14488
prostreet
  • janika15
    olyat ami olcsóbb:D pls
  • Cat 02 #11409
    váá magyar fordítás szét bax :D
    nehézséget a beállítások / játékement (eddig logikus) / segítség menüpontban lehet állítrani
  • broman191
    *minimumra
  • broman191
    A rajtnál semmi extra...full gáz, mint a pályán végig. A váltás pedig lehetőleg a zöld zóna legelső felében. De szerintem sokaknál az a gond hogy megveszik a cuccokat az autóba, de nem hozzák ki belőle a maximumot. Húzz fel a motorban mindent maxra, az első kerekek szélességét tedd minimomra, a hátsókét pedig maximumra. Ha így sem áll két kerékre akkor gyártási hibás a szeker.
  • broman191
    Zonda:)
  • janika15
    lécci vki ajánljon egy olyan kocsit aminek 4-es szintű az irányítása és a teljesítménye is ekörül van
  • ricsa008
    aha értem
    és akkor mi a titka? :a Rajt ? a Váltás ?
    bocs hogy zavarok de ez vhogy nem akar nekem menni
  • broman191
    Nem árt, de nem is feltétlen szükséges:)
  • ricsa008
    hali
    és hogy kell minden 3-as szinten legyen benne?
  • janika15
    és a porsche 911-nek az irányíthatósága jo??
  • broman191
    Vegyét tizedannyiért egy chevelle SS-t
  • ricsa008
    üdv
    melyik verda ál leginkább 2 kerékre már a 180ezres-s porsche-t meg a Dodge Ch-t kipróbáltam de vagy én vagyok béna vagy nem tom
  • Alexease
    Ez mar szerintem a warez alja, amikor valakinek nem er meg 1 db dualos DVD-t az ingyen jateka?!:)
  • SötétBarom
    Azzal is van sok baj (pl az AI abszolút 0 kihívást jelent).. De ott hardcore módban, bekapcsolt kipörgésgátlóval olyan gyönyörűen tudom vezetni még az 1000lovas saleent is, hogy iszonyat.. És élvezetes.. Itt a grip versenyeken nem vezetek, inkább szenvedek.. Az elején még jó volt a kis 150 lovas 240sx-el :)
  • Synit HUN
    A kormánynál se lehet. Viszont elviselhető. És igen! Tdu, Tdu... <:)
  • SötétBarom
    Gamepad, de ez akkora szutyok, hogy nem lehet kalibrálni az érzékenységet, meg a deadzone-t..

Tdu, Tdu... <:)

Elég nevetséges, hogy egy ekkora árkédséget nem lehet értelmesen játszani alap kontrollerrel, az vicc..
  • Synit HUN
    Bill-el játszol mi? Amugy sztem a 911-es Porsche -az összkerekes- verhetetlen gripre.
  • SötétBarom
    Valaki megoszthatná velem mi a titka egy jó grip gépnek.. Egy bizonyos szint után teljesen esélytelenné váltam a géppel szemben.. Túl erős az autóm ahhoz, hogy úton tudjam tartani, a kanyarokat csak satufékkel tudom bevenni, ellenkező esetben irány a fal.. Ha gyengébb a gépem, az egyenesekben úgy ott hagynak, hogy rossz nézni.. A versenynapokat úgy nyerem, hogy a drag és drift módokban döntögetem a rekordokat, de a gripekhez közöm sincs.. Próbáltam állítgatni a fütőművet, de annak az lett a vége, hogy ha túl gyorsan érkeztem a kanyarba, akkor ugyan elkezdte bevenni az autó, de annyira tapadt, hogy felborult és kirepült a kavicságyba :DD

Ja igen, és a speed challengekkel is kb ugyan így vagyok.. Kanyarokban annyit lassulok, hogy esélyem sincs.. :|
  • fery02
    Ez a játék is ugyanúgy elkúrja a mentéseket, mint mondjuk egy unpatch-elt TDU? Csak mert látom, hogy sok hozzászólásnak ez a témája, meg öcsém is említette, hogy micsináltam az elmentésével. Mondom semmit sem. És az az érdekes, hogy neki is már csak pár királyt kell lenyomnia, mint azoknak, akik általában írnak ilyen problémával :(
  • Skyline
    Nállam az evo 1054 ló..:)
  • Basic
    Verseny közben megnyomod az esc-et, és ott a beállításokban lehet állítani a nehézséget.
  • dragon11
    :S komoly nem tudom, holnapig nem játszok vele, ideges lettem..megvan határozva versenyekre milyen kocsit vihetsz lol?felvan tuningolva a nissan 350z-m jobb mint a sz** GTO és azzal kell menni...lol^^
  • Cat 02 #11384
    nem nagyon ^^ bár ma még nem is toltam vele
  • dragon11
    Oh köszönöm szépen segítségeteket..:) a GTO-val alig tudok driftelni.
    Jah még annyit, hogy alig lehet irányítani a GTO-t^^a másikkal jobban ment...

Cat:Megvan már hol lehet állítani a fokozatot?Bocs én nem tudom télleg...:S
  • Cat 02 #11382
    ilyen
  • Yoda001
    pontiac,infitniti
  • dragon11
    Az a baj én se tudom :P elején behoz valamit de az is csak segítség...

Kaptam 2driftes autót "GTO"+"G35[V35]" milyen márkák ezek?:S
  • csabika6630
    Nem azt kértem, hogy oktassál ki. Ha meg nemtod a megoldást akkor ne kérdezzél baromságokat.
  • Cat 02 #11378
    há de qva rendes vagy ^^
    ez kb olyan mint a silkraodban "H lehet ilyen hamar nagy karit csinálni?" "Sok éves tapasztalattal" beállításokban kerestem, elhiheted ...
  • bgabor
    De miért a TV-n játszol a PC-vel és nem a monitoron? Aki TV-n akar játszani, vegyen konzolt.
  • dragon11
    Options...
  • angriff
    Sziasztok.Azt meg tudná nekem mondani valaki,hogy miért van az,hogy van 1 bika gépem,640x480-ban is ugrál meg szaggat mint az állat.Ha valakinek már volt ilyen baja,és megoldotta kérem irjon már.Köszi
  • csabika6630
    Tv-n csak ilyen felbontáson lehet játszani.
  • Cat 02 #11373
    de hol tudom átállítani a nehézséget?
  • bgabor
    Nincs ilyen patch. Amúgy se adnának ki külön patchet ilyan hülyeség miatt. Amúgy mi a fene ez, hogy ilyen felbontása van?
  • Szabi1991
    valósághűbb a fizika :D
    a nyilakat beállíthatod bármeik gombra, és játék közben ki/be kapcsolhatod -.-
  • csabika6630
    Ajjaj :S Nemértem, hogy egy ilyen játékba miért nem raknak bele ilyen felbontást. :S
  • Cat 02 #11369
    sziasztok lenne 1 kérdésem
    hol tudom átállítani a nehézséget? (Beállításokban nem találtam) v ha már elkezdtem a karriert nem is leheT?
    illetve pl Racer en ellenség jobb v csak nincsenek olyan nyilak a földön?
  • Szabi1991
    még semmien pecs sem létezik a játékhoz..
  • bgabor
    Porsche 911. A zonda irreálisan drága.