14488
-
nekem 1280ba highon (a világ az off),max 40 fps --.-' füst nélkül lol -
Szabi1991 #11943 aha -
GT2-m volt és úton tudtam tartani + nyerni is sikerült^^
Tiszteld a szekered és tudd kihasználni az erejét;-) -
áruljátok már el hogy ti hogy tartjátok úton a legdurvább gépeket... sprintre akartam vmi újat venni, próbáltam ford gt-t, panozt, porsche gt2-t de mind úgy rángatózott meg csúszott, hogy képtelenség úton maradni. remélem a lamboval ki lehet húzni a végéig, azt még csak-csak megzabolázom
-
szabi...füsstel 30 fps? -
Egy lánynak 3-jára 4-jére könnyű,vagy sose.nekem legalábbis.majd elválik le tudom e nyomni.nem vagyok benne biztos. -
Elsőre nehéz, másodjára könnyű-.- -
Sziasztok!
Kétkerekezik a kis chevrolet corvette is.751 bhp-s még, 3-as moci, 4-es traction, 4-es aero.a kerekeket nem kellett állítani,hasmagasságot se.nekem a dodge nem volt jó.
ez a ryo king a végén kemény gyerek.jónéhányszor totalled lett a BMW-m az első versenyen.még 36%-nál járok de belenéztem milyen a vége,elsőre nehéz.
-
BIZ0906 #11936 Bár a zsaruk hiányoznak XD
Úgy kellett volna mint a Halálos Iramban lenne bőrmérkőzés azaz hétvégi versenyek, és lé szerzésre meg az utcán kihívott ellenfélel való illegális versenyek :D Az lett volna a tuti -
Szabi1991 #11935 versenypályás versenyekről szól, a garázsodban állitgathatod a kocsidat, aztán írány egy versenyhétvége, ahol szerezhetsz egy kis zsét, és felhivhatod a "kingek" figyelmét magadra, aztán kihivod öket, és te leszel az új "king" :))
sztem eddig ez a legjobb nfs :)
a neved meg azért Ryan Cooper, mert a DJ srác gyakran mondja a neved, és nehéz lett volna megoldaniuk hogy a te neved mondja :) -
BIZ0906 #11933 Na figy mert most leszek olyan szemét és segítek. Nem úgy mit egyesek a noob szóval.
Karrieredre mész és a karrier térképen menje tovább és ott vár rád egy csomo verseny és mod :)
Ennyit kellett volna mondani emberek
-
MORO67 #11930 Sziasztok segitenétek abban hogy mi ennek a játéknak a lényege mert eddig sok NFS játékkal játszottam de ott volt cél most csinálok egy kariert nem azt a nevet használja mint amit beirtam mindig nyerem a futamokat csak gyülik a lové de nem ugy müködik mint a többinél itt alapbol van nitrom mindig ugyan azok a versenyek vannak vagyis 4 versenyt kell nyerni kapok szerencsekártyát utána kezdödik minden elölröl szoval nem igazán értem mi itt a lényege a versenyeknek???
A rginél elkezdtem egy alap autoval és fejlesztgettem itt mi a cél se bolt se semmi se üldözés a karrierbe semmi változatosság egyszoval mondjátok meg légyszi hogy kell itt valamit elkezdeni hogy izgalmas legyen. -
martinho040150 #11929 ok,thx -
xar a játék, várd meg a patchet talán majd akkor -
martinho040150 #11927 Hello
biztos kérdezték már sokan,de egy
2,6ghz-es egymagos procin,asus nvidia 7600GS-en 256mbrammal,és 1GB Rammal MINIMUMON miért AKADOZIK a játék?
