14488
-
BIOS-ban overlock(ha angol a winfosod) -
hunbalee #10986 meik kocsi tud 9 sec alá ???
mert a skyline minden 3 szintet megvettem
1-2 4 szintem is van amit nyertem de nagyon nem akar 9 alá menni
jah és a Zondára no piz :):):) -
Nyugi, nekem is akad és a srác kivételével minden ismerősömnek...
-
Van már egy megoldás az akadási hibára. Még talán bodesz írta le pár napja. Nekem is segített, a lényeg, hogy az nahancer és a rivatuner programokkal kell kicsit variálni(ezekre a szavakra rákeresve tuti meglesz az a hozzászólás). -
az aláirásodban látom hogy "---> P4, 3.6Ghz (túlhúzva 4.2-re).." hogyan tudtad túlhúzni?! -
Nekem a tartalék gépem-en sem akad és az meg sem közelíti a mostanit... -
Ghard #10981 Nem tudom mi az oka annak, hogy a pro street akad, (illetve tudom, meg mindenki tudja,aki játszik újabb játékokkal, hogy mostanság nem divat rendesen programozni
) de tény, nem minden konfig esetén szaggat.
Pl egy X2 4200+ 8600GT 1GB ram konfigon XP oprendszerrel megy akadás nélkül.
Nekem 3800+ 7900GT 2GB ram van a gépemben és szaggat rendesen, alacsony beállítás mellett XP-n. Gondoltam 1et és feldobtam a Vistát legújabb driverekkel és lőn! Fut akadás nélül! Tehát az már biztos, hogy nem kell 2 vagy több magos proci ahhoz, hogy ne akadjon.(most arról az akadásról beszélek amot a pro street csinál közepes grafikán, 120fps mellett, mert maximális beállításokhoz nem árt.) -
dzsozefo #10980 Nekem nem akad sőt, nagyon bejön és ütemes játék
AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz
Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | -
tmisi #10979 Nekem kb. hasonló a gépem csak egy meghúzott P4 dolgozik benne. 1024x768 AA nélkül, anizotrópikus szűréssel, minden Magas, kettő közepes beállítás.
Szépen megy, néhol érződik h csöppet lassabb de nem akad, abszolút játszható. Nyílván ha lejjebb venném lenne az 50 fps is, de hát 25-30 fps is elég (bár néha van több is).
Egyébként láttam már jobb gépen is akadni egyeseknek, szal tiszta windóz, friss driverek, gyakor portalanítás nem árt... -
Szabi1991 #10978 van kivétel :)
de egy "átlagos magyar" gépen akad, pedig a hivatalos gépigényt simán eléri -.-
[az átlagos magyar gépet arra értem, hogy amien konfigokat itt leírtatok,+osztályomban is akad mindenkinek-.-] -
Egyszer már írtam hogy nem akad mindenképpen. Haveromnál 50-90 fps fullon röccenés nélkül.:) -
BIZ0906 #10976 Celerontol ne is várj sokat :( -
aha... veled se lehet már normálisan beszélni -.-" -
Nekemis röhögősen akad min grafon xD
Intel Celeron 3.2 Ghz
Gainward Nvidia 7600GT
1GB ram
Asrock Alaplap(többit nemtom xD)
Totál min grafion röhögve akad az egész játék csak a hang nem xP -
Szabi1991 #10973 akad az, csak letagadod -.- -
akkor nekem mérnem akad?.... -
geleven #10971
Tényleg a Zonda a legjobb kétkerékre!
(Bocsi, de képet meg kellett vádni, mert csak 20 kb-t tehetek fel! De a lényeg rajta van!:-) ) -
Von Nyalosch #10970 Ha esetleg valakit érdekel egy eredeti NFS Pro Street, akkro az írjon, mert időhiány miatt eladnám. -
gyerekek ez a kép sugallja legjobban egyes részek kivitelezését a játékban:

-
Én tudom melyik hangra gondolsz, szerintem elég sokmindenkinek van ilyen problémája.
Nekem Nem integrált SoundBlaster Live-om van.
