569
Telefonos segítség...
 • Jani Hun
  #569
  Hali, nemtudom jo helyen kerdezem e, de van e mukodo xbox 360 emulator android telefonokra? Ha igen, birna e azt a grafikat egy samsung a50?
 • Tetsuo
  #568
  Vádolt holokauszttagadással, még az állásából is menesztik. :-)
 • zitababa5
  #567
  Sziasztok !

  A FB-on cégünk jó hírnevét sértő 2 darab poszt eltávolítását sem nekem sem ügyvédeim felszólítására nem volt hajlandó a FB és a FB oldal tulajdonosa sem eltávolítani. Segítséget keresek, jól meg is fizetném aki ebben tud segíteni . Privát email: [email protected]

  zita
 • Spészgószt
  #566
  Uj info...
  Szoval emberunk a telefonról videokat masolt a pcre es nyomott egy deletet a kijelolt osszes file-ra. Tehat a pc vel usb-n keresztül törölte a tartalmat a telefonról! Igy helyes...ez vissza lehet hozni, vagy hova kerül? Merthogy pc kukaba nincs... :(
 • Spészgószt
  #565
  Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha a telefonról (Galaxy S6) pcre file áthelyezés közben hiba történik és eltűnik a másolt tartalom (kb 80 video plusz képek) az megvan még valahol, vagy kampo neki :(
  Nincs google fiokos kepek app sima galériát hasznalok, nincs szinkron sem!
 • balcsi70
  #564
  Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy a fiamnak van egy Blaupunkt Sl02-es telója, csináltunk rajta egy Wipe data/factory reset -et majd újraindítás,hogy legyen a teló olyan mint kezdet kezdetén,de hiába választjuk a "Beállítás újként "a google-fiok szinkronizálása ezen az eszközön nem sikerül megcsinálni, nem is értem miért nem kínálja fel azt a lehetőséget hogy ujjat csinálj. ( tudom nem egy nagy szám ez a teló,de neki jó lenne még egy darabig) ,valami mást kéne csinálni a factory-ba? Válaszokat köszönöm!
 • csgj
  #563
  Sziasztok!

