Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintetek melyik autó a leggyorsabb dragba?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

phenomiq
nem nyomtam meg a valasz gombot, sorry ...

::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::

phenomiq
oszinten nem tudom. Mindenkepp koszi a segitseget ... de lassan terek nyugovora, nallam lassan fel ketto 😉 ...ugyhogy sziasztok.

<#wow3>

::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::

offkorz
jaja.kártyákat mondom ott mindig kapsz.amennyi csak kell.remélem tudod melyikre gondolok.

phenomiq
nekem a dragverdam egy Supra 919 lovas es 7,08 mp et mentem vele max. es 311 2 kereken. de szerintem lehet tobbet menni mas autoval pl. skyline

phenomiq
jah, a penzbol tessek autot vasarolni es a kartyakkal javitani. nekem 22 kartyam volt max. igaz nem nagyon hasznaltam amugy sem igy gyult ossze a 22 kartya, de a Ryo king ellen a sivatagi utakon szarravertem az autom es a kartyak elfogytak, penz meg persze nincs elegendo ... igyhat ezert kell gyujtenem egy par kartyat.

wazze hogy csináltál olyan idöt? az 1089LE s subarummal 7,38 volt eddig a legjobbam. hogy csináltátiok? jah 3. szitü most látom, létezik 4. szint is?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

offkorz
a react team session elsõ versenye elõtt van az a csillag.ha oda belépsz.akkor alapból megdob 3 kártyával mind a 2 félébõl.save.kilépsz és vissza.amennyi kell.25 a max.nem kell költeni javításra pénzt buták. :-ccc

phenomiq
elfogytak a kartyaim, mar azt is irtam. 😊)))))

offkorz
kártyával csináltasd meg

phenomiq
Majd holnap, most fekszem le es kulomben is totalkaros, kell gyujtsek hogy megjavitsam.

phenomiq
En nem jatszom kodokkal, de nekem van 4-es szinto csomagom a GT40emen es az osszes auto megvasarolhato. 60% folott vagyok de lehet mar a 70 folott is, nem tom.

raknál fel róla képet a garázsba? kedven gépem <#beka2><#eljen>
Yeltzin
finoman a gázzal... 😛

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Balyy
Nekem kóddal sikerült unlockolni egyébként nem adta volna be!
(unlockallthings)
Ja meg nyertem is pár 4es cuccot!
Hozzá teszem én ps2-n nyomom de ha jól tudom a kód pc-n is ugyanez!

nm

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

phenomiq
Probalgatom a Ryo kinget lenyomni, de szarravertem a GT40emet tobb alkalommal es elfogytak a zsetinjaim is ... szoval most megint gyujtogethetek.

Berguson
Szevasztok!

"állatkodtam" egy kicsit,és kipróbáltam egy dragre a zondát!1/4 mph - 6,74...

Berguson

bazza
de mikor nyílik meg a 4es tuningcsomag?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Shevchenko
Köszi

FORZA MILAN!!!

Balyy
C:\Documents and Settings\Név\Dokumentumok
Valószínüleg ide!

Van 4-es is! H ezenfelül vane még azt nem tom vagyis nem találkoztam még vele!

Shevchenko
Valaki tudna segíteni hova menti a dolgokat a game?

FORZA MILAN!!!

bazza
Csak 3 szintes a tuning? Nem lehet késõbb majd megnyitni újabb tuning cuccokat? Így csak 600 le körül vannak a gépeim, minden 3ason. Vagy ennyit visz föl a manuális tuning? (+250 le????)

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

greenvelvet
valaki elmondaná hol lehet átállitani a mérföldet kilóméterre? köszi

Balyy
Dragba nincs kanyar így nem számít a hasmagasság!
A súlypont így feljebb kerül és nehezebben emeli meg! Már mint ha maxra teszed!

Katun
Igen én is azt néztem, hogy hol WANNAK a W-ék 😄
Off Off

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Synit HUN
Sztem mert bill-el játszol. Kormánnyal nem csinálja, de bill-el nálam is ez van.

Látom végre elhagytad az idegesítõ "w"-idet.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

tonyr
nincs cath-up, de viszont lehet h csak nálam, de pl sprint-nél én kanyarodás közben lassulok elég rendesen és füstöl a gumi, de az ellenfél füst nélkül elhuz mellettem... utánna visszaelözöm, de ez miért van, ez valamelyik segitség? mert mindet off-ra tettem...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

tobias88
pont fordítva kellene szerintem, minél kisebb, annál nagyobb a tapadás
tobias88
maxra? nekem minimumon van<#idiota>
Nem tom, én pl. simán nyertem a meccseket, itt végre nincs az az idegesítõ Cath-Up, ami felgyorsítja az ellenfelet hogy alig 1-2 mp-el tudd megverni
Meg a nitrót is végre érezni hogy gyorsít az autón, tényleg le lehet vele gyorsulni az ellenfelet meg a szélárnyékkal is, nem úgy mint az elõzõ részekben hogy akárhogy nitróztam jött velem ugyanúgy a többi kocsi is sõt volt hogy még le is hagytak 😄
Nem egy Sprint meg traffipaxos verseny volt ahol csak úgy tudtam nyerni hogy szélárnyékban gyorsultam rá a másikra a vége vagy az ellenõrzõpont elõtt
Balyy
A hasmagasságot tedd maxra vagyis emeld meg! sztem az vmennyire segít!

tobias88
na, valaki ajánlotta az rx8-at, feltuningoltam, de annyira erõs lett, hogy nem lehet vele dragnál elindulni, mert feláll két kerékre és vége, nem lehet irányítani... valaki tud ez ellen valami beállítást mondani?
Balyy
Dehogy nem! Az enyém pl. 6 sebességes! Mondom tuning!

