Mit csináltál ma az órán?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The first room what they have vandalized, was the sports hall..."
Haverom fordítása:
"Az elsõ szoba amit megvandalizáltak, az a sportolós elõcsarnok volt..."
<#idiota>#idiota>
DFTBA ಠ_ಠ
\"You are fucking crazy people!\"
1.Magyar: Alvás
2.Magyar: Ökörködés
3.Töri: Ökörködés
4.Info: Half-Life LAN
5.Mozgókép:Ökörködés
6.Vmit olvasott a tanár aztán 20 percel elöbb haza
Kedd:
1.Biosz:Kikaptuk a dogát 5-ös lett
2.Kémia:Helyetesítés (semmit tevés)
3.Angol:Semmi
4.Matek:Szabályokból doga...
5.Tesi: Foci
6.Ének: Semmi
Szerda:
1.Matek: Feladatok
2.Fizika:Fénytan
3.Magyar:Ökörködés
4.Magyar:Ökörködés
5.Töri: Ökörködés
6.Matek: Elmaradt
Forca Barca
DFTBA ಠ_ಠ
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
hagyomány õrzõ nap, címszoval. kicsit off:
elég nehéz elképzelni a jokis "kommunista" iskolám az ápr 4-i hagyományt õrizné ami, a felszabadulás napja volt.
hogy ne legyen ennyire off.
kedden:sulival fogászatra mentünk, de ha ez annak nevezhetõ akkor , ezzel a tudással énis elmehetnék fogorvosnak.
(értsd, beültél, kinyitottad, -deszépekafogaid mehetsz- szindroma :/ )
ezek uán volt 3 angol órám, ezeken alatalaban néha dolgozok néha nem.
szerencsére az angolt nagyon tudom, igy kicsi elõnyt élvezek oszt tarsaimmal szemben.1 német órával büszkélkedhetek...nemigazan kedvelem :/.
ezek után töri óra, a tanár egy rozmár , szivat, beszólógat.. tipikus 'köcsög'.
matekom elmaradt, reménykedem hogy nem lesz 1es a TZ-m mert ha igen bukó lesz.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A türelem rozsdát terem.
...
mindig kicsit késve osztja ki. És emiatt az oszt társaim azt mondták hogy ne irjunk mert még nem osztotta ki. Tanár kiszaladt, behozta a dogákat és kiosztotta. Aztán mondta hogy lapot tollat elõ röpdoga. Mire mindenki: De hát most osztotta ki az elõzõt :S... Am. egész nap nem volt semmi különös 😄 majd holnap írom az egész hetet 😄
DFTBA ಠ_ಠ
1.Magyar: Fekvés
2.Magyar: Fekvés
3.Töri: Zene
4.Info: Half-Life LAN,MSN
5.Mozgokép:Film:
6.Technika: Elmaradt
Kedd:
1.Biosz: Ökörködés
2.Kémia: Felelés (2-es)
3.Angol: Jegyzet
4.Matek: Feladatok kikaptuk a TZ-t (4-es)
5.Tesi: Foci
6.Ének: Ökörködés
Szerda:
1.Matek: Bambulás,néha feladatok😄
2.Fizika: Fénytan,figyelés:S
3.Magyar: Tanár felhúzása😄DD
4.Magyar: Itt is (Itt már nagyon ideges😄DD) fölhöz baszta a szemüveg tokját...el is tört😄DDD
5.Töri: Ökörködés
6.Matek: Fizika volt...(20 percel elöbb haza)
Csütörtök:
1.Föci: 7.-el voltunk össze vonva... de alütte 6 fiú hurolkodott a suliba vmi padokat😄DD
2.Matek: Feladatok
3.Fizika: Figyelés
4.Angol: Jegyzetelés,Ökörködés
5.Oszt fõ: Nem volt tanár helyette 6.órábol Rajz
6.Rajz: Oltást kaptunk😄
Holnap:
1.Angol: Bambulás
2.Biosz: Ökörködés...kikaojuk a dogát(jó lett😉 )
3.Föci: Nincs tanár
4.Tesi: Foci
Forca Barca
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
A türelem rozsdát terem.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
A türelem rozsdát terem.
2.Biosz: Következõ orán TZ és ez a tanár mindig kiadja a dogát hogy megbeszéljük hogy könnyebb legyen!(a megfejtéseket leírtuk)😄
3.Föci: Alvás
4.Tesi: Szekrényugrás
Forca Barca
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
2. Matek😄oga nem volt nehéz...
3. Fizika:Matek folytatása... meg fénytan...:S meg doa kikapása 2-es 2pont és 3-as
4. Angol:Feladatok
5. Oszt.fõ:Föci kikapása... 3-as lett 2 pont és 4-es
6.Rajz: Ökörködés
Forca Barca
Vércukort határoztam meg glükózoxidázzal
Cukrokat választottam el vékonyrétegkromatográfiás elválasztással
Radiokémia Labor:
Kettõ radioaktív preparátumot kaptam, oszt ß-sugázási abszorpcióval mértem intenzitást, és belõle tömegabszorpciós együtthatót, megfelelõ fajlagos sûrûségû abszorbensekkel.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
2.: Tesi, kinn udvaron tengóztunk.
3.: Matek, feladatok..
4.: Biosz, Idegrendszer, jegyzetelés 😄
5.: Föci, Dogát irtunk és velem is megratta a tanár, pedig utobbi 4-5 órán nem voltam....
6.: Angol, feladatok...
DFTBA ಠ_ಠ
tegnap edzesen fejbe terdeltek es agyrazkodast kaptam...szal ma meg holnap itthon... :S
...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
2.Fizika😄ögunalom😄
3.Magyar:Felmodtam valami vesz szerûséget...4-es😛
4.Magyar:Kikaptuk a dogát...Dolgozat 2-es,Helyeírás:4-es
5.Töri: 3-an álltunk mert ökörködtünk...erre óra végén elkérte az öreg nyanya az ellenörzõt és be írta hogy:Rendetlenül viselkedett,többszöri rászolás meg ilyenek... és hogy ha ilyen marad év végén meg fog bukni... ami persze nem igaz...haverom-nak félévkor volt 8db 1-ese meg 1db 2-ese és áttengedte...😄D
amugy nem beírást katunk..mert naploba nem írta be...
6:Matek:Ökörködés
Forca Barca
meg néha beülök infót helyettesíteni
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
német:alvás
föci:doga
föci doga javítás(mi csináltunka javítást úgyh képzelítek😉)
angol:rajz
osztályfönöki:megbeszéltük h hova megyünk osztálykirándulásra..
matek:a mai legjobb: ökörködés 1000relxDD szóba jött itt is másság😊 aztán az egyik gyerek mondta h neki semmi baaj a ezzel és h egy kicsit vonzodik a saját neméhez erre tanár hogy õt az nem érdekli és erre a gyerek azt mondja h: mindenkiben van egy kicsit a másikhez vonzodás és még Magában is tanárnõ. na erre mindenki meghal és röhögxDDDDD
meg az a szokás matekon h a vonalzokkal mindenkit lelõvünk<#violent>#violent>és a tanár meg mindig kommentárjaés már 5-6 füzetbõl össze csavart ágyut is csináltak 😛Pde az ahogy mondja a tanár az készxDD
\"You are fucking crazy people!\"