14488
prostreet
  • Szabi1991
    nekem kb 1 éves exem van, legújabb driver, és tökéletesen megy..
  • ZeGa
    Hello!

Tudna valaki nekem segíteni? Van egy Logitech Formula Force EX kormányom csak az a gond hogy nem tudok semmit beállítani a pro streetben mert állandóan másik menüpontra ugrál a kurzor mi lehet a megoldás?? már tettem fel új drivert is. Válaszotokat előre is köszönöm.
  • tmisi
    kanyarodsz, ellenkormányzol és csúszik... :)
  • Rapperman
    Meg valaki mondja má meg hogyan lehet legjobban driftelni mert az agyamra megy szerintem itt már irreális a játék a react után kettővel!
  • reaper4
    anziotróp mi?:D
  • Rapperman
    Valaki nem tud 1 jó tuning beállítást 65' GTO-hoz?FULL TUNING-os!
    Csak a Karol Monroe féle dragokon már nem tok első lenni!
  • burg3r
    én paganival tolom 1026LE és simán megy a 300 400méter csa még be kell állítanom
  • Yoda001
    nah levertem aki kimurát vagykit, driftkirály vagyok (egyébként minek adja a kocsiját? kár h nemlehet választani hogy vagy kocsi vagy +pénz XD)
  • Silent Knight
    MÉGEGYKIS OFF: valaki saitek p990 vagy p880as gamepaddal? ennek a vásárlását tervezem, és érdekelne, íránytíhtaó-e rendesen a gém vele. köszi!
  • GazCamp3r
    Álltalában az életben nem tudod megcsinálni egyik olyan autot sem, amit a képeken, vagy vidiken látsz... szal ha végig nézted, és nem találtad sehol, akkor nyugodj bele, hogy nincs a játékban benne :D
  • szabod
    Nem tudja valaki hol lehet azt a matricát megtalálni ,ami a bannerban lévő RX7-en is rajta van? A koponyára gondolok x-el a homlokán, már végignéztem mindent, mégsem találom. ha elmondanátok, hogy melyik kategória és hanyas számú akkor megköszönném.
  • SD456
    Hy all!

Nekem úgy sikerült 2kerekezni a Charger-el, hogy a hátsó rugókat és a gumit puhára állítottam. Hasmagasság a legmagasabban van és 953 lóerős.

Bye all!
  • 3Error #10851
    Charger nem Challanger ! Charger R/T !
    Nekem még a Ford GT is kétkerékre áll, csak a hátsó kerék
    és a bazi erős motor fontos. (a Chargerem 946 lovas asszem)
    Jah és szerintem a szárny is erősen döntve...

Többet nem tudok segíteni...
  • phenomiq
    annyira nem nehez ot sem legyozni
  • Iceman89
    én is challengerrel mek és nem műköszik... :)
  • bgabor
    Beállítottam a Dodge Challengeremet pontosan úgy ahogy mondtad. A teljesítménykívánalmaknak is megfelel.

Pontosan 0 métert kétkerekezik. Tökéletes váltással.

Ezelőtt se állt kétkerékre soha. Szerintem ez vagy bug vagy crack hiba lehet, esetleg valami másolásvédelmi buziság.

Van más is, akinek egyáltalán nem hajlandó kétkerekezni a progi, bármit csinál?
  • bgabor
    Anziotróp a legjobb. Tudni lehet onnan, hogy a régi játékokban (2002 előtt) még nem volt Anziotróp szűrés.
  • 3Error #10846
    Kétkerék :

Dodge Charger

- első kerekeknél minden 0%, kivéve a 3-as zónát, az 100% !
    - hátsó kerekeknél 2,4,5 100%, a többi 0% !
    - nálam Gentera 403 hátsó drag szárny is van, továbbá STG3 a teljesítmény, a tapadás, az aero.

Tuning :

- Futómű :

- Első lengéscsillapító tompítás +2
    - Hátsó -1
    - Első lengéscsillapító visszarúgás 0
    - Hátsó -1
    - Első rugó érték +1
    - Hátsó -1
    - Hasmagasság -10 (min.)
    - Első stabilizátor merevsége +4
    - Hátsó +4
    - Első guminyomás +3
    - Hátsó -10 (min.)
    - A többi +1-2

- Motor :

- Vez.mű nyitás +4
    - Túlnyomás mindkettőnél +8
    - Nitro +8 (de ez mindegy)

- Meghajtás :

- 1. +4
    - 2. +3
    - 3. +4
    - 4. +5
    - 5. +6
    - Utolsó +10

- Fék :

- Drag-nél ?

