Mit csináltál ma az órán?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
...
nálunk szombaton lesz. tesóm ballag :| jönnek a vendégek. jeeee :|
\"You are fucking crazy people!\"
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
am en ma ballagtam volna xD (y) ...de megse 😄
...
Ma megy már 10.40re itthon voltam 😄
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Földrajz, gyakorlatilag az életem legpocsékabb témazáróját produkáltam föcibõl, kezet foghatok magammal.
Angol, ez egyszer normális hoztuk le az órát (Goalkeeper oszt.társa vagyok.)
Töri, három hét filmezés után újra elkezdtünk tanulni, 30 éves háború rulz.
Rajz, pangás, zenehallgatás és közben mûvészkedtünk egy sort.
Matek : "HALÁL UNALOM"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
MAgyar : Kötelezõ olvasmányból doga. 2 oldalt olvastam el belõle de nem kaptam 1est 😛
Infó : hülyültünk 😄
Angol : a tanár elkezdte nyomkodni a telóm és kitörölte a játékot belõle xD
LIVE Gamertag: G04LK33PeR
Föci-alvás<óra átállítás emgviselt>óra átállítás emgviselt>
Matek-alvás
Biosz 15perc késés 15perc alatt a tanár aztmondta kész vége ennyi nem oktat tovább minket 15percel hamrabb kiengedett minket
Német-kaptam egy ötös egy 15perces feladatra a többiek 45perc alatt 1esre csinálták meg😉
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
2: Fizika- szokásos tanároltás<#vigyor3>#vigyor3>a megengedett határokon belül... <#vigyor3>#vigyor3>
3: Angol- tanár elmondta megint milyen sz@rok vagyunk és nem érünk a világnak semmit se. Lassan megszokjuk...pff
4:Német: Matek lecke írása
5: Tesi: foci
6: Matek: HALÁL UNALOM
LIVE Gamertag: G04LK33PeR
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
drag topicjában már leírtam, nézd meg 😄
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Azért szerintem mindenki (aki egészséges) belegondolt már ebbe/abba a csajba, jóó mélyen. 😄
ideacsajt és olyat teszek vele a tanári asztalon, hogy nyögni fog...😄
ez már betegség...bannert megdugnám lol xD
be ne menj a logomühelybe...
A bannert meg jól megtuknám
meg írtunk föci dogát eu-ból,nem volt anyira nehéz,de ahoz már kellett elõttem ülõ segítsége
Második óra: Tz
Harmadik:Itt se volt rajztanár,olvastam,hülyültem
Negyedik: Biosz aludtam
Öt:tesi játszottunk
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!