  Olyan problémám van, hogy a Xiaomi Mi A1 telefonomon ha az SD kártyán lévő dalokból lejátszási listát készítek a Google Play Zene alkalmazásban, akkor egy kis idő (pár óra) után elfelejti a dalokat, eltűnnek a listáról. (De csak onnan.) Mi a megoldás? Teljesen új az SD kártya, mert az előző tönkrement. Olyan, mintha időnként megszakadna a kapcsolat közte meg a telefon között. Próbáltam kivenni és visszatenni, de az nem vált be. Máris formáznom kéne?!
 • TS zsadnok
  #562
  Sziasztok!
  Xiaomi Redmi 5 Plus-hoz keresek olyan theme-t, amiben az akku töltöttségét nagyobb csík vagy szám jelzi, mert az eredetin alig látni.
 • 0ppika
  #561
  Üdv!
  Xiaomi Redmi 5 Plus-on nem működik a hívásvárakoztatás.
  "Hívásvárakoztatás" Kapcsolódási probléma vagy érvénytelen MMI kód.
  Tud valaki megoldást?
 • Scooter
  #560
  Megvan a problem. Szerzői jogok miatt kiszedték bizonyos országokban az oprendszerből. Régiót kell váltani és akkor megjelenik az ikon. Itt már csak az a kérdés, hogy abból nem lesz-e probléma, ha más régiót adok meg MaO helyett?
  Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.04.02. 19:54:41
 • Scooter
  #559
  Van egy Xiaomi Redmi 4 Pro-m. Eddig az MIUI 8-as oprendszer volt a telefonon és frissítettem 9.5-re. Már régen volt ez az új verzió, de nem akartam feltenni, amit most megtettem. Szóval az a kérdésem, hogy az előző verzióban volt egy "Témák" ikon, ami most az újjal eltűnt. Nem tudja valaki, hogy lehet előhozni? A beállítások menüben ott van a témák, de ott csak azok jelennek meg amit még régen töltöttem le. Viszont nincs az az online kereső, amiben lehet theme-eket és wallpaper-eket keresni. A régi verzióban nagyon sokszor használtam és hiányzik. Külön nem lehet valahogy telepíteni, ha már az oprendszer nem hozott létre neki ikont? Az anyámnak ugyanilyen telefonja van csak Redmi 4x és ott a 9.5-ös verzió felrakta ezt az online témák, háttérképek alkalmazást.
 • Tetsuo
  #558
  Samsung S5, azt hiszem 6-os Androiddal.
  Egyszer régen (egy messzi-messzi Galaxy-ban) beállítottam, hogy a telefon kapcsolja be a képernyőt, ha érzékeli, hogy kiveszem a zsebemből, elfordítom stb. Sajnos ez a funkció nem vált be és ki szeretném kapcsolni, de egyszerűen nem találom az ezt kezelő menüpontot.
  Tud valaki segíteni?
 • balcsi70
  #557
  Igen,csak nehéz úgy megoldani,hogy az adat csak a pc-n van meg,a telo adott,és sim nélkül.(a micro sd-re hiába másoltam és utána be a teloba) onnan nem tudta importálni :)
  Egy eszméletlen butított telefon,(de ilyen kellett )ne kérdezd meg hogy miért :)
  Utoljára szerkesztette: balcsi70, 2017.11.08. 21:22:18
 • kl24h
  #556
  Olyan megoldás is van, hogy kijelölsz annyit, amennyi ráfér a kártyára, rámásolod, utána kiveszed a kártyát és átteszed a másik telefonba és ott áthelyezed a telefon memóriájába. Egy pár lépéssel így is megoldható.
 • balcsi70
  #555
  Köszönöm! Közben sikerült megcsinálni. VCF filebe voltak.(igen valamikor telefonban volt). Már egy pár telefonról-telefonra lett próbálva de sikertelenül. Most PC blutusz-telo blutusz sikerült átküldeni de nagyon macerás volt. Át lehetett küldeni de egyesével megnyitni és csak utána rányomni hogy mentés. (nem lehetett azt hogy mentés összes) Azért kösz az infót!
 • kl24h
  #554
  Ez a 700 db telefonszám milyen formában van a számítógépen? Gondolom, hogy ez a 700 db telefonszám valamikor egy telefonban volt. Azért kérdem, mert telefonról telefonra (vagy telefon > számítógép > telefon) egyszerűbben meg lehet oldani ezt a problémát és nem is kell a Nokia PC Suite.
 • balcsi70
  #553
  Sziasztok! Vásároltunk egy Nokia 216 -os telefont, telefonszámokat szerettünk volna átmásolni erre a készülékre, ami gyakorlatilag lehetetlen, mert hiába töltöttük le hozzá nagy nehezen a drivert hogy egyáltalán a számítógép felismerje, még a hivatalos oldalról letöltve a Nokia PC Suite program is azt írja ki, hogy a csatlakoztatott telefont nem támogatja. Így gyakorlatilag használhatatlan, és 700 db számot egyesével bevinni szinte képtelenség.
  Valaki ha tudna ebben segítséget nyújtani vagy ötletet hogy mivel lehetne még próbálkozni,azt megköszönném!
 • Ironman2
  #552
  Egy kis help kéne nekem.LG Optimus F6 telefon.4G/LTE.Most fizettem be egy kis mobilnetre hogy távol is tudjam használni az otthonomtól a netet.Alapban nem müködik a net,hanem akkor ha átváltok rajta csak 2G hálózatra.Hogy a fenébe lehet ez,mikor 4G-s a telefonom?
 • Anonymusxx
  #551
  Sziasztok, pc-én keresztűl, usb-vel meg lehet valahogy osztani az internetet androidos mobilra?
  A neten keresgéltem, de semmi érdemlegeset nem találtam...
 • Scooter
  #550
  Segítség kéne. Nemrég vettem egy Xiaomi Redmi 4 Pro telefont és újraindítottam. Azóta csak tölti az android-ot. Nem tudja valaki, hogy lehet újra működésre bírni. Már voltam a reset menüben is és próbáltam a recovery-t és a fastboot-ot is, de az istennek se akar elindulni, csak folyamatosan tölti az androidot. A recovery újraindításnál azt mondja, hogy dugjam össze a géppel. Eddig ok. Aztán a telefonon írja, hogy menjek a pcsuite.mi.com-ra. Leszedtem és feltettem a gépre a PCSuite programot, de nem talál eszközt hiába dugom össze, mivel nem jön be az andriod oprendszer és nem áll fel a telefon készenlétre.
  Valami ötlet? Segítsen valaki, please. Nem hiszem, hogy egy újraindítás után meghal. Nem csináltam vele semmit.
 • elektor
  #549
  Kérdeznék a tőlem okosabb emberektől: vettem egy Samsung okos tv.hez való webkamerát nem is túl olcsón. Közben meg szűnt a tv.-n a Skype szolgáltatás. Szerintetek minek tudnám még felhasználni a webkamerát azon kívül hogy a tv.-t díszíti?
 • csetle
  #548
  Sziasztok!

