14488
-
Az BUÉK -
BUÉK!!! -
Nekem rendesen működik a kormányom. csak be meg ki húzni kell. -
Szerintem csak be kéne kalibrálni normálisan a kormányt.
Na BUÉK! -
az hogy az ea játéka
nekemis ugyanez van,pedig nincs sz@r kormányom,semmi sem segít rajta
-
Nekem az a gáz, hogy felrakom a kormányt, bedugom a gépbe, elindítom a menűt, ugye bejön a karrier, verseny nap stb dolgok minden, erre így elkezd kattogni az egész vagy mi a franc. Mint ha állandóan a lefelé nyilat nyomnám, és váltana az a sárga keret a menűk között. És olyan gyorsan, mint az állat, és így nem tudom rendesen beállítani a kormányt. Az ismerősömnek is van kormánya, és neki kitünően működik. Nálam li lehet a gond? -
Hajrá!-.- -
gáz+kuplung+kormány szerintem. Gyanúsan jól tartotta a fordulatot, amit billentyűkkel lehetetlen^^ -
szenyor89 #12852 vagy még valami az integrált kártyáról beugrott valami lehet h hülyeség de a biosba ha a integráltis bevan lőve meg ugye a kártyais! akkor az adhat problémákat szal nézd meg biosba hogy mi a hejzet! és ha bevan kapcsolva akkor kapcsold ki az integráltat! -
Noorbi #12851 Hali! NEm tudja valaki h az miért lehet hogy be akkarok lépni egy versenynapra és kidob a windowsba a játék... nfs.exe hibát észlelt ezért leált!
Eddig jó volt minden ezt most kezdte nem rég...
Elöre is THX! -
szenyor89 #12850 hát igazábol nincs oan h ami feltétlen szükséges neki! de talán első sorba probáld meg a legujjab DIRECT X-et! ha ugyse jo akkor a netről töltsle eggy frisseb ujjab verziojú videokari drivert! neekmis ujj a karim! de a boltba már ugyadta a forma hogy nemis az eredeti cd-vel hanem letöltötteggy frissebbet sztem ezlehet! -
Hát meg kell nézned, azt az integrált Intel videokarit támogatja e a játék. -
Beni521 #12848 kaptam egy ingyéautó zsetont, szóval hajszára melyik a legjobb autó, mondjátok már :D:D -
Na igen...sajnos csak 2 olyan pálya van driftben,amin lehet menni 1 egész kört.De nem épp a legnagyobb kedvenceim,de most,hogy láttam ezt a driftet azthiszem rámegyek a témára
-
audi89 #12846 Hát ez a gép még csak egy hetes ugyhogy remélem nincs ilyes fajta baja! Egyébként ebbe 1.5g ddr2ram van ,1.73 dual-core intel, 256mb-os intel vidokari! most raktam telepítette, fel rá mindnet! esetleg azon gondolkodtam hogy van e olyan program ami kifejezetten szükséges a játékokhoz? -
szenyor89 #12845 hu ezt nekemis irta! de akkor votak gondok a géppel szal nemtudnám megmondani h miért lehet nekedi! nekem alaplapom akkor beisszart! utánna a proci szal nemtom miért lehet ez neked:D aztán vettem eggy uj masinát asrock alaplap ddr2es 1giga ram 3.2ees celeron"D" proc és eggy ati 1650pro ddr3as 256mega! video kari a sheapphire sorozatbol:D és most szonélkül megy:P -
audi89 #12844 Hello mindnekinek! lenne egy nagy bajom! felraktama játékot és amikor elakarom inditaní akkor azt írja ki, hogy az nfs.exe hibát észlelt és ezért leáll! nemtudom mi lehet a baja! milyen drierek kellenek a játék elinditásához? a hang, video,alaplap drivereim rnedben vannak! A gépem egy acer aspire 5710z inetl alaplapos ,intel videokártyás 256mb! Elöre is köszi mindnekinek!
üdv.: Ákos -
szenyor89 #12843 fu bazz ezt nemtom hogy csinelte ezt a 5.83-at suprával negyed mérfőlden :D de tud valamit amit én nem! hiszen az én chargerom fulltuningal +nitroval 403km/h a vége de 7 alá nemtom vinni! és asszem ha jol emléxem akkor 925lovas mondjuk má 1hete nemtoltam a gémet:P de most esküszöm teszek fel videot! -
BÚÉK mindenkinek, nekem meg egy 8800 GT-t remélem hamarosan lehet kapni. Na most meg mehetek melózni. -
totya4 #12841 Tudsz-e olvasni? -
Magyarítás a PATCH verzióhoz:
innen letölthető.
A LAN játék is magyarul játszható.
