14488
-
spae #11285 bocsi rosszul írtam, csak válltól felfelé van! (néha még úgy se)
csak sikerül leírni amit akarok:) -
spae #11284 ja néha még válltól lefelé se. A speed king is hiányzik az autóból amikor elviszi egy körre a csákót! -
spae #11283 Hi!
1. Nektek is szokta össze-vissza szinezni a felniket? Nekem mindig színezi (volt már zöld, lila, piros)
2. AZ ember miért csak válltól lefelé van az autóban?
3. Szokott 'remegni' másnak is az autó?
Na, most hírtelen ennyi!
Ja és 4. szintű cuccokat lehet vhonnan szerezni? (Én csak, ha Win, vagy Dominated van akkor találtam eddig 3-at) -
füst -30 fps :D -
Ezt máshova írtam:
Megpróbáltam feltenni a 169.09-es drivert, aminek az eredménye az lett hogy a gépem nem kapcsolt be, és leszedte a bios jelszó kérését... :wacko:
Csak úgy sikerült elindítanom a gépem hogy kiválasztottam a tuneup backupot(erre 2mp van indulás elött) és így bejött csökkentett módban. leszedtem a drivert és visszaraktam az alapot. 162.18(Dynamic Overclocking Technology-s) Most is csak akkor indul ha kiválasztom a tuneup backupot, amit még régen csinált az a progi. Alig akad be néha és úgy 17-20 fps körül megy, de nem akadozik és egész jól fut nem is lassú. Nem akad minden másodpercben mint elötte... Volt 35fps is valahol. Azóta nincs fraps bent de nagyon szépen fut. Füsttel, élsimítással és Anizotrópikus szűréssel.
A bios jelszót még most se kéri -
Új xp és egy régi driver sztem megoldás az akadásra :D
Nekem mostmár nem akad 162.18-as forceware-el és tuneup backupot kiválasztva indításnál. -
Vedd le a hangot minimumra!!!
-
Igen, minden játéknál a config a lényeg....amúgy egyetértek....rosszul van programozva a config követelmény...valakinek megy,valakinek nem ...nekem megy...de hát^^ nem olyan jó gém, ismét nagyot alakított az EA:P -
figyelj, ha valakinek 8800 ultrája van pl q6600al és 72121 giga rammal, ÉS akkoris akad, na akkor szerinted mi a csuda a baj? ha pl az én kofigom megy? persze h minden játéknál a konfig(od) a lényeg,dehát itt... rosszul van optimizáléva az egész -
Te azt mondtad a játékkal van a baj ami lehet is persze, de akkor pótold a hiányzó fájlt. -
:SA__:D szerinted én miről dumáltam? :DDD -
Figyelj,elmagyarázom:
-Függ a configodtól, hogy szaggat-e vagy nem(rossz esetben:el indul-e..)
-Letöltöd;nem indul el(hiányzik egy fájl,sérült...) nem telepíti fel(pótolod).Olyan nincs hogy hibásan töltöd le elindul<>szaggat is.
Remélem megértetted..:) -
fenomen18 #11273 ja és 30-35 fps,full graf 1280X1240,
a CRYSIS-t végigtoltam gond/hiba nélkül... -
fenomen18 #11272 srácok...nekem gyorsulás,drift betöltése közben megfagy majd ujraindul(nem minden esetben)!!!ez játékhiba,csak sztem más más gépen mást produkál ugyanaz a hiba!UGYHOGY BEKAPHATJA A NFS PRO TSREET!persze hogyha van valakinek valmi ötlete az kérem közölje a fórumba!kösz -
hát, amilyen durva volt ma, a kijelzett 1 fps-t is tulzásnak éreztem, igy adtam rá 0.5öt :D -
itt maximum te beszélsz fasságot, ember... ha NEM a kofingod befolyásolja akkor mi a sz@r, talán h töltöd le? na mégis hogy tudod letölteni? hibásan vagy nem? ha hibás akkor elsem indul.. -
Ne beszéljél hülyeségeket.A letöltött fájl(adat) nem indul el, vagy megy tökéletesen.A konfigod befolyásolja hogy szaggat-e vagy nem.Ne beszélj fasságokat. -
tuti hogy azzal.. valakinek 8800gtxel akad :s nekemis 7.11 egyébként -
fél fps is van már?
-
baszki:O
Nekem 2,41ghz proci, 1.5gb ram, his radeon x1950pro turbo 512mb, AGP, P4PE alaplap, de jövőhéten meglesz az MSI 848P Neo-V alaplapom. A 7.11 Catalyst van fent. És a játék Lowon akad:S
Am a játékkal lehet a baj?
