14488
-
Látom eléggé vegyes érzelmeket vált ki a játék:)Sajnos nekem be kell ruháznom egy új vasra,hogy rendesen fússanak az új genes játékok.
Összességében jobb vagy roszabb a pro street,mint a carbon(már akinek bejött a carbon)? -

-

-
images.netbag.hu photohost.extra.hu ... -
a kerek a lényeg :D ki kellett emelni :D csak nem vok vip oszt csak ilyen kicsit tok bevágni :/ na majd ecce megmutatom az amcsi csodámat is :D -
na itt van akkor a háccsó nézet is :) azé merje vki leszóni :D annak én látom el a baját xD -
ezek a kerekek...
amugy jó lett :D
-
ha ez se jön be akkor má tényleg én vok a loser :D lehet velem van akkor a baj :) má ehhez is leírás kel :) -
én tduval voltma így, kormányt földhöz csaptam,RIP -
én nekem csak előtört az epilepsziám,és idegrohamot kaptam.otthoniak is felbasztak,sírógörcs on.epilepsziás rohamt is elő idéz :-ccc -
Még az elején járok Nevadában. Mind a 4 verseny típust teljesítem, és nem kapok új küldetéseket, Nevadában maradok. Mit kell még csinálnom? -
na igen showdown kinget én sem tuttam letolni mindig tolaled lettem én is 5x próbálkozok aztán ráhagyom és megpróbálom ujra 1 óra mulva -
-
XD én se de attól még ott van, és úgy hajolgat minta... :D -
Nos igen...a sivatagos rész előnyei... RIP MOMO
-
Egyszerű: nem high-on tolom és nincs indító pipi
-
fakkkeee rossz a kép feltöltés meg a beszúrás is fujj :D nem én vagyok a vétkes :D -
gyerekek azon a sivatagi részen 53x totáloztam le a kocsit, olyan baromságokon, mint az úthibák, vagy a hülyén elhelyezett ugratók, és a leérkezés utáni hülye fizika!!! A rohadt anyját ennek a játéknak! a kurva momo kormányomat kiszakítottam a kurva házából!!!!!!! áááááááááááááááá! most vehetek újat!!! ez a game meg uninstall egy életre!!! 

-
-
hőgll :D nekem dudálsz kis autó? xD húzd össze magad :) na botcsi :) ez sose volt az erősségem :D de nem értem mé nem jó :F -
és tanulj meg képet beszúrni^^ -
garázs topik eggyel arrébb :ccc -
itt az én kis repesztőm :) igaz nagyon szar irányítani de azé a Zoptika az ottvan :D
-
tudjátok mi a legnagyobb nehezítés ebbe a játékba? amikor a kis piros pipi indítja a rajtot :D férfi legyen a talpán aki tud koncentrálni a váltásra :DDD tök ideg vok amikor drag-be 10x kell újraindítani :D -
itt a sprint vaddisznom:D
-
Nemkéneoffóniikszdé
-
szabi az ilyeneket mérnem törlöd?... bezzeg amik kelleneének a topikhoz, azt igen... -
Nőőők -.-' xD
(Ui.: XD 4ever) xD -
-
sry^^ -
lol, 5 db "XD" :D
Amúgy nem tudom, még nem nagyon néztem utána, de nálam ugye, mint legtöbbeknél a játék 100%-osan használja a procit. Több mostani játék is ennyire kihasználja? Csak mert másik gépemen, ami egy 1,7-es Celeronnal van megáldva, még az NFS High stakes is 100-ra terheli, pedig azért annyira nem szar a gép :D Vagy mégis? Végülis a Deus EX is szaggat rajta
-
Én 8 éves koromba emlékszem NFS 3 Hot Prusitot Toltam xD Pentium 1-es gépen XD anyám az akkor mekkora csoda volt xD mármint a Pentium 1xD meg nekem az NFS is xD -
kobra313 #10913 Helo én csak ma kaptam meg a játékot de nem megy rendesen! Megnéztem a gépem eléri az ajánlott konfigurációt (Ati Radeon 9550 256Mb, 2x512 Ram, 2,8Ghz-es proci) mégis szaggat! Valakinek ennél rosszabb gépe van mégis szebben megy a játék! Mért van ez? 

-
Hello!
Vetem egy chevelve ss-t. 450 lóerős de a teljesitményén ez nem látszik, mert én az alap chevrolettel jobb időket mentem. Mit tunungoljak rajta, ja és hallottam olyanokat hogy 2 kerékre is áll. nekem nem. elöször tuningolni kell a traction-t? -
yolee #10911 Sziasztok! Nekem volna egy kis problémám! Felraktam és indítás után teljes sötétség, nem történik semmi, csak hallok pár hangot meg full sötét képernyő! Nem tudjátok mi lehet a baj? -
Matthew94 #10910 Szevasztok! Tudom, hogy ezt nem itt kellene kérdezni, de a fejlécen a képnek egy részét h. linkeled be??? -
Nem késő elkezdeni
-
cod4-el is tolja,meg mindennel.onlájn gémekt is.tanulja tőlem.^_______^ -
Én nem nevetem ki, csak amikor 8 voltam eszembe sem jutott játszani NFS-sel...:) -
Semmi csak szánalmas, hogy ki neveted a kisebbet:DD