  A segítségeteket szeretném kérni ...
  Ulefone Paris telefonról van szó, tegnap délután leesett kb kézmagasságból (kb 1-1,5 m magasról, áruházban, tehát szerencsére nem betonra de ... ), utána vettem észre hogy apró vízszintes csíkok vannak a kijelzőn. Ha sötétebb a kép, akkor látható, hogy lassan, megjelennek halvány függőleges csíkok is, de nem szabályos távolságra egymástól.
  Mit gondoltok, mi lehet ennek az oka? Kijelző? Szoftver? Kábel? Vagy mi sérülhetett meg? Mennyibe kerülhet ennek a javítása?
  Segítségeteket előre is köszönöm!!!
 • Trichie
  #547
  Sziasztok! Ujratelepitettem gyari beallitasok visszaallitasaval a Galaxy S3 telefonomat es nost azt irja az itthoni wifihez kapcsolodva hogy "Kikapcsolva" Tudtok valahogy segiteni? ( a wifi persze be van kapcsolva)
 • Slayer2566
  #546
  Üdv!

  A segítségeteket szeretném kérni!

  Van egy Maxell 16 gb class 10-es SD kártyám, amit egy Ulefone Be Pure mobilban szeretnék használni. Talán egy hónapja sincs, hogy megvettem a kártyát, és - többek között - az a probléma vele, hogy adatvesztés történik a gép<>telefon között USB-n keresztül. A LOST.DIR mappában meg is jelennek fájlok. Volt, hogy véletlen eltávolítás nélkül húztam le a gépről, nem tudom ez okozhatta-e a problémát.

  Egy példa rá: Az SD kártya a telefonban van, másolok rá fájlokat a számítógépről. Mikor lehúzom (meghajtó eltávolításával, ahogy kell), akkor a telefon már kiírja hogy "SD kártya sérült". Újraindítás után már beveszi, de a fájlok vagy nincsenek is rajta, vagy hiányosan, használhatatlanul. Ha újra rákötöm gépre a telefont, hogy megnézzem az SD kártya tartalmát, akkor már ott is hiányos, alig olvasható.

  Az SD kártyát kártyaolvasón keresztül a géphez kötve már formáztam, próbáltam SDFormatter-rel. Formázás után teszteltem h2testw_1.4-el is, és minden oké volt. Teletette szépen, és maradéktalanul vissza is olvasta. Telefonnal is formáztam már, mert olvastam, hogy az a legjobb, ha a használni kívánt eszközzel formázom. Nem segített.

  Az érdekes az, hogy akkor kezdődik a gond, ha a telefonba beteszem az SD kártyát. Előfordul a fentebb említett adatvesztésese probléma, de olykor a fényképezett dolgot sem képes lementeni az sd kártyára, illetve a play store-ból legtöbbször csak úgy tudok letölteni bármit is, ha előtte az sd kártyát leválasztom a telefonról az android tárhelyre vonatkozó beállításaiban. Ha nem teszem, akkor letöltés végén/után az app telepítésénél legtöbbször hibát ír. Egyetlen egy appot sem tudok áttenni SD kártyára sem. Tehát mintha nem tudná írni a teló az SD kártyát. Van, hogy mappát sem enged készíteni SD kártyára az alap fájlkezelővel. Beletettem egy másik ugyanilyen típusú telefonba, abban is ezt csinálta.

