14488
-
Hajsza? Mármint grip? Szeretem ezeket a hülye magyarításokat... Amúgy a Subaru, Evo X nekem egészen bejött hozzá.;-) -
janika15 #11324 sziasztok! tudnátok ajánlani egy jo kis hajsza kocsit aminek qrva jo az irányítása meg a gyorsulása is jo köszi! -
Nem drag autó
-
doge viperrel mért nem megy csak 60 méter két kerék? -
öhömm az osszkerekhajtasu auto! -
Amerika muscle cart szerezz, dodge chargert javaslom, azzal siman 360-400m -
Bucsek #11319 mér nem megy két keréken az autom? murcsiélágrom van (vagymi :D ) 938 as loerős megmittudomén mikell hozz.... -
Kösz, tehát akkor az én verzióm is teljes csak valahogy nagyon be van tömörítve, ezért fér rá egy DVD-re. -
Huzd ki a Gamepadot,bár sztem jobb ha bekalibrálod! -
Bucsek #11316 nekem alapbol kétkerékre se áll... mind1 mijen autoval megyek? -
hogyan kell két kerekezni?? egy 870 lovas dogde viperem van és mikor elindulok kiáll kerékre de 40m után lerakja és nem jön fel! valaki help -
Nem az számít hogy fullos-e vagy sem, és hogy 2 lóval több-e mint az ellenfeleké... -
Dj Toto #11313 thx a tippet -
nem -
menj rx-7 el, a kanyarban amikor már driftel akkor nitrózz, maradj a pályán, ne ütközz sokat és akkor sikerülni fog! -
keymaker #11310 Itt mindenki az eredetivel játszik.
De szerintem neked is van hozzá key generator vagy valami, vagy csak nfoba le van írva. Ha meg nem akkor googlen 10mp alatt talál az ember. -
peter1994 #11309 nem tud vki egy cd kulcsot?? pls -
Dj Toto #11308 hali. Ryo legyőzésénél nemtudok továbbjutni ez az utolso verseny. van egy drift a dokkolos pályán ahol egy jobbkanyar lefel ejt, na ezen a pálány nemtudok sehogysem 3000 pontokat csinálni mint ahogy Ryo. mi lehet a gond? gt 500-am van fullosan, de volt viperem is szintén fullosan és egyszeröen 2000 felé nem adja a pontot. pls help -
Silent Knight #11307 pontosan: 7 997 944 036 bájt (Total Comander) és 7.44GB a windows szerint (lemezfoglalás 7.8GB). -
Leadfoot #11306 Hello!
Van egy kis gondom... Már eléggé a vége felé tartok a játéknak, és elkövettem azt a hibát, hogy Race Day közben mentettem. Innentől fogva kidobál a játék.
Néha el tudok jutni addig, hogy betölti ezt a bizonyos mentett race day-t, de ha onnan ki akarok lépni, vagy gyakorlatilag bármit csinálni (pl. menteni), kidob. A versenyeket el tudom kezdeni, de elmondja a "tudnivalókat", mintha először csinálnék olyat. Egészen addig tudok játszani, hogy mengyomom az ESC-et, akkor szintén kidob.
Egyébként minden rendben van, csak ez az egy career a gáz, de hát pont ez kéne...
