Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akinek x360-ra van meg a játék az nemtudja megmondani nekem,hogy van e benne olyan lehetõség,hogy képmentés majd Live-ra feltöltés?
Haverokkal egymásnak mutatnánk meg a képeket!

★ 汤姆 李

Hassan B
Kegyetlen izomgép, nem kis japán hulladék kell dragra... sok lóerõ... jó váltás azt kész...

(amúgy a 240-es egy ilyen katonazöld rakéta volt nem? Wade Jackson..)

][ ВАЗ ][

Jól égesd a gumit, jól válts. Amúgy szerintem az az idõ reális lehet.
Nekem most a Supra 7-8s 1/4 mérföldön.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Valaki árulja már el a jó drag verseny titkát.
Függetlenül a kocsitól, beállításoktól 1/4 mérföldön nem tudom 11 mp alá
viini az idõmet. Eredetileg volt egy Lancerem erre a célra, kettes motor és egyes meghajtástuingal, rövid áttételûre állított váltóval, egylövéses nitróval. Akkor azzal sehogy se ment 11 sec alá az eredményem, egy koszos kis 240SX lenyomott állandóan, mindig 7-8adik lettem a végére.
Erre eladtam a lancert, vettem én is egy 240SX-et, feltuningoltam, a váltóbeállításokat békén hagytam.
És az eredmény tökugyanaz. 11.5 sec

Most én itt mit rontok el?

tonyr
online-ban h kell saját verdával menni ???

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

töröld le a géprõl szutyok játék lett sok a bug

Chargerem már 360 fölött ment és 6 váltós 😛, de akkor cserélni fogok...
visszavonom az assisatal kapcsolatos beállítás módokat. EZ A JÁTÉK KORMÁNY NÉLKÜL JÁTSZHATATLAN. nemem egyszerûséggel lehetelen gáz nélkül kanyarodni, és billzetnél gombnyomás=fullgáz, ami a játékban egynlõ egy csók a falnak. kormánnyal problémamentesen adható a gát szépen fokozatosan, így ez a probléma nem áll fent, az autók vezethetõek (ha pl lenne egy Logitech G25ösöm, nem rinyálnék ennyit....), de egyértlemû és látható, hogy nem billzetre van kitalálva a játék, ami sajnos nagybaj... mert én elég jól tudtam bllzettel GTR 2-zni, ami elég reális szimulátor... (igaz, megfelelõ beállításokkal és segédletekkel persze, ez nem titok, de sajna ennyi finomhangolást nem enged a PS...) talán ki kellene próbálnom gamepaddal, hátha jobban lehet gázt adni... (Test Drive-ban sikerült jól játszanom gamepaddal, meg is szerettem a játékot...)

Az Élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.

Jagumo
hat en nem vartam semmit a NFS undergrund 2 untan megszoktam h nem a legjobbak😊

nembaj azert el lehet vele jatszogatni am. en Porsche Cayman s -al a jetekot rohadt sokaig elvittem. 😄

hulyulni jo😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Yoda001
nekemis ez van.. (Mármint probléma)

http://9gag.com/gag/5135249

Nekem meg nagyon bejön!

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Halálmadár
MEKKORA TRÉ LETT EZ A GAME.JOBBATT VÁRTAM.A CARBON SOKKAL JOBB ÉLMÉNYT NYÚJTOTT.

a charger r/t nekem sem hajlandó emelkedni. de neis erre vettem, hanem mert egy gyorsabb autót akartam a Chevelle-nél, de nemsikerült... igaz, hogy a chargerem 848 lóvas (a Chevelle csak 752 volt), de csak 304 körüli a maximum, ez a Chevelle-nél 306 volt 😄, 4 sebességben!!!!. na mind1, úgylátom csak a jóöregi Chevelle-vel lehet jól kétkerekezni, próbáld ki! elég olcsó autó (akár free car markerrel, elõtte ments, nyomd fullra,nézd meg, ha nemtetszik, töltsd vissza az állást, és nem elsz meg)

Látom nem csak nekem van meg a kormány probléma... Ha kéttengelyesre állítom, ugrál a menüben, használhatatlan, ha egytengelyesre, akkor meg csak a gázt ismeri fel. :-/ Õsrégi Microsoft Sidewinderem van. Ha valaki tud megoldást, publikálja lécci az épülésünkre... :-)
Nekem Charger-em van 859 Le, full tuning, megdöntve elõre, hátsó kerék nagyítva és mégse emelkedik meg, akor ez...?
a drift titka, ne hagyatkozz az autómata váltóra menet közben (induláskor hagyd váltani, majd miután egyesben nyöszögnél, válts fel kettõbe, kézifék, kanyarirányba állítani az autót, felváltás ha a fordulatszám piros zóna elõtt, kormány (billzet....) fojatamtosan kanyarirányban nyomva (tekerve), és így váltogatsz, ha kell, lényeg, hogy ha jön az ellenkezõ kanyar, elõtte kb 100 méterrel tapadj rá a kanyar irányára, így nem szakad meg a drift (long drift bounus is jár étre), valamint a verseny vége elõtt nitrót csúszás közben (nitro drift bonus) és végig maradj a pályán (stay on the track bonus) (ne menj fûre, ha úgy csinálod, ahogy mondtam, meg tudod csinálni), nekem a rekordom 9525 pont, egy fulltuningos Lotus Elise-el, extra beálltás nincs, csak az autómata váltást korrigálom kézzel.