  Nem tudom mit tehetnék még! Kérlek segítsetek! :) Köszönöm.
  Utoljára szerkesztette: Slayer2566, 2016.08.04. 10:09:49
 • Tetsuo
  #545
  Olyan applikációt keresek Androidra, ami Youtube videókból csak hangot játszik le illetve felőlem akár videót is, de közben ki lehet kapcsolni a telefon képernyőjét.
  Régebben volt a Viral Lite és a QueueTube nevű program, amivel ez ment, jelenleg egyikkel sem - a Google ellenvetése miatt.
  Van más ilyen, jelenleg is működő alkalmazás Androidra?
 • trident
  #544
  Sziasztok! :)
  Egy egyszerű tabletet vettem édesanyámnak, sikerült leejtenie, összetört a kijelző. Gyakorlatilag erre van szükségem a javításhoz?

  A tablet: lark freeme x4 9
  Köszönöm! :)
 • Aduci
  #543
  Xperia Z3 vs Galaxy s5 neo
  Affelol szeretnek erdeklodji, hogy ha az ar-ertek aranyt nem vesszuk figyelembe melyik keszulek a jobb, melyiket erdemes megvenni?
  A z3-nak 1,5 szeres a RAM es a CPU is jobb, de megis olcsobb. Ez azert van mert sony es nem samsung, vagy mert rejtett hatulutoi vannak?
  Koszonom a valaszokat
 • Smithie
  #542
  Üdvözletem!
  Már hetek óta küzdök egy Galaxy S Plus i9001-el, 5.1.1-es Lollipop-ot (CyanogenMod 12.1) akarok rátenni, most a gyári 2.3.6 van rajta, root-olva. Nem találtam egy SZÁMOMRA érthető leírást sem. Megkérnék valakit, aki csinált már ilyesmit, írja már le nekem, hogy miként tudnám rávarázsolni, fizetek is ha valaki ráteszi vagy segít...
  Ezt a fórumot [link]
   néztem, de egy nagy katyvasznak tűnik, letöltöttem mindent de nem merek belevágni pár jótanács nélkül...
  Előre is köszönöm ha segít valaki! 
 • A fenébe
  #541
  Sziasztok boldog Nokia 535 tulajdonosok és hozzáértők! Mit tegyek akkor, ha a telefonom kikapcsolás után - anélkül, hogy bármit is csinálnék vele 5 másodperc után újra bekapcsol, aztán 5 másodperc után újra ki. Persze ezzel az akku is hamar lemerül, hallottam már hírét ennek, le is töltöttem a sw frissítését, aztán újraindítottam - és mégis! Vigyem el vadászhoz? HELP!
 • Torq
  #540
  Sziasztok!

  Néhány kérdésem lenne a következő készülékkel kapcsolatban: HTC Desire 620G Dual Sim.

  1. Az Android Lollipop mikor lesz elérhető erre a telefonra (ha egyáltalán elérhető lesz)?

  2. A sima 620-hoz gyártott Dot View tok kompatibilis a fent említett készülékkel, vagy külön modell létezik hozzá? És hol tudok egy ilyet beszerezni Debrecenben vagy környékén?

  A válaszotokat előre is köszönöm. :)
 • Benny04
  #539
  Sziasztok!

  A problémám a következő: van egy Blackberry Z10-esem, pár hónapja vettem használtan. Eddig semmi baj nem volt vele, de pár napja azt írta ki, hogy nem használható a hálózaton... Bevittem a tmobileba, hogy miújság, és aztmondták, hogy le lett tiltva az IMEI száma, valamilyen befizetés elmaradása miatt, és csak akkor lesz feloldva, ha befizetnek mindent... Viszont akitől vettem, kártyafüggetlenül vette egy Favorit GSM nevű érdi boltból, nem szolgáltatótól.

