14488
prostreet
  • spae
    Mármint Phenomiq-nak van igaza, ezt lehagytam!
  • spae
    Teljesen igazad van! Csak kihagytad az NSX-et, meg néhány Hondát:) Méghogy Japán hulladék, ezen már én is felidegesítettem magam! Ja és mellesleg egy Dodge Viperből is egy Japán cég alkatrészeivel (és szakértelmével) hoztak ki egész pontosan 1546 le-t, hol is van ez a gyári Viper teljesítményéhez?
    Na Hassan erről ennyit!
    A legjobb? és leggyorsabb utcai? autó az M3CSL-hez meg annyit hogy az már tuzningolt autó!
  • Dzsotin
    A leggyorsabb,legjobb utcai autó a BMW M3 CSL

Nagyon olcsón meg lehet szerezni...
    Elárverezik és aki a legalacsonyabb árat ajánlja, azé a szuper autó.

cikk
  • samsung123
    akiki fikázzák a játék irányítását azok valószínű billentyűzetről próbálkoznak, amin tényleg szar, de próbálják ki kormánnyal(G25) vagy gamepaddal akkor pozitívan fognak csalódni. és ajáték nekem nagyon bejön, és az online résznek tényleg van értelme nem őrült dodzsemezés mint a karbonban
  • phenomiq
    jah es meg valami ... ott a Dodge Stelath (made by USA) ennek a testverautoja a Mitsubishi 3000GT (made by JAPAN) egszoval motorizacio es kinezet szinte ugyanaz mondhatnank ugyanaz az auto mas markajelzessel ... megis a jetekokba soha nem hallasz a Dodge Stealthrol ellenben a 3000GT vel. Szerinted miert? Mert japcsi hulladek? Pedig a gyartok is amcsik legalabis nagyreszt azok, de meg Doge Stelath-et nem lattad egy jatekban sem, csak Vipert ami elott le a kalapom, de azt is 8000 ccm bol es 10 hengerbol ertek el ... 300 lo az elso RT verzional ... kicsit gyenge, de mindegy.

Szoval ... japan hulladek
  • phenomiq
    Japan hulladek? kisbarat, lattal mar olyan filmet ahol az alap a tuning? Mondjuk az elso kozott mondhatnam akar az elso volt a Fast&Furios szeria ... ott az USAba!!! alapbol japcsi autokat spekolnak es csak aztan a hazai oltimer izomgepeket gepeket. ha a hulye amcsik is inkabb a japcsi gepeket spekoljak akkor szerinted hogy is van ez? Ez csak egy spontan pelda volt, de mondhatnek konkret dolgot, peldaul hogy a Skyline az a japcsi auto amelyikre a legtobb tuningcuccot keszitik a vilagon, mint optikai de fokent teljesitmenynoveles celjabol. Erre te azt irod hogy japan hulladek? azaz a Supra, RX7, Sylvia, Skyline ... sorolhatnam hulladekok? A Pontiac Firebird a maga 5700 8 hengeres motorjaval messze nem teljesit annyit mint egy RX7es gyarilag, megsugom csekely 1300 ccm-jevel jaaa es 2 hengerrel!!! Lodd le magad. pfff
  • tonyr #10514
    online kicsit letoltak az ellenfelek, asszem végig kell tolni a single-t, h jobb kocsik legyenek a garázsomban, mert max 4. vagyok a dragon, pedig agyontuningolt rx8al tolom, nade szentem 1 porsche-ra befizetek, ha lesz annyi lovém h full tuningot is tudok beletolni :)
  • Twinseen
    Ezen fog menni? :) AMD Athlon X2 4600+ proci,2gb RAM,GeF. 8600GT

Amugy minden kocsihoz van törésmodell mert 290km/h-val falnak egy 350z-vel és semmi baja? (Be van kapcsolva a kocsik törése)
  • spae
    Na je az 1200-1300 Le-s japán drag gép nem elegek mi? Eh, na mind1! Inkább játszok a több mint 1000Le-s Suprámmal!
  • spae
    "Japán hulladék" hogy lehet vki ilyen csirke, hog ilyeneket irogat, japán hulladék, megőrülök, a laprugós amerikai szarok azok nem hulladékok mi? Eszem meg áll!
  • Tomy Lee
    Akinek x360-ra van meg a játék az nemtudja megmondani nekem,hogy van e benne olyan lehetőség,hogy képmentés majd Live-ra feltöltés?
    Haverokkal egymásnak mutatnánk meg a képeket!
  • Hassan B
    Kegyetlen izomgép, nem kis japán hulladék kell dragra... sok lóerő... jó váltás azt kész...

(amúgy a 240-es egy ilyen katonazöld rakéta volt nem? Wade Jackson..)
  • Rainbow15
    Jól égesd a gumit, jól válts. Amúgy szerintem az az idő reális lehet.
    Nekem most a Supra 7-8s 1/4 mérföldön.
  • bgabor
    Valaki árulja már el a jó drag verseny titkát.
    Függetlenül a kocsitól, beállításoktól 1/4 mérföldön nem tudom 11 mp alá
    viini az időmet. Eredetileg volt egy Lancerem erre a célra, kettes motor és egyes meghajtástuingal, rövid áttételűre állított váltóval, egylövéses nitróval. Akkor azzal sehogy se ment 11 sec alá az eredményem, egy koszos kis 240SX lenyomott állandóan, mindig 7-8adik lettem a végére.
    Erre eladtam a lancert, vettem én is egy 240SX-et, feltuningoltam, a váltóbeállításokat békén hagytam.
    És az eredmény tökugyanaz. 11.5 sec

Most én itt mit rontok el?
  • tonyr #10506
    online-ban h kell saját verdával menni ???
  • Djemba
    töröld le a gépről szutyok játék lett sok a bug
  • newhenry34
    Chargerem már 360 fölött ment és 6 váltós :P, de akkor cserélni fogok...
  • Silent Knight
    visszavonom az assisatal kapcsolatos beállítás módokat. EZ A JÁTÉK KORMÁNY NÉLKÜL JÁTSZHATATLAN. nemem egyszerűséggel lehetelen gáz nélkül kanyarodni, és billzetnél gombnyomás=fullgáz, ami a játékban egynlő egy csók a falnak. kormánnyal problémamentesen adható a gát szépen fokozatosan, így ez a probléma nem áll fent, az autók vezethetőek (ha pl lenne egy Logitech G25ösöm, nem rinyálnék ennyit....), de egyértlemű és látható, hogy nem billzetre van kitalálva a játék, ami sajnos nagybaj... mert én elég jól tudtam bllzettel GTR 2-zni, ami elég reális szimulátor... (igaz, megfelelő beállításokkal és segédletekkel persze, ez nem titok, de sajna ennyi finomhangolást nem enged a PS...) talán ki kellene próbálnom gamepaddal, hátha jobban lehet gázt adni... (Test Drive-ban sikerült jól játszanom gamepaddal, meg is szerettem a játékot...)
  • Jagumo
    hat en nem vartam semmit a NFS undergrund 2 untan megszoktam h nem a legjobbak:)

nembaj azert el lehet vele jatszogatni am. en Porsche Cayman s -al a jetekot rohadt sokaig elvittem. :D

hulyulni jo:)
  • Yoda001
    nekemis ez van.. (Mármint probléma)
  • Rainbow15
    Nekem meg nagyon bejön!
  • Halálmadár
    MEKKORA TRÉ LETT EZ A GAME.JOBBATT VÁRTAM.A CARBON SOKKAL JOBB ÉLMÉNYT NYÚJTOTT.
  • Silent Knight
    a charger r/t nekem sem hajlandó emelkedni. de neis erre vettem, hanem mert egy gyorsabb autót akartam a Chevelle-nél, de nemsikerült... igaz, hogy a chargerem 848 lóvas (a Chevelle csak 752 volt), de csak 304 körüli a maximum, ez a Chevelle-nél 306 volt :D, 4 sebességben!!!!. na mind1, úgylátom csak a jóöregi Chevelle-vel lehet jól kétkerekezni, próbáld ki! elég olcsó autó (akár free car markerrel, előtte ments, nyomd fullra,nézd meg, ha nemtetszik, töltsd vissza az állást, és nem elsz meg)
  • Leadfoot
    Látom nem csak nekem van meg a kormány probléma... Ha kéttengelyesre állítom, ugrál a menüben, használhatatlan, ha egytengelyesre, akkor meg csak a gázt ismeri fel. :-/ Ősrégi Microsoft Sidewinderem van. Ha valaki tud megoldást, publikálja lécci az épülésünkre... :-)
  • newhenry34
    Nekem Charger-em van 859 Le, full tuning, megdöntve előre, hátsó kerék nagyítva és mégse emelkedik meg, akor ez...?
  • Silent Knight
    a drift titka, ne hagyatkozz az autómata váltóra menet közben (induláskor hagyd váltani, majd miután egyesben nyöszögnél, válts fel kettőbe, kézifék, kanyarirányba állítani az autót, felváltás ha a fordulatszám piros zóna előtt, kormány (billzet....) fojatamtosan kanyarirányban nyomva (tekerve), és így váltogatsz, ha kell, lényeg, hogy ha jön az ellenkező kanyar, előtte kb 100 méterrel tapadj rá a kanyar irányára, így nem szakad meg a drift (long drift bounus is jár étre), valamint a verseny vége előtt nitrót csúszás közben (nitro drift bonus) és végig maradj a pályán (stay on the track bonus) (ne menj fűre, ha úgy csinálod, ahogy mondtam, meg tudod csinálni), nekem a rekordom 9525 pont, egy fulltuningos Lotus Elise-el, extra beálltás nincs, csak az autómata váltást korrigálom kézzel.
  • bpeti72
    nekem is ilyen kormányom van, ment is vele a játék hibátlanul amíg le nem tölttöttem ezt az új drivert. Elindítom a játékot be jön minden csak a menüben nem tudok kiválasztani semmit mert egyfolytában villog amivel kiválasztod a menü pont valamelyikét olyan mintha folyamatosan nyomnám a le vagy a fel nyilat. ha valaki tud segítsen mi lehet a gond?
  • Silent Knight
    kétkerékre legkönyebb a Chevrolet Chevelle (asszem így kell írni) lehet, fulltuningon kb 750 lóvacskás, igaz, hogy 4 sebeséges és "csak" 308ig pörög az óra benne, de tapasztalatom szerint ezzel lehet a legkönyebben felállni hátsóra, nekem pl menet közben is sikerült lazán kiemelnem. egyébként induláskor mindig feláll (nem félreérteni, az autó áll fel), ha perfect launch van, és ha minden váltásod ezután perfect, (a zöld zóna KÖZEPE, nem a vége, mert akkor visszaáll), akkor úgyis marad. próbáld ezzel a géppel.
  • Silent Knight
    mióta legördült a gyártószalagról... érdekes is lenne, ha egy közel 640 lóerős LUXUSautó (a hangsúly a LUXUS szón van) hátsókerekes lenne... (jó, most lehet jönni, hogy a Porsche Carrera GT (teljesítényben közelít) hátsókerekes, de ez nem OLYAN luxusautó, mint az LP640 (egy 640es árából 3 Carrera GT-t lehet venni, és még marad benzinpénz is). szóval azóta összkerekes a Lambo
  • RoGeR42
    Én a drift részekkel nem igazán bírok. Hogy lehet 4-5000 pontot összedriftelni?

Egyes pályákon örülök a 2000-nek, nagyon nagy mákkal megvan a 3k.

Milyen autóval érdemes nyomni? Milyen tuninggal? Milyen beállításokkal?
  • Marci D
    Az a driver van fent és íyg is szarakszik de lehet buherálni a driver profile-ban.
  • Gunner
    elég régóta :D
  • tesom
    Szevasztok most kezdtem a játékot és meg akadtam karierben megcsináltam a 4 pályát elsö letem mindenhol és nem tudok tovább menni mindig ugyanazt a pályákat agya vissza mi itt a teendö? Ez a játék legeleje.
  • szabo861011
    SP2 van úgyhogy nemértem miért lép ki ha valaki tud segitdsen!!!
  • newhenry34
    Jah bocs, én King-be nyomom XD
    De nem jutok tovább mert nemtom a kocsit 2 kerékre állítani mert az kell versenyhez...
  • Yoda001
    lambó mióta négykerékmeghajtású?
  • Silent Knight
    service pack kettő (SP2) -es win van fent? mert ha nem, aakor ott a hiba!
  • Silent Knight
    megvan a billzetes írányítás hibájára a megoldás: a zselé effektek eltűntetése (írta Silent Knight :D). kedves játékosok, biztosan van köztetek olyan, aki nem profi az autós gémekben, és mint egyértelmű, nem rendelkezik kormánnyal sem. és a játékot is casual módban kezdte mert az a legkönyebb. énis így tettem. de rájöttem egpár dologra. casual mód: tökjó, hogy egy rakás segítség van, meg minden más, de van nekünk itt zselé effektusunk is (az autó úgy csúszik, mintha a kerekek be lennének kenve síkosítóval :D). és ez egy 800 lovacskás autónál (Lambo Murciélagio pl.) eléggé kínos (annak ellnére csúszik, nemis kicsit, hogy négykerék meghajátsú). a megoldás (kapszkodjatok meg !!!!) King módra állítani a segédelemket (Assist, az options/controls menüben). ennek hatására ugyan nem fékez magától az autó ha gyorsan vennénk be a kanyart, viszont nem is lesz zselés az autókerék. esetleg próbálkozni lehet még a középső (asszem Driver) móddal is, ott van autofék. de aking megszűnteti az idegesítő írányíthatalanságot.
  • newhenry34
    Ha exe fájl akkor gondolom crack hiba...
  • szabo861011
    Szisztok az lenne a problémám hogy elidul a játék és mikor rámegyek a race dayre vagy a carrier ra akkor utánna tölt és kiírja hogy nfs.exe hibát észlelt miért van ez?

cinfig:AMD Semprom 2.8 ati 9600pro 512ram