Mit csináltál ma az órán?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dodibá
hát nekünk kötelezõ volt viszaadni azt a szart:S
magyarban volt az az internetes könyvtáras cucc. és votl az a kérdés h. ha nekem kéne szakdolgozatot írnom, igénybevenném-e a szolgálltatást. erre írtam a választ: "nem venném igénybe, mivel nem vagyok gyökér, meg tudom magamnak keresni az interneten amit akarok, és nem kell 1 hetet várnom a válaszra." 😛

Tiesto 4Ever ;)

bardocz
Szerintem én kitöltöm faszmódon,meg írok hülyeségeket rá.
Irodalomnál amikor az volt a kérdés,hogy miért pont az éelt szó jön ki,azt írta rá,hogy azért,mert trendi,de azt már nem metrtem odaírni,hogy szerintem foscsi.
Meg mateknál leírtam valahova,hogy 5000,azaz ötezer
így van! nekünk idehaza adták és aki kitölt kitölti, aki nem nem.

a matek sztem is könnyebb volt. (10-es)

bardocz
Nekünk meg azt mondta ofõ,hogy nem kell viszavinni.
nekünk azt mondták kötelezõ kitölteni

BB7
Kötelezõ VISSZAVINNI! De.. nem kötelezõ kitölteni!
És..ezen röhögtem én is:
"Anonim" ... és az a kód amit saját magadnak kell ráragasztani B+!!!
bardocz
Pedig ezt nem kötelezõ kitölteni,ráadásul a szülõnek kell kitöltenie nem neked.
bardocz
És ami a legnagyobb pofátlanság,hog visza tudják keresni,mert erre az szarra is ráragasztották az azonosítót.cikánysák
Dodibá
azatré, h. nekünk ott helyben odaadták, kitöltették velünk, és visza kellett adni... :@

Tiesto 4Ever ;)

Nálunk most (vagy még) nincs ez a felmérõ. De engem is zavart anno... ok, mondjuk van itthon 6 tv, és akkor írjam mellé, h ebbõl 3 lopott, 2 nem mûködik, és 1 fekete-fehér?
Mien gyökér felmérés az, ahhol arra kiváncsiak, h általánosítva ki mien körlümények közt él?!
Meg ez a h élsz?... Sztem gyökérség. Amit "gyerekek" írnak egy lapra, majd azt számokká téve, és átlagot számolva mondani vmit, oan, mintha megtippelném, h hány pikkelye vedlett le a hajdani ékszerteknõsömnek...
Úgyh mindig kérek iet, de sosem töltöttem ki, vagy adtam vna vissza. =) (Jó lesz papírgyûjtésre!)
bardocz
Kurvára nem kötelezõ viszavinni meg kitöleni,de ne zavarjon titeket😄
Dodibá
potosan... faszom közük van hozzá h. hány szoba meg hány kibaszott számítógép van itthon? kocka vagyok! és?? közük?? 😄😄

Tiesto 4Ever ;)

BB7
Sztem a Magyar 1000× könnyebb volt! 😄 ... Ááájjj! ... ez a kérdõiv B+!
Egy komcsi spicli országban élünk! <#boxer><#boxer>
Dodibá
az... átlagos, átlgaon felüle, v. baszott gazdag... én így elgondolkoztam h. mégis mi számít átlagosnak? 😛 a magyarral csak az volt a tré h. olvasni kellett sokat... és a sok köcsög tahó meg mögöttem üvöltözött :@

Tiesto 4Ever ;)

szerintem is a matek könnyebb volt, az fasza volt hogy hány testvéred van, hány él veled együtt, hány gyerekkel élsz együtt hány lakószoba stb jómódu-e vagy? ....

Dodibá
hát eléggé... meg fasság... és nekünk leosztájozza a tanár... :@

Tiesto 4Ever ;)

bardocz
1 óra alatt megírtam volna a kettõt,szerintem nagyon egyszerü volt.Mindkét feladatlapot matekból negyed órával hamarabb fejeztem be.Mondjuk magyart is,de szerintem a matek egyszerübb volt.
BB7
...
csak a matek hosszú... kicsit!
Dodibá
nahh énis megírtam... jó nagy szar volt a 10.es 😄 fõleg az elején volt a kérdõiv... eskü azon többet gondolkoztunk mint a magyaron meg a matekon... 😄 de bazz ilyen kérdést betenni: található a háztartásban: 1.telefon - 1, 2, 2nél több... ugyen az autó, számítógép. és az utolsó... "FÜRDÕSZOBA" ezek úgy kicsit meglepõdtem...

