Mit csináltál ma az órán?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
info ora,vicces filmet nézünk közben oldakat nézek😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

BB7
Hát... jelénleg INFo órán ülök! :S ... PPSt kreálok! De.. ma nem volt igazgató! 😛
Akos 001
vártam...aztán nem akartam hazamenni,aztán újra bemászni,és elültem ott...egyébként utolsó napom volt a héten,szal ráértem

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

bardocz
Minek maradtál még bent?Amúgy tök jó,mert nem tudom,hogy holnap lesz-e suli,meg tanítás,vagy holnap írjuk kompetenciafelmérõt,aztán 12-kor lehet hazajönni😄 De lehet az jövõ héten lesz,akkro viszont spanyolból kapok egyest holnap valamire biztosan XD Csak meg ne bukjak év vége elõtt,mert akkor kiugrok az ötödikrõl😄
Dodibá
Csuki! elõkompetencia nehéz volt? merrt nekünk kitalálta a tanár h. leosztájozza, és beleszámít az évvégi jegybe... mondom ülj rá és forogj rajta baaazdmeg... 😛

Tiesto 4Ever ;)

Dodibá
Bajáki 4ever. bementem 09:50-re, és 11:35kor már jöttem is haza... Dettó ez lesz holnap is xD

Tiesto 4Ever ;)

Akos 001
bementem 8-ra...11:20-kor szabad voltam...ott maradtam még 15:10-ig :S

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

NeverwinterKING
ma nagyon szar volt :|
2 doga. mind2 karó :|

\"You are fucking crazy people!\"

Elõ kompetenciát irtam 😄.....
Doomista
inkább drakula grófnõ

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ScarY MAN
vendetta válaszul?

...

Doomista
irodalom tanár megéreztette velem...khm azaz egyik testrészemmel...khm azaz a fejemmel,hogy milyen is ha egy kulcstartoval ütnek fejbe...jahmeg megéreztette velem a saját erejét is.

Kaplan
Nulladik órában tanárok ellen fociztam 😄DD
Aztán már csak szenvedés volt a nap.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Akos 001
semmit...9-re bementem,azt mondták menjek haza,hazajöttem

Hegi90
Hülye topikokba irogattam
(ügyviteli gyakorló iroda)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

NeverwinterKING
az jó^^

azokra is sok sikert! 😄

Fabio Capello
kösz, jól sikerült 😊 (egy kérdést nem tuttam csak)

holnap természetvédelem zh, utána pihi, szombaton matek vizsga... onnantól meg halál :S

Doomista
akko irány kocsmába !

bardocz
fú,most tudtam meg,hogy szerdán sincsen suli nekem😄
Doomista
hát ha függö vagy képes vagy ott is tolni xD

BB7
Jah! Általános! :@
Doomista: WC-ben? XD .. Hátte hülye vagy.. még ha télleg WC-zni kell is ritkán mek oda... Koszos, büdös! Pff... oda.. PsPzni? XD
fery02
Megírtam egy 60 perces szövegértést, és utána egybõl egy 3 órás összehasonlító ver elemzést. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

BenTen
verekedtem 😄

Doomista
wcben kell pspzni szünetben 😄

NeverwinterKING
mikor kapod vissza?😮 és hh van órád? 😄
áltba jársz?

BB7
Én s eldoztam fel! ... elvették! ... SZEMETEK! <#boxer> Am. mindig PsPzek.. és nem sûrûn veszik el! Szal...
Doomista
xD
én nem áldoztam volna fel a PSP-met ezért XD

BB7
MA PsP-ztem órán.. Elis vették.. és az ellenörzömet is! <#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2>
NeverwinterKING
sok sikert!! 😄

Doomista
ah dejo ez a sulimentes 3 nap 😄 bár az idö szr 😄

Fabio Capello
Ma még semmit nem csináltam... De fogok, négykor megkezdem a vizsgaidõszakot.... :S

(jajistenemcsakgörbüljön 😄)

NeverwinterKING
unokatesóm ballagás is hasonló volt :| 2-3 óráig állni kellett és hallgatni a tanár/igazgató magyarázását :/ majd meghaltam 😄

Doomista
fene,nekünk 1 ora volt 😄 de volt részem 2 orás ballagásban is,akkor már alig birtam elmenni 😄

NeverwinterKING
csak túl élem xD
fél 11kor kezdõdött, arra számítottam h 1-2 óra lesz de nem. fél óra volt vagy vmivel több és jöhettünk haza :| de jó volt elmenni jeee 😄

mi 6-ra mentünk, azt mindenki pattogott, hogy haladjunk már, mert nem leszünk kész a díszítéssel. lol azt 1 óra alatt megcsináltuk. 10 ig meg szétunktuk a fejübket.
Köszönjük Emese <#zavart2>

Doomista
most ? hát ez szr :s megne halj

NeverwinterKING
mi most megyünk ballagásra :|

Doomista
xd

NeverwinterKING
😄DD

Doomista
az egész ballagás hülység szrtm,állni,végighallgatni a dumákat,verseket,unalmas...

bardocz
díszités nálunk is ilyen volt,igaz nem néztem meg suli többi részében milyen,de én pl hatalmas nagy orgonaágat fogtam,és beleszúrtam virágföldbe,meg akartam virágot ragasztani széles barna ragasztószalaggal ablakra de lebeszéltek
NeverwinterKING
akkor se fog sztem amikor te ballagsz xD
engem se fog..

Doomista
diszités elég fanyar volt...meg krv sok ember csinálta,máshol meg krv jo lett a diszités,mégis kevesebben csinálták...de kül. nem érdekel engem XD nem én ballagok.

NeverwinterKING
hehe 😄

én majd holnap beesek 10re 😄 és nem csinálok semmit^^

Doomista
alap 😄
de ha nem kapok az sem érdekel különösebben,azért az lol volt hogy tanárok sorbaálltak a suliban,mi meg 4n melletük álltunk,már kérdezték hogy hát mi t keresünk itt ?😄

NeverwinterKING
de csak azér maradtál 😄

Doomista
osztf. dicséretet ha nem kapok akkor durci leszek !

semmint, mind a 4 oram itt van mellett a fiokban...<#idiota>

http://gaborszantai.co.uk/

BB7
Te kis jófiú!
Doomista
nah megjöttem...nem volt vészes...mégsem álltunk kint,mert nedves volt a fü,stb...szal csak diszitettünk,viszont én meg még 3 gyerek ottmaradt hogy leszedjük a diszitést,egyszoval ballagást megvártuk,leszedtem jöttem...többiek meg hazaküldték... önként jelentkeztem diszités leszedésre,de elis huzhattam volna xD