bpeti72
nekem is ilyen kormányom van, ment is vele a játék hibátlanul amíg le nem tölttöttem ezt az új drivert. Elindítom a játékot be jön minden csak a menüben nem tudok kiválasztani semmit mert egyfolytában villog amivel kiválasztod a menü pont valamelyikét olyan mintha folyamatosan nyomnám a le vagy a fel nyilat. ha valaki tud segítsen mi lehet a gond?

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

kétkerékre legkönyebb a Chevrolet Chevelle (asszem így kell írni) lehet, fulltuningon kb 750 lóvacskás, igaz, hogy 4 sebeséges és "csak" 308ig pörög az óra benne, de tapasztalatom szerint ezzel lehet a legkönyebben felállni hátsóra, nekem pl menet közben is sikerült lazán kiemelnem. egyébként induláskor mindig feláll (nem félreérteni, az autó áll fel), ha perfect launch van, és ha minden váltásod ezután perfect, (a zöld zóna KÖZEPE, nem a vége, mert akkor visszaáll), akkor úgyis marad. próbáld ezzel a géppel.

mióta legördült a gyártószalagról... érdekes is lenne, ha egy közel 640 lóerõs LUXUSautó (a hangsúly a LUXUS szón van) hátsókerekes lenne... (jó, most lehet jönni, hogy a Porsche Carrera GT (teljesítényben közelít) hátsókerekes, de ez nem OLYAN luxusautó, mint az LP640 (egy 640es árából 3 Carrera GT-t lehet venni, és még marad benzinpénz is). szóval azóta összkerekes a Lambo

Én a drift részekkel nem igazán bírok. Hogy lehet 4-5000 pontot összedriftelni?

Egyes pályákon örülök a 2000-nek, nagyon nagy mákkal megvan a 3k.

Milyen autóval érdemes nyomni? Milyen tuninggal? Milyen beállításokkal?
Az a driver van fent és íyg is szarakszik de lehet buherálni a driver profile-ban.

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

Gunner
elég régóta 😄

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

tesom
Szevasztok most kezdtem a játékot és meg akadtam karierben megcsináltam a 4 pályát elsö letem mindenhol és nem tudok tovább menni mindig ugyanazt a pályákat agya vissza mi itt a teendö? Ez a játék legeleje.

SP2 van úgyhogy nemértem miért lép ki ha valaki tud segitdsen!!!
Jah bocs, én King-be nyomom XD
De nem jutok tovább mert nemtom a kocsit 2 kerékre állítani mert az kell versenyhez...
Yoda001
lambó mióta négykerékmeghajtású?

http://9gag.com/gag/5135249

service pack kettõ (SP2) -es win van fent? mert ha nem, aakor ott a hiba!

megvan a billzetes írányítás hibájára a megoldás: a zselé effektek eltûntetése (írta Silent Knight 😄). kedves játékosok, biztosan van köztetek olyan, aki nem profi az autós gémekben, és mint egyértelmû, nem rendelkezik kormánnyal sem. és a játékot is casual módban kezdte mert az a legkönyebb. énis így tettem. de rájöttem egpár dologra. casual mód: tökjó, hogy egy rakás segítség van, meg minden más, de van nekünk itt zselé effektusunk is (az autó úgy csúszik, mintha a kerekek be lennének kenve síkosítóval 😄). és ez egy 800 lovacskás autónál (Lambo Murciélagio pl.) eléggé kínos (annak ellnére csúszik, nemis kicsit, hogy négykerék meghajátsú). a megoldás (kapszkodjatok meg !!!!) King módra állítani a segédelemket (Assist, az options/controls menüben). ennek hatására ugyan nem fékez magától az autó ha gyorsan vennénk be a kanyart, viszont nem is lesz zselés az autókerék. esetleg próbálkozni lehet még a középsõ (asszem Driver) móddal is, ott van autofék. de aking megszûnteti az idegesítõ írányíthatalanságot.

Ha exe fájl akkor gondolom crack hiba...
Szisztok az lenne a problémám hogy elidul a játék és mikor rámegyek a race dayre vagy a carrier ra akkor utánna tölt és kiírja hogy nfs.exe hibát észlelt miért van ez?

cinfig:AMD Semprom 2.8 ati 9600pro 512ram
zoltan93
hogy lehet saját kocsit csinálni és csak simán free race-be menni?

