2074
-
szopacsXD én meg hétvégén tanulhatok, mert ciscoból doga...itt volt rá az egész hetem, de mindig csak napoltam: á majd csütörtökön elkezdem, nah jó majd pénteken, perszeXD -
Váá,most veszem észre,hogy nincs meg a törikönyvem,mert a tanárnál maradt,és szerdán tz...Így jó,ha a 3-as meglesz... -
info 2x,cnc 3x: cnc programozás,programirás,cnc gépen való anyag megmunkálása a program álltal.
szakmai ism... doga. -
még a hétan nem is voltam sulibaXD ki vagyok írva írva egész hétre, de azért holnap bemegyek megírni a matek meg PHP dogákat, pénteken meg bemegyek uccsó2 tesire focizni:) -
Kalkulus2 : zh
Prog2: programírás.
ennyi :D -
Jááj,ma 3 matek egymás után
Mondjuk inkább,mint egy fél irodalom,vagy nyelvtan
De a legjobb lenne,ha lenne napi 3 kémia,1 rendes angol,,1 matek,1 info.
-
Neoncsoves #1668 1. Földrajz: doga folytatása, padtársnak segitség, oda-vissza 
2. Matek: punnyadás, százalékszámítás ismétlése XD
3. Irodalom: kb semmi vmi avangárdról tanultunk :D
4. Fizika: dogát irtunk az elektromos áramból :\ tudtam mindent csak 1 számolást rontottam el figyelmetlenségből XD
5. technika: tűzriadó(próba) kitette kb a fél órát a maradék 15 perc kb semmi volt :D
6. Magyar előkészítő (lett volna, de elmaradt:D) -
oh de nem várom a holnapot...megkapjuk a tételsort, lesz 1hónapom rá hogy felkészüljekXD első 5 órám megint cisco^^ szaksz
-
magyarul hálózati ismeretek, én számítástechnikai programozónak tanulok 5-6.éven és heti 5 ciscom van, havonta leszenk belőle vizsgák és kúrva nehéz^^ -
wtf is cisco? -
xxxpaulxxx #1664 ma 4 műhely volt.... alvás és gépezés... utána meg irodalom meg töri... nembaj holnap péntek -
ma voltam orvosnál,aztán meg nem volt kedvem visszafáradni a suliba,ugyhogy hazatucmoltam magam :-o
holnap lesz 4 oránk,szakmai ism...5-6-7-8. orában,hamarabb elfog engedni,ugyhogy aludhatok kicsit tovább ^^
ma durva dolog történt a korházban....egy középiskolába készülö gyerek ugyebár alkalmasságira jött orvoshoz,mamájával volt...egyszer csak hallom,hogy a gyerek azt mondja a mamájának,hogy "TE FASZ" ....kb vagy hallottuk 10n,a durozsmolás elhalkunt,felnöttek csak néztek,diákok meg röhögtek,én is kb igy...: ASDASDASDASDASD:S?AD?DAS?ADS?ASD?
aztán persze kapot egy akkora nyaklevest a gyerek hogy már nem csak alkalmasságira kellet mennie,hanem egyenesen az arcplasztikásokhoz :DD -
Jeee,holnap osztálykirándulás,Győr melletti S betűs helységhez:D Csak mindig elfelejte hogy konkrétan hova is megyünk :D -
most éltem túl 2PHP-t, és még hátra van 2 photoshop:)
a mai nap kivételesen unalmasXD -
Hát én 6 méterre járok kb. nem hatvan kilóméterre. :SD:A -
amig birom addig nincs gond ;) -
jah:) mondjuk ez igaz^^
habár gép+net van a mi sulinkba, meg tv is, igaz asszem csak este 10igXD
-
60km-e járni iskolában,bazz,max a sivatag közepéről érné meg,ahol nincsen suli. -
inkább buszozok,nem élném tul a koleszt :D max ha vihetném a gépet meg a tévét meg minden egyéb kütyümet :D -
hát akkor már kolis lennék sztemXDXD -
és még itt nyérvogtok !
remélem egyszer fogtok 60 km-re lakni a sulitol mint én ! -
nekem is kb. 2perc séta a suliXD de én is lusta vagyok:D:D -
hogykapnádbe !
