2074
  • bardocz
    na megvolt évnyitó,igazgató szövegelt,aztán órarend erre a hétre,aztán jövünk haza,2 új osztálytárs,valamelyik tanár meg most kezdi a pályát x)
  • csgj
    hát igen, tudod vannak ilyen kiegészítő órák (pl nekem lesz emberismeret, társadalomismeret, művészetek), melyeket azért nyomnak bele az órarendbe, hogy meglegyen a megfelelő óraszámod... teljesen feleslegesek, nem is kapsz belőlük rendes jegyet, de azért úgy vannak :P Nekünk meg most már nincs kémiánk, énekünk, rajzunk, föcink, de helyette növelték például a fizika óraszámot (vagy a magyart, matekot, stb)... még rosszabb, mert nekem csak a kémiával volt bajom :P
  • Kicsikiraly
    nekem 3szor van 6, egyszer 8 és egyszer 7 :/ de mondjuk az a 8 úgy van h ilyen kötelező foglalkozás, tánc :S közgáz suliba minekolyan? (am kilencedikes vok.)
  • csabiks
    holnap 2 órám lesz jupppíííí

általános iskola\második osztály\
  • csgj
    nekünk 4-szer lesz 7 óránk egy héten, aztán lesz egy 6 órás nap... de a hétfői 7 órából nekem az első kettő lyukas óra lesz, mert akkorra nem vettem fel emelt tárgyat (11-ben ez a szokás :P)
  • Doomista
    nah az órarend meglett,nem rossz órerend van,a legjobb,hogy csütörtökön 4 óránk lesz,DE tudom,hogy az orarend változni fog,szal ez a 4 ora elfog tünni és +2-t fognak rárakni,tuti fix,ilyen nincs szakközépben,hogy 4 óra,sőt örüljünk neki ha 1 heten 1 db öt órás nap lesz.
    uj töritanár...jön...kicsi...full sminkelve,iszonyatosan telinyomva parfümmel,köhögtem,tüsszögtem,égett a torkom,de mosolyogtam.[küüh,köhhmmm,krráááák.]
  • nothes
    Nekem meg 9, hogy rohadjanak meg.. Yippi-ka-jee
  • toysoldier
    holnap nulladik órában tesi :| dejó lesz

utálom a sulim ^^
  • ScarY MAN
    megvolt az evnyito... juppi... holnap szokasos 7:15 os orakezdes 2 tesivel... bar cuccot nem viszek...lehet be se megyek xD
  • csgj
    7??! Mekkora szívatás már... nekünk 5 lesz, de úgy, hogy elmarad az első. (11. osztály, gimi) Amúgy én is most jöttem évnyitóról, 1000 diákkal szenvedve a melegtől (kis aulában ennyi ember összezsúfolva = rohadt meleg, poshadt levegő), hallgatva az igazgató hülye szövegét... (remélem nem esgézik a diri :D) Mondott egy nagyon érdekes hasonlatot, melyben az is szerepelt, hogy a korlát nélküli lépcsőről beesel a liftaknába. Szóljon vki, ha látott már olyan liftaknát, amibe bele lehet esni a lépcsőről!
  • Doomista
    nah évnyitóról jöttem,ismét ugyan az,megint az a igazgatoi blablabla,gyenge taps,orarend,balbalabl,nagyon szeressem sulit,mert holnap máris 7 kemény óránk lesz ! ... de ezvan,tulélem mint mindig.
  • tigeroo
    nekünk pénteken kelett menni. augusztus 31.-én
  • Czdano
    Nyugi én a beköltözést meg mindig ballagással keverem XD
  • Doomista
    évnyíto,bosc xD
  • cucmalajmc
    lol, biztos elírta, de tetszik.
  • Czdano
    Évzáró? :DA:S
  • Doomista
    Engem az aggaszt,hogy nekem holnap lesz 4kor az évzáró,de mértnem ugyanugy,mint sok sok gyereknek,akiknek hétfön lesz az évzáro+suli,ez lenne a legjobb ötlet,akkor legalább holnap még lett volna egy nap,de nem...máris 4kor menni...grr...
  • Czdano
    Hmm indul befele a tápig :p 2.án költözök be a koleszba, sztem onnan irok majd
  • NeverwinterKING
    de jóóó :DD
    nálunk volán sztájk lehetne :P
  • Kicsikiraly
    békávésztrájk. és akkor nemtudunk bemenni a suliba :D
  • NeverwinterKING
    mér?:O
    én amúgy se megyek egy hétog suliba...
  • Kicsikiraly
    Az lol lesz hogy hétfőn tanítás aztán kedden már be se kell menni :D (mármint a pöstieknek.)
  • ScarY MAN
    köszi :)
  • NeverwinterKING
    gratta :)
  • ScarY MAN
    Átmentem xD ... muhahahahaha xD ... am nekunk hetfon lesz evnyito...meg sztem minden masik iskolaba :D ...
  • Czdano
    Lol ^^
  • NeverwinterKING
    xDD
    ha évnyitóra nem is mész el az nem nagy gáz. 3.án minden kép menj be:P mindenhol akkor kezdődik.
    lehetne még hosszabb ez a szünet:S
  • buldozer99
    Nekem vasárnap lesz az évnyitó:D
  • toysoldier
    de aza legjobb h kb senkise tudja h mikor van évnyitó, a suli honlapja megszűnt, amikor meg elmentem a sulihoz akkor meg zárva volt -.-
    bemegyek január környékén, az csak jó lesz :D

• NeverwinterKING
    :D
    nekünk küldenek lapot, h mikor van évnyitó meg első nap :S
  • toysoldier
    én meg nemtudom h mikor van évnyitó :o
  • toysoldier
    hajrá ^^
  • NeverwinterKING
    sok sikert:)
  • NeverwinterKING
    el is felejtettem ezt a topikot :S
    de majd most belendül megint :D
  • ScarY MAN
    ma potvizsga... kiderul hogy 11 vagy mehetek 12 be :S =(
  • bardocz
    na ma elmentem bizonyítványomért,szeencsére nem volt sor:DD
  • bardocz
    na ma bemegyek suliba bizonyítványért,cask ezért felkelek 10kor,erre mondják hogy holnap lehet menni érte 8 és 10 között?még nyáron is keljek fel ezért,és ráadásul tavaly még lehetett menni 3-ig...
  • Kaplan
    Én csak táska nélkül mentem be egyszer. Thats all.
  • NeverwinterKING
    lol:DD

nekem még áltba egyik oszttársam jött el pizsómába :DD azér az nem volt semmi :DD
  • Doomista
    :D

még azis fain volt hogy papucsban jöttem suliba XDD
    késésben voltam,elfelejtetem a cipöt felzöttyenteni,és papucsban mentem be valami szoba papucsba :D