Mit csináltál ma az órán?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
végig elalszom elpunnyadom mind a 6 órát,nemfog semmi érdekelni -.-
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
2.Biosz: Kaja...😄,ökörködés
3.Föci: Kivételesen figyeltem,nem tom mi lött😄
4.Tesi: Kézi,foci
Forca Barca
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
kemény ez a csávo tesitanárként,azért izltünk 😄
Ma tesi ora lol volt.:
Minket egy csaj tanít,ö a tesitanárunk,helyette egy csávó jött be<öa férje eheh>öa férje eheh> Szal megkérdezte,hogy volt a felmérés az elöbbi tesi órán...Hát mindenki mondta hogy volt az óra végén felmérés
2.Matek: Feladatok
3.Fizika: Kikaptam a dogát 1-es...:S😄,fénytan...
4.Angol: Feleltek,holnap emg én...😄
5.Oszt.fõ: Ökörködés...😄
6.Rajz: Elmaradt...
Forca Barca
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
1.Magyar: Alvás
2.Magyar: Ökörködés
3.Töri: Ökörködés
4.Informatika: Half - Life LAN
5.Mozgókép:TV
6.Technika:Semmit tevés
Kedd:
1.Biosz: Ének 5 percig,másik osztálybn nem volt tanár így össze voltunk vonva,amúgy nem tanultunk hanem kimentünk focizni...!!!!😄
2.Kémia: Nem volt tanár,elolvstuk a következõ anyagot,utánna kimentünk focizni...😄
3.Angol: Kikaptam a szódogát,4-es lett!
4.Matek: Írtunk Hasonlóságból!!!!Jól sikerült😄
5.Tesi: 60m lefutása (második legjobb az osztályból,9,47mp😄)
6.Ének: Ének helyett biosz volt...
Szerda:
1.Matek: Feladatok,kikaptuk a dogát,4-es lett...!!!!😄
2.Fizika:Fénytan...
3.Magyar:Ökörködés
4.Magyar:Ökörködés
5.Töri: Ökörködés
6.Matek: Ismétlés,15 percel elõbb haza...
Magyar:Ökörködés
Magyar:Ökörködés
Töri: Ökörködés
Ezeken az órákon ugyanaz a tanár van...😄
Forca Barca
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
osztalyfonoki: bambulas
angol: feladatok
nemet: alvas (2. idegen nyelv, tanar is lesz*rja mit csinalunk :> )
matek: keszules dolgozatra (sz*pas)
szamtech: programozas erezzel <#eplus2>#eplus2>
szamtech: punnyadas (programozas elmeleti ora)
pentek: valahogy nem volt kedvem bemenni ^^
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
2.Biosz: Ökörködés
3.Föci: Röpdoga 5-bõl 2-õt tudtam😄D
4.Tesi: Kézilabda...:S
Forca Barca
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
1.Matek: Feladatok
2.Fizika:Fénytan...
3.Magyar:Ökörködés
4.Magyar:Ökörködés
5.Töri: Ökörködés
6.Matek: Feladatok,15 percel elõbb haza!
Csütörtök:
1.Föci: Alvás
2.Matek: Feladatok
3.Fizika: Doga...
4.Angol: Kaptam egy 5-öst...
5.Oszt.fõ:Bambulás
6.Rajz: Elmaradt
Elsõ szünetben meg levettem a bejárati ajtót...xD de nem kaptam beírást😄DD
Forca Barca
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
Marketing-és reklámmenedzser OKJ szakra járok, és mostanában ülnék neki a tételek kidolgozásának. Az a gondom, h az ügyintézõ vizsgán volt segédletem (kidolgozott tételek, amiket magamnak átdolgoztam), de most nem találok neten semmi hasznosat. Ráadásul a www.palya.hu oldal megszûnt, ahonnan leszedtem elõzõleg a doc-okat.
Tudtok nekem valamilyen oldalt ajánlani, ahol esetleg fenn vannak a fent említett tételek? 20 db tétel; A, B és C részbõl áll.
Köszönöm elõre is a segítségeteket!
Üdv
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
sõt inkább nem
az alma szót akkor tanulod meg, ha az almához az alma képe társul nem pedig az alma karaktersorozat
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]