Mit csináltál ma az órán?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsikiraly
így jár aki hóhérképzõre megy <#idiota>

DFTBA &#3232;_&#3232;

bardocz
:o
Mike at home
:o

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Doomista
A mi osztályfõnökünk egy sziopata brutális állat,angol orán megdobott kulcstartoval...az igazgató meg egy hóhér...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bardocz
vereckei ágnes
de õ már ahogy elnéztem eéággá régóta igazgató
Mike at home
és ki az igazgató?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

bardocz
😄DDD
õ bárkit túlénekel😄 igaz már nekünk nincsen énekkar(vagy mi nem tudunk róla?),de amíg jártam akkor is,és ha rádióban énekel egy osztály,akkor is csak az õ hangját hallani😄
Mike at home
Sisak még ma is túlénekli az énekkart? 😄

egyébként arra emlékszem, anno hozzánkvágta a széket

bardocz
nem ismered új tanár,és igenis értettem😄
(amúgy Komlósi Ákos)
Mike at home
én? vkivel szerintem keversz, vagy én vagyok feledékeny 😊

Mike at home
ki tanítja a földrajzot?
Sisakról meg ne beszélj így 😊

htr93
ma volt 3 angolom, most vagyok a 2. infómon, és csináltam zenés témát ide, csak a zene fórumban. kemény 10 perces szegényke, írjatok sokat

Doomista
ma:
2 nyelvtan: kinyirom magam azon az órán mostmár!
2 számtek: nice,szabad foglalkozás.
2 tesi: elleszünk...
1 biosz: miva? ZzZz

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

just cause-t nyomod még?????rég jáccotam mán vele b@ssza+..

Mike at home
elég dedós 😊

Mike at home
ejha, te hány évesen kezdtél sg-zni? 😊

egy elõadásom volt arra se mentem be , de két zh eredményt megtudtam - pozitív mérleggel zártam asszem 😄

http://felsofokon.hu/http://sipocznorbert.eu http://www.facebook.com/pages/MLM-Arquebusade-V%C3%ADz/203390119682876

ScarY MAN
mert ahol a tanar hianyzott ott volt?😄

...

PJack
föci: hiányzott a tanár, úgyhogy a tesitanár jött be 😄
kémia: röpdoga 4es. utána tanulás
irodalom: hiányzott a tanár.
informatika: egész órán honfoglalóztunk a haverokkal.

volt még több óra is, de azokon semmi nem történt

Pain is inevitable. Suffering is optional.

GTheo
duplamatek: TZ :||
fizika: feladatmegoldások
kémia: szintén
nyelvtan: múltheti nyelvtan doga javítóját írtam, kb hibátlan
spanyol: "óriási feleltetés" 😄 kaptam 3 5öst 😄
tesi: foci

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Barney Tech
péntek:
1.úszás: véletlenül direkt otthon maradt a cuccom
2.úszás: véletlenül direkt otthon maradt a cuccom
3.angol: jegyzetelés
4.irodalom: 4es röpdoga, felelés
5.ének: 10percre bejött a tanár, utána pedig a matek tanár vette át a helyét, egy lány megkérdezte hogy hová írjunk (mivel nem volt aznap matek óránk),erre megszólal a másik homérosz és íliász közé. azt mondja a tanár, oké, hát akkor vegyen elõ mindenki egy lapot és írunk, és hát így is történ a fasz fejkém olyan feladatokat adott amit persze hogy lehetetlen megcsinálni, és még nagy okosan mondja, hogy TZ elõtt most mindenkinek lesz egy jó jegye.
6.német: aludtam
7.fizika: csengõt vártam már.

Kicsikiraly
találtam egy idevágó bashhu idézetet 😄

<Kiddny> unique mesélte, hogy rovót kaptál 😄
<Xerxész> neis mondd...
<Kiddny> MESÉLJ! xD
<Xerxész> átlagos matek óra...basztatjuk a tanárt...me g iylenek. NODE! jövök én! és hozzábaszok egy parasztkolbászt a táblához, ami szépen, lassan csúszik le róla...
<Kiddny> ...
<Kiddny> parasztkolbász?
<Xerxész> najah, ces la vie kedves kedves pajtásom!
<Kiddny> azért kicsit erõsnek érzem, hogy kolbásszal dobálózol és franciául karattyolsz...
<Xerxész> 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

ScarY MAN
ezek a mai fiatalok xD

...

PJack
unatkoztam 😊

Balintrial
😄DDD
PJack
kémiaórán végig radírdarabokkal dobáltam az elõttem ülõ gyerek fejét.

Kicsikiraly
vicces volt ma, törióra vége, töritanár odajön hozzám hogy elege van a nagyképûsködésembõl, és majd megcsinálja velem azt amit én másokkal, kihív majd feleltetni és jól kiröhög. 😄 emellé azt kell tudni hogy törin olyan kussba vagyok, hogy észre se lehet venni 😄 tökre birom, vmi baja lehet a fülével és asziszi én beszélek 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

ScarY MAN
nem...csak felba*od az agyat es aztmondja lehet elmenni , nem fog beirni 😄😛

...

bardocz
ki lehet menni vagy mi?

amúgy ma nekünk kalandos nap volt...
földrajzon két oszt.társam egymást szivatták,egyik lefújta másikat dezodoral,és tanár kiküldte,és beigért neki osztályfõnökit,osztályfõnök persze igazgatóit akar neki...
aztán jött az ének,az alkoholista vén fasz tanárral...3 gyerek aki bennevolt föcis dolgoban késve érkeztek mert a tanárral beszéltek,az intelligens tanár meg nem engedte be õket órára,hallo hogy kinnt üvöltöznek,erre elmsolyodtam,a a vén f@sz meg elkezd velem üvöltözni,kb egyszer megszólalok kéri ellenõrzõt,az osztályfõnök meg aki minden tanárnak elhisz minden faszságot csakhogy betartsa a sorrendet,szakanári figyelmeztetõ után oszt.fõnöki intésben részesített...szánalom ami nálunk van...van pár normális tanár,de akik parasztok,azok elbaszák a többt is kb...
ScarY MAN
tegnap jofejek voltak a tanarok 😄 epp nem irattak szal 😛
ma meg 2 fizika egy unalmas szarvolt...
muveszetismeret meg olyan....alvos... hulye voltam hogy nem jottem ki 20 perc utan...elaludtam...alig maradtunk bennt oran xD

...

