14488
prostreet
  • AlexCross
    te esetleg, vagy bárki, én nem. legalábbis ahol GTO-val kell menni, ott nem megy.
  • broman191
    Amit te rendre meg is tudsz dönteni akár az első körben:)
  • AlexCross
    Bizony, ami eleve hatalmas faszság, mivel aki elsőként indul, az elsőre begyűjt az összesen egy csomó pontot.
  • broman191
    És akkor lesz a legtöbb pontod ha lehetőleg minden körben sikerül megdönteni az előző rekordot.:)
  • fenomen18
    nem mindig
  • fenomen18
    GYORSULÁS , ÉS DRIFT PÁLYÁK TÖLTÉSE KÖZBEN Ujraindul a gép!!!Miért?????
  • kulabácsi
    a lényeg h 1 pálya x szektorra van osztva, és mindegyikben külön mérik az időt (pontokkal), az a lényeg h te legyél a leggyorsabb abban a szektorban és akkor annyi pontot kapsz amennyi hátramaradt amikor befejezted...nagyjából ennyi
  • AlexCross
    valaki megpróbálná elmagyarázni nekem a sector shotout versenymód szabályait?
  • mentos-boy
    próba cseresznye...
  • skyli991
    Szerintem amúgy friss xp-n nem akadozna. Nekem ezzel a backuppal és egy régi 162-s forceware-el nem akad csak nagyon néha de nem úgy mint azelött minden másodpercben.
  • broman191
    Menni fog, csak berángat majd sűrűn...
  • bpeti72
    NEM. nekem is akadozva megy
  • Hoffi
    Hello

a segítségeteket kérném szerintetek menni fog ezen a gépen
    Intel Pentium 2.0 GHz
    Ram 512 MB
    Videókártya:MSI Nvidia Geforce 7600 GS 512 mb

Előre is köszi
  • tmisi
    i am Ryan Cooper too
  • w77d
    nekem rajttól célig (ezernégyszázvalamennyi m) a rekordom :)
    eddig két kocsival sikerült megcsinálni: porsche 911 és dodge charger
  • nono55
    neked is rájenkúpernek hívják a versenyződet?

érdekes...
  • SD456
    Hy all!

Ennyit kétkerekeztem a Dodge Chargel el Nagyon jó kis kocsi.

Bye all!
  • fenomen18
    PLS HELP!!!!!
  • fenomen18
    Haliho mindenkinek!Szeretnék segítséget kérni:a játék(Full Grafika) DRIFT ,GYORSULÁS, töltése közben megfagy majd ujraindul...(nem minden estben)!Mi okozhatja ezt??Más játékoknál soha ne csinál ilyet (Crysis Magas grafikán végigtoltam)!!!!Soha nem fagy csak a pro street töltése közben!nem tudoim hogy mi lehet a baj!
  • Ghard
    Lehet hogy ez volt,de nem biztos:
    http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/utilities/setup.zip

• Diodi
    kétkerekezés teszt :

Mindenki letesztelheti egy ezüst színű Pagani Zonda autóval a kétkerekezést.
    Az a kocsi jól be lett állítva kétkerekezésre, a gyorsulási versenyekre.
    Aki azzal a kocsival sem tud kétkerekezni, annál a játék hibás...

Aki meg abban a játékhelyzetben, azzal a kocsival tud kétkerekezni, annál
    nem jól lett beállítva az ő kétkerekezésre kiválasztott autója.
    Vagy csak bizonyos autók nem annyira alkalmasak kétkerekezésre...

Érdemes kipróbálni...

27%-os helyzet a kétkerekezés tesztelésére
  • skyli991
    Végre egész szépen megy

Elötte nagyon akadt.
    Megpróbáltam feltenni az új 169.09-es drivert. Újraindítás után nem kapcsolt be a gép és kikapcsolta a bios jelszó kérését... :S Csökkentett módban és a tuneup backupot indítás elött kiválasztva sikerült elindítanom csak a gépet, leszedtem a drivert és felraktam a régi 162.18 (D.O.T) drivert és megint bekapcsoltam a gépet. Most is csak akkor indul a gépem, ha a tuneup backupot választom ki, de már megy normál módban is így és vmi csoda folytán a ProStreet sem akad úgy mint régen, hanem csak ritkán és állt 17-20 fps-el fut(de akadás ritkán van) és volt 30+ fps is egy helyen :D közepes-magas beállításokkal. 7800gs 2gb ram és 3,2 P4 procival. Ezelött szerintem sokkal szarabban ment. minden másodpercben volt szaggatás. Most a rajtnál se látni hogy úgy szaggatna.

