14488
prostreet
  • milk41
    BIOS-ban overlock(ha angol a winfosod)
  • hunbalee
    meik kocsi tud 9 sec alá ???
    mert a skyline minden 3 szintet megvettem
    1-2 4 szintem is van amit nyertem de nagyon nem akar 9 alá menni
    jah és a Zondára no piz :):):)
  • broman191
    Nyugi, nekem is akad és a srác kivételével minden ismerősömnek...
  • Bercy #10984
    Van már egy megoldás az akadási hibára. Még talán bodesz írta le pár napja. Nekem is segített, a lényeg, hogy az nahancer és a rivatuner programokkal kell kicsit variálni(ezekre a szavakra rákeresve tuti meglesz az a hozzászólás).
  • N o N a m e
    az aláirásodban látom hogy "---> P4, 3.6Ghz (túlhúzva 4.2-re).." hogyan tudtad túlhúzni?!
  • Pepsi Twist
    Nekem a tartalék gépem-en sem akad és az meg sem közelíti a mostanit...
  • Ghard
    Nem tudom mi az oka annak, hogy a pro street akad, (illetve tudom, meg mindenki tudja,aki játszik újabb játékokkal, hogy mostanság nem divat rendesen programozni) de tény, nem minden konfig esetén szaggat.
    Pl egy X2 4200+ 8600GT 1GB ram konfigon XP oprendszerrel megy akadás nélkül.
    Nekem 3800+ 7900GT 2GB ram van a gépemben és szaggat rendesen, alacsony beállítás mellett XP-n. Gondoltam 1et és feldobtam a Vistát legújabb driverekkel és lőn! Fut akadás nélül! Tehát az már biztos, hogy nem kell 2 vagy több magos proci ahhoz, hogy ne akadjon.(most arról az akadásról beszélek amot a pro street csinál közepes grafikán, 120fps mellett, mert maximális beállításokhoz nem árt.)
  • dzsozefo
    Nekem nem akad sőt, nagyon bejön és ütemes játék
    AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz
    Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB |
  • tmisi
    Nekem kb. hasonló a gépem csak egy meghúzott P4 dolgozik benne. 1024x768 AA nélkül, anizotrópikus szűréssel, minden Magas, kettő közepes beállítás.
    Szépen megy, néhol érződik h csöppet lassabb de nem akad, abszolút játszható. Nyílván ha lejjebb venném lenne az 50 fps is, de hát 25-30 fps is elég (bár néha van több is).
    Egyébként láttam már jobb gépen is akadni egyeseknek, szal tiszta windóz, friss driverek, gyakor portalanítás nem árt...
  • Szabi1991
    van kivétel :)

de egy "átlagos magyar" gépen akad, pedig a hivatalos gépigényt simán eléri -.-

[az átlagos magyar gépet arra értem, hogy amien konfigokat itt leírtatok,+osztályomban is akad mindenkinek-.-]
  • broman191
    Egyszer már írtam hogy nem akad mindenképpen. Haveromnál 50-90 fps fullon röccenés nélkül.:)
  • BIZ0906
    Celerontol ne is várj sokat :(
  • Yoda001
    aha... veled se lehet már normálisan beszélni -.-"
  • Gollo
    Nekemis röhögősen akad min grafon xD
    Intel Celeron 3.2 Ghz
    Gainward Nvidia 7600GT
    1GB ram
    Asrock Alaplap(többit nemtom xD)
    Totál min grafion röhögve akad az egész játék csak a hang nem xP
  • Szabi1991
    akad az, csak letagadod -.-
  • Yoda001
    akkor nekem mérnem akad?....
  • geleven

Tényleg a Zonda a legjobb kétkerékre!
    (Bocsi, de képet meg kellett vádni, mert csak 20 kb-t tehetek fel! De a lényeg rajta van!:-) )
  • Von Nyalosch
    Ha esetleg valakit érdekel egy eredeti NFS Pro Street, akkro az írjon, mert időhiány miatt eladnám.
  • w77d
    gyerekek ez a kép sugallja legjobban egyes részek kivitelezését a játékban:

• gizmoplayer
    Én tudom melyik hangra gondolsz, szerintem elég sokmindenkinek van ilyen problémája.
    Nekem Nem integrált SoundBlaster Live-om van.
    Unokatesómnak integált. És neki is és nekem is van ilyen hang benne.
    Elég ilyesztő csutka hangerőn. :)
  • Cukros
    pl mien hang?
  • Cukros
    köszönöm szépem
  • Szabó Péter