Ezzel sima 1/4-en sem teszi le az orrát.
    Sok sikert !
  • Penec
    Ha megcsinálok egy versenynapot akkor nem enged tovább... mi a baj?
    És ha meg kilépésre kattintok elveszik az összes cucc és 0-rol kell ujrakezdeni!! Plz válaszoljatok!!!
    Volt egy olyan verseny ahol 39000pont kelelt és nekem már volt 50000 pontom, és minden versenyt meg is csináltam, de onnan nem tudok mást csinálni! PLZ HELP!!
  • 3Error #10844
    kipufogó láng váltásnál van még valakinek?
  • Gollo
    a 3.:D
  • BlastR
    Melyik beállitásnál kapom a legjobb képet?Ezt sose értettem.
    Anizotrop vagy Billináris v. Trillináris? Talán igy kell leirni :P
  • Gollo
    Nekem is van egy fulltuningos Chargerem de dragbe valahogy mégsincs kedve hátsó lábaira felálni:D
  • Szabi1991
    nem kéne ennyire feltűnően reklámozni :p

viszont nem off, és kira a videó, szal nem törlöm -.-
  • carsandgirls
    Elkészült a bemutatóról a videónk is:

CarsAndGirls.hu
  • dante3
    Nekem is az agyontuningolt RX8-am!
  • [Walaki]D`Lair
    nekem még sima drag-ban is kétkerekezett a charger 4-es végén nitróval :D:D
  • [Walaki]D`Lair
    Én amúgy a Speed Race-ekkel meg a max speed cuccokkal szoptam/szopok folyton, ezek a be-beakadások nem jönnek jól 350-380km/h-nál...:D:D:D
  • Gollo
    Há mindenki azt kérdezgeti hogykell kétkerékre állni?
    semmi hülyeséget nemkell állítani autoscluptba!egy jó erős akármien nemzetiségű nemmuszály amcsi csak hátsókerekes gép legyen!jó tapadás néhány paci nekem 472 LE-s Shelby GT500-al Röhögvve végig kétkerekeztem a pályát...!Nameg aki eztse tudná van külön KÉTKEREKEZÉSI verseny ahol az a lényeg hogy két keréke áljál tehát ha sima Dragbe nembiztos hogy kétkerékre áll a kocsid de itt tuti ha az előbb leirtak alapján csinálod...!Bár gondolom itt ezt sokan tudják de azér leirtam:)!
    Ja és a Tapadás 3SZT Tamadás és 3SZT Teljesítménnyel már röhögve menni fog...!Aero az teljesen mindegy nekem ment 4-es Szintű aeroval és 1-es szintű aeroval is!
  • Iceman89
    Valaki mentsen már el plz pár képet a beállításokról :D vicc hogy egy 300LE-s BMW előbb fel megy mint egy 870 LE Challenger....
  • Iceman89
    minden úgy van ahogy mondod, de még mindig hiába :D
    szerintem a drift ehhez képest semmi :D mondjuk a zárt pályák ott is elég nehezek, de csak rá kell érezni
  • Delac
    Totál béna vagyok driftben, és ezen a tényen semmi nem tud változtatni. Nem értem ezt a gémet. :(
  • Szabi1991
    nem ez az off topik..
  • V43 1105
    Nállam nyomott egy Totaledet:D
  • Shevchenko
    Oké.Köszi
  • fery02
    Amúgy a gyorsulás királynőt (a Mustang-os) olyan könnyű volt leverni, mint egy átlagos versenyzőt, pedig de nagy keménynek van már beállítva. Nálam az utolsó gyorsulásnál még a startot is elcseszte, így abból a versenyből kiesett :D
  • Marci0115
    nah nekem már csak ryot kell legyözni azt vége de öt nehéz legyözni:D
  • fery02
    Bocsi, de ezen röhögtem egyet. Aszongya mit álítsak az autón, hogy törjön
  • Szabi1991
    minnél nagyobb legyen a kerék, nitrot akkor nyomd be, amikor kezd visszaálni 4 kerékre..
    jah és persze válts a zöld tartományban..
  • Shevchenko
    Egyszerűen nemtudok 160m-nél többet Hemi Cudám van mit kéne még állítani?