Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Charade GTti
http://9gag.com/gag/5135249
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
DE A KIPUFOGÓ LÁNGÓL VALAKINÉL VÁLTÁSNÁL???!!!
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
][ ВАЗ ][
Nem akarom emlegetni, de pl a TDU-ban nagyon korrektül hangolható minden kontroller: van linearitás, érzékenység, és deadzone beállítás is ..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Solution?
A 680 lóerõs Challengerem nem hajlandó kétkerékre állni.
Mellesleg az MW mûfajában, irányításában nagyon nem állt messze a Carbontól.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Az a nagy helyzet, hogy mióta az UG1 kijött annó, minden évben menetrendszerûen jönnek az NFS-ek. Persze hogy tucatjáték lesz mind.
Viszont szerintem a PS-el sikerült végre valami egyedit alkotni a szérián belül, nem pedig a századik bõrt is lehúzni az Underground versenyekrõl, mint a Carbon tette.
Olyanra gondolok, ami a régi és az új GT500-as Shelby-n gyárilag fentvan. A BMW-mre tennék egy hasonlót, de sehol se találom.
"A RENESIS folyadékhûtéses, kétrotoros Wankel-motor, két, egyenként 654 köbcentiméteres kamrával" (mazda-hu-ról)
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
mindegyik a maga nemében a legjobb.
Suzuki Swift GL 1.3
Én is a nagy amcsi izomautók híve vagyok (Hemi, Charger meg GT500), de azért nem szólom le a japán cuccokat. Hajszaversenyre egy új GT500 mellett van egy Skylineom is.
Nagyon eltalálták a gémet, végre sikerült létrehozni az egészséges arcade fizikát.. Ki lehet csúszni, kell fékezni, de mégis inkább a fun a lényeg.. Bõvebb tesztelgetés után írok majmég valamit.
és akkor fikázd ha kiadtál érte 12.000Ft-ot és nem tetszik.amúgy meg elég érdekes, hogy egyesek lopkodják a szoftvereket, azután meg fikázzák nyilvánosan!én meg sem mernék szólalni, nem, hogy egy nyílt topikban mindenfélét irogatni.szvsz
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Simán rádugtam és felismerte a win...
A játékban meg beállítottam és kész(csak nem tudok a fékpedállal fékezni, csak a kormányon lévõ gombok valamelyikével...)
CPU: P4 3Ghz, 2*1GB DDR400, Inno GF 7600 GT 256 MB, 160 GB HDD, FS TFT 19\" WideScreen, Watson 5.1, Windows XP + VMware
egy kérdés, ami lehet, hogy eldönti a game folytatását nálam :
váltásnál a kipufogó dob egy kis lángot vagy nem?
(nálam nem és baromira zavar, mert a VERSENY-autók is vissza-vissza ropognak, kis fényjáték kíséretében)
köszi
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Halálosan örvendtem, mikor végre vettem egy kormányt magamnak. Halálosan kiborultam, mikor az X-edik játékot sem voltam képes vele normálisan játszani, mert mindegy mit s hogyan állítok be, a kormány érzékenysége körülbelül megfelel egy tyúk érzékenységéhez az atomfizikához. Az egyetlen játék, ahol a kormány tényleg akkor kanyarodik, amikor azt én akarom, illetve teszem, az a haulin volt...a pár száz megás játék. Abszolut semmi ötletem sincs, hogy mit tegyek, hogy ha én beletekerek kilohússzal a kormányba, akkor azt a drága kis kocsim is úgy tegye. Valami ötlet esetleg, vagy szórjam be földdel és ültessek bele virágot? Másik meg, amint belépek a játékba, a drága kis édes aranyos kormányom elkezdi futtatni lefelé a kurzort...Játszik vele, biztos élvezi, és csak akkor áll meg, ha félig benyomom a gázpedált. Ez mitõl lehet?
Üdv. Balázs
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Na Hassan errõl ennyit!
A legjobb? és leggyorsabb utcai? autó az M3CSL-hez meg annyit hogy az már tuzningolt autó!
Nagyon olcsón meg lehet szerezni...
Elárverezik és aki a legalacsonyabb árat ajánlja, azé a szuper autó.
cikk
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Szoval ... japan hulladek
::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::
::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Amugy minden kocsihoz van törésmodell mert 290km/h-val falnak egy 350z-vel és semmi baja? (Be van kapcsolva a kocsik törése)
ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP