Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Battlelog: Purga5
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Én full alap XP-re raktam fel, szal ezzel azoknak akarok segíteni, akik a futó programokban keresik a hibát.
ForceWare a legújabb béta, DirectX a legújabb, XP SP2.
Ezenkívûl csak az ATItool fut a háttérben más progi nem....
És nekem is akad néha...
CPU: P4 3Ghz, 2*1GB DDR400, Inno GF 7600 GT 256 MB, 160 GB HDD, FS TFT 19\" WideScreen, Watson 5.1, Windows XP + VMware
::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::
::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::
neptum: <#wilting>#wilting> akkor valaki olyan mondja el aki lenyomta kimurát
http://9gag.com/gag/5135249
Nincs más hátra mint előre!!!
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
tudom hogy jó autó a skyline de ennyire?
És a Pagani mennyivel fog majd menni fulltuning után? 500-al?
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Próbáljátok meg a következõt:
"Not sure if this is the cure, but to get it to run on ONE core only, launch the game, minimize, run Task Manager, go to Processes, right-click on the correct .exe (its usually called speed.exe), and click "Set Affinity" and pick one. Kill an relaunch."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Hehe vettem egy Corvette-t mert meguntam hogy nem tudom lenyomni a gyorsulásit 😄:😄😄
Meg is lett 08:02 alatt 😊 de elrepültem elötte vagy 3x 😊 még jo hogy lementettem 😄😄😄
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

http://9gag.com/gag/5135249
Nekem 1Gigával 2 másodpercenként nyúlkál a winyóhoz. Ha több tereptárgy van a képen, akkor többet swappel, jobban akad. Mintha a pályát rosszul cache-elné a memóriába. Ha egy kanyar után mondjuk lelátni egy hegyrõl, és sok a tereptárgy akkor akad a legjobban.
Jó lenne, ha kicsit jobban lehetne tweakelni a beállításokat. Én pl. pont leszarnám ha a rázóköveken meg az óriáslufikon nem 6948x3264-es textúrák lennének. Lenne egy .ini file, amiben kikapcsolhatóak lennének baromságok, és nem zabálná a rendszert annyira a game.
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt