2074
-
#1394 1: Magyar-aludtam
2: Fizika- szokásos tanároltása megengedett határokon belül...
3: Angol- tanár elmondta megint milyen sz@rok vagyunk és nem érünk a világnak semmit se. Lassan megszokjuk...pff
4:Német: Matek lecke írása
5: Tesi: foci
6: Matek: HALÁL UNALOM -
#1393 angolon rágyújtottam egyik nap hátsó padsorba a "laborba" -
#1392 azt nem engedi az sg :|
-
#1391 cntrl+c cntrol+v -
#1390 jó volt :o
drag topicjában már leírtam, nézd meg :D [lusta még1szer leírni] -
#1389 tényleg! mesélj mien volt?:O -
#1388 nem kicsit -
#1387 nonstop sportnap volt a suliban :o kicsit fáradt vagyok :D -
#1386 az a banneros tukos erős volt:P de van benne valami^^ -
Hymtozis #1385 Hülyeség, hülyeség...
Azért szerintem mindenki (aki egészséges) belegondolt már ebbe/abba a csajba, jóó mélyen. :D -
#1384 Jóvanmá egyhülyeség:D:D
ideacsajt és olyat teszek vele a tanári asztalon, hogy nyögni fog...:D -
#1383 xD
ez már betegség...bannert megdugnám lol xD
be ne menj a logomühelybe... -
#1382 én a rajta kévő csajt inkább,de szivesen kinyomtatom neked -
#1381 Mi gyakorlatilag nem csináltunk ma semmit.
A bannert meg jól megtuknám -
#1380 ma írtunk matekdogát szögfügvényekből,nevetségesen egyszerüek voltak,anyit gyakroltuk előtte,hogy csak pár számológéphez nem értő fogja csak elbaszni,ráadásul egy gondolkotató feladat nem volt benne...
meg írtunk föci dogát eu-ból,nem volt anyira nehéz,de ahoz már kellett előttem ülő segítsége -
#1379 Első óra: Dísztettük torna termet
Második óra: Tz[fizika]de nemvolt tanár jön helyetesítő rossz tz-t hoz be [csak később vesszük azt az anyagot]haver lenyulta a tz-t és nemírtunk me' a tanár nemtalálta a jó tzket
Harmadik:Itt se volt rajztanár,olvastam,hülyültem
Negyedik: Biosz aludtam
Öt:tesi játszottunk -
#1378 xD -
#1377 Csak ez volt a számtekboltba, szal nem volt választási lehetőség. Osztálytársakkal majd online játék közben szidjuk egymás anyukáját, ahhoz kell (na jó, értelmes dolgokra is használom majd). -
#1376 LOL, most és ilyen még nem volt de azt kell mondanom hogy pontosan nekem is ilyen van :DD
-
#1375 Lol nemrossz ^^ Játékhoz kell? Mert elég jol néz ki :) -
#1374 Vettem egy Headset-et töri-n. Jó fajta, és még olcsó is volt. -
#1373 Just survive.. :) -
#1372 egyenlőre semmit még jó benne az elem :D -
#1371 el veszitettem a pendrivémet, de meg is lett:DD
angolon pihentem. -
#1370 ma nem volt suli -
#1369 :) (Én is) -
donoki #1368 itthon voltam (:
:D -
#1367 kémián aludtam
magyar dolgozat
magyar alvás
földrajz alvás
matek figyelés
angol kajálás meg valami filmet néztünk
rajz valamit rajzolgattam -
#1366 Nem!:) -
#1365 Asbolt,szerintem nem imsered:)
amúgy ma órán Picasso kalandjait néztük,hatalmas film,csak a végére majdnem elaludtam(tegnap márc.15-ei ünnepségen elaludtam volna ha nem szólal meg a szózat:D) -
#1364 nem stréber, max tud
az ugyan mitől lenne stréber
bardocz ki a töritanár? -
#1363 röhej
ovodába is lesz lassan felvételi? -
#1362 A mai naptól végre van az iskolába Wifi :) Szóval osztálytársammal rá is cuppantunk a netre a telefonján keresztül (Nokie e60). De úgy tűnik, hogy elég kicsi a hatótávolsága, szóval csak addig tudtunk netezni, míg lent voltunk első 3 órán közvetlenül az infó terem mellett, gyakorlaton. Mérni kellett volna, de így persze, hogy a telefont nyomkodtuk sunyiban egész órán át szinte. Lett is eredménye, nem értettünk semmit sem, amik az órán elhangzottak, de megérte :D
Aztuán volt még 3 óra, azon is elvoltam. Körzővel a nagyujjamat félig szétszedtem, eléggé vérzett. Egyik osztálytársam meg is kérdezte, hogy normális vagyok-e. Én mondtam rá, hogy nem, de igaza is van. Normális az ilyen ember, mint én?
-
Hymtozis #1361 1.-n Felébredtem.
2.-on Orvosi vizsgálaton voltam (vmiért óra végéig tartott.).
3.-on Kosaraztam.
4.-en Dolgozatot írtam.
5.-en Rendezgettem az előrehozott érettségis jelentkező lapot. És az is kb 40 percig tartott. -
#1360 tevatyazh? xD
nekem ma is csak 3 oram volt mint minden penteken...nem csinaltam semmit csak aludtam... -
#1359 ra2 ztünk utána leköptem oszt társam az meg visszaköpött -
#1358 Ma 1 orám lesz összesen, csak a 4-ik ora lesz megtartva. De azt az egyet meg már minek? -
#1357 angol tz 3...siralmas...4-5 szokott lenni...
de kaptam egy 5-t mert pro-n csináltam meg a házit xD -
#1356 Ének karó, nem tanultam meg a népdalokat amiket kért... -
#1355 A nyelvtantól állítólag annyira nem kell félni, az írásbeli szövegértésből áll majd csak (mondjuk az sem megy nagyon fényesen :P), a szóbeli meg... végülis van néhány tétel, de azok is könnyűek szerintem, meg csak egyszer kell őket már csak megtanulni, de akkor nem árt, ha nagyon tudja majd az ember.