2074
-
#1354 hát én sem:D irodalomnál csak a nyelvtant utálom jobban,ha választanom kéne,inkább legyen helyette fizika,matek,kémia(ezt még szeretem is),vagy akármi:D -
#1353 Én érettségin nemtom mit csinálok, mikor ott lesz majd előttem egy vers. -
#1352 na baszki csak hármas lett ez a rohatt dolhozat...mondjuk életem első verselemzése:D -
#1351 nekünk irodalman feladott egy történetet a könyvböl,és mindent irj le rola..jellemzés,szal mindent amit csak lehet,én meg elöször elolvastam,nézek hogy mivan? nem értettem az egészet :D elolvastam 4x,nem értettem tulzottak,de nemtom valahogy pro gyerekként sikerült 4 mondatot irnom xD tanár kül kicsöngetés elött 5 percel mondta hogy +ba irj jellemzést,elötte más egyeb sok mindent kellet csinálni vele,szal szünetbe beleestünk még+ba :@ -
#1350 mi magyaron egy Kölcsey verset elemeztünk 45perces dolgozat formájában...én sem hittem el olyanokat írtam:D -
#1349 hehe mi U alakba ülünk és én vagyok a táblával szembe :D -
#1348 Az nálam nem lenne jó, első padban ülök :D -
#1347 mér? szombaton is lehet suli...
am nagyon szar volt a suli :S
magyaron majd nem elaludtam... -
#1346 Lol, kicsit meglepődtem, hogy ír valaki így szombaton ide, azt gondoltam, hogy ír valaki, hogy mi történt ma órán, így, hogy szombaton nincs is iskola :) -
#1345 ehhh... -
#1344 a miskolci Fáy András Közgazdasági Szakközépbe :) -
cucmalajmc #1343 milyen suliba jársz te? -
#1342 Csocsóztam, ettem, vizipipáztam, pókereztem, freerunosokat néztem, koktélt ittam.... folytassam? -
cucmalajmc #1341 4,6 kevéske egy jó gimibe? hát elképzelhető, de akik nálunk is gimibe vannak sokan küzdenek, a bukás ellen... tehát akkor meg, hogy vették fel? az általános iskolák közt is rengeteg különbség van...színvonal terén. én ugyan azt (nagyjából), amivel onnan jöttem tudom gimiben tartani. -
#1340 pfff, én 3,9-re kaptam 3-mast. A tanár azt mondta azért nem ad 2-est mer szin ötös, 1db 4 meg 1db 2-es nem néz ki jol -
#1339 Én egész 7en sítáborban voltam, 4,5ös átlagom van, irodalom 3as lehúzta, meg matekból mst a gyengébbet kaptam, majd évvégén.
#1338: 8dikos vagy? Mert ha nagyon jó gimibe akarsz menni akkor szerintem 4,6 az kevéske, bár ha biosz 3as az nem para. Mondjuk én tavaly 2,7re 4est kaptam bioszból :DDDDD -
#1338 mi tegnap kaptuk meg a félévit, 4,57 az átlagom(szar biosz 3-mas vitte le)
ma meg felvételit irtam,nehezebbre számitottam,viszonylag könyü volt -
#1337 amúgy ma kaptuk meg félévit,3.77-es átlagom van,ez nekem már jó:) -
#1336 föcin ma olyan vitakezdeményezés volt,hogy atomerőművek vs. bioenergia
addig jutottunk,hogy a zöldek be tudták fejezni a fél órás mondandójukat,amiből 25 perc abból állt,hogy csernobil,bioenergiáról szinte semmit nem tudtunk meg :D jah meg olyan indok,hogy ahol atomerőmű van,az az ország atomfegyvereket is elő tud állítani,lál,pont Magyarország lenne az,ahol nomrális gépfegyverekre,harckocsikra,tankokra,és adászgépekre nincsen pénz,és az a 2 is ami van kijön a garázsából évente egyszer a kecskeméti repülőbemutatóra,pont itt van pénz atomfegyverek előállítására:D -
#1335 3-mas, 4-eseket??hát itt ahol én élek(tatabánya) ha jó gimibe akarok -/ akar valaki - kerülni felejtse(m) el a 4esnél rosszabb jegyeket...itt kb 2 jó gimi van: az egyikbe tavaly 120 pont volt a max.a 100. helyen 93 pontot értek el(<<-- őt már nem vették fel)..így lehetett elérni: hozott pontszám a jegyekből: 50pont(max)...felv.: 25+25. verseny(tanulmányi) max 10 pont és verseny(sport) max 10 pont..azaz ide szinte csak a kitűnők tudtak bejutni..a másik valamivel jobb valamivel rosszabb..de az utóbbinál a normál oktatás szinte semmit sem ér..én emelt matekra jelentkeztem a többi nem megfelelő számomra...43 pont a hozott jegyeim, kb 45öt a matekból, 40 a magyarból hozok->22,5+20=42,5 pont...8 pont ha így sikerül..versenyre mentem, de csak 17. lettem, azaz nem ér semmi +pontot..85.5-öt érnék el..majd csak lesz valami..remélem jobban fog sikerülni.. -
#1334 Én matekból áltba kb semmit nem tanultam, úgy vlt 5ösöm végig, 8dik évvégén volt 4esem, akkor már teljesen leszartam, tanár se bírt már :D
[ minden óráról 5-10 perc késés miattt... :D ]
#1333: Nekem is ugyanígy 78 lett,ugyanebben az elosztásban :) de felvettek matek verseny alapján már hamarabb... De utána kiderült hogy a verseny nélkül is már felvettek volna az első körben.
