Mit csináltál ma az órán?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
link
Tiesto 4Ever ;)
...
azért ne általánosítsunk, az egy dolog hogy ez a benten gyerek egy beképzelt újgazdag kisgyerek aki 40 évesen is apuci pénzét éli, de azért nem mind ilyen
DFTBA ಠ_ಠ
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
azért nem szeretsz suliba járni, mert ott szarul érzed magad, valami oka van, hogy nem szereted a tanárt, nem tudom vannak e bvarátaid aaz osztályban, szerintem jõvõre menj más suliba
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
apa azt mondta végig kell járnom a szamárlétrát, ami ugyan nem tudom mi lehet, de apa azt mondta, nem leszek egybõl cégvezetõ, ahhoz sokat kell még tanulnom
de nem verset
kb 85% körülire sikerült😊
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
apuci pénzébõl könnyû élni b+
DFTBA ಠ_ಠ
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
nem fogok az utcán kéregetni, ha felnövök
de cégvezetést a suliban nem tanítanak, csak hogy tanuljak verset, meg ilyen hülyeségek
...
apa nem alaklamazott
övé a cég
õ ott a fõgóré
azt rúg ki akat akar
apa szerint az a hónap dolgozója
...
egyébként megérdemelnéd hogy jól megvágjanak, készüljél csak a pótvizsgákra
majd bociszemekkel nézem a Erzsinénit, hogy hagy javítsak
de aztán azt írtam, hogy ha nem találnék meg valamit, igénybe venném a szolgáltatást.