2074
  • donoki
    hála isten mi tul esünk minnél előbb ezen :D
  • bardocz
    nekem meg ballagás 22-én,de ma volt utolsó nap :D
  • Kicsikiraly
    nekem meg ma :P
  • donoki
    nekem tegnap volt :D
  • Czdano
    Általános...:)
  • donoki
    általánosból vagy középből?
  • Czdano
    Holnap ballagás! =)
  • NeverwinterKING
    nekem nem éri meg fel kelni :S ma is volt eghy órám. a 3. az első kettőt monjuk ellogtam de azon se csináltak semmit. szal nemtom holnap azért egy órára bemegyek elbúcsúzoka haveroktól meg miegymás :D azt go kocsma vasárnap meg nyár nyitó buli :DDD jeee
  • bardocz
    nekünk jövőre megy nyugdíjba kémia tanárunk sajna:D ma egy gyerek wapozott,és meg kellett mutatnia a képeket a mobiljában,mert ha valaki lefényképezi,azt rendőrséggel fenyegeti XD kiváncsi avgyok kit kapunk majd a helyére,de hogy nem fogunk enyit szakadni az biztos...
  • Kicsikiraly
    én is igy voltam. életem első intője mert leszemeteztem a kémia tanárt. 4 év szivatás után ennyit megérdemel, nem? :)
  • Kaplan
    Öööö, utolsó héten sikerült megkapnom életem első intőjét, nem mindenkinek megy ez...

Német óra : beszélgetek pad társammal. Rámszól tanár olvassam fel a feladatot neki, mondom : "beszélgetek" ; ő erre : "Beszélgetsz? jó én meg intőt írok" ... Ügyes vagyok! Sebaj :D
  • bardocz
    nálunk fordítva megy kémián,oszttársamnak 2.98-as átlagra a kettesért felelnie kell
  • Brolly28
    töri-lógtam
    matek-lezártak
    magyar-lógtam
    angol-videót néztünk
    francia-lezártak 1.81-es átlagra 3-asra
  • jax
    Biosz - nemmentembe
    Német - doga, jó lesz
    Töri - 4es leszek évvégén, faszás
    Angol - fagyizás
    Fizika - vmi filmet néztünk, jó volt az elején a zene :D
  • Skynet723
    Én már nem bukok.
    Egész nap haveromat buzditottam alkohollal h menjen át mindenből...
    mert ugye ha megbuki NEM LESZ KIVEL INNOM :'(((((
  • Csuhai G
    Megtudtam, hogy milyen lesz az év végi bizonyítványom...hát szar. 5 db 2-es. :(((
  • bardocz
    hu,ma kiderült hogy mégiscsak meglesz 3-as fizikából,pedig már szüleimet felkészítettem a kettesre,mind1 ha nem kérdezik nem mondom aztán majd fel sem tűnik nekik csak a kettes matek:D
  • Doomista
    Fizika doga volt ma egy fontos doga volt,ha nem lesz 1-es,akkor full bevan biztositva a 3-as fizikábol.Olyan 3-as lesz a doga ^^
    Holnap kémia felelés,de elvileg én nekem nemkell,szal készülni nem fogok rá.
  • hallertos
    Ezt nézegettem:
    Katt
  • minigirl
    Vicces vagy??
  • Szeszmester
    Mit mond a frissen végzett, munkát nem kapott TKBF-es a frissen végzett és munkát kapott TKBF-esnek?
    "Egy BigMac menüt kérek, kólával."
  • Kaplan
    Nem voltak itthon a szülők, olyan simán elaludtam itthon az első két órát, hogy hihetetlen. Bementem három órára, az egyiken abszolúte nem figyeltem, a másik tesi volt, a harmadik meg Fizika ahol feleltem a hármasért.. Meglett :)
  • donoki
    semmi
  • ScarY MAN
    semmi Xtra...meghuztak angolnyelvtanbol... :D =( :S :))
  • minigirl
    ugyehogyugye? :D
  • G04LK33PeR
    kikészítettem ma a fizika tanárom:D
  • donoki
    nékem he
  • Dragooon #1007
    nekem
  • minigirl
    Látod, nekem meg még 30án is vizsgázni kell... na kinek a jobb? Te 30ra elfelejted azt is, hogy létezik olyan intézmény, hogy iskola.
  • Doomista
    nekünk pénteken nemlesz suli.
    de ez a hét még kemény lesz sajnos,lesz sok doga és felelés :C
  • donoki
    nekem jövőhéten ccsak 3 :>
  • buldozer99
    Tegnap nekünk nem volt suli,tanárok kirándulni mentek!:D
  • ScarY MAN
    nemvoltam ma suliba...amrmint penteken...de 3 ora volt megtartva szal nem maradtam le semmirol...kezi edzesre se mentem le...de lementem konditerembe xD
  • NeverwinterKING
    áá nekem egy órám volt, hülyeség volt felkelni -.-
    de legalább feleltem :D
  • Dragooon #1000
    ték
  • Dragooon #999

egyébként én csak az 5. (utolsó) órára mentem be angol témazárót megírni -.-
    jövőhéten még 4 nap aztán szünet:P

ték
  • minigirl
    Szegények! Én már nem járok be suliba, csak itthon uncsizok. :D
  • donoki
    semmit, nem voltam ma suliban
  • Kaplan
    Itt ülök a kibaszott unalmas számtech óránkon.. Mintha otthon nem lenne netem.. Az ECDL vizsgákat meg már leraktam.
  • NeverwinterKING

a mi falunkban is volt asszem de mi nem mentünk, bár terveztük h paradicsommal megdobáljuk öket de aztán inkább Junkiesra mentünk el. na az jó volt :DDD