2074
-
#1114 na megvolt évnyitó,igazgató szövegelt,aztán órarend erre a hétre,aztán jövünk haza,2 új osztálytárs,valamelyik tanár meg most kezdi a pályát x) -
csgj #1113 hát igen, tudod vannak ilyen kiegészítő órák (pl nekem lesz emberismeret, társadalomismeret, művészetek), melyeket azért nyomnak bele az órarendbe, hogy meglegyen a megfelelő óraszámod... teljesen feleslegesek, nem is kapsz belőlük rendes jegyet, de azért úgy vannak :P Nekünk meg most már nincs kémiánk, énekünk, rajzunk, föcink, de helyette növelték például a fizika óraszámot (vagy a magyart, matekot, stb)... még rosszabb, mert nekem csak a kémiával volt bajom :P -
#1112 nekem 3szor van 6, egyszer 8 és egyszer 7 :/ de mondjuk az a 8 úgy van h ilyen kötelező foglalkozás, tánc :S közgáz suliba minekolyan? (am kilencedikes vok.) -
csabiks #1111 holnap 2 órám lesz jupppíííí
általános iskola\második osztály\ -
csgj #1110 nekünk 4-szer lesz 7 óránk egy héten, aztán lesz egy 6 órás nap... de a hétfői 7 órából nekem az első kettő lyukas óra lesz, mert akkorra nem vettem fel emelt tárgyat (11-ben ez a szokás :P) -
#1109 nah az órarend meglett,nem rossz órerend van,a legjobb,hogy csütörtökön 4 óránk lesz,DE tudom,hogy az orarend változni fog,szal ez a 4 ora elfog tünni és +2-t fognak rárakni,tuti fix,ilyen nincs szakközépben,hogy 4 óra,sőt örüljünk neki ha 1 heten 1 db öt órás nap lesz.
uj töritanár...jön...kicsi...full sminkelve,iszonyatosan telinyomva parfümmel,köhögtem,tüsszögtem,égett a torkom,de mosolyogtam.[küüh,köhhmmm,krráááák.] -
#1108 Nekem meg 9, hogy rohadjanak meg.. Yippi-ka-jee -
#1107 holnap nulladik órában tesi :| dejó lesz
utálom a sulim ^^ -
#1106 megvolt az evnyito... juppi... holnap szokasos 7:15 os orakezdes 2 tesivel... bar cuccot nem viszek...lehet be se megyek xD -
csgj #1105 7??! Mekkora szívatás már... nekünk 5 lesz, de úgy, hogy elmarad az első. (11. osztály, gimi) Amúgy én is most jöttem évnyitóról, 1000 diákkal szenvedve a melegtől (kis aulában ennyi ember összezsúfolva = rohadt meleg, poshadt levegő), hallgatva az igazgató hülye szövegét... (remélem nem esgézik a diri :D) Mondott egy nagyon érdekes hasonlatot, melyben az is szerepelt, hogy a korlát nélküli lépcsőről beesel a liftaknába. Szóljon vki, ha látott már olyan liftaknát, amibe bele lehet esni a lépcsőről! -
#1104 nah évnyitóról jöttem,ismét ugyan az,megint az a igazgatoi blablabla,gyenge taps,orarend,balbalabl,nagyon szeressem sulit,mert holnap máris 7 kemény óránk lesz ! ... de ezvan,tulélem mint mindig. -
#1103 nekünk pénteken kelett menni. augusztus 31.-én -
#1102 Nyugi én a beköltözést meg mindig ballagással keverem XD -
#1101 évnyíto,bosc xD -
cucmalajmc #1100 lol, biztos elírta, de tetszik. -
#1099 Évzáró? :DA:S -
#1098 Engem az aggaszt,hogy nekem holnap lesz 4kor az évzáró,de mértnem ugyanugy,mint sok sok gyereknek,akiknek hétfön lesz az évzáro+suli,ez lenne a legjobb ötlet,akkor legalább holnap még lett volna egy nap,de nem...máris 4kor menni...grr... -
#1097 Hmm indul befele a tápig :p 2.án költözök be a koleszba, sztem onnan irok majd -
#1096 de jóóó :DD
nálunk volán sztájk lehetne :P
-
#1095 békávésztrájk. és akkor nemtudunk bemenni a suliba :D -
#1094 mér?:O
én amúgy se megyek egy hétog suliba... -
#1093 Az lol lesz hogy hétfőn tanítás aztán kedden már be se kell menni :D (mármint a pöstieknek.) -
#1092 köszi :) -
#1091 gratta :) -
#1090 Átmentem xD ... muhahahahaha xD ... am nekunk hetfon lesz evnyito...meg sztem minden masik iskolaba :D ... -
#1089 Lol ^^ -
#1088 xDD
ha évnyitóra nem is mész el az nem nagy gáz. 3.án minden kép menj be:P mindenhol akkor kezdődik.
lehetne még hosszabb ez a szünet:S -
#1087 Nekem vasárnap lesz az évnyitó:D -
#1086 de aza legjobb h kb senkise tudja h mikor van évnyitó, a suli honlapja megszűnt, amikor meg elmentem a sulihoz akkor meg zárva volt -.-
bemegyek január környékén, az csak jó lesz :D
-
#1085 :D
nekünk küldenek lapot, h mikor van évnyitó meg első nap :S -
#1084 én meg nemtudom h mikor van évnyitó :o -
#1083 hajrá ^^ -
#1082 sok sikert:) -
#1081 el is felejtettem ezt a topikot :S
de majd most belendül megint :D -
#1080 ma potvizsga... kiderul hogy 11 vagy mehetek 12 be :S =( -
#1079 na ma elmentem bizonyítványomért,szeencsére nem volt sor:DD -
#1078 na ma bemegyek suliba bizonyítványért,cask ezért felkelek 10kor,erre mondják hogy holnap lehet menni érte 8 és 10 között?még nyáron is keljek fel ezért,és ráadásul tavaly még lehetett menni 3-ig... -
#1077 Én csak táska nélkül mentem be egyszer. Thats all. -
#1076 lol:DD
nekem még áltba egyik oszttársam jött el pizsómába :DD azér az nem volt semmi :DD -
#1075 :D
még azis fain volt hogy papucsban jöttem suliba XDD
késésben voltam,elfelejtetem a cipöt felzöttyenteni,és papucsban mentem be valami szoba papucsba :D