-
Mivel szemben lakom az iskolával így fél nyolckor keltem, volt hét órám fasz ki van... Ritka lusta ember vagyok.
-
cucma #1650 ma 8:20-tól kezdtem és 16:00-kor végeztem. képzelhetitek milyen élvezetes nap
-
Ma megvolt első kémia faktom,tök jó:D Legalább történt ma valami értelmes^^ -
8 orám volt ma...orarend szerint 6,de 8 jött ki belöle [mindenkinél 6 volt pedig] nah de ez van...ezt heti orarendet is megkaptuk,nagyon fain...:) -
loálXD -
xxxpaulxxx #1646 FÚÚÚÚJ NEEEEE:D Tavaly nekünk is keddenként 5 óra cickó volt... fúj:D Eleinte tök komolyan vette mindenki... aztán már csak végig gépeztünk, én volt amikor végigvittem a super mario 3mat:D Aztán idén már azt mondta a tanár... nem lesz cisco mert nincs rá igény...
Amúgy ma nem volt órám... elaludtamXD -
az első 5órám cisco voltXD azt hittem hogy tök uncsi lesz, de olyan hamar elment^^ -
xxxpaulxxx #1644 pfff dögunalom volt ez a nap is... össze vagyunk vonva 2 csoportra osztás helyett mert nincs 1 hónapig angol tanárunk ezáltal angolunk se.. így civilizáció 2 volt ma... 2.on videóztunk, ofővel 3 óránk lett volna (matek ofő matek) de ebből csak kettőt tartott meg így matekról és fizikáról léphettünk is:D De bepótoltam ezt az időt ajándék vásárlással 2 18 éves osztálytársamnak.. holnap lesz a szülinap:D -
Én úgy meghúztam a lábamat,hogy a bokám nem látszott ki a dagadás alól:D -
hát ma lett volna délután 2 tesi 2 anyagismeret...mondta a tanár hogy xxx-be menjunk,mert ott lesz...elmentem...zárva az ajto...lyuk volt,benéztem...könyvek polcok asztalok mindenütt...nah mondom itt nem lesz tesi...vissza busszmegálloba...haverok mennek a buszra,mondják hogy hazamennek...jolvan hát én is hazajötem :D szal nemtom mivan,ott tuti nincs tesi,de máshol hol ? nem szoltak,sehol senki...ha ugy jön ki hogy logtunk,akkor van rá reagálás :D -
nah ja:) már hétfőn én is nekiülök és kajak tanulni fogok, de szar leszXD egész nyáron nem csináltam semmit, sőt még érettségi előtt sem nagyon(persze vizsgára készültem) -
cucma #1640 na ne is mond :D tesiórqa végén fociztunk, első dolgom volt belebikázni a labdába... úgy meghúzódtam, hogy alig tudtam hazamenni :D
már tanulgatunk, de csak lájtosan. jövőhéttől már fenyítés lesz
-
hát ma volt egy dupla tesi a 6és7.órában, az nagyon beütöttXD igaz csak fociztunk, de egész nyáron nem mozogtam annyit mont ma:D:D durván folyt rólam a víz^^ -
hát ugye 7 szakmai...aztán 2 tesi...nahmost tesi jo volt mert...szoval bejöttünk az osztállyal,vagyunk 20-n....tanár sehol...várunk...aztán jön egy másik osztály,ott is 20 gyerek[és ezek még csak a fiuk] aztán meg még 15 lány...megjön a tanár,csak nézi végig a sort,hogy vagyunk vagy ezren...[mivel ez a tornaterem max 20 diákot tud fogadni,nem pedig 50+-t] szal az lett belöle hogy elengedett mindenkit,de elötte meg nézte az orarendet,mondja hogy ez a computer faszán elkurta,meg elkezdett káromkodni,teccet :D -
cucma #1637 elég uncsi volt. holnapi nap is remélem gyorsan elszáll és vgre megint szünet!
-
mert miért ne ? :D nem _:) -
xxxpaulxxx #1635 Mert? nálad esetleg volt ilyen?:D