Mit csináltál ma az órán?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Ma tele voltam engergiával,minden orán majd szétrobbant a testemó,annyira vártam a hétvégét,nemhiába ütöttem be a lábam 4x,meg vonalzoval kaptam pár csapást 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

NeverwinterKING
😄D te legalább sportolsz vmit :S én nem...
pkzok de azt nagyon alapon. holnap is megyünk. 😊

\"You are fucking crazy people!\"

ScarY MAN
en mar augusztus ota nem voltam edzeni xD ... tiszta szar....tegnap eldontottem hogy lemegyek...de valahogy elfelejtettem xD ... holnap csak 3 oram lesz szal felkeszulhetek meentalisan is az edzesre 😄

...

NeverwinterKING
😄D
egész napba az volt jó h vége lett a sulinak és mentünk evezni 😄D

ScarY MAN
up!

szal én ma szinte minden oran punnyadtam...rajzoltam... jah meg magyaron valami nagyon tré keresztrejtvenyt fejtettem xD

...

NeverwinterKING
te mindig uncsizol?xD

Hay,uncsiztam,most delelek,most is uncsizom,szííí msn nem jön be,hiányzik szerelmetes,akkor nem uncsiznék.

NeverwinterKING
na itt vagyok😛
ma vagyok elsõ nap :S és már is 4 új tanárom van :S és persze biosz vizsga:C
eddig volt egy magyarom elég uncsi volt az volt a legjobb h az új tanár jó arc és lehet rajta röhögni 😄D
volt egy biosz az is rossz volt:S
és 2 tesi. ezen foci ment...
eddig ennyi 😄

buldozer99
9e-bõl átküldtek néhányunkat 9f-be mert nem voltunk rajt azon a listán amelyiken beíratkozáskor még rajt voltunk:S!
Amúgy órarend megvolt meg dumáltak a tanárok!😄

Forca Barca

nem is rossz ez a gimi😄

Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram

bardocz
na megvolt évnyitó,igazgató szövegelt,aztán órarend erre a hétre,aztán jövünk haza,2 új osztálytárs,valamelyik tanár meg most kezdi a pályát x)
hát igen, tudod vannak ilyen kiegészítõ órák (pl nekem lesz emberismeret, társadalomismeret, mûvészetek), melyeket azért nyomnak bele az órarendbe, hogy meglegyen a megfelelõ óraszámod... teljesen feleslegesek, nem is kapsz belõlük rendes jegyet, de azért úgy vannak 😛 Nekünk meg most már nincs kémiánk, énekünk, rajzunk, föcink, de helyette növelték például a fizika óraszámot (vagy a magyart, matekot, stb)... még rosszabb, mert nekem csak a kémiával volt bajom 😛
Kicsikiraly
nekem 3szor van 6, egyszer 8 és egyszer 7 :/ de mondjuk az a 8 úgy van h ilyen kötelezõ foglalkozás, tánc :S közgáz suliba minekolyan? (am kilencedikes vok.)

DFTBA ಠ_ಠ

holnap 2 órám lesz jupppíííí

általános iskola\második osztály\

ikszdé XD

nekünk 4-szer lesz 7 óránk egy héten, aztán lesz egy 6 órás nap... de a hétfõi 7 órából nekem az elsõ kettõ lyukas óra lesz, mert akkorra nem vettem fel emelt tárgyat (11-ben ez a szokás 😛)
Doomista
nah az órarend meglett,nem rossz órerend van,a legjobb,hogy csütörtökön 4 óránk lesz,DE tudom,hogy az orarend változni fog,szal ez a 4 ora elfog tünni és +2-t fognak rárakni,tuti fix,ilyen nincs szakközépben,hogy 4 óra,sõt örüljünk neki ha 1 heten 1 db öt órás nap lesz.
uj töritanár...jön...kicsi...full sminkelve,iszonyatosan telinyomva parfümmel,köhögtem,tüsszögtem,égett a torkom,de mosolyogtam.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

nothes
Nekem meg 9, hogy rohadjanak meg.. Yippi-ka-jee

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

toysoldier
holnap nulladik órában tesi :| dejó lesz

utálom a sulim ^^

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

ScarY MAN
megvolt az evnyito... juppi... holnap szokasos 7:15 os orakezdes 2 tesivel... bar cuccot nem viszek...lehet be se megyek xD

...

