2074
-
#1154 nem jó,semmi sem jó,olyan nehéz majdnem mint a gimi :) -
#1153 és jó?
én gimis vagyok,nem rossz csak az a rohadt érettségi:S -
#1152 aha -
#1151 te oda jársz? -
#1150 igen de aztán többé nemkell tanulnod ezután,vagyis ha szakközepes vagy pl xD -
#1149 az igaz de fel kell készülni :D -
#1148 az igaz :D
de jobb tullenni rajta :D -
#1147 ja ez tényleg jó de ha vizsgád lesz akkor nem így fog történi. :D -
#1146 ma én élveztem a városi napot,és elfelejtem minden szombaton a suleet,akarok 1 nyugodt napot minden héten. -
#1145 :D
én ma is probáltam tanulni. biosz tételt dolgoztam több kevesebb sikerrel.de inkább kevesebbel :D -
#1144 én még nemtom milesz hétfön,holnap megtom amint kipakolok és orarendet elöveszem :P -
#1143 :O :(
tök szar hétfőn angol felelés :S -
#1142 jah,ilyen a világ :O
-
#1141 én is imádok aludni :D ma is 12órát aludtam :)
de neked nem kell 6kor kelni ha a suli egy köpésre van. nekem kell:( -
#1140 nincs szrbb a buszozásnál az fix...vagyis az az érdekes ha 5kor kelek akkor nemvok fáradt mikor felébredek,deha má 6,fél7 akkor eléggé :D
nagy alvo vagyok xD -
#1139 hát nem tom az jóe vagy sem. minden esetre én 30kmre :DD szal a taxi drága lenne. busz olcsóbb :) -
#1138 hogy én taxival mennénk ?
én 10 méterre lakom a sulimtol,csak gyaloglok egyet :D -
#1137 jaja. mindig lassan megyek a buszmegbe. tudod lassan járj tovább élsz. :D
taxi az drága. :D te azzal mész? -
#1136 nemvagy szerencsés gyerek a buszokkal :D
erre csak annyit hogy...TAXI:D -
#1135 á-á eddig egyszer se értem el :D -
#1134 talán mert hátha eléred ? :D -
#1133 :DD
mulhéten 2x is lekéstem a buszt. de egyszer se futottam utána XD szerencsére tesóm oszttársa bevitt suliba kocsival :D meg a vicces h ha futok akkor se érem el, szal minek fussak csak elfáraok... :D -
#1132 ej az a fránya busz :P
én csak láttam ahogy a haverjaim futnak 20 km/h sebességel a busz felé,hogy elérjél,és a busz meg elmegy a fenébe.
aztán utána szépen csöndben bementem a házba,és 1 orán át sirtam a röhögéstöl :D -
#1131 ez volt az második késésem ebbe az évbe. de nem az én hibám volt, nem állt meg a busz ahol meg kellett volna állnia :@ de nálunk elnézőek. -
#1130 lol,szerencsére nálunk ha 1-2x elalszol 1 teljes sulis évben,azt elnézik :D
de azért az lol lenne hogy minden héten 2x késöb jönne be egy emberke az orára,és azzal jönne mindig hogy elaludt,nah ekkor lenne nagy gubanc :D -
#1129 :D
mi még ennél maradunk. nálunk is vannak kockák de oszttárs mutatta meg mi az... -
#1128 az jó, én is csináltam, csak mondjuk énis tök alapon:D aztán most átváltottunk freestyle-focira...igaz nem sulis haverokkal, hanem helyi ismikkel.sulis emberkék túl sznobok ehhez -
#1127 parkour -
#1126 pk? -
#1125 :D
én első órát lekéstem. és szünetbe irtam meg a szódogát:S
nem volt kedvem 5:50kor felkelni azt még vissza aludtam :D -
#1124 Ma tele voltam engergiával,minden orán majd szétrobbant a testemó,annyira vártam a hétvégét,nemhiába ütöttem be a lábam 4x,meg vonalzoval kaptam pár csapást :D -
#1123 :DD te legalább sportolsz vmit :S én nem...
pkzok de azt nagyon alapon. holnap is megyünk. :) -
#1122 en mar augusztus ota nem voltam edzeni xD ... tiszta szar....tegnap eldontottem hogy lemegyek...de valahogy elfelejtettem xD ... holnap csak 3 oram lesz szal felkeszulhetek meentalisan is az edzesre :D -
#1121 :DD
egész napba az volt jó h vége lett a sulinak és mentünk evezni :DD -
#1120 up!
szal én ma szinte minden oran punnyadtam...rajzoltam... jah meg magyaron valami nagyon tré keresztrejtvenyt fejtettem xD -
#1119 te mindig uncsizol?xD -
bugócsigabiga #1118 Hay,uncsiztam,most delelek,most is uncsizom,szííí msn nem jön be,hiányzik szerelmetes,akkor nem uncsiznék. -
#1117 na itt vagyok:P
ma vagyok első nap :S és már is 4 új tanárom van :S és persze biosz vizsga:C
eddig volt egy magyarom elég uncsi volt az volt a legjobb h az új tanár jó arc és lehet rajta röhögni :DD
volt egy biosz az is rossz volt:S
és 2 tesi. ezen foci ment...
eddig ennyi :D -
#1116 9e-ből átküldtek néhányunkat 9f-be mert nem voltunk rajt azon a listán amelyiken beíratkozáskor még rajt voltunk:S!
Amúgy órarend megvolt meg dumáltak a tanárok!:D -
STurmGewehr #1115 nem is rossz ez a gimi:D