Nekem ugyanezt csinálja a Challenger, csak nem 3-ban hanem 5. sebességben.
Általában a 1/4-es mérföldes verseny céljánál borulna de ott már tök mind1 😄 (7-8 sec-es ez az irányíthatatlan überállat)
Sajnos így 1/2 mérföldes versenyre teljesen alkalmatlan, ha beleszakadtam se tudtam a pályán végighajtani normálisan. Úgyhogy 1/2 mérföldesre mindig vittem másik kocsit, mégha lassabb is volt.
Drag királyt letoltam a két kocsival, oszt amit nyertem már mindenre jó lesz elvileg.
Yoda001
akinek sikerült neten/maccsin tolni, az irjon pls... nekem valamilyen cd kulcsot kér, de azt nem fogadja el amit az elején adok neki..

http://9gag.com/gag/5135249

Prince of Máté
Nekem is Chargerem van, de egy kis nitróval csodákra képes 😊
Nem lehet bele"tenni" még 1 sebességet?
Alapból csak 3-as.

Balyy
Sztem a chargert ne cseréljétek le mert kurva jó! A tuning segít a dolgokon!
Amikor megvettem dobtam bele motor tuningot meg turbót aztán gondoltam kipróbálom! Szoptam egy jó nagyot mert csak 3-as váltó volt benne és hát igencsak megaláztak!
Vki írta h chargerja van 960 vagy mennyi lóerõvel! Csak nem értem h hogy annyi? Az enyém 870 körül van fullon!

offkorz
nekem is chargerem van még.nem járok messze a gémben mivel,most fogom lecserélni eztis.nade dragban tolom,és 3.ik sebességre váltva elszabadul a kocsi,kivág balra mikor ellen kormányzok kifarol és felborul gecibe. :?AS?AS:S?A?DSD:SAASSDSA?:ASD
ezér csere lesz meg amúgyis. ^^

Netgear
szerintem a hangal lesz a gond, néha-néha zúgó hangot ad.....

HP Elitbook 8730 IntelCore&#8482; 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA&#174; Quadro&#8482; FX3700M 1GB |

Eh, nekem egy Chargerem van dragre. de van egy kis problémám vele: mikor felteszem negyedikbe, elfogy az ereje. Perfect shift meg minden, de négyesben már nem akar gyorsulni. Vki tapasztalt már ilyet?

[Walaki]D`Lair
Nem csak a kétkerekezõs versenyen, sima dragban is hátsó kerékre áll...igaz nem annyira...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Micsoda véletlen a drag idõd...😄DDD

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

HoReSz1975
nem értem, amikor õ adja a kocsikat egyszerûen nem tudok nyerni, õk meg hogy a picsába olyan gyorsak, amikor ugyanolyan az autójuk ?

Ezt hogy lehet megoldani ?

Az elsõ leszámolás utáni szabad versenyen már nem lehet legyõzni senkit olyan versenyeken amire õ adja az autót ?

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

w77d
1) én alap rx7-el a végefelé is alázok mindenkit!
2) erre vannak külön versenynapok
3) csak a kétkerekezõs versenyeken állnak kétkerékre a kocsik! Ott aztán a márka tökmind1 csak erõs legyen és hátsókerekes (mondjuk nekem összkereke4s imprezával is sikerült)

Prince of Máté
Én még csak az elején tartok, és most jött el az elsõ olyan versenynap, ahol driftelni.
Az a baj, hogy nincs drift kocsim.
Van egy csomó pénzem,(nem trainerrel!) bármilyen autót megtudnék venni ami fel van oldva, de egy csomó olcsó kocsit még unlockolni kell.
HÁrom kérdésem van:
1.Melyik autót vegyem meg driftre? (Nissan sylviát néztem ki magamnak az elérhetõ kocsik közül.
2.Hogy lehet autókat nyerni?
3.Dragnál mitõl függ, hogy két kerékre áll-e egy kocsi?
Dragra egy Dodge Charger-em van, ami 550 LE, lehet hogy az kevés.
A hátsó gumikat a legvastagabbra tettem, az elsõ gumiknak a legvékonyabbnak kell lenniük?

[Walaki]D`Lair
Drift: AE86 (163LE)
Drag: Dodge Charger R/R (963Le) -> lehet le fogom cserélni, mert csak 5 sebességes és fél mérföldön lassú
Grip: Skiline GT-R35 (671Le) még nem fullos
Speed: LanEvo X (850Le) utálom 😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

offkorz
ike,kicsit.<#idiota>

Az a jó ha sokat kell a Carbon után már ránk fért

bodesz
vanmár valami megoldás a szaggatásra?

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Jagumo
elvittem 1 jódarabig a játékot

Gripre ma vettem meg a Lamboginit 😄
Drag-ra porcshe 911-em van
Speed chalange porse carrenra
drag porse 911 😄

de meguntam sokat kell játszani de jó játék 😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money