Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Az volna a problémám hogy vettem egy 1gb memóriát a telóba de ezt nem látom a Pc studioval csak simán a telefon memóriáját látom. Így nem tudok közvetlenül Pc-rõl a memóriakártyára másolni. Tud valaki ebben segíteni???
Talán másik telefonos progi kéne?
Válaszotokat elõre is köszi.
Mégegyszer köszi! <#smile>#smile><#wave>#wave>
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Ha olyan van, hogy a telefonomat hívják, és néha nem elérhetõ, (mintha ki lenne kapcsolva) pedig teljes térerõ van, akkor az végfok lesz? készülhetek hogy beszarik? (2 éves motorola v3)
köszi!
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
Glory Man United Go Kimi Go
#*06# sorozatszám.
Jah, nekem a kérdésem.
Nem tudtok valami olyan 3d tesztprogiról mobilra mint pl pc na a 3dmark??
Nekem is lenne egy "kicsi" problémám, amire segítséget kérnék.
Van egy gyári menüs kártyafüggetlen Samsung Sgh-U700 sa telóm.
Véletlenül egy nagyon fontos számot tiltólistára raktam.
Arra lennék kiváncsi, hogy ezt hogyan tudom újra engedélyezni?
Vagy, hogy hol találom az elutasítási listát?
Elõre is thx!
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Azt írja a weboldal, h jelenleg az USA-ban nincs olyan szolgáltató, aki ezt támogatja. Milyen telefonos hálózatok vannak még a megszokott(?) GSM-en kívül?!
t-mobile-nál új mobil vásárlása esetén az árba beszámítják a régit? Vagy egyáltalán beveszik a régi mobilom?
You\'ll never walk alone!
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Egy kis OFF!
Havernak egy Nokia 6230I-rõl egy Nokia 6288-ra átküldtem egy témát. Õ fogadta, és kérte, hogy ezt a témát használja a telefon. Tudom, a mi hülyeségünk, hogy két különbözõ felbontású telefonra próbáltunk témát küldeni. De azóta a telefonja nem kapcsol be. Egy nagy felvillanás, és semmi, ki is kapcsol.
Hogyan lehet ezt megoldani, anélkül, hogy szervízbe keljen vinni?
Ajánlották a szotverfrissitést, de a telefon be sem kapcsol, így szerintem az kilõve.
Rövid leírás:könnyen kereshetsz pénzt ezzel!Ha te naponta dolgozol 1 órát akkor nagyon sokat kereshetsz!Te napinta 1 órát chatelsz és továbadod!
Te továbadod 1hét alatt 100embernek akik szintén továbadják további 10 embernek akkor te NAPONTA keresel 2000ft INGYEN!
100X10=1000X2ft=2000ft vagyis egy hónapban 62ezer ft lesz a jövedelmed!!!
Én már havi 200ezer ft-t keresek ezzel a mobilossal!(mellékjövedelem)
Hosszú leírás:
Pénzt kereshetsz a mobiloddal! Annyit kell tenned, hogy elolvasod reklámcélú SMS üzeneteinket, és ezért fizetünk Neked. Csak regisztráltatnod kell magadat!
Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?
Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz, amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kisérheted figyelemmel. Több pontot gyûjthetsz, ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerõseidnek, mert az õ általuk fogadott SMS-ek után pontokat írunk jóvá Neked.
Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetõséget kihasználd, csupán az a teendõ, hogy regisztrálod magad, és a fogadott reklám SMS-ek után a Mobilpont pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000 Ft-ot. Amennyiben nem éri el, az összeget átvisszük a következõ hónapra.
Példa:
Regisztrálod magad a Mobilponthoz és 5 barátodnak is ajánlod a szolgáltatást és õk is regisztrálnak. Õk tovább népszerûsítik a Mobilpontot személyenként három ismerõsüknek.
E példa szerint egy SMS fogadásánál a következõképpen írjuk jóvá pontjaidat:
Az általad olvasott SMS után 5 Forintot kapsz.
A barátaid által fogadott SMS-ek után még kapsz 5*3 Forintot.
Az ismerõsök által fogadott SMS-ek után kapsz 15*2.
Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Neked.
Egy kis számolás:
ha csak 10 embernek ajánlod, és õk is további 10-10 embernek adják tovább, akkor havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700 Ft üti a markodat.
Ne feledd, ha sok ismerõsödnek mutatod be a Mobilpontot, a pénzed hatványozottan nõni fog!
