14488
-
jaki88 #10682 Vagy hogy melyik fajta autó a legjobb drift-re, all wheel-es, rear wheel-es vagy front wheel-es? -
jaki88 #10681 Sziasztok! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy milyen verdát ajánlotok drift-re, melyiket vegyem meg? Előre is köszi. -
ntex #10680 Az munka !
Melyik pályán és milyen autóval csináltad ? -
Aha ... csak ugy halkan megsugom nem szoktam nezni, majd 30 felett meglatlak te mennyi hasonlot fogsz nezni ... de ezt a linket megnezheted hogy mennyi a drift pontszamom, azert elobe meg mindig jobb mint PCn vagy a TVbe ... jah ezt is halkan sugom meg neked. -
hehe... 
-
tuning alatt -> hátsó guminyomás
-
spae #10676 Hi! Lehet valahogy fogadni a 'Pink Slip'-ben?
Amúgy mi ez a 'leggyorsabb utcai autók' óvoda? Hol a leggyorsabb, egy adott pályán? Mert nem sok értelme van! -
és ez van szinte minden versenynapnál :( -
nézzétek:
-
FASZA !!! +érkeztek a nub csiter lama-k az online részbe is...
de olyannyira lama-k, h ugyanazt a csitet használják:
2-3 versenyt mentek a lista alapján, de az összpontszámuk 16millo valamennyi, de mindnek ugyanannyi, akik az 1. helyeken vannak, kb 20-30 playernek pont ennyi a pontszáma... nagyon érdekes, szerencsére még ahol én is jáccok, még értelmes gamer-ek vannak, amugy 46. vagyok eddig a listában, azaz a versenynap sorozatban, ahol jáccom...
remélem EA bannolja a kis csiter **********-k ip-jét, accountját, én azt tenném, ban ip, azt többet nem tudna 1 ea játékkal se online jáccani, azt csaljon offline a noob lama ********...
bocs h ilyeneket irok, de nagyon unom a kiba**ott csiter ******-at -
Dzsotin #10672 A leggyorsabb utcai forgalomban is használt autók sorrendje,
a legutolsó rekordjaik alapján:
1. BMW M3 CLS (svédek által tuningolt változat)
--(20 kilométeres pályán elért 7:22.9-es idejével a legjobb)
2. Pagani Zonda (ez ebben a játékban is van !!!)
3. Porsche Carrera GT
4. Bugatti Veyron
5. Koenigsegg
6. McLaren F1
Infó:
http://www.vezess.hu/hirek/leggyorsabb_bmw/12221/
kattints ide
Nálunk meg a új csúcsszuper rendőrautót vetik be az
országúti száguldozók ellen...
Cikk itt:
http://www.vezess.hu/hirek/brutalis_elfogoauto_rendorsegnel/12235/
a cikk itt olvasható. -
Én egyszer sem. Lehet hogy azért mert nem kapcsoltam be a tv-t...
-
miért van hogy elkezdek egy versenyt, vagyis az elsőt ami a karrierben van és elkezd csunyán szaggatni meg besötétül a kép akk villan néha egyet a rendesre de ugyanugy köcsög marad és hang meg van és nemértem -
nekem semmi bajom a játékkal, tökéletesen elévgzi a "feladatát". annyiról van szó, hogy pont a leggyengébb pontját fogták be reklámcélra. -
K9ssz a helpet, de hogy lehet a gumi keménységét álíltani? -
jaaj örs vezért tere, ugye? szerdán voltam ott, néhol olyan sorok voltak, hogy csak na...
[nem próbálta ki]
-
Tomy Lee #10666 Ki lehet állítani 2 kerékre a verdát?
Ez tényleg így van? -
próbáld a kétkerekezést így:
- pl. Plymouth Hemi-Cuda (stage 3 moci - kasztni 100%)
- első kerék legkeskenyebb (a kerékbeállításoknál lehet még a gumi vastagságából is visszavenni)
- hátsó legszélesebb és legballonosabb (zone 5 padló)
- hátsó gumi puhára
Sok sikert ! -
jah kicsit sok a füst, de azért nekem bejön......
pláne az h jobban lehet menedzselni a verdákat:) -
nincs, szerintem -
ntex #10662 Kérdezném hogy meg van határozva, mennyi autó lehet maximum a garázsban ? -
BIZ0906 #10661 A driftet tényleg elcseszték de csak fúrcsának tünik a többihez képest, egyébként meglehet szokni :P -
[Walaki]D`Lair #10660 oké, hogy árkád meg az irányítása pocsék a driftnek, de az autók MOZGÁSA alapvetően az összes nfs közül ennek a legjobb...valóban élvezetes, az UG2 óta ez az első NFS ami tetszik :)) -
BIZ0906 #10659 jaja XD -
bgabor #10658 Pontosan mit és hol kell beállítani? Milyenre? -
bgabor #10657 Ez csak téged minősít. Magára valamit is adó gamer nem csal. -
Jaja én is láttam de kb vagy 10x:D:D:D Amúgy a Carbon-t is mutatták anno amikor az volt a manő -
-
Szabi:Megköszönném nem törölgetnéd ki a hsz-eimet...-.- már zavaró... -
lál én még eddig 1x sem -
Szabi1991 #10652 ma RTL KLUB-on eddig 5x láttam az NFS:PS reklámot :DD -
És?
99 millából nekem futja. -
keymaker #10650 BMW-ket próbálta vki driftben? Suprával nyomom de nem annyira ütős az a kocsi. -
Leirom megegyszer! Hiaba eros a kocsid! Ha a tapadast a tuningnal nem viszed fol!!!!! a 870 loeros Viper sem all kerekre, de ha folviszed az egesz palyat vegi kerekezi! -
newhenry34 #10648 Hy, hol lehet dragster kereket rakni kocsira? Mert normál gumival nem megy fel hátsókerékre... -
Nehogy ongyilkos legyel mar bocsanat, marmint ugy erted hogy vard meg a kovetkezot azert:) -
Szabi1991 #10646
-
Te meg ugy csinalsz itt mintha azt igertek volna hogy ez egy drift szim lesz, es nem az lett, igertek ilyet???? Irany az LFS na ott van drift, ennyi!! De en ultra szim fankent teljesen elvagyok a ps-el mert szorakoztato!! Kicsit nyugizni akarok es nem 800 kort ragyurni egy palyara
par szazadmasodpercert, erre tokeletes! -
Szabi1991 #10643 nemtom ti hogy nemtudtok kérkeréken menni, én azzal szenvedek, hogy ne kétkeréken induljak meg dragban.. -
Szabi1991 #10642 1. azok amik a valóságban is :p
(leginkább régi amcsi gépek..)
2. Van kétkerekezési verseny, ott lehet leginkább kétkerekezni..
Sima dragban is lehet kétkerekezni egyes autókkal, pl a Z4-es BMW-m 5 ösben is kétkeréken megy sima dragban :D