Mit csináltál ma az órán?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chhaya
zh-t írtam, mind a kettõn. :/

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

bardocz
én még hétvégét pihentem ki ma :S
toysoldier
szarvolt a suli.
nem csináltam semmit.

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

ScarY MAN
en itt szenvedek xD 4 info gecc xD

...

bardocz
olyan érzésem van mintha azt akartad vona írni hogy UP😄
Sanyix
Ma ugye nem volt órám. De amúgy tortát heggesztek, és szilvát kaszálok a térdig érõ szélben 😉

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

megin aludtam

Kaplan
Óóó, ezen a napon különösképpen szoptam a véreres lófaszt. Életem leges legrosszabb napja. Nem kívánom senkinek. Kissé ingerült vagyok..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ScarY MAN
amugy en itthon fekszek betegen xD

...

aludtam mint mindig<#smile>

ScarY MAN
erre azt mondom hogy ofõm annyira szeret hogy 4 éve egyfolytaba kiakar rugni xD ...am õ az igazgatóhelyettes (-.-)"

...

bardocz
nem ismered,tuti fog valamit,és simán kinézem belõle igazgait,mert tavaly óta nálunk nem lehet elemenni utolsó óráról ha van tanár ha nincs
ScarY MAN
neeeeeeeeee xD
bár lehet nemfog semmit csinalni ha nem szolnak neki 😄 xD

...

bardocz
utolsó óra nuincsen tanár,helyete jön az a tanár helyettesíteni akivel elõzõ óra volt,gondoltam talán nem vesz észre hogy nem vagyok mert 2 osztály ösze van vonva spanylra,megyek az utcán,erre jön szembe az ofõ XDköszöntem neki illedelmesen,de kiváncsi vagyok szerez-e nekem igazgatóit XD
ScarY MAN
party, punny, party és megint farsulás... kb így írató le a szünet xD

UP!

...

NeverwinterKING
gondolom olyan mint sok más iskola, h aki szeretne tanulni az tud is meg aki nem az nem is fog. ha vki készül vmi vizsgára akor segítenek felkészíteni. és legtöbb jó fej is.

\"You are fucking crazy people!\"

Doomista
hát nem minden gimiben van ez igy 😉
nagyon nehéz? tehetség kell,rhdt jo fej,stb stb.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

NeverwinterKING
😄D
ezér ez túlzás sztem. unokatesóm BMEre jár és nem alkoholista xD de tény h nagyon nehéz...

Doomista
áh fenét,azért a gimi az gimi,de az egyetem durvább lesz 😊
olyanokat hallottam,hogy ha végeztél az egyetemmel,már alkoholista leszel,mert sokat iszik ott mindenki xD de tom is az okét miért xD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

NeverwinterKING
😄
mienknél biztos nehezebb 😄

Doomista
nem jó,semmi sem jó,olyan nehéz majdnem mint a gimi 😊

NeverwinterKING
és jó?
én gimis vagyok,nem rossz csak az a rohadt érettségi:S

Doomista
aha

NeverwinterKING
te oda jársz?

Doomista
igen de aztán többé nemkell tanulnod ezután,vagyis ha szakközepes vagy pl xD

NeverwinterKING
az igaz de fel kell készülni 😄

Doomista
az igaz 😄
de jobb tullenni rajta 😄

NeverwinterKING
ja ez tényleg jó de ha vizsgád lesz akkor nem így fog történi. 😄

Doomista
ma én élveztem a városi napot,és elfelejtem minden szombaton a suleet,akarok 1 nyugodt napot minden héten.

NeverwinterKING
😄
én ma is probáltam tanulni. biosz tételt dolgoztam több kevesebb sikerrel.de inkább kevesebbel 😄

Doomista
én még nemtom milesz hétfön,holnap megtom amint kipakolok és orarendet elöveszem 😛

NeverwinterKING
😮 😞
tök szar hétfõn angol felelés :S

Doomista
jah,ilyen a világ 😮

NeverwinterKING
én is imádok aludni 😄 ma is 12órát aludtam 😊
de neked nem kell 6kor kelni ha a suli egy köpésre van. nekem kell😞

Doomista
nincs szrbb a buszozásnál az fix...vagyis az az érdekes ha 5kor kelek akkor nemvok fáradt mikor felébredek,deha má 6,fél7 akkor eléggé 😄
nagy alvo vagyok xD

NeverwinterKING
hát nem tom az jóe vagy sem. minden esetre én 30kmre 😄D szal a taxi drága lenne. busz olcsóbb 😊

Doomista
hogy én taxival mennénk ?

én 10 méterre lakom a sulimtol,csak gyaloglok egyet 😄

NeverwinterKING
jaja. mindig lassan megyek a buszmegbe. tudod lassan járj tovább élsz. 😄

taxi az drága. 😄 te azzal mész?

Doomista
nemvagy szerencsés gyerek a buszokkal 😄

erre csak annyit hogy...TAXI😄

NeverwinterKING
á-á eddig egyszer se értem el 😄

Doomista
talán mert hátha eléred ? 😄

NeverwinterKING
😄D
mulhéten 2x is lekéstem a buszt. de egyszer se futottam utána XD szerencsére tesóm oszttársa bevitt suliba kocsival 😄 meg a vicces h ha futok akkor se érem el, szal minek fussak csak elfáraok... 😄

Doomista
ej az a fránya busz 😛
én csak láttam ahogy a haverjaim futnak 20 km/h sebességel a busz felé,hogy elérjél,és a busz meg elmegy a fenébe.
aztán utána szépen csöndben bementem a házba,és 1 orán át sirtam a röhögéstöl 😄

NeverwinterKING
ez volt az második késésem ebbe az évbe. de nem az én hibám volt, nem állt meg a busz ahol meg kellett volna állnia :@ de nálunk elnézõek.

Doomista
lol,szerencsére nálunk ha 1-2x elalszol 1 teljes sulis évben,azt elnézik 😄

de azért az lol lenne hogy minden héten 2x késöb jönne be egy emberke az orára,és azzal jönne mindig hogy elaludt,nah ekkor lenne nagy gubanc 😄

NeverwinterKING
😄
mi még ennél maradunk. nálunk is vannak kockák de oszttárs mutatta meg mi az...

Danman
az jó, én is csináltam, csak mondjuk énis tök alapon😄 aztán most átváltottunk freestyle-focira...igaz nem sulis haverokkal, hanem helyi ismikkel.sulis emberkék túl sznobok ehhez

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

NeverwinterKING
parkour

GTheo
pk?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

NeverwinterKING
😄
én elsõ órát lekéstem. és szünetbe irtam meg a szódogát:S
nem volt kedvem 5:50kor felkelni azt még vissza aludtam 😄