Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Off Off
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!
és az elõzõ részek jók voltak, az rendes arcade, billzetrõl is tökéletesen irányítható. nemtudom miért kellett változtatni, nemértem...
Az Élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.
Nem is akad rajta. De meguntam a sök ökörséget amit az emberek irkálnak és nekiálltam keresni valami kézzel foghatot.
Szal ha azt akarom hogy akadjon a game, semmi más dolgom nincs, mint kikapcsoni az egyik magot. És lám az 1680x1050 felbontás mellet, az 50-60 Fps mellett a pálya bizonyos részein és a menüben, ugy akad a game hogy játszhatatalan.
Ha nézem játék közben a procikat, hát bizony folyamatosan 100%-on mennek. Tök mindegy hogy 1 vagy 2, mindig 100% ketyegnek. De nálam csak akkor akad, ha 1 mag megy. Lehet hogy szerencsém van...
Szal sztem is kicsit elbaszták a játékot, de nem tudom hogy ezt egy patch vajon rendbe szedi -e. A proci kezelést meg aztán semmilyen friss telepités, meg nyelv váltás nem fogja orvosolni 😞
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!
Szerencsére jól fut maxon,nem akad,egyedül a pályák nem tetszenek.Okés hogy sivatag meg miegymás,meg versenypályák,de valahogy soxor olyan üresnek,textúrátlannak tûnik egy-egy pálya.
De ettõl függetlenül szerintem végre egy jó nfs-t kaptunk.
Az autók amiket meg besûrítettek,hát az vmi pazar😊
Röviden ennyi a véleménem a gémrõl.Rosszabra számítottam,de elégedett vok vele bõven😄
XBOX Live Gamertag:Waczkor
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
de teljesen tökéletes a gém..
vegyél kormányt..
Ez a szaggatásos dolog viszont nagyon idegesítõ!Remélem tényleg lesz vmi patch.
Ez ugyanugy arkad, csak az eddigi nevetseges gagyibol, csinaltak valami hasznalhatobbat.
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Köszi a választ.
Hali.
Hiába nyomom meg a gombot, nem ad pénzt -.-
viszonyítva hogy egy colin dirt is játszhatóan fut rajta pedig annak aztán kell a vas
Sok credittel.<#vigyor3>#vigyor3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
nekem athlon 3800+,1gb ram,gef 7600 gs,
hasonlókkal mennie kéne közepes grafikán sztem lazán.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
A következõ gondom lenne a játékkal.Elég rendesen szaggat a gépem egy Athlon64 3700+ , 1 Gb dual channel Geil ram , Inno 7600GST 256 Mb ram-mal.
Friss driver , friss XP,
Mi lehet a gond?
Mindegy hogy milyen grafikai beállításokat választok ha lebutitom akkor is
szaggat.
Help.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
onlinesubaru
mitsubishigofar
safetynet
cashmoney
reggame
zerozerozero
1mi9k7e1
l1is97a1
w2iollo1
1ma9x99
hors epower
itsaboutyou
worldslongestlasting
energizerl ithium
castrolsyntec
leipzig
unlockallthings
"l1is97a1" ezt caps-sal kell beirni, ez az összes kód, lehet nézegetni mi mit csinál
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Alig várom, hogy visszaérjek a géphez és csapassam a gammát 😊
Szerintem kurvajó lett <#hawaii>#hawaii>
az 5. új verdát nemtaláltam 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
giveallthings
Így megadja az Rs4-et az Nsx-et egy új pontiac-ot...mást nemvettem észre vagy nemtom😊
prince of máté: csak careerbe lehet ...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -