14488
prostreet
  • Silent Knight
    chevrolet chevlee SS-t (assze ez a neve), de ha van dodge charger, akkor azt.
  • littleNorbi
    12%-nál járok. Melyik autót választjam gyorsulásra?
  • wesker24
    Akinek egy magos amd-s procija van ahhoz volt egy amd-s progi amit fel lehetett tenni a Need for Speed mellé hogy jobban fusson !!

Mi volt annak a proginak a neve ??
  • mentos-boy
    nem...úgy gondoltam hogy lehet h. azért nem emléxem h. pörögne akármelyik is, mert hogy nálam nincs olyan graf-on
  • Skyline
    Mindent fullratolva 1680*1050-ben tolom,nemhinném hogy vmi nincs bekapcsolva azért csinálja..:)
  • broman191
    az kevés
  • bpeti72
    Nekem 1 Z4 van gyorsulásra kb 700 LE lehet és simán 2kerékre áll 1-es 2-es fokozatban.
  • mentos-boy
    Ha valahogy sikerül megheggesztenem ezt a nyamvadék mentésemet és beüzemellni újra a gémet, akkor majd megnézem, mert azért annyira nem emléxem rá hogy hogy volt...
    meg persze az is lehet hogy grafikai beállításon is múlik, bár nálam a kocsival kapcs. minden maxon van...
  • Skyline
    Nemtom nállam a 240sx pl pörgő orrkerékkel,álló hátsókerékkel vonul rajthoz:)
  • Skyline
    Csak azért írtam mert ez szerintem pont azafajta gagyihiba amit egy ilyen kaliberü programnál nemigazán engedhetnek meg maguknak a készítők,sem a kiadók..Még ha egy 990 ft-os tesco-s gagyiba látnám röhögve legyintek...Itt csak a röhögés maradt:)
  • mentos-boy
    amennyire észrevettem, a verdák első kerekei sem szoktak forogni meg a hátsók sem...
    leaglábbis nálam...
  • broman191
    Jó megfigyelő vagy:)
  • Skyline
    Azért azt csöndben jegyzem meg ami a játék eleje óta iszonyatosan csípi a szemem,nemtom másnak feltünt-e szerintem vérgagyi:
    A hátsókerekes autk is dragban gyakran behúzutt kézivel,elsőkerékkel hajtva állnak rajthoz...."Minimálisan" nevetségesen néz ki amikor a gt500 álló hátsókerékkel oda"gördül"...:)
  • broman191
    Az van, de csak angolul, és nem hiszem hogy a jelenlegi állapotban érdemes lenne feltenni...
  • nfs world
    de valami sp3 RC van ... XD
  • fireball
    és mt kell nyomni hogy felkapja az elejét? vagy csak simán menni kell?
  • Yoda001
    olyan nincs.. SP2....
  • broman191
    Azt is bajos lesz, főleg magyarul...
  • nfs world
    nem pixel shader!win service pack 3!
  • Basic
    Öcsémnek volt hasonló gondja, elment az áram amikor mentett a játék. Szerencsére még az elején volt, és nyugodt szívvel újrakezdte a játékot.
  • mentos-boy
    Halihó!
    Most cseszte el az a kis édes a mentésemet, találkozott már vki ilyennel??? vagy szerintetek lehet ezzel az állapottal bármit csinállni

Gém bejön karrier->folytat->betölt, racewekendben mutatja a verdám, közben ahogy szokott az elején még kicsit tölt, aztán befagy->hibával kilép...

ha tudtok segítsetek, mert itt a ZH/vizsgaidőszak küszöbén nem akarom újrakezdeni...
  • Lord Myn
    "1:honnan lehet beszerezni pixel shader 2.0 -t?(lehetőleg letölteni)"

Ez a nap poénja...
  • broman191
    Nem jó az sprintre...
  • Cukros
    hát az m3 sprintre? nekem pl az a gány vele hogy nagyon hirtelen ránt a kormánya utána meg alig akarja alá szedni magát a kanyarban :S sprontre én a Audi s4 alkalmazom és mit ne mondjak nekem be vált elég jo megy jo ki is huzz (igaz hogy a váltot ugy álitotam be mikor hosszú egyenes van akkor néha tilt"2-3"motor)
  • Cukros
    Hát nem tomm de le nyom tam a Drift királyt BMW M3(e46)-szekérrel
  • Basic
    A pixel shader nem program, amit letöltesz. A videókártyád vagy támogatja, vagy nem, hardware-es dolog.
  • Basic
    Én már a super promotion versenyeit nyomom. Gripre még mindig a jó öreg Nissan 240X-et használom:) Kár hogy nem megy 250 km/h fölé. Dragra a megnyert pontiac gto-t használom, simán megyek vele 8 másodperc alatti időket negyed mérföldön, és még mielőtt lett volna kétkerekezési versenyem, kétkerékre állt a kocsi simán dragban is. Csak simán fullra van tuningolva, és addig mész vele két keréken, ameddig akarsz, nem értem, hogy pár ember hogy-hogy nem bír két kerékre állni. Driftre meg egy stock silviát használok, mindent megnyerek vele, azért nem tunungolta,. Csak akkor tunungolok, ha már érzem, nem nagyon nyernék nélküle. Sprintre most felváltva használom az M3-at, és a skyline-t, kb ugyanaz mind a 2.
  • nfs world
    helo mindenkinek!2 kérdésem lenne.
    1:honnan lehet beszerezni pixel shader 2.0 -t?(lehetőleg letölteni)
    2:hogy lehet lanba nyomni?(megvan eredetibe)
    elöre is kösz a válaszokat!
  • bgabor
    Corolla, minimális gumi és felfüggesztés upgradekkel, meg egylövetű nitróval és egy spoilerral azt csá.
  • bgabor
    Te meg egy hülye vagy.
    Százszor le lett már írva, hogy 800-900 lóerős hátsókerekes amerikai verdákkal próbálkozunk. Rosszul váltunk mi? Gondolod hogy nekünk nehézségbe ütközik a zöld zónában váltani?

És mégsem emeli fel az orrát a kocsi.
  • Szabi1991
    corolla..
  • Cukros
    most amug yén tennék fel 1 kérdést hogy meik kocsival mennek Driftelni mert jo párat meg néztem és mit nem mondjak elég simarlam föleg a kormányzás de amugy még idáig a leg jobban teljesitet a m3(régi) rx7 nekem ez a két kocsi aránylag joo de nem az igaz -> tényleg milyen kocsit ajálanátok fell
  • Cukros
    erre csak anyit took mondani hogy kinek hogy esik pl én az ilyen sport kocsikal elég béna vok
  • Szabi1991
    faqba is bennevan már rég.. -.-
  • mentos-boy
    főleg a videókártya miatt nem, de nem ártana még 512MB ram sem...
  • bpeti72
    NEM
  • Endroo93
    Akinek kell az infó: a fele csoport azért nem tud Wheleezni 8kerekezni) mert: 1.:első kerék hajtású
    2.:400 ló alatt van
    3.:szarul váltassz!
  • broman191
    Ez a téma egy ideje, nem kell visszaolvasni...
  • szabike
    Találtam a neten + 15 autót amit itt tudtok leszedni:

http://tcm.mconline.hu/index.php?files=dl/ProStreet/&beg=0
    nemtom jók-e mert még nem próbáltam!
  • w77d
    nekem nem eredeti, reloaded és mint a beszúrt képeken látszik tökéletesen tudok kétkerekezni!