7??! Mekkora szívatás már... nekünk 5 lesz, de úgy, hogy elmarad az elsõ. (11. osztály, gimi) Amúgy én is most jöttem évnyitóról, 1000 diákkal szenvedve a melegtõl (kis aulában ennyi ember összezsúfolva = rohadt meleg, poshadt levegõ), hallgatva az igazgató hülye szövegét... (remélem nem esgézik a diri 😄) Mondott egy nagyon érdekes hasonlatot, melyben az is szerepelt, hogy a korlát nélküli lépcsõrõl beesel a liftaknába. Szóljon vki, ha látott már olyan liftaknát, amibe bele lehet esni a lépcsõrõl!
Doomista
nah évnyitóról jöttem,ismét ugyan az,megint az a igazgatoi blablabla,gyenge taps,orarend,balbalabl,nagyon szeressem sulit,mert holnap máris 7 kemény óránk lesz ! ... de ezvan,tulélem mint mindig.

tigeroo
nekünk pénteken kelett menni. augusztus 31.-én
Czdano
Nyugi én a beköltözést meg mindig ballagással keverem XD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Doomista
évnyíto,bosc xD

lol, biztos elírta, de tetszik.

Czdano
Évzáró? 😄A:S

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Doomista
Engem az aggaszt,hogy nekem holnap lesz 4kor az évzáró,de mértnem ugyanugy,mint sok sok gyereknek,akiknek hétfön lesz az évzáro+suli,ez lenne a legjobb ötlet,akkor legalább holnap még lett volna egy nap,de nem...máris 4kor menni...grr...

Czdano
Hmm indul befele a tápig :p 2.án költözök be a koleszba, sztem onnan irok majd <#hawaii>

NeverwinterKING
de jóóó 😄D
nálunk volán sztájk lehetne 😛

Kicsikiraly
békávésztrájk. és akkor nemtudunk bemenni a suliba 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

NeverwinterKING
mér?😮
én amúgy se megyek egy hétog suliba...

Kicsikiraly
Az lol lesz hogy hétfõn tanítás aztán kedden már be se kell menni 😄 (mármint a pöstieknek.)

DFTBA &#3232;_&#3232;

ScarY MAN
köszi 😊

...

NeverwinterKING
gratta 😊

ScarY MAN
Átmentem xD ... muhahahahaha xD ... am nekunk hetfon lesz evnyito...meg sztem minden masik iskolaba 😄 ...

...

Czdano
Lol ^^

NeverwinterKING
xDD
ha évnyitóra nem is mész el az nem nagy gáz. 3.án minden kép menj be😛 mindenhol akkor kezdõdik.
lehetne még hosszabb ez a szünet:S

buldozer99
Nekem vasárnap lesz az évnyitó😄

Forca Barca

toysoldier
de aza legjobb h kb senkise tudja h mikor van évnyitó, a suli honlapja megszûnt, amikor meg elmentem a sulihoz akkor meg zárva volt -.-
bemegyek január környékén, az csak jó lesz 😄

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

NeverwinterKING
😄
nekünk küldenek lapot, h mikor van évnyitó meg elsõ nap :S

toysoldier
én meg nemtudom h mikor van évnyitó :o

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

toysoldier
hajrá ^^

NeverwinterKING
sok sikert😊

NeverwinterKING
el is felejtettem ezt a topikot :S
de majd most belendül megint 😄

ScarY MAN
ma potvizsga... kiderul hogy 11 vagy mehetek 12 be :S =(

...

bardocz
na ma elmentem bizonyítványomért,szeencsére nem volt sor😄D
bardocz
na ma bemegyek suliba bizonyítványért,cask ezért felkelek 10kor,erre mondják hogy holnap lehet menni érte 8 és 10 között<#wilting>?még nyáron is keljek fel ezért,és ráadásul tavaly még lehetett menni 3-ig...
Kaplan
Én csak táska nélkül mentem be egyszer. Thats all.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

NeverwinterKING
lol😄D

nekem még áltba egyik oszttársam jött el pizsómába 😄D azér az nem volt semmi 😄D

Doomista
😄

még azis fain volt hogy papucsban jöttem suliba XDD
késésben voltam,elfelejtetem a cipöt felzöttyenteni,és papucsban mentem be valami szoba papucsba 😄