Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Problémám a következõ(k):
A chevrloet Cobalt-ot tuningolom elég jó cuccokkal.
Nagyon jól megy meg minden,de 1esbe lehetetlen tökéletesen váltani ez úgy 3asig megy....aztán 4es király,5ödik meg nagyon sz** mert nincs 6.fokozat és menne mert 367lóerõ de a fokozat miatt nem megy,légyszi segítsetek!!!Köszi.
lehet sokszor elhangzott a kérdés, de;
miért van az hogy egy egy loading után maga a menü vagy épp a versenyben 0.5-3fps-em van, csoda ha 10mp-enként megmozduk a kép. de ez igy a semmibõl, tökéletesen megyek gripben, aztán dragnél már gyök2vel mozog a kép. mi lehet a gond? egy másik havernak is ez a gondja, pedig neki nagyon pro gépe van(mivel azthittem a gyengébb teljesítményû pc-m lehet a gond, de hát látom hogy nem). vmi ötlet/megoldás? elõre is thx
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Ezzel a rohadt kétkerekezéssel meggyûlik a bajom!
A képlet az hogy van 1 új GTO-m és nem lehet egyszerûen kitolni kétkerékre!!! Hátsókerék meghajtású,majdnem 900 lóerõs,perfekteket váltok és egyszerûen semmi. A gép meg röhögve végigmegy GTO-val kétkeréken...
1kérdés!
szerintetek melyik a legjobb autó drifthez?
pls írja meg vki hogy melyik hozzá a legjobb!
elõre is thx
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Észrevettétek azt, hogy a kameranézettõl függõen gripben változik az autó fizikája, távoli kameranézetnél jobban tapad a gépsas és ez nem csak placebo.
Szarok a konfigodra.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
A LEHETETLEN NEM LÉTEZIK!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
a segítségeteket kérném szerintetek menni fog ezen a gépen
Intel Pentium 2.0 GHz
Ram 512 MB
Videókártya:MSI Nvidia Geforce 7600 GS 512 mb
Elõre is köszi
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
eddig két kocsival sikerült megcsinálni: porsche 911 és dodge charger
érdekes...<#rolleyes>#rolleyes>
PS3 ID: SDani456
http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/utilities/setup.zip
Mindenki letesztelheti egy ezüst színû Pagani Zonda autóval a kétkerekezést.
Az a kocsi jól be lett állítva kétkerekezésre, a gyorsulási versenyekre.
Aki azzal a kocsival sem tud kétkerekezni, annál a játék hibás...
Aki meg abban a játékhelyzetben, azzal a kocsival tud kétkerekezni, annál
nem jól lett beállítva az õ kétkerekezésre kiválasztott autója.
Vagy csak bizonyos autók nem annyira alkalmasak kétkerekezésre...
Érdemes kipróbálni...
27%-os helyzet a kétkerekezés tesztelésére
Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!
Elötte nagyon akadt.
Megpróbáltam feltenni az új 169.09-es drivert. Újraindítás után nem kapcsolt be a gép és kikapcsolta a bios jelszó kérését... :S Csökkentett módban és a tuneup backupot indítás elött kiválasztva sikerült elindítanom csak a gépet, leszedtem a drivert és felraktam a régi 162.18 (D.O.T) drivert és megint bekapcsoltam a gépet. Most is csak akkor indul a gépem, ha a tuneup backupot választom ki, de már megy normál módban is így és vmi csoda folytán a ProStreet sem akad úgy mint régen, hanem csak ritkán és állt 17-20 fps-el fut(de akadás ritkán van) és volt 30+ fps is egy helyen 😄 közepes-magas beállításokkal. 7800gs 2gb ram és 3,2 P4 procival. Ezelött szerintem sokkal szarabban ment. minden másodpercben volt szaggatás. Most a rajtnál se látni hogy úgy szaggatna.
Próbáljam megint felrakni a 163.75-öt? A beta vmit nagyon elcseszett amúgy 😄
Legalább olyan élményben fogsz részesülni, mint a Need for Speed 2. részében ezzel a konfiggal.
Nem fikázásnak szántam, de sajnos ez van!
Egy próbát azért megér, nem tartom elképzelhetetlennek hogy élvezhetõen tudsz vele játszani, de még 512 ramot, és 6600 tól felfelé válassz bele videókártyát. Talán akkor nem leszel annyira ideges.
Mi volt annak a proginak a neve ??"
Erre én is kiványcsi lennék!
Ugyanez van nálam is, de szerintem nem csak a motort kellene tuningolni, hanem a stabilitást, irányíthatóságot ilyesmit.
mi is volt a kérdés?
ezt nem lehet megunni
Lenne egy kérdésem ma játszok elöször a játékkal, kcisit furcsa amenüje sõtt nagyon szokatlan, problémám az h nembirok tovább menni 1%-nál elakadtam(<#lama>#lama>) Van vagy 200.000 dollárom és mindig ugyan azoka pályák vannka VW Golf GTI van már saját verdám is de nem birok vele menni, akkor minek vettem meg ? Miért nem dob be az uj pályákra lehet én vagyok teljesen hülye az uj menürendszer miatt de idegesit és ez igy nem mehet tovább<#pardon1>#pardon1> Köszönöm szépen elõre is a válaszotokat<#help>#help><#banplz>#banplz>
Get a life!
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
Az Élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.
nem találtam még save editort, nem tudom helyrerázni a mentésemet...
Fontos lenne!!!
Az Élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.