Mit csináltál ma az órán?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát nekünk mindegy lesz, hogy esik-e az esõ mert a sulifolyosón állunk sorfalat. <#rinya>

Doomista
a fenébe ! itt meg süt a nap ! állhatok 3 orát,etc,nah ezvan,11ig csak kibirom xD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ScarY MAN
és a bkv sztrájkkal mi a helyzet? xD

...

NeverwinterKING
ilyenkor mindenki 😄

\"You are fucking crazy people!\"

ScarY MAN
itt is 😄 ... szeressem a zesõt ^^ xD

...

NeverwinterKING
nálunk most esik 😄

BB7
Igen! TEssék imádkozni h. essö legyen! Mert ha essö van akk. jó a kedvem.. és holnap szükségem van a jókedvre! Köszi!
Doomista
holnap ballagtatunk,sorfalat kell állni kint kb 1-2 orán keresztül + diszités...szal ha esik az esö,vagy este annyira esett,hogy nem lesz jo kint lenni,akkor a sorfalállás helyett beküldenek egy osztályterembe,oszt ellehetünk...szal tessék imádkozni értem,hogy esö legyen. (már volt itt,csak elált) .

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

NeverwinterKING
jaaa értem 😄

ScarY MAN
nem... nulladikos voltam es csomo ismeros ,aki most ballagott ,velunk kezdett...tiszta szar volt nezni. xD

...

NeverwinterKING
a saját ballagásodra nem mentél el?😮 de hülye vagy 😄

nálunk szombaton lesz. tesóm ballag :| jönnek a vendégek. jeeee :|

ScarY MAN
xD ... jolvan jolvan xD

...

fery02
Ma biztos nem voltál még bent, az üzenet küldésének idõpontjáról ítélve. Éjszaka tudtommal nincs suli (jóvan, értem én, csak @-oskodok). 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

ScarY MAN
ma bent se voltam ^^ jovohet egesz vegig szunet...mert ugyakarom...es majd utana hetfon bemegyek ^^
am en ma ballagtam volna xD (y) ...de megse 😄

...

bardocz
én csak 1 krül mert vsza kellett pakolni székeket teembe,amúgy megvártuk amíg elvonulnak,aztán már szedtük is le a díszítést,a faszom se fog nappal szembe állni😄
GTheo
Szintén 😛
Ma megy már 10.40re itthon voltam 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

BB7
Hátt Dögöjjé meg! :@ xD
bardocz
vúhúúú,nekem meg jövõhét csütörtök elsõ sulinap
BB7
Hétföig NO SULI! ... Yoooo!
Doomista
the end.szerdáig nincs suli whohohoooooooooooooo !

bardocz
nah,ma volt ballagás végzõsöknek,hamar végeztünk😊
ScarY MAN
xD ... FAIL

...

ScarY MAN
xD ... FAIL

...

Doomista
ma anyagismeret doga volt,mondom elöveszem az a.ismeret füzetemet,oszt puskázok,mint mindenki,elöveszem,és látom,hogy az anyagismeret füzet helyett a kémia füzetet hoztam el,karó a doga.

ScarY MAN
en meg most nem vagyok suliba ...

...

bujcsik555
Tegnap nem volt suli nekem<#vigyor3>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Kaplan
Számítástechnika... MS Access. Imádom.
Földrajz, gyakorlatilag az életem legpocsékabb témazáróját produkáltam föcibõl, kezet foghatok magammal.
Angol, ez egyszer normális hoztuk le az órát (Goalkeeper oszt.társa vagyok.)
Töri, három hét filmezés után újra elkezdtünk tanulni, 30 éves háború rulz.
Rajz, pangás, zenehallgatás és közben mûvészkedtünk egy sort.
Matek : "HALÁL UNALOM"

