Mit csináltál ma az órán?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
pkzok de azt nagyon alapon. holnap is megyünk. 😊
\"You are fucking crazy people!\"
...
egész napba az volt jó h vége lett a sulinak és mentünk evezni 😄D
szal én ma szinte minden oran punnyadtam...rajzoltam... jah meg magyaron valami nagyon tré keresztrejtvenyt fejtettem xD
...
ma vagyok elsõ nap :S és már is 4 új tanárom van :S és persze biosz vizsga:C
eddig volt egy magyarom elég uncsi volt az volt a legjobb h az új tanár jó arc és lehet rajta röhögni 😄D
volt egy biosz az is rossz volt:S
és 2 tesi. ezen foci ment...
eddig ennyi 😄
Amúgy órarend megvolt meg dumáltak a tanárok!😄
Forca Barca
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
DFTBA ಠ_ಠ
általános iskola\második osztály\
ikszdé XD
uj töritanár...jön...kicsi...full sminkelve,iszonyatosan telinyomva parfümmel,köhögtem,tüsszögtem,égett a torkom,de mosolyogtam.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
utálom a sulim ^^
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
DFTBA ಠ_ಠ
...
ha évnyitóra nem is mész el az nem nagy gáz. 3.án minden kép menj be😛 mindenhol akkor kezdõdik.
lehetne még hosszabb ez a szünet:S
bemegyek január környékén, az csak jó lesz 😄
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
de majd most belendül megint 😄
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
nekem még áltba egyik oszttársam jött el pizsómába 😄D azér az nem volt semmi 😄D