14488
-
Minden megeshet, elvégre akkor a procinak többet kell számolnia mintha nyomkodnál 4 nyilat... -
thx -
Szabi1991 #12696 lépj ki a versenynapból, és írány a következő.. -
him13 #12695 Hali!
1.1 verzióhoz kéne vmi trainer amivel zsét rakhatnék be.Nem vagyok cheater,de most 1 szar gyorsulásin múlik a versenynapom.mindig csak második vagyok a gyorsulásin és már csak 187 pont kéne,de lehetelen megnyerni.
köszi előre is
hello -
Bacsa Szabolcs #12694 semmi
csak edig nem volt az eszemben ez
köszi hogy segitetél

-
bgabor #12693 Mi akadályoz meg benne, hogy a már megcsinált versenyeket újra lejátszd, és több pénzt keress velük? -
Bacsa Szabolcs #12692 sziasztok
kelene egy kis segitség PS2-re kéne egy kód egy kis pénz kéne mert mostmár a kétkerekezés jön és nincs anyi pénzem hogy elég jol feltuningoljam:D
a segitséget is eröreis köszönöm:) -
csá all!
Mé van az h a 4. versenynapban mind a 4 versenyt megnyertem, ki is irja, hogy versenynap teljesitve, de nincs több verseny...nem jön az 5. nap. WtF?
ez miért van?:()
Help MeE!!
thX!! -
Mdavide5 #12690 Játék nincs pecselve de a kormányhoz a legújbb driver van -
Szabi1991 #12689 a kormányhoz legújabb driver van fent ?
a játékhoz fentvan a pecs ? -
Mdavide5 #12688 De ha 640*480-ra állitom akkor is ugyan annyira lassú mint 1280*1024-on.
Ez is a kormánytól lehet?
(kormány nélkül akadás mentes) -
Mdavide5 #12687 Kössz
-
Csak erősebb proci vásárlással. -
Mdavide5 #12685 Nekem mind a kettőnél beassúlt.
Ezt valahogy ki lehet küszöbölni? -
Szabi1991 #12684 a TDU nál úgy van, de NFS:PS ben nem tapasztaltam iet :) -
Rapperman #12683 Szerintem 65' GTO tegyél rá mindent és akkor qurva erős nekem is az van és simán le lehet zúzni a gépet! -
JencyJ #12682 hello melyik kocsit vegyem meg 2. kocsinak dragra : camaro, 67 gto, hemi cuda? vagy vmi más setleg -
Mdavide5 #12681 Sziasztok!
Az lehetséges hogy egy kormány belassitja a játkot? -
vótmá jobb^^ Úgy a 10. restart után már fontolgattam az uninstallt, de inkább 3 napig be sem léptem, aztán toltam tovább-.- -
erős autó,mi?a skyline-t 12 totálkárból hoztam vissza zsetonnal .és ez csak 1 pálya volt
-
szenyor89 #12678 hy all még midnig auto problémátok van?:D amugy a civic az kaki! a cobalt 10000szer gyorsabb! legalábbis nállam azvóót:D de neaggodj már sokáig nemhuzzza! má mikor csak ien 4-5hejet tudsz csak csinálni akkor abbol nemlessz má első! kevéslecc az a civic:P vegyé sylviát az pöpec:P a váltásnál nemtorpanmeg meg semmi naon simán vaszi a fokozatot! naon megy! ajánlom! -
Ájájájáj.Aszem iszok még 1 kicsit skyline over :D -
Thx! -
szakaszverseny, az adott 2 mérőpont közti idot nezi csak /pontszámot/ -
Nem tudom, hogy egyre gondolunk-e, szerintem nem. Nem a speedtrap nevu verseny, hanem valami mas a neve. Es nem leggyorsabban kell athaladni, hanem fent megy valami hulye haromszog, es alatta szamol visszafele valami pontokat. Es mikor athaladok, nem nezi a sebessegem, hanem kiirja, hogy ennyi meg ennyi ponttal maradtam le az akarmirol...
-
Hmmm.pedig itt is vannak mérőpontos versenyek,mint a carbonban.Csak ott asszem trafipaxnak hívták,de a lényege úgyanaz.Minél gyorsabban áthaladni a mérőponton és a legmagasabb pontszámot/kilométert összegyűjteni -
Ujabb kerdes: mi a franc az a verseny, ahol valami meropontok vannak, de nem az, mint a Carbon-ban volt, tehat nem a leheto legnagyobb sebesseggel kell atmenni rajta. Baromira idegesit, hogy nem tudom, hogy mi a verseny lenyege, es az infot a toltes kozben nem tudom elolvasni, mert tul gyorsan betolti a versenyt. Ilyen checkpoint tablak vannak, es folyton pirossal kiirja, hogy hany ponttal szalasztottam el epp az akarmicsodat. Mi a jo franc ez? Mit kell ott csinalni? -
:)
Kint a "térképen" le /fel további hely lesz választható . -
Ha az első verseny napot kiakasztom csumira, minden megcsinálva, minden első helyen stb, akkor ugye ki ad egy ablakot hogy telejesítettem. De hogy megyek át a másikra? Mert mindig az elsőt kezdem előröl:P. -
Füstöt kapcsold ki, inni meg nem kéne 
-
Az-.- -
Cat 02 #12667 ez első kerekes nem ? -
Kezdek gondba lenni a versenyekkel.főleg most a drifttel,baromi szar eredményeket produkálok.Nem látok semmit....30% fűst 70% alkohol 
-
Sztem nem nulláz.
Van hogy még lehetne versenyezni, de már "megnyerted a napot ,és elhagyhatod,de folytathatod is, ha folyrarom a végén akko is azt írja,
de semmi nem történik.
Sztem ezt úgy kell érteni hogy ha megszakítod a raceday-t,
akkor űjra kell kezdened ezt a "napot"
-
keepernext #12664 én megvettem a ford gt-t minden gyorsulást fölényesen nyerek.
Akko most mi van? -
keepernext #12663 megvenni boltba..... -
Ha megvan minden és Dominated felirat lement akkor mehetsz-.- -
Vannak a kihívás napok és ott általában amilyen kocsikkal versenyzel ,azokat lehet megnyerni.De asszem ki is írja,ha rámész az adott versenyre,hogy mi a nyeremény
Közben nekem is lenne 1 kérdésem.Olyankor mi van,mikor lenyomok egy kupán belül minden versenyt,mindenhol első vagyok és nem kínálja fel a versenynap elhagyását? Mert úgye,ha iyenkor kilépek,akkor elvileg nulláz mindent... -
Hat nekem nemhogy BMW-t, meg mas kocsit sem sikerult nyerni. Csak 5000 meg 10000$-okat vagy pedig ingyen javitast.. Kb. honnantol lehet izmosabb verdakat nyerni? -
Jaja ezt az "üvegen pörög a civic motor"dolgot én is átéltem...
Egyébként a szépen komotosan bekoldulod magad egy jobb kupára,ott lehet bömöst nyerni ;)