Mit csináltál ma az órán?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
magyarban volt az az internetes könyvtáras cucc. és votl az a kérdés h. ha nekem kéne szakdolgozatot írnom, igénybevenném-e a szolgálltatást. erre írtam a választ: "nem venném igénybe, mivel nem vagyok gyökér, meg tudom magamnak keresni az interneten amit akarok, és nem kell 1 hetet várnom a válaszra." 😛
Tiesto 4Ever ;)
Irodalomnál amikor az volt a kérdés,hogy miért pont az éelt szó jön ki,azt írta rá,hogy azért,mert trendi,de azt már nem metrtem odaírni,hogy szerintem foscsi.
Meg mateknál leírtam valahova,hogy 5000,azaz ötezer
a matek sztem is könnyebb volt. (10-es)
És..ezen röhögtem én is:
"Anonim" ... és az a kód amit saját magadnak kell ráragasztani B+!!!
Tiesto 4Ever ;)
Mien gyökér felmérés az, ahhol arra kiváncsiak, h általánosítva ki mien körlümények közt él?!
Meg ez a h élsz?... Sztem gyökérség. Amit "gyerekek" írnak egy lapra, majd azt számokká téve, és átlagot számolva mondani vmit, oan, mintha megtippelném, h hány pikkelye vedlett le a hajdani ékszerteknõsömnek...
Úgyh mindig kérek iet, de sosem töltöttem ki, vagy adtam vna vissza. =) (Jó lesz papírgyûjtésre!)
Tiesto 4Ever ;)
Egy komcsi spicli országban élünk! <#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Tiesto 4Ever ;)
Tiesto 4Ever ;)
maga a doga kül 4 lett :p
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Lvl 21 wf... :3 \"Az ECDL csak WC-papír... Az a vizsga a sarki zöldségesnek kell, nem informatikusnak!\" by master..:D
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Azt hittem megahlok a röhögéstõl,óra elõtt tudtam meg,hogy tz-t írunk😄D Semmit nem tanultam rá,csak szerencsére nagyon jó helyen ülök😄
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Btw, ha valaki nem csinál házit, akkor legalább jegyzeteljen le mindent és figyeljen oda végig az órán. Fél siker minimum...
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
mondjuk elég szomorú, de én nem igazán csinálom meg itthon a házim, szünetekben szépen megcsinálom szinte mindig, de ha nincs kész, akkor sincs baj, nem kapunk semmit.
az a gáz, hogy ez kb 3 éve megy, jövõre új suli, jó lesz visszaszokni az itthoni háziírásra :|
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
megint büntetésben lennék, ha megmondanám otthon, de nem mondom <#vigyor5>#vigyor5>
és a banya akkor is egy szipirtyó
föci: alv.
technika: matekházi
matek: doga-szerûség
magyar: felelés: 4\5
hittan: alv.