Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::
<#wow3>#wow3>
::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
(unlockallthings)
Ja meg nyertem is pár 4es cuccot!
Hozzá teszem én ps2-n nyomom de ha jól tudom a kód pc-n is ugyanez!
nm
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
"állatkodtam" egy kicsit,és kipróbáltam egy dragre a zondát!1/4 mph - 6,74...
Berguson
Valószínüleg ide!
Van 4-es is! H ezenfelül vane még azt nem tom vagyis nem találkoztam még vele!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
A súlypont így feljebb kerül és nehezebben emeli meg! Már mint ha maxra teszed!
Off Off
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Látom végre elhagytad az idegesítõ "w"-idet.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Meg a nitrót is végre érezni hogy gyorsít az autón, tényleg le lehet vele gyorsulni az ellenfelet meg a szélárnyékkal is, nem úgy mint az elõzõ részekben hogy akárhogy nitróztam jött velem ugyanúgy a többi kocsi is sõt volt hogy még le is hagytak 😄
Nem egy Sprint meg traffipaxos verseny volt ahol csak úgy tudtam nyerni hogy szélárnyékban gyorsultam rá a másikra a vége vagy az ellenõrzõpont elõtt
Általában a 1/4-es mérföldes verseny céljánál borulna de ott már tök mind1 😄 (7-8 sec-es ez az irányíthatatlan überállat)
Sajnos így 1/2 mérföldes versenyre teljesen alkalmatlan, ha beleszakadtam se tudtam a pályán végighajtani normálisan. Úgyhogy 1/2 mérföldesre mindig vittem másik kocsit, mégha lassabb is volt.
Drag királyt letoltam a két kocsival, oszt amit nyertem már mindenre jó lesz elvileg.
http://9gag.com/gag/5135249
Nem lehet bele"tenni" még 1 sebességet?
Alapból csak 3-as.
Amikor megvettem dobtam bele motor tuningot meg turbót aztán gondoltam kipróbálom! Szoptam egy jó nagyot mert csak 3-as váltó volt benne és hát igencsak megaláztak!
Vki írta h chargerja van 960 vagy mennyi lóerõvel! Csak nem értem h hogy annyi? Az enyém 870 körül van fullon!
ezér csere lesz meg amúgyis. ^^
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Ezt hogy lehet megoldani ?
Az elsõ leszámolás utáni szabad versenyen már nem lehet legyõzni senkit olyan versenyeken amire õ adja az autót ?
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
2) erre vannak külön versenynapok
3) csak a kétkerekezõs versenyeken állnak kétkerékre a kocsik! Ott aztán a márka tökmind1 csak erõs legyen és hátsókerekes (mondjuk nekem összkereke4s imprezával is sikerült)
Az a baj, hogy nincs drift kocsim.
Van egy csomó pénzem,(nem trainerrel!) bármilyen autót megtudnék venni ami fel van oldva, de egy csomó olcsó kocsit még unlockolni kell.
HÁrom kérdésem van:
1.Melyik autót vegyem meg driftre? (Nissan sylviát néztem ki magamnak az elérhetõ kocsik közül.
2.Hogy lehet autókat nyerni?
3.Dragnál mitõl függ, hogy két kerékre áll-e egy kocsi?
Dragra egy Dodge Charger-em van, ami 550 LE, lehet hogy az kevés.
A hátsó gumikat a legvastagabbra tettem, az elsõ gumiknak a legvékonyabbnak kell lenniük?
Drag: Dodge Charger R/R (963Le) -> lehet le fogom cserélni, mert csak 5 sebességes és fél mérföldön lassú
Grip: Skiline GT-R35 (671Le) még nem fullos
Speed: LanEvo X (850Le) utálom 😄
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Gripre ma vettem meg a Lamboginit 😄
Drag-ra porcshe 911-em van
Speed chalange porse carrenra
drag porse 911 😄
de meguntam sokat kell játszani de jó játék 😊
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money