Próbáljam megint felrakni a 163.75-öt? A beta vmit nagyon elcseszett amúgy :D
  • Szabó Péter

Legalább olyan élményben fogsz részesülni, mint a Need for Speed 2. részében ezzel a konfiggal.

Nem fikázásnak szántam, de sajnos ez van!

Egy próbát azért megér, nem tartom elképzelhetetlennek hogy élvezhetően tudsz vele játszani, de még 512 ramot, és 6600 tól felfelé válassz bele videókártyát. Talán akkor nem leszel annyira ideges.
  • Szabó Péter
    "Akinek egy magos amd-s procija van ahhoz volt egy amd-s progi amit fel lehetett tenni a Need for Speed mellé hogy jobban fusson !!

Mi volt annak a proginak a neve ??"

Erre én is kiványcsi lennék!

• Szabó Péter

Ugyanez van nálam is, de szerintem nem csak a motort kellene tuningolni, hanem a stabilitást, irányíthatóságot ilyesmit.
  • Basic
    Nem olyan rossz az, és nem volt gondom a kezelésével sem.
  • AlexCross
    szerintem a zsírkrétarajzos kibaszottul ocsmány versenynap menüt nem érti. amit egyébként csak súlyos munkaórák árán lehetett volna jobban elkúrni.
  • w77d
    most már nem bírom magamba tartani: Hogy a fenébe nem lehet a menüt érteni?? bemész a carrierbe azt onnantól adja magát! basszus én legelsőre megértettem mindent, pedig (szerintem) egy csöppet sem vagyok inteligensebb, mint ti! Legyetek már egy kicsit kreativak!!
  • AlexCross
    föl-le nyilakat nyomogasd a carrier map-nál
  • AlexCross
    "hátsó kerekes"
    mi is volt a kérdés?
  • Basic
    Nem nagyon értem mi a bajotok a játékkal, én billentyűzeten játszom, király nehézdégi fokon, és nincs semmi problémám vele. Ehhez a játékhoz nem kell kormány, se gamepad. Van a richard burn's rally, na ahhoz tényleg kell kormány, de ehhez nem.
  • AlexCross
    tanulj meg olvasni
    ezt nem lehet megunni
  • Savmacska
    Szevasztok!!
    Lenne egy kérdésem ma játszok elöször a játékkal, kcisit furcsa amenüje sőtt nagyon szokatlan, problémám az h nembirok tovább menni 1%-nál elakadtam() Van vagy 200.000 dollárom és mindig ugyan azoka pályák vannka VW Golf GTI van már saját verdám is de nem birok vele menni, akkor minek vettem meg ? Miért nem dob be az uj pályákra lehet én vagyok teljesen hülye az uj menürendszer miatt de idegesit és ez igy nem mehet tovább Köszönöm szépen előre is a válaszotokat
  • dragon11
    Miért van az, hogy a nissan 350Z-t feltuningoltam annyira gyors meg minden de nagyon könnyen farol(hátsó kerekes) thx a választ.
  • Basic
    Én kb 34-35%nál vagyok, most nem indítom el azért, hogy megnézzem. kb 700 000 lóvém van, és az eddigi összes versenynapon le van nyomva. Ha érdekel elküldhetem.
  • bgabor
    Vazz, beszereztem egy 850 lóerőre tuningolt Paganit ÉS még mindig nem áll kétkerékre a cucc.
  • mentos-boy
    Köszi! kipróbálom
  • Silent Knight
    30%os mentés, az Autopolis Showdown-ig minden verseny DOMINATED, rakás pénz van, és collector's edition aktiválva (+4autó és +5 versenynap közül első +versenynap kész). eléred itt . próbáld meg, hogy csak a carrer01 -et másolod be és az alias mappát nem, talán így megmarad a saját aliasod
  • mentos-boy
    nincs valakinek véletlenül egy mentése 34%körül?
    nem találtam még save editort, nem tudom helyrerázni a mentésemet...

Fontos lenne!!!
  • Silent Knight
    emberek! aki szeretne játszani eme hulladék irányítaásu játékkal, szerezzen be dual analog gamepadot (két joystick-karos). és állítsa a "nehézséget" king vagy középső (nem ugrik be a neve) módot, de semiképp sem az elsőt, mert az autó zselékocává változik, és csúszik, mint állat :D, szóval ha nincs kormány, GAMEPADRA FEL! (csak drag és drift-et billzettel, neme így egész tűrhető lett az irányítás)