Valakinek valami ötlete? -
Apaka #11305 Hello!!! huzdki a yojstikot -
Nekem ottvan az aláíráspmban a configom és fullon megy a gamma.. -
Ezen KB hányas felbontásban futna?: Core 2 Duo, GeForce 8600GS, 2GB Ram Memorya,2.66GHz, DirectX10, Windows Vista, nah valaki tudna válaszolni?? Elöre is kösszi. -
A normális teljes játék mekkora helyet foglal pontosan a gépen, mert én letöltöttem egy változatot, ami ráfér efy DVD-re, de szerintem ebből hiányzik valami. Az én verzióm 7,43 Gb helyet foglal. Légyszi válaszoljon valaki. Nagyon érdekelne,hogy mivan. -
Silent Knight #11301 az integrált csodák a processzort használják "hangprocesszroként", vagyis a hangot is a proci számolja, magas beállításon pedig sokkal nagyobb a számolandó adat (részletes effektek, hangvisszaverősdés sok tárgyról, stb), erős (vagy dula core-os, vagy HyperThreadinges) procinál ez nem jelent nagy bajt, de a sima egymagos minden segítség nélküli procikat eléggé megterheli, ezért van az, hogy a proci nem tud időben reagálni más feladatokra (sebességcsökkenés --> szaggatás). megoldás: vagy a hangminőség csökkentése, vagy a grafika drasztikus mértékű csökkentése (az új gép beszerzését nem sorolom ide), vagy egy jóminőségű hangkari beszerzése (felesleges, mert ahogy nézem az alapod hangkarija bőven jó, ha nem vagy zenész). probóáld meg firssíteni a hangkari driverjét. -
Az auto mentés miatt feltuningoltam naon naon naon naon a cobalt-ot alig tudok vele menni gyorsulási versenybe és 300k-ból kemény 30k maradt.. faja játék... -
hát egy ford shelby gto de nem igazán új -
mentos-boy #11298 új kocsi?! -
Hello! valaki mondja meg lécci hogy hogyan lehet feljebb tuningolni a drag kocsit?? mert a gép kocsija 880 lovas nekem meg 670 pedig minden alkatrész maximális és a tuningba és felhuztam a kocsit -
Ez azért van, mert ilyenkor a hang jobb minőségben szólal meg.
És orvosolni úgy lehet, ha visszaállítod gyengébb hangminőségre.
Ezzel a procidnak teszel jót.
És hacsak nem 5.1 vagy afelett hallgatod akkor felesleges feljebb állítani. -
AlexCross #11295 az üveg még nem megy -
dawidhun #11294 Hali! Sok helyen feltették már ezt a kérdést, de még nem érkezett rá rendes válasz. Légyszi ha tud valaki egy jó megoldást segítsen! Szóval:
Olyan gondom van a Pro Street-ben, hogy jobbra húz a kocsi. A demo-ban is ez volt a gondom, de most a teljes játék is. Így nagyon nehéz a játék, mert rengeteg sebességet vesztek azzal, hogy állandóan vissza kell rángatnom a kocsit. Már kikapcsoltam minden rásegítést, le vettem a grafikát (bár 1024-en high-re állítva sem akadozott). Próbáltam rákötni a notebookra egy usb-s billentyűzezetet is, de azzal is ugyan ez a helyzet. Ha ez segít, a gép adatai: ASUS G1S noti, Geforce 8600M GT 256MB DDR3 ram, 2GB 667MHZ ram, Intel Core 2DUO 2GHZ proc. Mivel már másoknál is előfordult ez, gondolom nem a notinak van gondja, csak valami miatt nem teljesen megfelelően kezeli a billentyűzetet. A segítséget előre is köszönöm. -
spae #11293 Hé Skyline! Jó látni hogy vmiben egyetértünk! (nem úgy mint a az autók motorjaiban
) Ja találtam vmit ami tetszene neked, de nem akarom kezdeni megint az egészet!
-
Amúgy az a hülye hang csak a sima körversenynél van? Ma játszottam egy csomót de egyszer se volt. Dragoztam, drifteltem és sprinversenyeket csináltam. -
Alaplapi hangkártyát használok.
Nos, ha beállítom highra a hangot, nagyon sok FPS-t veszítek. Ez miért van, illetve mivel lehetne orvosolni.
Köszönöm a választ
-
Levettem az élsimítást és most egyszer se láttam szaggatást. Megvettem az AE86-ot és most sokkal jobban driftelek :D -
Csalnak az ellenfelek... Van egy sprint pálya, csak bmw-vel és suprával lehet menni, ellenfél bmw-vel úgy elhúzott mellettem amikor 260-nál nitróztam hogy csak na... Full gázzal mentem hiba nélkül :O -
eredeti game-nál is festi a felniket, ill néha amikor 1eséwel indulnak az autok, pl idömérö, drift, néha nem gurul a kerék a kezdésnél, hanem csuszik :(
remélem peccsben jawitják... -
Akkor inkább 1 frame/2sec:) -
Skyline #11286 Nállam is általában az első kereket átszínezi,és az ellenfél kereke az esetek 70%-ban elöl 2"remeg"...
A porsche meg annyira ki van könnyítve hogy ha lerepül a csomagtartó akkor a földet is lehet látni meg a félbevágott parasztot a volán mögött,műszerfal,alváz,csomagtér nuku:)