  Ilyenkor mit lehet tenni?
 • lacgondi
  #538
  Sziasztok!
  Egy Samsung Galaxy Grand Neo Plus-om van. Van rajta 8gb tárhely, ráraktam: facebook, viber, mortal kombat x, real racing 3. Át raktam ezeket sd kártyára, de úgy érzékelte, hogy még telefonon van. Valaki segítene?

  Segítségeket előre is köszönöm

 • KranaZoli
  #537
  Sziasztok! Ha esetleg vki betéved még ide, erre vmi ötlet?

  Huawei Ascend G620s vs Viber üzenet

  "Viber: Ha a telót nem használom huzamosabb ideig (ezt nem tudom pontosan megmondani mennyi, 1 óra, vagy több) és küldenek nekem Viber üzenetet azt nem kapom meg. Azt tapasztaltam, hogy a telefonon az értesítő led fehéren(lilásan) ugyan felvillan de a Viber pop-up ablak nem ugrik fel, ill. nem is "puttyog" a Viber, hogy üzenetem érkezett. Ha megnyomom a képernyő feloldó gombot, akkor megjelenik a felugró ablak és puttyog a Viber is, hogy üzenetem jött.

  Én vmi energiatakarékossággal kapcsolatos beállításra gyanakszom. (, hogy elalszik a telefon és vmiért a Viber üzenet nem kelti fel)....."

  Köszönöm!
 • Jancsi bacsi
  #536
  Sziasztok, először is, ha rossz topicban próbálkozom, sajnálom, nem találtam a megfelelőt első pillantásra :R
  Samsung Galaxy Ace 2 i8160 telefonnak bereccsent az érintő kijelzője, a kérdésem: érdemes e egyből szervizbe vinnem vagy magamnak is ki tudom cserélni? (láttam már csavarhúzót, nem áll távol a javítás tőlem, de telefonnal még eddig nem kellett foglalkoznom, tehát nincs sok tapasztalatom) Google barátom sok hasznos dolgot mutatott, de azért kíváncsi lennék még véleményekre :)
  Szép estét!
 • balcsi70
  #535
  Sziasztok! A telefon első beüzemelésénél ha jol emlékszem valami google fiókot kér,különbem nem tudsz tovább lépni.
  Most szeretném oda dani valakinek a telot. Törölni szeretném a telorol hogy a majd akié lesz ne az én mailjaim jelenjenek meg neki.
  A beállításokba fiókok és szinkronizálás beállításaiba ott van olyan hogy fiók eltávolítása. Ez lenne az? Köszönöm a segítséget.
 • Japep
  #534
  Talán sikerült megoldani, így tárgytalan.
 • Japep
  #533
  Hello,
  androidos telefont (Samsung Galaxy Core 2) szeretnék csatlakoztatni számítógéphez (win 7 x64), de amikor valamit fel akarok másolni, azt írja, hogy
  A(z) XY fájl nem másolható
  Az eszköz nem válaszol, vagy nincs csatlakoztatva.

  Más is találkozott már hasonló problémával? :S Sem MTP, sem PTP módban nem lehet másolni. A telefonon tudok böngészni, a memóriakártyán is, de semmi több.
 • sandoranagy
  #532
  hali! most jött meg az új galaxy s4 mini telóm. mi lehet az oka, hogy az értesítési panel csak fektetett helyzetben húzható le? köszi előre is!
 • Sippie
  #531
  Üdv!
  Ismerősöm céges xperia U telefonjáról xperia Z3-ra vált, viszont szeretné a számokat, sms-eket, fényképeket, és egyéb dolgokat magával vinni. A vodafone-nál nem tudták áttölteni állítólag, és ugye a sim kártyát is meg kell majd vágni. Mivel halvány lila fingom nincs hogy működnek a sony telók (illetve az androidosok), ezért kérdezném hogy ezt hogyan lehet megoldani?
  Nokiánál régen volt a PC suite, amivel mindent lehetett gépre szinkronizálni, és elvileg vissza is (bár sose próbáltam, lehet ott se megy :D), ilyesmi van a sonynál? vagy az androidnál?
  Köszönöm!
 • Mondeo19
  #530
  Sziasztok! Vannak olyan okos telefonok amik nem érintősek?