Ja, és ötlet. Le vettem a hangot alacsony minőségre, sokkal jobban fut! Viszont marha idegesítő hangg jelentkezik időközönként.
    Valaki tapasztalt ilyet? Ha igen tudja miről beszélek.
  • Szabó Péter

Patch várható, tud valaki róla?
    Megy nálam fullba, de valami nem kerek, idegesítő "mozdulatokat" tesz néha .
    Nem tudom miért, de a hangot ha felveszem magas minőségre, egy csomó FPS ugrik. Talán mert az integrált hangkártyát használom?

Köszi a választ!

• czky
    Drag: Shelby GT500, Toyota Supra
    Drift: Nissan Silvia, Mazda RX7
    Hajsza: EVO X
    Sprint: Porsche GT2, Nissan Skyline (GTR-34), Lamborghini Murcielago
  • macleody
    Na, kétféle válasz is gyorsba
    Akkor most felteszek valami más játékot, megnézem azzal is.
    THX
  • Cukros
    sziasztok a dragra ,driftre,hajsza nah meg a sprint -> meik belölük a leg jobb kocsikocsi? hozzá teszem még az elejénél vok a második csapatnál
  • gizmoplayer
    Szerintem nálad van valami, mert nekem hasonló a konfigom, és nekem a 4xaa is be van kapcsolva és nem játszahatatlan.
  • Szabi1991
    ien a game, a bika gépeken is akad, a pecs majd hátha javítja..
  • macleody
    Olvastam a min. konfigot. Az én gépem: 3.2-es barton, 2x512 RAM, 6600GT. 800x600-as felbontáson, minden low és kikapcs, de játszhatatlan. Nálam van valami gebasz vagy ilyen a game?
  • broman191
    nincs...
  • nono55
    nincs még peccs?
  • mentos-boy
    ja +még 1 kérdés:
    Charger tulajoktól kérdezném hogy Hajszára szánt Chargerüket ők sem tudták 631 lovasnál erősebbre megalkotni?
    és hol vannak a superchargerek a játékból, mert azért mégiscsak viccesnek ítélem hogy egy amcsivason fütyül a japóverdáknál megszokott turbó...

csak leírtam pár szívfájdalmamat...
  • mentos-boy
    Halihó!
    Van egy 947LE-s új GTO-m, de az aljas nem hajlandó max. 54m-t 2kerekezni...
    a hasmagasságot milyenre kell beállítani az ilyen versenyekre?
    maradhat alacsonyan, vagy meg kell emelni a gépet hogy jól 2kerekezzen?
    mert már egyedül erre tudok csak gondolni hogy ez lehet a baj...
  • kenderzen
    gamecopyworld-ön van hozzá megoldás
  • jemo69
    az első nfs-ben nincs is ilyen nevű ember hogy razor
  • Bandi Corp
    Hy! vki meg tudná mondani h tudok az 1 DVD9ből 2 DVD5öt csinálni?
    -rem jó helyen kérdeztem-
  • Dzsotin
    Semmilyen külön beállítgatás nem kellett, csak
    mindenből a legjobb lett megvásárolva, amelyekkel jobb lett az autó.
    Aztán a drift kétkerekes versenyen mindig jól kell váltani és
    akkor a Pagani Zonda a leghosszabb távon tud menni 2 keréken. :)
  • Akey
    Olyan megkönnyebbüléssel töröltem le -miután végigvittem - a Prostreet-et, hogy arra a magyar nyelvben nincs is szó! Úgy a második leszámolástól kezdve már csak azért játszottam, mert egy ilyen játék nem foghat ki rajtam. Nos egy 240 SX-el levertem RYO-t, szóval nem volt akadály ez az NFS-sem. Levezetés képpen meg végigtoltam az első NFS-t a Supra-Viper-512TR trióval. Először sikerült nyerni a Transtropolis pályán, de úgy, hogy az utolsó kanyarban gyorsultam le Razort!!!
  • w77d
    a játékrendszer és a lehetőségek jobbak,viszont egyes részek megvalósítása katasztrófális, ami miatt jobbá játszhatatlan lessz!