Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos ilyenek az emberek...
Off Off
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
GanXstaZolee#2709
Jövõre majd NFS-t sem csinálnak PC-re aztán majd akkor nem lesz mit fikázni legalább, mert telhetetlenek az emberek. Rinya volt a törésért, megkaptuk, erre húúú milyen szar. Az a baj hogy az emberek semmit nem tudnak értékelni.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
GanXstaZolee#2709
Azt elfogadom hogy változás történt, de még mindig az NFS-1 irányát kéne követni szerintem példának okáért mondjuk a Test Drive Unlimited-hez hasonló formában.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Ez végre megfelelõ minõségû, és kigyomlálták belõle a Carbon baromságait. Tudod, idõlassítás, törhetetlen kocsik, tankszerû irányítás, a videókban fogyatékos szereplõk százmilliós autókkal.
Bármennyire is nem vagyon NFS fan, azért a fejlõdést nem tudom nem észrevenni.
A személyeskedést meg otthon vagy barátaiddal. Egyetérteni nem fogok veled az biztos.
A véleményemet leírtam, pénzt nem adtam érte (gondolom te se adtál) igazából megbántam hogy leírtam, akkor lenne talán jogos a felháborodásom, elégetlenkedésem ha pénzt adtam volna érte. Így inkább csöndben meghúzom magam.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
A sprintnél meg ha valaki rosszul vezet, megérdemli hogy végignézze ahogy porrázúzódik a kocsija az óvatlan vezetése miatt.
Engem nagyon nemérdekel a törés,viszont baromira idegesítõ a sivatagi sprintnél komoly kocsikkal az hopgy a borulást végig kell nézni és nemlehet egybõl javít-restart...Elsõre jópofa ez a lassított borulás,sokadjára dögunalom,idegesítõ és igencsak észrelehet egy idõ utá venni milyenszinten irreális a borulás fizikája..😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
GanXstaZolee#2709
De nevetséges vagy. Az tuti, hogy a mw-carbon széria törésmodelljeinél sokkal jobb, lévén hogy ott egyáltalán nem volt törés.
Mellesleg szerintem semmi gond a töréssel. Bár én mindent high-ra raktam, így nem tudom milyen kissebb fokozatokon, de high-on tökéletes a törés, a kasztni horpad, gyûrõdik, a festék lejön róla, mindig az ütközés fajtájától függõen alakul. Emellett lifegnek és önálló életet élnek a károsodot karosszériaelemek, görbülnek a tengelyek, és törik meg reped az öszes üveg, még az elülsõ fényszórók is.
Akkor miért is 'szar' a törésmodell?
Szerintem a hozzád hasonló igénytelen emberek a 'szar'-ok, és nem a játék!
kiderül, me délután má origgal tolom online 😊
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
amelyeket nem lehet az egyéni játékban megszerezni.
55 autót lehet megszerezni csak.
Plusz 17 autó:
Acura NSX
Aston Martin DB9
Aston Martin DBR9
Audi RS4
Bugatti Veyron
Dodge Challenger CONCEPT
Honda S2000
Honda Integra Type R
Koenigsegg CCX
Lamborghini Gallardo
Lancia Delta Integrale
McLaren F1
Mercedes-Benz SL65 AMG
Porsche 911 GT3
Porsche 911 GT3 RS
Porsche Carrera GT
Seat Leon Cupra
Majd a rajongók készítenek egy programot, amellyel
a plusz 17 autót is használni lehet...
NFS ProStreet EXPANDER
(a demóhoz készült ilyen program, azzal 11 autóval lehet menni 2 helyett),
a teljes játékhoz is biztos készítenek hasonlót, hogy mind a 72 verdával
lehessen menni... 😊
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
rakás ps3 és xbox360 van kirakva tökjó díszítésekkel meg kivetítõvel😛
nagyon kira, ma volt szerencsém hozzá, aki pesti és úgy gondolja, nézze meg😉
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
És ez a rész azért jobb a többinél, mert törik benne az autó??
A törésmodell egy vicc nevetséges.
(sorry de kikivánkozott, egy eszméletlen szar drift és sprint után)
indítás és helyreállítás->beállítások->rendszerhiba
na itt az automatikus újraindítás elõl vedd ki a pipát!
Nem biztos h segít! Nekem más játéknál segített!
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
tudom hogy volt már kérdés,,de azért felteszem máshogy😄 milyen kocsit vegyek hogy megfeleljek a kétkerekezésnek pl Dodge charger vagy Shelby gt 500-ast vegyek???? ami alapbol jo kis 400 lovas (asszem) azt még vegyek rá egy 3 as szintü motort??????
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.