Unokatesómnak integált. És neki is és nekem is van ilyen hang benne.
Elég ilyesztő csutka hangerőn. :) -
pl mien hang? -
köszönöm szépem -
Ja, és ötlet. Le vettem a hangot alacsony minőségre, sokkal jobban fut! Viszont marha idegesítő hangg jelentkezik időközönként.
Valaki tapasztalt ilyet? Ha igen tudja miről beszélek.
-
Patch várható, tud valaki róla?
Megy nálam fullba, de valami nem kerek, idegesítő "mozdulatokat" tesz néha .
Nem tudom miért, de a hangot ha felveszem magas minőségre, egy csomó FPS ugrik. Talán mert az integrált hangkártyát használom?
Köszi a választ!
-
Drag: Shelby GT500, Toyota Supra
Drift: Nissan Silvia, Mazda RX7
Hajsza: EVO X
Sprint: Porsche GT2, Nissan Skyline (GTR-34), Lamborghini Murcielago -
Na, kétféle válasz is gyorsba 
Akkor most felteszek valami más játékot, megnézem azzal is.
THX -
sziasztok a dragra ,driftre,hajsza nah meg a sprint -> meik belölük a leg jobb kocsikocsi? hozzá teszem még az elejénél vok a második csapatnál -
Szerintem nálad van valami, mert nekem hasonló a konfigom, és nekem a 4xaa is be van kapcsolva és nem játszahatatlan. -
Szabi1991 #10959 ien a game, a bika gépeken is akad, a pecs majd hátha javítja.. -
Olvastam a min. konfigot. Az én gépem: 3.2-es barton, 2x512 RAM, 6600GT. 800x600-as felbontáson, minden low és kikapcs, de játszhatatlan. Nálam van valami gebasz vagy ilyen a game? -
nincs... -
nono55 #10956 nincs még peccs? -
mentos-boy #10955 ja +még 1 kérdés:
Charger tulajoktól kérdezném hogy Hajszára szánt Chargerüket ők sem tudták 631 lovasnál erősebbre megalkotni?
és hol vannak a superchargerek a játékból, mert azért mégiscsak viccesnek ítélem hogy egy amcsivason fütyül a japóverdáknál megszokott turbó...
csak leírtam pár szívfájdalmamat... -
mentos-boy #10954 Halihó!
Van egy 947LE-s új GTO-m, de az aljas nem hajlandó max. 54m-t 2kerekezni...
a hasmagasságot milyenre kell beállítani az ilyen versenyekre?
maradhat alacsonyan, vagy meg kell emelni a gépet hogy jól 2kerekezzen?
mert már egyedül erre tudok csak gondolni hogy ez lehet a baj... -
kenderzen #10953 gamecopyworld-ön van hozzá megoldás -
jemo69 #10952 az első nfs-ben nincs is ilyen nevű ember hogy razor 
-
Hy! vki meg tudná mondani h tudok az 1 DVD9ből 2 DVD5öt csinálni?
-rem jó helyen kérdeztem- -
Dzsotin #10950 Semmilyen külön beállítgatás nem kellett, csak
mindenből a legjobb lett megvásárolva, amelyekkel jobb lett az autó.
Aztán a drift kétkerekes versenyen mindig jól kell váltani és
akkor a Pagani Zonda a leghosszabb távon tud menni 2 keréken. :) -
Akey #10949 Olyan megkönnyebbüléssel töröltem le -miután végigvittem - a Prostreet-et, hogy arra a magyar nyelvben nincs is szó! Úgy a második leszámolástól kezdve már csak azért játszottam, mert egy ilyen játék nem foghat ki rajtam. Nos egy 240 SX-el levertem RYO-t, szóval nem volt akadály ez az NFS-sem. Levezetés képpen meg végigtoltam az első NFS-t a Supra-Viper-512TR trióval. Először sikerült nyerni a Transtropolis pályán, de úgy, hogy az utolsó kanyarban gyorsultam le Razort!!! -
a játékrendszer és a lehetőségek jobbak,viszont egyes részek megvalósítása katasztrófális, ami miatt jobbá játszhatatlan lessz!