Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha net-rõl letöltök egy témát akkor egy rar.file van azt kell felteni vagy mi??? és hogy és hol kell telepíteni???
Üdv,
Kristóf
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Üdv: Peti!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha a kék panelt vizsgálod akkor láthatsz DKU-5 csatlakozót.De beszéltem a fõ ügyfélszolgálattal
Ezért kell tudnom milyen csatlakozók kellenek,milyen vezeték,és mit hova forrasszak.
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Nokia 3120-asom van.9.000HUF az adatkábel!
Szeretném házilag megcsinálni az adatkábelt.
Az tisztasor kell USB cstlakozó de milyen csatlakozó megy a telefonba?Mi a neve?Ha bemegyek a mûszaki boltba akkor rákérdezhessek.Meg háneres kábel kell?
Nekem reggelente mindig szarnom kell. Ha bedugom a telefont tolteni, ha nem. Ez miert van?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
amúgy sztem új aksi kell. mikori a telód?
Egyik reggel arra ébredtem, hogy magam alatt vagyok. Pedig alattad kéne...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
"Ne ugass bele más topikjába ilyen stílusban" <#hehe>#hehe>
#1 sztem vegyél új aksit