14488
-
hogy lehet saját kocsit csinálni és csak simán free race-be menni? -
newhenry34 #10479 Üdv, nekem megy rendesen, csak, hogy lehet megcsinálni a kocsit, ohgy hátsókerékre álljon? :S -
BIZ0906 #10478 Nem mondok semmit akkor inkább szedd le a 100%-os mentést ennyierővel. -
NFS ProStreet - beépített kódjainak listája :
KARRIER / TOVÁBB / TOVÁBB / KÓD MEGADÁSA / ADD MEG A TITKOS KÓDOT
Ott az alábbit kell beírni:
unlockallthings - minden autó megvásárolható
collectorsed& - 5 új autó vásárolható az autókereskedésben:
Acura Integra, Acura NSX, Audi RS4, Lexus IS350, Pontiac Solstice GXP
worldslongestlasting - Dodge Viper SRT10 (a garázsban lesz)
zerozerozero - Volkswagen Golf GTI (a garázsban lesz)
itsaboutyou - Audi TT 3.2 Quattro (a garázsban lesz)
mitsubishigofar - Lancer Evolution (a garázsban lesz)
safetynet - 5 ingyenes javítás, csak egyszer ad
cashmoney - 10.000 pénz, csak egyszer ad
1mi9k7e1 - 10.000 pénz, csak egyszer ad
reggame - 10.000 pénz, csak egyszer ad
castrolsyntec - 10.000 pénz, csak egyszer ad
l1is97a1 - 8.000 pénz, csak egyszer ad
w2iollo1 - 4.000 pénz, csak egyszer ad
1ma9x99 - 2.000 pénz, csak egyszer ad
energizerlithium - Dodge Viper Energizer Lithium (a garázsodban lesz)
----------------------
Van még 3 kód, amelyek hatása nem ismert :
leipzig
horsepower
onlinesubaru& -
5 új autó vásárolható
collectorsed&
(az utolsó karaktert az "Alt GR" és a "C" gomb egyszerre lenyomásával lehet beírni)
Az 5 új vásárolható kocsi az autókereskedésben:
Acura Integra
Acura NSX
Audi RS4
Lexus IS350
Pontiac Solstice GXP -
na végre!!! nekem már nemszaggat :D
Well , i´ll try to help !
Tried serveral configs last night because i was suffering with the stutering too..
So basically 2 things helped :
1: Download NHancer , find the profile for Pro Street ! Enable the Vertical Sync on it !
I tried playing both with VSync activated in the game and in the driver , didn´t helped ! But with Nhancer + D3D Overrider from Riva Tuner the Stutering is gone !
2: Also enable on the tab Optimizations the Prerender Limit to 1 ! Helped with keyboard lag !!
szal kell 1 Nhancer(elindít->add->nfs.exet keresd meg->Vertical Sync on) és 1 riva tuner(elindít->drivr settingsnél a fülecske jobboldald->opengl settings->compatibility->...override-> én 1.5 re raktam nekem ígyis jó de 2-n lehet jobb)
teszteljétek én sietek el :S -
elörendelöknek már tegnap +jelent, én most telepitem :P -
Szabi1991 #10473 nekem is ex-em van. de hibátlanul megy a gém..
nézd meg ezt a drivert hozzá.. -
tibi206 #10472 na végre kijátszottam a gamet
-
Mind1,elmondtam a véleményem...:) -
Nem fikáztam, csak megjegyeztem az észrevételemet. A játék nagyon jó, nincs vele semmi bajom. -
még nincs megoldás a szaggatásra jó gépen? Ennél még a crysis is jobban megy :D -
"meg egyik ilyen tuningolos szar se"
akkor mi a fakknak játszol vele? na ezeket nem tudom megérteni, idejössz fikázni, közlöd h mekkora szar stb stb, és a végén meg belököd ezt pfff nem is mondok inkább semmit -
600kg-os verdához elég 200LE, 2 tonnás verdához kell 600LE... -
A vonatos drag izgalmas volt :D -
Volt igen és már akkoris bődületes nagy faszságnak tartom. Ettől független ez a játék nekem se tetszik (meg egyik ilyen tuningolos szar se) de az nfs6hp2 óta még mindig ez a legjobb nfs -
Igen normális,under ground2-ben ugyebár volt és nekem nagyon bejött..:)
Ezekszerint újjol folyamatosan a "versenyzés"..akkor azt ne nézd..de a többi igaz..:) -
Töredezettségmentesítés után is szaggat... De amúgy jól megy csak megakatd gyakran egy kicsit. -
és most őszintén az szerinted normális hogy dragben vonatokat meg ilyen faszságokat kerülsz?:D -
Marci D #10460 szerintem akkor én meló után meg is veszem holnap :D -
igen -
Marci D #10458 holnap jelenik meg itthon igaz? -
Marci D #10457 én meg azt remélem h az eredetiben már nem lesz ilyen -
sehogy.. nemhasználom a játékban a kormányt, remélem egy patch majd javítja.. -
Marci D #10455 És te hogy csináltad meg? -
k, nekemis ugyan ez van, csak normálisan látja a tengelyeket -
Marci D #10453 Formula Force EX-em van és nem tudom beállítani mert mindíg nyomnom kell a gázt egy kicsit h tudjak lépkedni normálisan lépkedni. A játékban meg ha megpróbálom beállítani a féket a játék csak Y tengelynek ismeri fel. És ha így versenyzek folyamatosan nyomni kell a féket h menjen az auto és ha felengedem akkor fékez. :S -
Joe1987 #10452 FAQ -
prostreet mappa -
adsa #10450 a screenshotokat meik könytárba teszi? -
azért mert ott villog a FAQ felirat.... -
Szevasztok azt szretném kérdezni hogy mért nem magyar a játék Need.For.Speed.Pro.Street-RELOADED és hogy lehetne megoldani hogy magyar legyen!! Elöre is kösz! -
Max azért tűnhetett szebbnek a most wanted,mert ott a környezet élő volt és szépen megvolt csinálva.Itt meg ugye sivatag,zárt pályák,meg amúgy is kevés textúra.
Azért ettől függetlenül nem lett annyira rossz a játék,hogy elkezdjük azonnal fikázni. -
Dénes é #10446 hát én bmw-vel nem is próbálkoztam csak egy gépet használok gyorsulásra még pedig ezt
-
elmondanád milyen gond? ember.. -
maczy #10444 Sziasztok!
Nekem is az a bajom hogy szerintem elég erős vassal mér szaggat a játék még 1024 ben is? Van ennek valami oka?
AMD64 X2 5600+ 2giga ram GF 8800GTS 320M ram -
Marci D #10443 Én a kormányommal szarakodok mert nem tudom rajta normálisan beállítani. :( Ha valakinek volt még ilyen gondja és tudja h kell megoldani légyszi segítsen! köszi -
azt figyeltem meg hogyha teljesen levan ültetve a kocsi csak akkor lehet, felemeltem a bmw-t maxra és egyáltalán nem akart felemelkedni :D -
Dénes é #10441 jól kell indulni meg kell hozzá kis erő is:) -
Hogyan lehet egy autóval kétkerekezni?
Én megpróbáltam...a régebbi, motorilag feltuningolt Camaroval (hátsókerekes) próbáltam gyorsulás közben, de nem sikerült...
Előre is kössz!