Segítséget kérek

← ElőzőOldal 12 / 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

redbull0304
<#help>

redbull0304
Sziasztok hogy kell V3i-re témát felteni???
Ha net-rõl letöltök egy témát akkor egy rar.file van azt kell felteni vagy mi??? és hogy és hol kell telepíteni???

Üdv,
Kristóf

VKiller
lehet

Motorola V3-ra,h lehet játékokat tenni?
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Üdv: Peti!
Icebarney
Üdvözlet! Az érdekelne,hogy telefonszám beírásánál a csillag gombot nyomogatva elõjön w , majd p betû. Ezeknek mi a funkciójuk? (Nokia telefonom van)

hm...

Nos kezdjük de hosszú lesz mint a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The Longest Journey
.

Ha a kék panelt vizsgálod akkor láthatsz DKU-5 csatlakozót.De beszéltem a fõ ügyfélszolgálattal
(1) 3821155
(mert valaki itt vidéken
elkurta
a vezetékest a fax-al meg nem állok szóba).Aztán gondoltam ebben az országban ketten nem mondhatnak ugyanazt hát mobilon felhívtam a helyi Nokiát és Õk is ugyanazt mondták.Nekem CA-42 kábel kell.Eredetiben 9.000HUF aftemarket (ugye aftermarket=utángyártott de nem garantáljuk,hogy ugyanolyan jó mint az eredeti) 6.000HUF ami még mindig majdnem annyiba kerül mint a
vaterán
egy használt 3120-as.Szóval a telefonom.Hát elhatároztam magam csinálom meg ha tudom.

Ezért kell tudnom milyen csatlakozók kellenek,milyen vezeték,és mit hova forrasszak.

A kábel tuti DKU-5 de a csatlakozója nem tudom milyen

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Üdv!
Nokia 3120-asom van.9.000HUF az adatkábel!
Szeretném házilag megcsinálni az adatkábelt.
Az tisztasor kell USB cstlakozó de milyen csatlakozó megy a telefonba?Mi a neve?Ha bemegyek a mûszaki boltba akkor rákérdezhessek.Meg háneres kábel kell?

VKiller
hm... -.-

sweech
mert kimozdul a sim kártya

Akku vagy vastagbélcserét próbáltál már? <#nyes>

Falconer
<#banplz>
Nekem reggelente mindig szarnom kell. Ha bedugom a telefont tolteni, ha nem. Ez miert van?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Az én telóm is szokott így baszakodni

Rage47
hmm akkor gondolom még garis. Én visszavinném - igaz akkor valszeg. kapnék egy cseretelefont:S
VKiller
"Ne ugass bele más topikjába ilyen stílusban." <#ejnye1>

VKiller
2006os (január)

Rage47
a legyen ön is milliomos jutott hirtelen eszembe, mikor elolvastam az alcímet😄D

amúgy sztem új aksi kell. mikori a telód?
Slayerboy
Muszáj mindig nyitnod valami topikot? -.-

Voltam zárás előtt. _______________

zsolti a véka
Ha kimozdul a SIM kártyám (nagyon pici üttésre is) attól mért lesz csikos, pixeles, zavaros....stb a kejelzõ jobb felsõ része? A telefon attól független ugyanúgy mûxik

Egyik reggel arra ébredtem, hogy magam alatt vagyok. Pedig alattad kéne...

Csabesz6
😄DDDDDDDDDDDDDDD loááááál

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

PíszLávJuniti
Túltöltésnél elõfordulhat hogy nem tesz jót az akksinak, esetleg "leszívja", de azt látnád, hogy nincs feltöltve.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

TS Zolly
Vidd vissza ha garanciális.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Mert magamból indulok ki <#idiota>

kas123
mé lenne lopott?<#wilting>

És ha lopott? <#conf>

Csacsi
Bemész oda, ahol vetted a telefont, és megkéred, hogy nézzék meg...ennyi.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

bardocz
jah és sztem is új aksi<#idiota><#idiota><#idiota>
bardocz
én mindig egész éjszakára hagyom töltõdni telót,reggel meg leveszem de én mindent így töltök ami tölthetõ(elem,discman(ez este kel hogy ne mp3 merüljön<#idiota>))
dienesoft
új aksi, vagy egy másik töltõvel kipróbálod. Nem tudunk konkrét igen/nem választ adni.

VKiller
Nah ebbõl már majdnem tudom mi a gond... <#fejvakaras>

akyyy
<#idiota>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

VKiller
Vmi normális válasz?

Pheaper
aztaa <#wilting>

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Nem csak Nyíregyházán... <#idiota>

"Ne ugass bele más topikjába ilyen stílusban" <#hehe>

#1 sztem vegyél új aksit

mert nyíregyházán a hõmérséklet 273 Kelvin alá zuhant

VKiller
Hali

fölöslegesnek tartottam most nyitni egy Siemens CXT70-es topikot ezért inkább nyitottam egy általánosat.
A problámám az ha egy órával tovább hagyom a töltõn a telefonom miután már teljesen feltöltõdött akkor a következõ töltésig kb fél óránként kikapcsol, ez miért lehet?

← ElőzőOldal 12 / 12