14488
-
tonnni #11860 köszi
-
Jah és hátsókerékmeghajtásút vegyél olyat ami jól gyorsul.. Én az elején bmw-vel toltam utána zonda. -
Kétkerekezni a Drag autóval tudsz. Magyarul nem tudom hogy hívják. -
tonnni #11857 Nem tudok kétkerekezni mert nincs autom, milyen autot vegyek és milyen modba állítsam be amikor veszem??? Érted?????? -
Nem értem a kérdést. De biztos! -
tonnni #11855 és még egy kérdés, milyen módba kell, gyorsulás vagy sprint vagy mi? -
tonnni #11854 Hello!
Megakadtam segítség kellen 32 % környékén jároik lenyomtam egy kihivást kaptam egy skylin-t a köv versenynél kiirja hogy nincs 3. szinbtű hácsomeghajtásu autom, probáltam venni többet tuning és az se volt jo kezdhettem elölröl mert egy csomo lovét elszortam segítenétek hogy milyen autot vegyek??
Köszi -
Semmi köze hogy milyen magyarítás van fent ahhoz hogy tudsz e 2kerekezni vagy sem, és mennyit...-.- -
Szabi1991 #11852 nekem regisztris magyarositás van fent, 410 métert kétkerekezek, és úgy rezeg a kormány hogy inkább kihúztam azt a kábelt ami a rezgést "küldi" :D -
hát énis azzal toltam, és semmi bajom nem volt vele.... -
Figyelem!! Ha valaki a Registri-s magyaritassal játszik,akkor ne lepödjön meg ha nem tud kétkerekezni és nem rezeg a gamepadja,és nem tud megcsinálni bizonyos pályákat hiába rakja versenyzöre,vagy amatörre!
Nálam is ez volt a bibi,és ujraraktam a Win-t meg a játékot,és a bemásolos
magyaritással minden megoldodott!!
Kivéve a jobbra huzást,de azt be lehet kalibrálni! -
Szabi1991 #11848 nekem nem :) -
Bacsa Szabolcs #11847 sziasztok
nektek nem hiányzik a szabad koborlás???mert ebe nincs
-
barmi #11846 Hááát nemtoom de szeréntem elég kezelhetetlen mindkettő. menni ugyan mennek mint az ökör de kanyrodni nem igazán lehet velük még akkor sem ha nem nyomom a gázt . Sután mozognak az úton szvsz. -
Sprint? Mármint Speed Challange? Akkor Lambó/Zonda^^ Loál ez a magyarítás...-.- -
barmi #11844 Nem gyáriak a verdák már szanaszét tuningoltam őket de így is iszonyat kezelhetetlenek. Akkor kipróbálom az Evot meg a subarut sprintre hátha jobban kezelhetőek. Evo-m ugyan van már de hajszára van belőve és ott nagyon meg vagyok vele elégedve! remélem sprintre is jó lesz :) Köszi a helpet! ;) -
Ford GT gyárilag hulladék sprintre...meg úgy minden másra. Evo X vagy Subaru az igazi.;-) -
barmi #11842 Hi!
Sprint versenyre melyik autó a legjobban uralható? Ahol már csak sprint versenyek vannak mindig megfexem ezekkel: Lamborghini Murciélago, Ford GT.:((( Már kipróbáltam egy pár verdát de egyik sem igazán jött be. Valaki írhatna aki talált megfelelő sprint autót mert ezek a fent említettek elég rosszul vislkednek sprinten szeréntem de az is lehet hogy én vagyok béna :)
-
csak azért, mert más online játékkal nyomulok, nincs erre is idöm :/ -
Szabi1991 #11840 minek neki a tok, hamár megvan az online mentése ? :p -
BIZ0906 #11839 Eddig tartott? XD -
elado az eredeti nfs ps-m alig használt kitünö állapotban
privit küldjön akit érdekel -
Nissan GTR is qrvajó hajszára. -
*-a -
Kár hogy a nekünk magyaroknak nincs ilyen gyárunk^^ -
Dzsotin #11834 Hajszára a 2. legdrágább autó a Lamborghini Murciélago,
és a 4. legdrágább kocsi a Ford GT a legjobb.
Az egyik lehet a tartalékautó. -
akkor márt Trabi-.- -
Vacak -.- a []Lada nah az odabasz! xD -
Nos igen, az olaszoknak nem Audi gyáruk van^^ -
elvileg ja -
rmx rider #11826 nekem 30-40 fps körül van, de így is nagy a frame kimaradás.. ezen a patch segíthet? -
Itt Győrben is van 2db régi TT.Az Audi gyár adta a rendőröknek az autópályára. -
Bár segíthetnénk...patch december végén elvileg... -
hy
megvan a játék feltelepítettem meg mindnen
el is indul
de a játék nagyon fagyos
fefagy/akadozik
és tudnátok adni tippeket hogy hogy tudok átmenetileg segíteni rajta?
felbontással meg ilyenkkel
minden tippet elfogadok
előre kösz: (én) Kulee
-
Hajsza autó
Hmmmm
Tessék:
-
Mdavide5 #11821 Sziasztok!
Mit javasoltok hajsza autónak a pénz nem számít.
-
mükszik -
Nem lehet, rég volt már az a korszak:) -
Lehet...és hol lehet ismét megtalálni?
-
biztos elveszet :)