Mit csináltál ma az órán?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hat osztály hö az jó soki én csak 4 oszályosba járok az is ép elég
\"You are fucking crazy people!\"
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
meg még ma fogok végezni lángfotometriás mérést :| 😊
ennyi
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
de azt azért azt nem mondanám, hogy kedvenc vagyok, csupán normálisan készülök órákra, fõleg azokra amiket szeretek, (meg azokra is amit meg nem, mert azokra fõleg muszáj) és a tanárok ezt többnyire azért becsülik --> elnéznek ezt-azt
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
1.Magyar: Alvás😄
2.Magyar: Alvás
3.Töri: Zene,Tömködés xD
4.Info: SG,Half-Life LAN
5.Mozgókép: Film(Feketén Fehéren)
6.Technika: Mûhelyben😊 meg tannáral csajokrol meg sex-rõl beszélgetés😊
Kedd:
1.Biosz: Ökörködés
2.Kémia: Szintén,jah és kikaptuk a dogát ami 1-es lett:S😄
3.Angol: Kikaptuk a dogát,3-as lett...,meg jegyzetelés
4.Matek: Dögunalom (feladatok)
5.Tesi: Szekrényugrás
6.Ének: Ökörködés
Forca Barca
azér ez nagyon vad, te ilyen tanár kedvenc vagy??már bocs a kifejezésért😛
a mienk néha jó fej csak buzi is de lehet rajta röhögni😄DDD
Tiszta agyrém..., nyomi csoport társaim meg persze: jaaaj deee jóóó, csináljuk!!
A végén, a végsõ döfést az adta, hogy hozzá tette: "a végén még lehet hogy több pontotok lesz így, mintha hallottátok volna a szöveget"
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
1. álmos voltam
2. kiosztottam 3 karót mert nem tanultak, azt a kushadást mindeki bújt, eheheh
3. lukas
4. újságot olvastam, és megkértem a gyerekeket hogy halkabban üvöltsenek 😊
5. kb 5 gyereknek beszéltem a többiek nem figyeltek, meglesz ennek még a böjtje
6. a fele osztály szerintem hazament, de ma rendes voltam snki nem kapott igazolatlant
7. "frissen és üdén" fakultációs óra volt, púpnak a hátam közepére, a kölkök szintén "frissek és üdék" voltak
este 7 javítgattam a fecniket, megpróbáltam kibetüzni a macskakaparásukat, aki már irt valamit nem kapott karót, mert lehet, hogy jót írt csak én nem tudtam elolvasni 😊
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Magyar: hülyüsél
matek:figyelés
kémia:doga 6 kérdés volt tudtam 3at azt egyet lelestem a haverról
remélem lesz egy 3as😛
biosz:tanár párokba osztott minkat azt a párommal mindenról beszéltünk csak a bioszról nem xD
angol:HALÁL bazz hogy ott mi volt te bazz a tnárunk buzi xD
de így minden órán elõjön ez a téma tehát mindig a buziknál kötünk ki: elsõ órán is ilyet szól:ehez az anyaghoz csak segg kell. meg neki is 😄D
következõ is angol azon játék volt: osztolytársa elküldte a picsába a másikat azt a tanár mondja h mér kell igy beszélni a másikkal õ se beszél így vele azt mondja h TE BUZI ezt a gyereknek másik osztálytársam meg szólal bagoly mondja XDDDDDD hát én ott meghaltam de a fél osztály is <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
de holnap doga kémiából áááá egész nap tanulni fogok ma<#hehe>#hehe>
és ma elsõ két órára nem mentem be
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
aztan :
fizika - hat nemtom...figyeles lesz belole
angol
angol - alvas...zene hallgatas...de lehet h ropdogat irunk...szal csak azutan lesz az alvas+zene combo...
info
info - poshadok... nemtom mit fogok csinalni... amit jonak latok... jatek, zene, beszelgetes...tanarneni oltogatasa
matek : ez meg majd kiderul mennyire leszek faradt... sztem alvas is kialakulhat xD
...
vagyis az egyik, csak abból már figyelek, mert akarok egy jegyet javítani
A türelem rozsdát terem.
nemkell markas kutyfule lonyallal..mind1 tetudod.
Lazadni meg lehet, de talan pont nem az egyik legnagyobb nemzeti unnepet kell ezaltal semmibe venni.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
meg nem azon hogy hanyadikos vagy, bar ehez kell egy kis érettségi szint(agyilag).nagyhibanak tartom hogy ennyire semmibe veszed a marc15ikét, de majd kesobb rajossz teis , hogy buta voltal.