-
5.83s egynegyeden' - Supra+valszeg kormány és pedál -
21ezres drift_loál-.- -
gematta #12837 lol
dupla mag
xD akkor egy 6000+x2 az
2x 3.6Ghz futna lololololololol -
furfang #12836 patch-hez használható kódok :
worldslongestlasting - Dodge Viper SRT10 (a garázsban lesz)
zerozerozero - Volkswagen Golf GTI (a garázsban lesz)
itsaboutyou - Audi TT 3.2 Quattro (a garázsban lesz)
cashmoney - 10.000 pénz, csak egyszer ad
reggame - 10.000 pénz, csak egyszer ad
castrolsyntec - 10.000 pénz, csak egyszer ad
1mi9k7e1 - 10.000 pénz, csak egyszer ad
l1is97a1 - 8.000 pénz, csak egyszer ad
w2iollo1 - 4.000 pénz, csak egyszer ad
1ma9x99 - 2.000 pénz, csak egyszer ad
1.0 verzióhoz a beépített kód lista :
KARRIER / TOVÁBB / TOVÁBB / KÓD MEGADÁSA / ADD MEG A TITKOS KÓDOT
Ott az alábbit kell beírni:
unlockallthings - minden autó megvásárolható és minden versenypálya használható
collectorsed& - 5 új autó vásárolható az autókereskedésben:
Acura Integra, Acura NSX, Audi RS4, Lexus IS350, Pontiac Solstice GXP
worldslongestlasting - Dodge Viper SRT10 (a garázsban lesz)
zerozerozero - Volkswagen Golf GTI (a garázsban lesz)
itsaboutyou - Audi TT 3.2 Quattro (a garázsban lesz)
mitsubishigofar - Lancer Evolution (a garázsban lesz)
onlinesubaru& - Subaru Impreza WRX Sti ingyen kapható az autókereskedésben
safetynet - 5 ingyenes javítás, csak egyszer ad
cashmoney - 10.000 pénz, csak egyszer ad
1mi9k7e1 - 10.000 pénz, csak egyszer ad
reggame - 10.000 pénz, csak egyszer ad
castrolsyntec - 10.000 pénz, csak egyszer ad
l1is97a1 - 8.000 pénz, csak egyszer ad
w2iollo1 - 4.000 pénz, csak egyszer ad
1ma9x99 - 2.000 pénz, csak egyszer ad
energizerlithium - Dodge Viper Energizer Lithium (a garázsodban lesz)
horsepower - a tuningolásnál a FÓLIÁK között 1 BÓNUSZ (a CSAPAT-tól balra léptetve)
Ha minden kódot használni akarsz, akkor az 1.0 játékkal kezdj,
használd a kódokat, majd mentsd ki a játékhelyzetet, lépj ki
és telepítsd a patch-et, és ott is használható a korábbi
játékhelyzet.
Ha valamiért nem, akkor csak a nevet töröld ki (ALIAS.VALAKI), a
CARREER_01 a lényeg, az menni fog, ha ugyanazt a nevet beírod a
patch-es verzióhoz, mint amit az 1.0 verzióhoz használtál. -
furfang #12835 A 2 magos procikról:
Általánosságban a számítási képességük szorzója 1.6,
például egy 1.86 MHz-es proci 3 GHz-es proci gyorsaságával tud
általában számolni, viszont az áramfelvétele 40 %-kal kisebb...
Az 1.6 szorzó egy átlagos gyorsaság, programonként változó lehet... -
Tehát te is azt állítod hogy egy 2 magos proci 3.6Ghz-es, bármienféleképpen? Értem, tehát amit te most leirtál az érthetetlen mondanivalóddal az mind rád vall, hiába okoskodsz teis. Amugy nem fogok lesűllyedni a majom szintedre és elkezdeni veled veszekedni, mert ugy is értetlenkedni fogsz, ezért csak annyit mondok hogy Téma lezárva, és ez amugyse offtopic (persze én is offoltam). -
bocs,nem ide... -
hoztam még 1 GT2es papucsot is 
-
Hááááát így 2007 végén lehetne "nem rosszabb" is(+ a gépem is hozzá)
-
áááá nemár :S ilyen nincs :s mind1 így is jó :D -
Nincsmit, 512mb dualba 600+Mhz-en egy Ati x900+ és megy;) -
volfika #12828 Köszi a tippet! -
Sajna lemaradt... -
nem:( -
A ramod is kevés..:( min 1gb -
Császtok :) szerintem eddigi legjobb NFS ;) egy kérdésem azért mégis lenne : lehet karieren kívül tuningolni? :O -
Nincs mit, bár nem tudom, most megsértődtél-e, de mindenesetre, az tény, hogy ez a kártya már sajnos nem mai játékokhoz van, csoda, hogy elindul :( -
volfika #12822 A segitséget köszi!!!! -
Azzal a kártyával nem is fog jobban futni.