vszotokat előre is kösz
vmi driverre gondoltam de az nvidia legujabb driverét szedtem le
-
Akylleus #11926 na, vegigtoltam. hat nem valami nagy szam. eleg unalmas az egesz, nem tul valtozatosak a palyak. driftben a versenyzok valami megmagyarazhatatlan oknal fogva 3000 fole nem nagyon akartak menni, egyedul a kihivason, de ott is csak 400 ponttal. a jatek eleje meg izgalmas, de amint szert teszel egy jobb kocsira, szinte verhetetlen vagy. dragban, gt500, 683 le., hiaba volt nalam joval erosebb kocsi, senki nem tudott utolerni.. erdekes. a sprint kihivas izzasztott meg, de csak a 2. fordulotol, es egy picit meg a drift kihivas. a tobbi "kiraly" nem tudom mitol kiraly, 2. szintu kocsikkal mennek, elso 25 meteren legyorsulod oket, azutan szinte le is lehet korozni oket, nem beszelve arrol, hogy tobbszor totalkarosra tortek magukat a nagy kiralyok...
megszokott az ea-tol, hogy nem azert hosszu egy game, mert sok munka van bennuk, hanem keves map sokszor visszakoszon. egy ido utan mar nagyon unotta valt az egesz jatek.
kar.. -
nvidiához milyen drivert érdemes felrakni, amin megy a játék normálisan?? -
Játékhelyzetek, mentések sokasága
itt található. -
Magyarítás
innen letölthető. -
Igen, a 7600 GT videókártyával és egy jó driverrel általában
jól megy... :) -
hehe^^ -
sikerült! nyertem!
-
shenmu #11919 Hy!Segitség kellen!Hol lehet PS3-on a magyar nyelvet beállitani? -
csá nép!
Vki tudna adni egy mentést akinek már a 4. "fő" versenynap is meg van nyitva?
Mert nekem nem nyitja meg (mindent megcsináltam már)!
-
Hogy lehet az, hogy egy Subaru Impreza több lóerős mint a Lamborghini, pedig a Lamborghinim full fel van tuningolva? -
Szabi1991 #11916 ma vettem 7600GT-s videókarit, 3.2 es procim, egy giga ramom van mellé, minden fullon 1024x768 ban 30 FPS + , és egyáltalán nem fagy :)
(eddig 9600-asom volt, minden minimumom, 640x480, 15 fps, és bazinagy lagg.. most ugyanazon a beállitásokon 200 fps xD ) -
akkor továbbra is hozom a formámat...
egyébként ez a ray kriegeres verseny kész vicc volt, az utolsó versenyen leköröztem. -
Bárhol -
ingyen autót csak showdownon lehet nyerni vagy bármelyik racedayen benne van a pakliban? -
teljesen kiszámíthatatlan, nekem 3.2esen 7600gt-vel 1.5g rammal akad :/ de ha veszel ebbe a gépbe +ramot attól bajod nem lehet az tuti :) -
nem tom,hogy de nekem 512ddr1 ramon megy amd 2600+ azaz 2000mhz-en megy és ati 9600pro 128mb.mondju ka betöltés kicsit akad,de maga a játék élvezhető,de a legrosszabb felbontásokon.mondjuk egy 2.4-2.6Ghz körül és 1gb rammal jobban menne? -
LOL
-
Pár napja lett meg új VGA-m.
Most mindent feltoltam ,és megjelent a járókelők
meg a csajok is :) .
Nem tudtam hogy az említett hölgyeket hol is kéne látni vagy mi a fene.
A lényeg hogy jól fut a game ,el lehet vele szórakozgatni.
-
Nagyon?
-
nem kicsit,.... -
Akylleus #11906 - Karosszéria - Felnik - Első kerekek.
(a 3 zóna közül kiválasztani és 100 %-ra állítani azt, amelyik keskenyebbé teszi).
-megjegyeznem 5 zona van. :) -
hát félek h a patch sem fog segíteni semmit az akadáson :( én már le is tettem róla, találtam jobb játékot ami érdekes módon simán megy a gépemen, ezt elkúrták :/ -
*hogy -
Hmmm...a patchig felejtős...de lehet ohgy utána is. -
A demó gépigénye valamivel rosszabb a teljesénél...