Mit csináltál ma az órán?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Én még nem találtamde valamit kéne csinálni,végsõ esetben lesz majd mekdonász vagy börgerking,vagy anyámtyúkja:S
Sanyix
Remélem már mindenki talált valami munkát, jobb hozzászokni a magyar robothoz, hiszen úgyis vagy 50 évig kell csinálnotok 😄 (kis bíztatás)

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Mike
és most már mehet robotolni a bányába

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Doomista
ennyi the end...még 20.n évzáro,ennyi.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

NeverwinterKING
😄

én már nem járok suliba 😮

\"You are fucking crazy people!\"

bardocz
Hétfõn felelek kémia ötösért,remélem sikerül😊
koloncos
Húúúúúúúúú:
link

Kandurex
sgzek...😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Dodibá
sztem azért nem szeret suliba járni Ben, mert a suliban is ilyen a stílusa mint itt sg-n, és mindenki utálja...

Tiesto 4Ever ;)

ScarY MAN
köszi hogy kiálltál mellettem, de megtudom védeni magam<#buck><#banplz><#banplz><#banplz>

...

Kicsikiraly
ja, újkaszdak paraszt tököljön meg mind, mi?

azért ne általánosítsunk, az egy dolog hogy ez a benten gyerek egy beképzelt újgazdag kisgyerek aki 40 évesen is apuci pénzét éli, de azért nem mind ilyen

DFTBA &#3232;_&#3232;

Sanyix
Nem vagyok skizo 😊, és tényleg nem.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Mike
ti sem vagytok vállalkozók, látom

Sanyix
Hát azért a "vállakozó" imázshoz hozzátartozik a bunkóság is 😊

Mike
járj alapítványi suliba, ha már apádnak van pénze
azért nem szeretsz suliba járni, mert ott szarul érzed magad, valami oka van, hogy nem szereted a tanárt, nem tudom vannak e bvarátaid aaz osztályban, szerintem jõvõre menj más suliba

BenTen
nem szeretem a sulit, unalmas
deszkázni sokkal jobb

BenTen
meg apa azt mondta a tanárok mind lúzerek, mert ha tényleg értenének ahhoz amit tanítanak akkor nem tanítanának

Fabio Capello
kimondtad a kulcsszót: tanuljá bazmeg. a versek pedig az alapmûveltség részei, nem véletlen tanítják azt neked...

BenTen
nem leszek egybõl cégvezetõ
apa azt mondta végig kell járnom a szamárlétrát, ami ugyan nem tudom mi lehet, de apa azt mondta, nem leszek egybõl cégvezetõ, ahhoz sokat kell még tanulnom
de nem verset

Dragooon
angolból megírtuk a középszintû <írásbeli> érettségit (gyakorlás)
kb 85% körülire sikerült😊

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Dodibá
Ben én csak annyit tudok mondani h. ... újgazdag köcsög...

Tiesto 4Ever ;)

Doomista
matekbol 5re feleltem...eléggé féltem,xxx gyere a táblához...felirja a feladatot a tanár...nézek,nah bzmg ezt kenem vágom,leirtam pár mp alatt,tanár: 5,ülj a helyedre.ennyi.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Nah... végre. <#smile>
5w0rdf15h
vegyétek már észre h csak egy hülye alreg 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Kicsikiraly
omg most nézek be ide... hogy itt mi megy, te benten te pedig remélem hogy semmire sem mész az életben és "apa" nem vesz majd be a cégébe....

apuci pénzébõl könnyû élni b+

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kaplan
Viszont apád nem fog megtanítani helyesen írni, és attól mert, hogy cégvezetõ leszel hülye maradsz mint a seggem. Ha tényleg akarsz lenni valaki cégvezetõként és az elsõ tárgyalásnál hülyére vesznek mert te olyan képzett vagy, körberöhögnek és mehetsz apuhoz sírni 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Doomista
áh mi megy itt,löjjetek le !

BenTen
uh :o

Fabio Capello
enyim meg a Ritz hotellánc ^^

nekünk egy szállodaláncunk 20 benzinkutunk és három méhtelepünk van

BenTen
van egy autókereskedésünk meg két éttermünk
nem fogok az utcán kéregetni, ha felnövök
de cégvezetést a suliban nem tanítanak, csak hogy tanuljak verset, meg ilyen hülyeségek

ScarY MAN
<#banplz><#eljen>

...

ScarY MAN
ilyenkor elgondolkozok hogy csak teszed az agyad...ha nem...akkor...->...meg lehetsz politikus

...

BenTen
nem, nem
apa nem alaklamazott
övé a cég
õ ott a fõgóré
azt rúg ki akat akar
apa szerint az a hónap dolgozója

bardocz
És saját méhtelepet nyitott?<#gonosz1>
BenTen
dehogynem

BenTen
miért? én vagyok az egy szem pici fiacskájuk

Fabio Capello
holott apa is alkalmazott...

istenem a mai fiatalság... nõjetek már fel

bardocz
Te viszont lehetsz szakmunkás<#gonosz1>
ScarY MAN
akkor apukád se járta ki a 8 általánaost igaz?<#fejvakaras><#miaz><#nemtudom>

...

ScarY MAN
szüleid megvannak áldva veled xD
Erzsinénirõl ne is beszéljünk<#banplz>

...

BenTen
apa mindig azt mondja, hogy csak annak a sok lúzernek kell tanulnia, aki alkalmazott akar lenni

BenTen
nem hiszem, mert apa cégénél fogok dolgozni

Fabio Capello
faxomat jársz iskolába basszus, amikor 10 év múlva ülsz az utcán mer hülye voltál és nincs munkád, akkoris azt fogod várni hogy jaj majd apu küld pénzt?

egyébként megérdemelnéd hogy jól megvágjanak, készüljél csak a pótvizsgákra

bardocz
Apád helyében eladtalak volna már rég rabszolgának<#idiota>
BenTen
meg egyébként sem fogok megbukni, mert akkor lõttek a nyaramnak, azt meg nemakarom
majd bociszemekkel nézem a Erzsinénit, hogy hagy javítsak

BenTen
de nem baj, majd apa ad pénzt az iskola alapítványába, és akkor nem bukok meg semmibõl 😊

BenTen
ma is kaptam egy karót 😞
nem tanultam meg a verset
anya nem fog örülni

én is majdnem odaírtam, hogy: NEM, mert a GOOGLE a barátom".

de aztán azt írtam, hogy ha nem találnék meg valamit, igénybe venném a szolgáltatást.

bardocz
😄DD ez is jó😄