Mit csináltál ma az órán?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Föci - írtunk
Fizika - lestem ki a fejembõl, meg leírtam ami a táblán volt
Töri - megúsztam 1 felelést, feküdtem a padon
Nyelvtan - lestem ki magamból+zenét halglattama
Kémia - figyeltem
Töri - egész órán feküdtem a padon csukott szemmel =), a tanár "rámszólt" de úgymaradtam😄
Német: Vágtam, de leszarom, holnap doga
Föci: Feleleltem, 3mas, bõven jó föcibõl
Angol: Flash volt. Kitchen, living room, bedroom... mushroom
Magyar: Nem volt rossz
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
2: Matek: UNALOM
3: Angol: dumáltam me roh@dtul nem érdekelt az anyag
4: Tesi: FOCI FOCI és FOCI
5: Fizika: DOGA-puskázási módszer fejlesztése
LIVE Gamertag: G04LK33PeR
2.Magyar: Szintén😄D
3.Töri: Zene
4.Info: HL LAN
5.Mozgokép:Valami filmet néztünk...
Forca Barca
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
amugy 1.Angol: Ökörködés
2.Biosz: Szintén
3.Föci: Ablakot diszitettek,én addig tömködtem...😄
Forca Barca
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
vigyetek kõtörõ kalapácsot szedjétek fela macskakövet és dobáljátok mega tanárokat<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Töri: Összefoglalás (a tanár szadista)
Angol: rajz
Olasz: rajz, figyelés
Tesi:Nem tesiztem.
Holnap ugyanez <#confused>#confused>
Semper Fidelis
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
nyelvtan - rajz
fizika+matek - figyelés
tesi - semmittevés
elektro - jegyzet, a tanár ma elemében volt ("éjen rákosi"x3)
2. matek - gyakorlás
3. ofõ - teszt töltés
4. Fizika - lestem ki a fejembõl
5. irodalom - zenét hallgattam
6. német - kijavítottuk a verseny feladatokat
2,angol:tz írás amirõl óra végén tudtam meg hogy tz
3,föci:beszélgetés pici figyelés
4,kémia:röhögés figyelés
5,tesi:nem tesizek egy hónapig^^
ma meg döglõdés volt