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kicsihuszár92
Matek : Kivételesn figyeltem mert hnap doga :S
MAgyar : Kötelezõ olvasmányból doga. 2 oldalt olvastam el belõle de nem kaptam 1est 😛
Infó : hülyültünk 😄
Angol : a tanár elkezdte nyomkodni a telóm és kitörölte a játékot belõle xD

G04LK33PeR
Mai nap se volt valami izgalmas dupla angol azt hittem megint kikészítem a tanárt de nem így történt, amit tegnap írtam azt megint megtudtuk, illetve a mai tánc órán folytattuk a rumbázást <#buck><#idiota>

LIVE Gamertag: G04LK33PeR

Scottt
Magyar-Tz
Föci-alvás<óra átállítás emgviselt>
Matek-alvás
Biosz 15perc késés 15perc alatt a tanár aztmondta kész vége ennyi nem oktat tovább minket 15percel hamrabb kiengedett minket
Német-kaptam egy ötös egy 15perces feladatra a többiek 45perc alatt 1esre csinálták meg😉

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

G04LK33PeR
1: Magyar-aludtam
2: Fizika- szokásos tanároltás<#vigyor3>a megengedett határokon belül... <#vigyor3>
3: Angol- tanár elmondta megint milyen sz@rok vagyunk és nem érünk a világnak semmit se. Lassan megszokjuk...pff
4:Német: Matek lecke írása
5: Tesi: foci
6: Matek: HALÁL UNALOM

LIVE Gamertag: G04LK33PeR

Ars3nal
angolon rágyújtottam egyik nap hátsó padsorba a "laborba"

NeverwinterKING
azt nem engedi az sg :|

Scottt
cntrl+c cntrol+v

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

toysoldier
jó volt :o
drag topicjában már leírtam, nézd meg 😄

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

NeverwinterKING
tényleg! mesélj mien volt?😮

NeverwinterKING
nem kicsit<#gonosz1>

toysoldier
nonstop sportnap volt a suliban :o kicsit fáradt vagyok 😄

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

tarti19
az a banneros tukos erõs volt😛 de van benne valami^^

Hülyeség, hülyeség...
Azért szerintem mindenki (aki egészséges) belegondolt már ebbe/abba a csajba, jóó mélyen. 😄
Scottt
Jóvanmá egyhülyeség😄😄

ideacsajt és olyat teszek vele a tanári asztalon, hogy nyögni fog...😄

Doomista
xD
ez már betegség...bannert megdugnám lol xD
be ne menj a logomühelybe...

bardocz
én a rajta kévõ csajt inkább,de szivesen kinyomtatom neked
Scottt
Mi gyakorlatilag nem csináltunk ma semmit.

A bannert meg jól megtuknám

bardocz
ma írtunk matekdogát szögfügvényekbõl,nevetségesen egyszerüek voltak,anyit gyakroltuk elõtte,hogy csak pár számológéphez nem értõ fogja csak elbaszni,ráadásul egy gondolkotató feladat nem volt benne...
meg írtunk föci dogát eu-ból,nem volt anyira nehéz,de ahoz már kellett elõttem ülõ segítsége
Scottt
Elsõ óra: Dísztettük torna termet
Második óra: Tzde nemvolt tanár jön helyetesítõ rossz tz-t hoz be haver lenyulta a tz-t és nemírtunk me' a tanár nemtalálta a jó tzket
Harmadik:Itt se volt rajztanár,olvastam,hülyültem
Negyedik: Biosz aludtam
Öt:tesi játszottunk

Czdano
xD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

fery02
Csak ez volt a számtekboltba, szal nem volt választási lehetõség. Osztálytársakkal majd online játék közben szidjuk egymás anyukáját, ahhoz kell <#eplus2> (na jó, értelmes dolgokra is használom majd).

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Doomista
LOL, most és ilyen még nem volt de azt kell mondanom hogy pontosan nekem is ilyen van 😄D

Czdano
Lol nemrossz ^^ Játékhoz kell? Mert elég jol néz ki 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX