14488
-

-
ja hogy ezekkel is kell babrálni, azt nem csináltam 

kössz a segítséget -
Mert nem állítottál motorikusan mindent maxra a csúszkáknál
-
Turbónyomást felraktad maximumra? -
Hogy le a Zonda 1090Le? Nekem csak 887Le-s, pedig minden 4-es szintű motor cucc rajta van 
-
Csa! Azt szeretném kérdezni h a menüben a versenynapon belüli szabadstílusú versenynapok azok új pályák(afféle challengek, mint pl. a carbon-ban) v. csak amiket már megcsináltam, azokat lehet újracsinálni? Előre is köszi a választ... -
Dzsotin #12894 kétkerekezéshez :
Dodge Challenger R/T - 252 ezer feltuningolva, 759 LE
- a 2. váltás után nitrót ajánlott használni
Dodge Charger R/T - 182 ezer feltuningolva, 874 LE
- nem kell hozzá nitrót venni és használni
Chevrolet Chevelle SS - 247 ezer feltuningolva, 594 LE
- a 4. váltás után ajánlott nitrót használni
Chevrolet Camaro SS - 228 ezet feltuningolva, 663 LE
- nem kell hozzá nitrót venni és használni
Pagani Zonda F - 1 millió 24 ezer feltuningolva, 1090 LE
- a 3. váltás után ajánlott nitrót használni
Maximálisan kell tuningolni és speciálisan kell beállítani
kétkerekezésre:
- Tuning / Felfüggesztés / Hasmagasság - legalacsonyabbra
- Karosszéria / Felni / Első kerekek / 3. zóna - 100 %-ra (keskenyíteni)
- Karosszéria / Felni / Hátsó kerekek / 4. zóna - 100 %-ra (szélesíteni)
A SUPER PROMOTION - PORTLAND INTERNATIONAL RACEWAY pályán
lettek tesztelve.
Mindegyik 400 méter felett tud kétkerekezni, az pályánként
változó lehet, mert nem teljesen egyforma hosszúak a pályák. -
gematta #12893 Hy all
akinjek nem eredite verzió van
nem kell crackal szenvedni
mert deam 4.06 és a yasu 1.4- el tökéletes még pecselésel is
szerintem nem jók a c***k -
Nekem is szokott szarakodni a játék, van hogy verseny után, mikor enter kellene a kilépéshez, megfagy, és nem reagál semmire. Mondjuk annyira nem érdekel, mert csak az adott verseny veszik el, de azért kicsit idegesítő. Egyébként más gondom nincs vele, nagyon jó játék, pedig soha sem szerettem az nfs-sorozatot (megérte a 12ezer pézt). Lehet, hogy a vista nem tetszik neki. -
Nem hiszem, hogy a géppel van a gond. Ha ment a Patch előtt akkor 1 crack és menni kell. velem is valahogy igy volt. -
Mégsincs minden rendben a gépeddel, mivel a legtöbb embernek megy a játék. Eléri legalább a minimum szintet a konfigod? Legfrissebb driverek fel vannak rakva, DirectX is frisítve van? Milyen tűzfal és vírusirtó van a gépen, illetve mik futnak a háttérben? Ezeket kezd el egyesével kiiktatni, akkor majd kiderül mi a gond (ha szoftveres akadás van). -
Kérdezzétek a magyarországi forgalmazót, nálam a patch utáni crack helyretette ezt a hibát-.- -
Lacika666 #12888 Újra felteszem a kérdést, amit már jópáran feltettünk... A játék kilép a vindózba, nfs.exe hibát észlel. Mit tudunk csinálni? patch, crack van, géppel minden stimmel. Elég gáz hogy 12.000Ft ért szar a játék... -
Ja ez gyakorlóban volt és ott a valós pontot mutatja ok-.- -
Nem teljesen értem a kérdést
-
~7000 pont?
-
körpálya ..drift :D -
Milyen verseny?
-
Na...alakúl ez 
-
Zomby92 #12881 hali
nekem egy olyan gondom lenne , hogy amikor elindítom a játékot kisírja hogy az nfsps.exe hibát észlelt, ezért leállt. megpróbáltam azt is hogy az 1.1-es patch-et indítom el , de annál is ugyanez a gond... directX meg minden rendben van elvileg (és crack-et is próbáltam) nem tudja valaki, hogy mit csináljak???:S -
Lancia Integrale. Viccen kivül én még csak azzal kétkerekeztem.
De sokan 1 kb 700-800 lovas Camaro SS-t ajánlanak. -
Én 410 métert mentem vele
-
BUÉK!
milyen autót kellene vegyek, hogy tudjak kétkerekezni? eddig a gyorsulási fersenyekre egy Pontiac GTO-t használtam, jól fel is van tuningolva de nem tudok vele kétkerekezni :( -
Noorbi #12877 Nekem is ez van!! De csak mostanában csinálja
Eddig teljesen jó volt minden...
-
PS cuccok by GameCopyWorld -
Lacika666 #12875 Honnan szedjem le? ez tuti hogy segíteni fog?? -
Crackeld^^ -
Lacika666 #12873 Sziasztok! Segítséget kérnék! Gyári játék, kidob, nfs.exe hibát észlel. 1.1es patch fent van, gépem ok! Mit tegyek??? -
totya4 #12872 Annyit úgy sem tudsz húzni rajta hogy érezhető legyen a hatása. -
Inkább ne húzd, de amúgy a bijoszban^^ -
Valaki tudna segiteni?
Megyeget a gépemen a ProStreet, és azt szeretném megkérdezni, hogy hogy lehet processzort húzatni, mert a Húsvét még elég messze van.
Proci: AMD Athlon XP 2000+
Valaki segitsen! -
Talán, mert a kocsid valamilyen hibát tartalmaz, vagy nem tudom. -
Noorbi #12868 Léééci valaki mondja már meg hogy miért dob ki mindig mikor be akkarok lépni egy versenynapra?!?! Eddig jó volt...
-
lol? ugyanolyanom van XD -
Nekem sincs szar kormányom saitek, 15000 forint volt, próbáltam gépet újra indítani, magát a játékot újraindítani stb. de semmi:S. -
Wild007 #12865 Helló mindenki. BUÉK! Segítséggel fordulnék hozzátok. Karácsonyra kaptam a NFS Pro Street-et (PS3). Van egy öcsém is és ketten, külön akarjuk vinni a játékot. Csak az a probléma, hogy csak egy PROFIL-t enged csinálni. Így kezdtünk egy Profilon belül 2 carriert, de így keveri az autókat a mentéseket stb... Aki tud segítsen pls! Előre is köszi!! -
Sztem már mindenki boldog, nem kéne annyit BUKÉ-ozni. -
daneszbaby #12863 BOLDOG ÚJÉVET!
-
Nem kéne spamelni de bújék^^ -
BUÉK !