Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
Hy.Most csináltam meg az elsõ ilyen nagy versenysorozatot amivel tobább kvalifikáltam magam.A gyorsulásos(drag) autom (cobalt)már nagyon gyenge volt ezért vettem helyette egy ford mustang shelby gt500-at.Az újat.Feltuningoltam meg minden de a legalapabb autók is megverik.nagyon gyenge lett.De miért?Valakii tudna vmi autót ajánlani drag módra?És a spoilereket hogyan állítsam be?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Yoda001
aki nagyon kétkerekezni akar gyorsulásban, annak ajánlom a bmw-t..full tuning, 4. váltásig csak 2 keréken megy, és mindenhol 7-8-as idõket megy... (szoval ver mindenkit)

http://9gag.com/gag/5135249

Yoda001
ittis olyan mintha szappanon csusznál,de nem annyira 😄

VRSDM
ajánlom fogj egy kormányt, ülj le az LFS/GTR2 elé, és próbálj driftelni... majd 2hét után tudsz is egy kezdõt 😉 csak úgy ennyire nehéz valójában, szóval a szarbonnak a bénázásához képest ez mérföldkövekkel jobb.

u dont have to listen anybody else but me

Yoda001
tanulgasd akkor és meglátod hogy nem szar....

pár észrevétel a driftbõl: röviden elba**ták. hosszan aki a szöveget kitalálta hogy kiváló drift meg stb. azt fõbe kéne lõni mert elsõ kör ugyan annál a szakasznál 500 pont és ezt írja ki hogy tied a pálya második kör 800 pont ugyan annál a szaksznál azt írja hogy gyenge drift meg legalább azt a nyomorólt zónát kijelölheték volna mert ha füvön csúszok nem ad pontot a drift egy nagy kalap xar lett
Hassan B
kösszönöm, mentettél egy reinstalltól... 😊

][ ВАЗ ][

DjDano
phenomiq
Baromsag! Abszolut vezetheto a 919 lovas Supra, azzal alaztam Monroet ... 311 m 2 kereken es 7,28 mp 1/4 es palyan ahol o meg a Mustangal ment 9 egesz valamennyit ... szoval ... jaahh es egyszer sem csapodtam falnak, abszolut vezetheto volt a verda! ezen felul erdemes volt megverni a kiralyt mar csak a nyeremeny miatt 😊)

::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::

Hassan B
Mér lesz ilyen csend ha kérek valamit? 😊

][ ВАЗ ][

Hassan B
Tudna nekem valaki dobni egy képet a movies mappárol? Mert átneveztem dolgokat, babrálgattam, aztán most nem jó, újratelepíteni meg nincs kedvem...
PLS...

][ ВАЗ ][

Monitor szinkronizáció..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Netgear
ÁÁÁÁ dehogy, ez csak gif

HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |

Hassan B
Legalább télleg megírtátok a programot? 😊

][ ВАЗ ][

am aza v-sync az micsoda a grafikai beállításnál?😄
mert minden játékba ottvan de eddig elfelejtettem megkérdezni!!😄
broman191
Ez valahogy nekem sem jön össze...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

broman191
Vegyél izomautót! Chevelle SS-t pl.😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

csá mindenki ! hogyan kell egykerekezni ? azt tudom hogy erõs kocsi meg hátsókerék hajtás ! nah a kocsim 980 Le de így sem emelkedik az eleje ! gondolom sokan mongják hogy miért nem olvasok vissz mert biztos kérdezték már! de egy napig is olvashatnék mire megtalálom a rengeted hozzászólás közzûl ! szóval ha valaki írna pár sok azt megköszönném ! csõ !

broman191
<#buck><#eljen>

crazyclone
<#eljen><#eplus2>

Narxis
lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Netgear
Haverral a véleményünk:

<#email><#eplus2><#eplus2><#ravasz1>

HP Elitbook 8730 IntelCore&#8482; 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA&#174; Quadro&#8482; FX3700M 1GB |

Gunner
Csak nyítróval ment annyit, nem sok kellett hogy szétrobbanjon, de hamar leugrott az útról a kocsi, igy sokáig nem is tudtam volna menni annyival 😊

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Gunner
rx-8 nekem nagyon bejött 😊

crazyclone
tényleg annyival megy ...
jah és majd azt is mondjátok meg milyen autoval kell driftekni me supra szar ...

