Mit csináltál ma az órán?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
õ bárkit túlénekel😄 igaz már nekünk nincsen énekkar(vagy mi nem tudunk róla?),de amíg jártam akkor is,és ha rádióban énekel egy osztály,akkor is csak az õ hangját hallani😄
egyébként arra emlékszem, anno hozzánkvágta a széket
Sisakról meg ne beszélj így 😊
2 nyelvtan: kinyirom magam azon az órán mostmár!
2 számtek: nice,szabad foglalkozás.
2 tesi: elleszünk...
1 biosz: miva? ZzZz
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
http://felsofokon.hu/http://sipocznorbert.eu http://www.facebook.com/pages/MLM-Arquebusade-V%C3%ADz/203390119682876
kémia: röpdoga 4es. utána tanulás
irodalom: hiányzott a tanár.
informatika: egész órán honfoglalóztunk a haverokkal.
volt még több óra is, de azokon semmi nem történt
Pain is inevitable. Suffering is optional.
fizika: feladatmegoldások
kémia: szintén
nyelvtan: múltheti nyelvtan doga javítóját írtam, kb hibátlan
spanyol: "óriási feleltetés" 😄 kaptam 3 5öst 😄
tesi: foci
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
1.úszás: véletlenül direkt otthon maradt a cuccom
2.úszás: véletlenül direkt otthon maradt a cuccom
3.angol: jegyzetelés
4.irodalom: 4es röpdoga, felelés
5.ének: 10percre bejött a tanár, utána pedig a matek tanár vette át a helyét, egy lány megkérdezte hogy hová írjunk (mivel nem volt aznap matek óránk),erre megszólal a másik homérosz és íliász közé. azt mondja a tanár, oké, hát akkor vegyen elõ mindenki egy lapot és írunk, és hát így is történ a fasz fejkém olyan feladatokat adott amit persze hogy lehetetlen megcsinálni, és még nagy okosan mondja, hogy TZ elõtt most mindenkinek lesz egy jó jegye.
6.német: aludtam
7.fizika: csengõt vártam már.
<Kiddny> unique mesélte, hogy rovót kaptál 😄
<Xerxész> neis mondd...
<Kiddny> MESÉLJ! xD
<Xerxész> átlagos matek óra...basztatjuk a tanárt...me g iylenek. NODE! jövök én! és hozzábaszok egy parasztkolbászt a táblához, ami szépen, lassan csúszik le róla...
<Kiddny> ...
<Kiddny> parasztkolbász?
<Xerxész> najah, ces la vie kedves kedves pajtásom!
<Kiddny> azért kicsit erõsnek érzem, hogy kolbásszal dobálózol és franciául karattyolsz...
<Xerxész> 😄
DFTBA ಠ_ಠ
Pain is inevitable. Suffering is optional.
DFTBA ಠ_ಠ
amúgy ma nekünk kalandos nap volt...
földrajzon két oszt.társam egymást szivatták,egyik lefújta másikat dezodoral,és tanár kiküldte,és beigért neki osztályfõnökit,osztályfõnök persze igazgatóit akar neki...
aztán jött az ének,az alkoholista vén fasz tanárral...3 gyerek aki bennevolt föcis dolgoban késve érkeztek mert a tanárral beszéltek,az intelligens tanár meg nem engedte be õket órára,hallo hogy kinnt üvöltöznek,erre elmsolyodtam,a a vén f@sz meg elkezd velem üvöltözni,kb egyszer megszólalok kéri ellenõrzõt,az osztályfõnök meg aki minden tanárnak elhisz minden faszságot csakhogy betartsa a sorrendet,szakanári figyelmeztetõ után oszt.fõnöki intésben részesített...szánalom ami nálunk van...van pár normális tanár,de akik parasztok,azok elbaszák a többt is kb...
ma meg 2 fizika egy unalmas szarvolt...
muveszetismeret meg olyan....alvos... hulye voltam hogy nem jottem ki 20 perc utan...elaludtam...alig maradtunk bennt oran xD
...
Tegnap a tanárnõ irodalom orán mikulásnap alkalmábol iratott egy dogát, és feleltetett..de kedves tõle 😊
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Tanárnõ : - Hol voltál fiam?
Én : (kabátban táskával, minden) - Tanárnõ, otthon, szartam.
Aztán nem is firtatta a dolgot. 😄
Majd késõbb kifestettük a termünket. Jó lett szép lett, profi munkát végeztünk.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
elsõ óra nincs...
angol: nincs tanár, videózás...
rajz: nem jött be a tanár...
fizika: új anyag, kb aludtam majdnem.
matek: pár feladatot megcsináltunk..
spanyol: kikérdezett minket a tanár...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
spanyol: szintén kistanár, unalom
töri: makedónia 😄
irodalom: magyardoga, jószar lett... na meg kikaptam a nem túl jól sikerült nyelvtanomat amire aztihttem hibátlan lett...
angol: szövegolvasás, szavak kiírása, holnap dolgozat
irodalom: görög líra sa-dsa.dS
reál: feladatok táblánál
matek: nem volt tanár
angol: 3as röpdoga
töri: makedónia
fizika: alvás
Fizika : Új élet program, nem szopatjuk a tanárt és figyelünk, eddig sikerült betartani.
Angol : 3as TZ, javító dolgozat fordításból.
Német : Totális káosz, nem nekem találták ki ezt a nyelvet.
Tesi : Kint szakadó esõ, bent teremfoci, de legalább ráébresztett, hogy Futsalban is ott vagyok ^^
Matek : Isten csapása...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
fizika: 3as dogát kikaptam :S:S eddig csak 5ösöm votl
kémia: semmi
nyelvtan: dolgozat, sztem 5ös lesz
spanyol: kistanár volt, nem túl sokat csináltunk 😄
tesi: esett az esõ, teremben fekvõ felülés kötélmászás :@@@@