Ugyanígy voltam, matekokat 45-50 pontosra írtam itthon, de ott picit leállt az agyam, meg volt 1 pár hülye feladat is :S
#1331: Az igaz, kémiában teljes 8dikos anyagot ismételjük kb pici kiegészítéssel... Nem azt mondom h 2eseket vesznek fel, hanem mondjuk 3-4eseket felveszik vmi jó gimibe... Én Pécsen az 1ik legjobb gimibe járok, és azért itt is vannak nem túl okosak... -
cucmalajmc #1333 én 2 éve felvételiztem. matek 41 pont magyar 37 asszem. (összesen 78 lett az biztos). Amikor hazamentem úgy éreztem, hogy elqrtam az egészet. nagyon rosszul voltam... a Matekon figyelj oda, hogy minden rész számítást írjál oda. azért vesztettem 1 pontot mert nem írtam le, hogy 2+4=6, hanem csak a 6-ot oda írtam végeredménynek... ez röhely de így volt. -
#1332 Hi!
Hát azt tudom hogy a legjobb dolog, mert most sokkal több szabadidőm lesz,meg azt is tudom, hogy az évvégi jegyemet mindenki leszarja, de!
Azért nem igazán mondanám azt h semmit nem kell tanulni, mert pl ha matekból nem csinálnák semmit, csak írnák a 2-3masokat, akkor nem az általánosban, hanem a középiskolában kellene behozni a lemaradást..ugyhogy valamennyit azért kell, de biosból mondjuk a sejtek 25 fajtáját, és a tulajdonságait szarom le, mivel nem akarok orvos vagy kórházban dolgozni..nem az a célom..Már csak azért imádkozok h a felvételi jól sikerüljön...itthon már megoldottam párat, matekkal 20 perc alatt kész voltam, leellenőrizve 50-ből 45 pont...ha leellenőrzöm (<- ezt megtettem egy másik tavalyi feladatsoron), akkor hibátlan..a magyartól félek, mert azok a tökismeretlen közmondások amit be szoktak dobni.... -
cucmalajmc #1331 sztem meg nem! az kerül a bizonyítványba az meg igen is nem mindegy azért, hogy 5-ös vagy 2-es. meg gimibe nem árt, ha úgy mész, hogy a 8-os anyagot tudod elég jól. -
#1330 Hát ja akkor őt veszik fel, de kb minden 3dik ember protekcióval kerül be a jobb helyekre...
Kül thomas most jön a legjobb része az általánosnak, a 8dik második féléve... Legjobb dolog :) Semmit nem kell tanulni, tökmind1 h milyen dolgozatot írsz stb... Tanárok mondják hogy megnézhetik gimiben az évvégidet és akk nm vesznek fel, na ez egy nagy hüyeség. Szal szard le ha ilyet mondanak :D -
#1329 ok..thx! -
#1328 felvételi rendszer: hozott pontok a jegyek alapján+a felvételin elért pontszámból alakul ki. Tehát hiába ír jobbat, ha a kötelező tárgyakból rosszabb mint te, akkor téged fognak felvenni. Minden a pontozáson múlik -
#1327 Hali!
Ha rossz helyre írom akkor szóljatok!
No én most fogok menni gimnáziumba, emelt szintű matek szakra..no, 8. ba a félévi jegyem matekból kitűnő lett, ezzel kapcsolatban megkérdeztem az osztályfőnöket(matektanár), és azt mondta, hogy ha matek szakra megyek, akkor számít az hogy kitűnő vagyok...ti mit mindtok erre? ez igaz? és most mennyire számít??(PL: elérek 70(<- csak egy példát mondtam!!) pontot és pont 1 hellyel feletem már bejutottak a kiválasztott szakra..a felettemlévő 71/72 pontot ért el, de csak jeles/jó jeggyel...kit fognak felvenni??)
előre is THX! -
#1326 Nekem 4,46 lesz az átlagom.
Nálunk azért annyira nem kerekítenek felfele, irodalomból 3,5re álltam és 3ast kaptam, nem is felelhettem jobbért :\ -
#1325 hát sztem eléggé éppenhogy,+1 db kettes és baszhatom:D -
#1324 kis mákosok,nálunk ,75röl,de ezis csak egyik tanárnál,valahol ,80 ,85 és a legszigorubbnál meg pont .00 ... -
#1323 épphogy? :O nálunk már ,51től felkerekítenek.
-
#1322 kémiábol holnapután felelek a 3-asért,pedig 3.5 vok rofl,de azt mondta erre hogy nem olyan biztos az a hármas O.o rbnc száját... -
#1321 nekem aszem most nem lesz kettesen,fizikából 2.57-re állok,éppenhogy 3-as:D -
#1320 3.5 lesz az átlagom!! tök pro vagyok xD
csak egy 2es lesz :P az is biosz :| -
#1319 :DD:D -
#1318 áhhh 2x is "kikapás" imádom. Olyan szépen csengő szó. -
#1317 matek 2 röpdolgozat,0.2%-on múlt ötös,ami fél pont lett volna,föci tz 1 pont az ötöshöz
amúgy ma írtunk fizika tz-t kurvakönyű volt,meg egymagyart,arra óra előt még írtam puskát és mindenre tudtam válaszolni:D -
#1316 Mi is ma kaptunk ki történelem témazárót. Négyes lett két pontot vesztettem volna és máris hármas. :) -
#1315 mi fizika tz szarul sikerült,de nem is érdekel,akár hányas nem lszek jobb vagy rosszab mint eddig xD
kikaptuk a töri tz-t,az 3mas lett 2 pont és 4es,az a lol,hogy elöbbi héten a matek dogánál is 2 pont kellet a 4hez,3 hete meg az irodalom dogánál volt ez,valahogy nincs mákom a pontokkal !
holnap nyelvtan tz,arra tanulok erövel,aztán félév lezárás owned !