Hassan B
Az már eléggé... khöm... írreális...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

crazyclone

ha felismered ezt a mapot mutasd meg hogyan csinálsz 2500 nál jobbat mert ryo 3500 et csinál máshol én is 4500 5000 et nyomok de ezen sehogy nem jön össze

Gunner
Szerintem Toyota Supra, 919 LE-vel legyõztem a királyt vele 😊 Bár, útközben felszedtem még 2db 4es fejlesztõ csomagot, de ment az autó simán 403mal, csak utána mindig fal lett belõle, és csak utána cél 😄

The Protector
Hy.Most csináltam meg az elsõ ilyen nagy versenysorozatot amivel tobább kvalifikáltam magam.A gyorsulásos(drag) autom (cobalt)már nagyon gyenge volt ezért vettem helyette egy ford mustang shelby gt500-at.Az újat.Feltuningoltam meg minden de a legalapabb autók is megverik.nagyon gyenge lett.De miért?Valakii tudna vmi autót ajánlani drag módra?És a spoilereket hogyan állítsam be?Elõre is köszi

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kanyarelött kézithúz + fordul (de ne kézi aztánfordul hanem fordítva--> fordul..+kézi😊 )aztán gázt nyomogat,ellenkormányzo,gázfelenged visszalenget átlenget másikirány gáztadagol esetleg felvált,nitrózik közbe ellenkormányoz gázenged visszalenget gáztadagol megint ellenkormányoz...Kb így néz ki egy S kanyar😊

crazyclone
mind1 én megemeltem de ezekszerint nem kell XD

oksa kösszi majd kipróbálnom

crazyclone
szoval az elején nem szabad kipörgetni fel kell nyomni nitroval maxra elkell kezdeni fordulni e-break asszem kézifék tartsd a szoget finoman majd ezután ellenkormányzás és felengedni a gázt ha kész vagy kijönni a kanyarból a többi blala
ebbõl csak azt nem értem mi az hogy tartsd a szöget finoman nem szabad nagy szöget tartani???

Rakd rá a level3-as kereket keményíts a futómûvön,megemelni....nemkell😊

Megemlve drag kocsit?😊
Azokat ültetni kell....😊
Most tartok ott a chevelle-el hogy 7.17-re letoltuk a 400 métert kikeményített futómûvel dragban sem rakja le az elsõkerekét,ha mégis akkor nitro,és visszaemeli 2 kiló fölött is😊

mármint abban a drag részben ahol ez a lényeg. erõs legyen az autó legyen megemelve és vastag kerekei legyenek?

Hátsókerekes legyen sokerõvel tapadással..kb ennyi..jól válts...

crazyclone
sehogy ... értsétek már meg hogy az külön verseny amugy ha erõs az autód meg van emelve és nagy vastag és széles gumival rendelkezõ nameg erõs autód van akkor sima dragban is kerekel ...
megvan a drift lényege:
Drift is perhaps the most difficult event for new players. You car has so much low-end power that it can feel impossible to control, so take a few practice rounds before competition to get a feel for the wild drift physics in ProStreet. In drift races, you're rewarded for speed and angle of drift. You should focus on a higher speed and subtler angle. These drifts are easier to control and you can usually maintain them longer, resulting in plenty of bonus points for staying on the track as well as a long drift. A steeper angle is almost impossible to control and you'll often find yourself backing up to a wall if you're not careful.

At the line, start slow so you don't spin the tires. Hit the nitro for top speed. Start turning and tap the e-break. Keep the angle subtle, and then counter-steer and let up on the accelerator when you're ready to come out of the drift. Test yourself to see just how long you can go, because you'll surprise yourself when you drift almost the entire track.

a végét még átkell tanulmányozzam ...

5-öt nemtom a 4-et nekem folyamatosan adogatta a napvégi 6bú1et választásnál gyorsulásinapokon😊

Tegnap meg ma egésznap hülye haverommal gyorsulgattunk,kicsit meguntam továbbvittem a sztorit...Kicsit Most wanted feelingem lett amikor a Hajszakirály "csodálatos" bmw-jét 4 kör alatt 1szer köröztem,aztán nagyörömmel közölte a program hogy elnyertem ezt a "fantasztikus" autót..😊))))))
Tudnám megint ki volt EA-éknál az a marha aki kitalálta mik legyenek a királyok autói....Bmw mint tapadás király...pfffffffff😊

Pepsi Twist
Van stage 4-5? akkor én még addig nem jutottam el 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

A 4-es tuningok is benne vannak?😊))))

hogyan kell két kerékre állítani a kocsit?

crazyclone
nemtudom lenyomni ryot megintcsak a driftel van a gáz milyen autoval kell tolni hogy mit?? pont ezen a szar pályán alig tudok csak 2500 at csinálni pliiz help ...

Balyy
Ja azt elfelejtettem h most azzal nyomom csak az újjal!
Bár ez még nem nagyon van tuningolva de lehet ez is jó lesz!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Shelby mustang az tud nekem az van kicsit drága de meg éri
Balyy
Nekem 2 kerekezéshez kellene vmi gép mert már kettõvel befürödtem! (Chevrolet Chevelle SS, 65' Pontiac GTO) Olckúl verdák közül egyikse jó?

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Pepsi Twist
Mitsubishi Lancer (bármelyik)

Pepsi Twist
nem arra értem hanem hogy Body elemek kevés van olyana tuning mit a mostwantedba bodykit 1 kis autoscluptal fûszerezve...

asszem ja amikor köröket kell meni vanna anak pár fajtája az csoportokra osztot szektorokra meg ilyenek