Doomista
Szokásos pénteki nap, ezen a napon a mi osztályunk teljesen bekattan,szal ma is adtuk a remek "büntimentes" napos formát 😄
Tegnap a tanárnõ irodalom orán mikulásnap alkalmábol iratott egy dogát, és feleltetett..de kedves tõle 😊

toysoldier
nem volt elsõ órám szal 9re kellett volna mennem, fél 10kor sikerült felkellnem szóval 10re be is értem ^^ az a szerencse h dupla tesi a második harmadik óra, fociztunk de el is vették a kedvem az egésztõl 5 perc után. utánna nem volt semmi xtra, 7. óráról elengedtek mert a tanárt beosztották vmi versenyre felügyelõnek.

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

bardocz
nálunk oszt.társam ül órán oldalt,majdnem fekve,tanár mondja neki:már csak a sör hiányozna! erre oszt.társam meg de tanárnõ nem szeretem a sört 😄D
bardocz
lol😄
Kaplan
Igazából a szokásos unalmas csütörtöki nap. Tudniillik szembe lakom az iskolával, ötödik óra után gondoltam haza ruccanok és kiürítem a fáradt gõzt(..)😄D otthon majd visszaérek a hatodik fizikámra. Nem úgy jött össze ahogy terveztem, nyolcadik percben betoppanok.

Tanárnõ : - Hol voltál fiam?
Én : (kabátban táskával, minden) - Tanárnõ, otthon, szartam.

Aztán nem is firtatta a dolgot. 😄

Majd késõbb kifestettük a termünket. Jó lett szép lett, profi munkát végeztünk.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

bardocz
nekünk ni8ncsen spanyoltanár nem tudom már mióta,vagy három hete,és utolsó óra a spanyol,namost nálunk valami f@szarcú kitalálta,hogy nem lehet hazamenni hatodik órában ha nincs szakszerü helyettesítés,és ma az a tanár helyettesít,akivel elõzõ óra van😄 szerencsáére 3 hete ilyenkor nem járok be,és nem tudja hogy spanyolos vagyok😄
GTheo
nocomment ez a mai nap...33ból 20an voltunk ma suliban, matekverseny,páran betegek... 😄
elsõ óra nincs...
angol: nincs tanár, videózás...
rajz: nem jött be a tanár...
fizika: új anyag, kb aludtam majdnem.
matek: pár feladatot megcsináltunk..
spanyol: kikérdezett minket a tanár...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

bardocz
bazz nekünk meg idén nincs info<#falbav>nem tudom hogy fogok belõle leérettságizni így,tökömet abba aki öszeállította órarendet<#boxer>
htr93
Iskolába mentem.Ültem a buszomon.aszittem lekések a zelõkészítõs vizsgámról, de nem. most duplainfó, netezek

még semmit

BB7
Én ma rayz órán zenét halgattam.. Jah meeg Mini Golf:Castle -stem a hawerokkal! Multiba! xD
GTheo
Te is 9.-dikes vagy ugye ?!

GTheo
duplainfo: wordbõl "dolgozatféle", elsõnek kész lettem, valszeg 5ös
spanyol: szintén kistanár, unalom
töri: makedónia 😄
irodalom: magyardoga, jószar lett... na meg kikaptam a nem túl jól sikerült nyelvtanomat amire aztihttem hibátlan lett...
angol: szövegolvasás, szavak kiírása, holnap dolgozat

Barney Tech
áhitat: alszok a templomban
irodalom: görög líra sa-dsa.dS
reál: feladatok táblánál
matek: nem volt tanár
angol: 3as röpdoga
töri: makedónia
fizika: alvás

Kaplan
Irodalom : unalom, unalom, unalom, dechameron, unalom.
Fizika : Új élet program, nem szopatjuk a tanárt és figyelünk, eddig sikerült betartani.
Angol : 3as TZ, javító dolgozat fordításból.
Német : Totális káosz, nem nekem találták ki ezt a nyelvet.
Tesi : Kint szakadó esõ, bent teremfoci, de legalább ráébresztett, hogy Futsalban is ott vagyok ^^
Matek : Isten csapása...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

bardocz
nekem ma volt még fizika röpi is,azt hittem alapból reggel hogy meghalok,amikor azt mondta a tanáe,hogy füzetet becsukni...láttam a fényt az alagút végén😄DD
GTheo
duplamatek: csak néztem ki a fejembõl, de azért értem a témát 😄
fizika: 3as dogát kikaptam :S:S eddig csak 5ösöm votl
kémia: semmi
nyelvtan: dolgozat, sztem 5ös lesz
spanyol: kistanár volt, nem túl sokat csináltunk 😄
tesi: esett az esõ, teremben fekvõ felülés kötélmászás :@@@@

Rage47
én is :]
bardocz
én ma azt hittem hazajövök,de sikerült túlélnem,szendvics meg csoki nem jött visza😄
ColdFire
1 óra után go haza, most lázasan ülök a gép elõtt :c

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.