Üdv, nekem megy rendesen, csak, hogy lehet megcsinálni a kocsit, ohgy hátsókerékre álljon? :S
Nem mondok semmit akkor inkább szedd le a 100%-os mentést ennyierõvel.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Diodi
NFS ProStreet - beépített kódjainak listája :

KARRIER / TOVÁBB / TOVÁBB / KÓD MEGADÁSA / ADD MEG A TITKOS KÓDOT

Ott az alábbit kell beírni:

unlockallthings - minden autó megvásárolható

collectorsed& - 5 új autó vásárolható az autókereskedésben:
Acura Integra, Acura NSX, Audi RS4, Lexus IS350, Pontiac Solstice GXP

worldslongestlasting - Dodge Viper SRT10 (a garázsban lesz)
zerozerozero - Volkswagen Golf GTI (a garázsban lesz)
itsaboutyou - Audi TT 3.2 Quattro (a garázsban lesz)
mitsubishigofar - Lancer Evolution (a garázsban lesz)
safetynet - 5 ingyenes javítás, csak egyszer ad
cashmoney - 10.000 pénz, csak egyszer ad
1mi9k7e1 - 10.000 pénz, csak egyszer ad
reggame - 10.000 pénz, csak egyszer ad
castrolsyntec - 10.000 pénz, csak egyszer ad
l1is97a1 - 8.000 pénz, csak egyszer ad
w2iollo1 - 4.000 pénz, csak egyszer ad
1ma9x99 - 2.000 pénz, csak egyszer ad
energizerlithium - Dodge Viper Energizer Lithium (a garázsodban lesz)

----------------------
Van még 3 kód, amelyek hatása nem ismert :

leipzig

horsepower

onlinesubaru&

Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!

Diodi
5 új autó vásárolható

collectorsed&
(az utolsó karaktert az "Alt GR" és a "C" gomb egyszerre lenyomásával lehet beírni)

Az 5 új vásárolható kocsi az autókereskedésben:
Acura Integra
Acura NSX
Audi RS4
Lexus IS350
Pontiac Solstice GXP

Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!

bodesz
na végre!!! nekem már nemszaggat 😄

Well , i´ll try to help !
Tried serveral configs last night because i was suffering with the stutering too..
So basically 2 things helped :
1: Download NHancer , find the profile for Pro Street ! Enable the Vertical Sync on it !
I tried playing both with VSync activated in the game and in the driver , didn´t helped ! But with Nhancer + D3D Overrider from Riva Tuner the Stutering is gone !
2: Also enable on the tab Optimizations the Prerender Limit to 1 ! Helped with keyboard lag !!

szal kell 1 Nhancer(elindít->add->nfs.exet keresd meg->Vertical Sync on) és 1 riva tuner(elindít->drivr settingsnél a fülecske jobboldald->opengl settings->compatibility->...override-> én 1.5 re raktam nekem ígyis jó de 2-n lehet jobb)

teszteljétek én sietek el :S

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

tonyr
elörendelöknek már tegnap +jelent, én most telepitem 😛

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

nekem is ex-em van. de hibátlanul megy a gém..

nézd meg ezt a drivert hozzá..

na végre kijátszottam a gamet

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

dragon11
Mind1,elmondtam a véleményem...😊

Basic
Nem fikáztam, csak megjegyeztem az észrevételemet. A játék nagyon jó, nincs vele semmi bajom.

skyli991
még nincs megoldás a szaggatásra jó gépen? Ennél még a crysis is jobban megy 😄

kulabácsi
"meg egyik ilyen tuningolos szar se"
akkor mi a fakknak játszol vele? na ezeket nem tudom megérteni, idejössz fikázni, közlöd h mekkora szar stb stb, és a végén meg belököd ezt pfff nem is mondok inkább semmit

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Pepsi Twist
600kg-os verdához elég 200LE, 2 tonnás verdához kell 600LE...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

skyli991
A vonatos drag izgalmas volt 😄

[HUN]FaTaL
Volt igen és már akkoris bõdületes nagy faszságnak tartom. Ettõl független ez a játék nekem se tetszik (meg egyik ilyen tuningolos szar se) de az nfs6hp2 óta még mindig ez a legjobb nfs

http://goo.gl/gd6Zi5

dragon11
Igen normális,under ground2-ben ugyebár volt és nekem nagyon bejött..😊
Ezekszerint újjol folyamatosan a "versenyzés"..akkor azt ne nézd..de a többi igaz..😊

skyli991
Töredezettségmentesítés után is szaggat... De amúgy jól megy csak megakatd gyakran egy kicsit.

[HUN]FaTaL
és most õszintén az szerinted normális hogy dragben vonatokat meg ilyen faszságokat kerülsz?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

szerintem akkor én meló után meg is veszem holnap 😄

AKKÓ JÓVAN AKKÓ