Nem küld sok sms-t, túl sok pénzt sem jelent, de ha tagokat gyûjtesz, jóval többet kapsz, mintha csak magad lennél. Tudod... sok kicsi sokra megy!
Hogyan regisztrálhatok?
Erre a linkre kattintva kitöltheted a regisztrációs lapot:
http://www.mobilpont.hu/be4.html
FONTOS!
A regisztrációnál Ajánlónak ezt a számot írd:
06 20 443 1683
Sok sikert!
(without card reader)
1. connect your phone via mass storage
2. open "resource" folder on memory card
3. create "fonts" folder
4. copy the files into that folder
5. restart your phone
note: you cannot access mass storage if you have fonts installed, to
change/remove the fonts:
1. turn off your phone
2. remove memory card
3. turn on your phone and wait for it until it goes on standby
4. insert memory card
5. wait for a minute
6. connect your data cable and choose mass storage
7. open the "fonts" folder
7. delete or replace the set of fonts
8. restart
helló. segitene valaki ennek a lefordításában. elõre is köszi
Az iránt érdeklõdnék, hogy hogyan lehet mp3-akat tömöríteni, hogy több elférjen a mobilon és mégis le tudja játszani a telefon? Van erre egy külön program? Ha igen, akkor mi a neve? Elõre is köszi a segítséget! A barátnõm kisfiának kéne és megígértem hogy segítek neki!
Olyan pronlémám lenne hogy adva van egy siemens M65. és ha nincs a töltõre dugva akkor automat kikapcsol belépés után egy pár másodperccel. Mi lehet baja? Szoftverfirssítés megoldhatja? (Kártyafüggetlen)
Érdeklõdnék ,hogy szerintetek melyik teló jobb ? Nokia 6233 vagy Sonyericsson W810i ?
Véleményeket várok.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Telefonvásárlás elõtt állok, de nem szeretném megbánni a vételt szóval gondoltam jobban körülnézek mielõtt új telefont veszek. Szóval tanácsot szeretnék kérni hogy szerintetek milyent vegyek. Nekem a lényeg az lenne hogy legyen rajt normális kamera (esetleg videofelvevõvel), bluetooth, esetleg infra, mp3 lejátszás, meg az ilyen alapdolgok ami még nem tartozik a "húde extra beszarnak tõle az oszt társak" kategóriába😊 szal értitek. Kinézetre meg hát mindenképpen kinyithatósat szeretnék. Árban meg olyan max 30 esetleg 40 ezer körül gondolkodtam (persze kártyásat). Akkor ha van idõtök pls írjatok pár tanácsot amivel szerintetek jól járnék 😉 köszi
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Viszont a fogadással valamiért szarakodik. Felismeri a kapcsolatot, felismeri, hogy kép akar átjönni hozzám, de abban a pillanatban ahogy áttölteni, kiirja hogy a kapcsolat megszakadt. Mintha valami nyavajás tûzfal védené az egészet. Lehet hogy csak ezzel a két GX vagy mifenével van baja, majd kiprobálom más telcsikkel is, de nem hiszem hogy ez lenne a baja. Lhet tudni mi a hiba, és van egy opció amit én láma nem vettem észre?! Inkább itt égek, mint a szervizben 😄 És mielött kérdeznétek, igen, van bõven szabad hely.
Next PC upgrade: 2022
Samsung SGH-250 telóra kellene animált téma vagy háttérkép, amelyen egy analóg óra látható ( semmi extra csak egy "nagy" óra )
thx!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A segítségeteket kérném!
Nemrég vettem egy Samsung E570-es telefont. Mp3 zenét szerettem volna sms és mms hangnak beállítani. Létezik, hogy nem lehet? Mert nekem nem sikerült:-(
Elõre is köszönöm a segítséget!
Help urak help!
Flashelni szerettem volna a V3-omat
na hát nem jött öszze 😞
Olyannyira hogy most csak boot-módban indul-el a teló ezzel a szöveggel:
Boot Loader
0A.52.
SW Version:
R4515_G_08.BD.B3R
Help my
Hogyan tudok valami értelmes szoftvert rátenni, vagy legalább visszaállítani az eredetit?
Honnan lehet szedni rá játékot???
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
A teló különben Symbian 9.0-ás...
Kösz a segítséget!
Nincs meg vkinek a Deer Hunter (vadász) valamelyik része telefonos java játékként (jar. formátumban) ?? ár próbáltam mindenhol letölteni de nem találtam..
Elõre is köszi!