holnap írunk.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
tesi-kocsma
német-alvás meg baromkodás
angol-figyelés
boisz-figyelés
kémia-figyelés