Most raktam ujra az XP-t -
2ghz x800xt 1g ram 1280 high a világ low autó és törés high, 40 fps... -
Szia wufra..:D sro-ból áttértél ide is?:)
Mondd mi a gondod nem olvastam,hátha tudok segíteni. -
de akkor h mehet annak az ismerősömnek akadás nálkül akinek 2,2ghzes procija van? -
háát igen, a procim 2,41ghz:S -
hát, nekem 2.6+ ghz-es amd procim van, havernak amd 64 3800+ és mindkettőnknek ugyanez a probléma, 0.5 és 8 közti FPS-t produkál... szóval ez vmi coding hiba lesz v vmi ilyesmi - szal vmi ötlet? -
én arra tippelnék, hogy gyenge a processzorod hozzá! -
Sziasztok!
Miért van az h 800×600 lowon és 1280×1024 high-en ugyan annyira szar. Mindkét változat 10FPS-t produkál csak. Mivel lehet a gond? -
HUNTeeJay #11258 Felrakom > indítom > új karrier > intro lefut > tölt a konkrét játék > nfs.exe hibát észlel és leáll (hibaüzi küldése)
Amikor bejön a hibaüzenetes ablak akkor a háttérben futó parancssorban éppen a punk busterrel faszalog, akár melyik sp játékmódot próbálom. Nem lehetne valahogy kikapcsolni a pb-t? Esetleg más megoldást tudtok a hiba javítására?
rld és vitality cracket is próbáltam
Mod.: Töröltem a PB mappát a játék könyvtárából, így megjelenik a parancssor, de nem ír bele semmit, viszont a hiba ugyan az -
Akkor vagány,hogy most tuningoltam szinte sz**-rá -.-" és semmit nem ér drag-en.. -.-" nagyon örülök.Valami normális drag-es autót plz..?nissan 350z?(Ez nekem spec a hajszánál van.átrakom akkor drag-re azt bye...az is fullra tuningol, vagy mégse lenne jó mert elfelejtené hogy tuningolva van..?:D) -
Mazda RX-7 -
trialkornel #11255 Amúgy az is feltűnt hogy van pár olyan cucc ami van a gépnek de nekem nincs:S Pl vannak matricák amik nekem nincsenek meg de az ellen kocsijain van, meg olyan "ratrodos" motorháztető meg drag stílusu spoiler...az fura hogy elég kevés a body alkatrész és szinte minden kocsihoz ugyanazok vannak... -
trialkornel #11254 A cobalt elég csuri gép:S Egy ideig én is mentem vele de feladtam mert sztem nem tudja tartani a lépést az ellenfelekkel. Ilyen gondom nekem is volt drag-en! Már nem is tom mi kell bele...jobb váltó meg motor asszem és akkor lesz 6. fokozat. -
*376 lóerő 297el megy max..(km/h)...plz help..:D -
Légyszi segítsetek a tuningolásban, a drag-nál.
Problémám a következő(k):
A chevrloet Cobalt-ot tuningolom elég jó cuccokkal.
Nagyon jól megy meg minden,de 1esbe lehetetlen tökéletesen váltani ez úgy 3asig megy....aztán 4es király,5ödik meg nagyon sz** mert nincs 6.fokozat és menne mert 367lóerő de a fokozat miatt nem megy,légyszi segítsetek!!!Köszi. -
hali.
lehet sokszor elhangzott a kérdés, de;
miért van az hogy egy egy loading után maga a menü vagy épp a versenyben 0.5-3fps-em van, csoda ha 10mp-enként megmozduk a kép. de ez igy a semmiből, tökéletesen megyek gripben, aztán dragnél már gyök2vel mozog a kép. mi lehet a gond? egy másik havernak is ez a gondja, pedig neki nagyon pro gépe van(mivel azthittem a gyengébb teljesítményű pc-m lehet a gond, de hát látom hogy nem). vmi ötlet/megoldás? előre is thx -
trialkornel #11250 Csáztok!
Ezzel a rohadt kétkerekezéssel meggyűlik a bajom!
A képlet az hogy van 1 új GTO-m és nem lehet egyszerűen kitolni kétkerékre!!! Hátsókerék meghajtású,majdnem 900 lóerős,perfekteket váltok és egyszerűen semmi. A gép meg röhögve végigmegy GTO-val kétkeréken... -
hello!
1kérdés!
szerintetek melyik a legjobb autó drifthez?
pls írja meg vki hogy melyik hozzá a legjobb!
előre is thx -
lol. Multi? -
rhymesrip #11247 Megtaláltam a játék leggyorsabb autóját, a VW GTI az, öröm nézni, mikor sprintben 380-nal csűrök erre, ez a elképzelhetetlenül erős és áramvonalas csoda GTI úgy elmegy mellettem, hogy még a pályáról is letol, a verseny után megpróbáltam megalkudni a pilótával, hogy cseréljük el az autónkat, és még rá is fizetnék, de csak annyit mondott, hogy a GT2 fospunepa és nincs üzlet.
Észrevettétek azt, hogy a kameranézettől függően gripben változik az autó fizikája, távoli kameranézetnél jobban tapad a gépsas és ez nem csak placebo. -
Tanulni kell a pályát.;-)