Tiesto 4Ever ;)

bardocz
Ehez nem kell szerecse,még egy hülye is megírja,olyan nevetségesek a feladatok.De azért köszi😄
Dragooon
háhá én nem írtam :_|

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Doomista
töri: tz dogát kikaptuk,2 jegyet rá,egyik a sima doga,a másik az esszé ! esszé: 10 pont a max,10 pontom van,10/10,logikus hogy ugye 5 a jegy,erre 5 alá alá alá...mondom mi fasz ?! odamék,elkezdek magyarázni hogy full pontra 5 alá alá alá ?! balbalbal...5 alá alá alá maradt...thx...
maga a doga kül 4 lett :p

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

BB7
Impotenci mérés! <#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#banplz>
én is kompetenciát írtam. Tûzriadóval indult az egész. valamelyik hülye benyomta a tûzgombot és kijött a tûzoltóság.

Scottt
Egész nap a régi épületben meg a könyvtárban voltunk az impotencia mérés miatt..Jó volt nem írtunk fizika dogát😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

BB7
Kívánok sok szerencsét mindenkinek aki ma velem írt Kompetencia Felmérést!
bardocz
Most irom kompetenciatesztet
BB7
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
sro
én ma veszekedtem a matekfüzetemmel...... visszaszólt a görénnye' 😊

Lvl 21 wf... :3 \"Az ECDL csak WC-papír... Az a vizsga a sarki zöldségesnek kell, nem informatikusnak!\" by master..:D

Kandurex
sakkoztam, ....kikaptam,..3x is

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Doomista
ma nem voltam suliban...hát hogy mondjam...szombaton meg vasárnap volt ez az orbán nap Hajóson,ugy berugtam,hogy elfelejtetem hogy suli lesz oszt még ma délelött is hajoson feküdtem...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bardocz
Ma kikaptuk irodalom tz-ket,névsorban ment én vagyok az elsõ."Nagyon szép munka dávid,látszik,hogy tanultál."
Azt hittem megahlok a röhögéstõl,óra elõtt tudtam meg,hogy tz-t írunk😄D Semmit nem tanultam rá,csak szerencsére nagyon jó helyen ülök😄
BenTen
10 múltam

Dodibá
Ben10 te mégis hány éves vagy...?😛

Tiesto 4Ever ;)

és majd apuci eltart felnõtt korodban?

Akos 001
ma be se mentem,nem volt egy órám sem,klafa

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

BenTen
meg inkább deszkázok mint tanuljak

nothes
Heh, dettó. Matekházit pölö rendszeresen csak elsõ év elején csináltam egy pár hónapig, azóta egy kezemen meg tudnám számolni hányszor. Mindig szünetben csináltam vagy másoltam le vki másról. Egyszer buktam le asszem, ment is a karó csúnyán. Sose szerettem, nem is értettem nagyon, de mégis azért meglett az érettségi 3-as a tanár szerint😊

Btw, ha valaki nem csinál házit, akkor legalább jegyzeteljen le mindent és figyeljen oda végig az órán. Fél siker minimum...

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Dragooon
mit fog mondani 17-18 évesen

mondjuk elég szomorú, de én nem igazán csinálom meg itthon a házim, szünetekben szépen megcsinálom szinte mindig, de ha nincs kész, akkor sincs baj, nem kapunk semmit.
az a gáz, hogy ez kb 3 éve megy, jövõre új suli, jó lesz visszaszokni az itthoni háziírásra :|

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Doomista
énsem szeretem a sulit,meg nem szeretek minden tanárt etc,de a házit mindig,és mindig megcsinálom ! tanulni persze nem mindig xD

Életkor: 14 alatt

BenTen
a suli unalmas

BenTen
nem volt hozzá kedvem

bardocz
Igen,ezért egyes jár jobb helyeken,meg szigorubb tanároknál,enyi.Azért egy házit meg lehetne csinálni,nekem is már a faszom kivan sok hülyegyerekkel,aki nem csinál matekházit,a csoportba meg ketten csinálunk,és folyton minket baszogatnak,de amikor még nekem kell magyaráznom az egyértelmû faszságokat,amiket nem értenek,és a tanár megkérdezni,hogy van-e kérdés,hogy avlaki nem ért valamit,na az még faszább.
ja ha otthon nem csinálod meg legálabb szünetben de a házit szerintem az a min. hogy megírod..

BenTen
de ezért egyest adni
megint büntetésben lennék, ha megmondanám otthon, de nem mondom <#vigyor5>
és a banya akkor is egy szipirtyó

Doomista
szégyelnéd el magad,csinálj házit legalább te szamár :c X(

Fabio Capello
nem a tanár a hibás, ha te szarsz az egészre

BenTen
megint karót kaptam, mert nem csináltam házit 😞
rohadt kurvája

tesi:<#eljen>kosár
föci: alv.
technika: matekházi
matek: doga-szerûség
magyar: felelés: 4\5
hittan: alv.