14488
prostreet
  • volfika
    Hello!
    Most töltöttem le ezt a játékot csak az a bajom,hogy akadozik segitséget szeretnék kérni már beállitottam a /1028x1024/ de még mindig akadozik!!hol állitsak még rajta amugy/1024x768x60/ avideokártyám ASUS9550-es,RAM768MB!!!!!!!!!!
    A segitséget elöre is köszönöm
  • broman191
    Nekem nem akad és nem is csúnyább-.-
  • totya4
    Vannak rettentő buta emberek akik felállítanak egyszerű képleteket és ahhoz ragaszkodnak, mert azt felfogják. Ilyen pl. a videókártya teljesítményének jellemzése a rajta levő memória mennyiségével :) Elképszető ostobaság, de könnyen felfogható. Ha nem értjük meg a világot, találjunk ki butaságokat :)
    Nem egyszerű egy feladatot párhuzamosítani, márpedig ha nem lehet akkor nem is tudjuk szétosztani a feladatokat a magoknak, tehát eleve lehetetlen mindkét mag 100%-os terhelése. Nagy általánosságban saccolva +75%-ot hozhat a második mag. Ha van szétosztó algoritmus akkor az is terhelhet nem is keveset.
    Ha pedig egy alkalmazás csak egy magra van fejlesztve, akkor a másik maggal nem tud mit kezdeni.

Amúgy az NFS. 1.1-re patchelve alapbeállításokkal ocsmány, akad, 30fps, fos.
    1.0-val 1280x1024, szinte minden minőség low-ra téve, AA 2x, szép, kocsik nagyon szépek, játszható, fps 30-90.
  • Noorbi
    Hali! Nem tudjátok miért lehet az hogy mikor karierben belépnék egy versenyre akkor kidobb a windowsba... (nfs.exe hibát észlelt) eddig jó volt mostanában az összes versenynél ez van
  • red bull
    Erre már csak annyit tudok mondani hogy lol. Lásd DarkSector magyarázatát és tanulj belőle, ne okoskodj.
  • Rapperman
    Azokat a kocsikat amiket kóddal lehetett feloldani hogyan lehet feloldani az 1.1-es patchben mert nem fogadja el az akkori "unlockallthings,, kódot!
  • broman191
    különös is lenne ha azon akadna^^
  • Yoda001
    hát én azon tolom.. végülis :D az a lényeg h nem akad ^^
  • DarkSector
    Igen nem jelenti azt...
    Hanem azt hogy még több is...
    Persze elméletileg.
    ha kihasználod, akkor annyinak felel meg a sebessége.

System R. Lab...

1.8 core2...akár elérheti az 5-6 GHz-nek megfelelő teljesítményt is ha ki van húzva...
  • dragon11
    Lol nem szeretnék vitázni veled de a 2magos proci az 3.6Ghz-es -.-'
  • Attelee
    Látom átmentünk Off topicba
    Laptop helyett vegyen inkább Ps3-at!!!

De mostmár jo lenne ha megmondaná valaki h hová lett a beigért 16 uj auto?????
  • broman191
    Mármint nyomkodom:D
  • Diodi
    Az 5 király ellen

Egy játékhelyzet, ahol már csak az 5 királyt kell legyőzni,
    sorban egymás után és akkor lesz 100 %.
    Az 1.1 patch verzióhoz le lehet tölteni
    innen.

Az 1.0 verziós játékhoz pedig
    innen.
  • Gollo
    -.-
  • szenyor89
    mert? mibaj van? nemmegy a nfsps?:D vagy talán idegesitőnek találsz?:O
  • broman191
    Kétségem nincs hogy jobb egy asztali, most annak a billentyűit csapkodom ülve^^
  • szenyor89
    jovanna nyugi:D üjjle ne ölj meg ! de a fülesre gondotam énis :D de valjukbe h jobb eg asztali mint eggy laptopppp! PF
  • broman191
    Jaaaaaaaj. Szerinted én "kétszefélvattra" gondoltam hogy jó?!:D Egy minőségi füles/ hifi rákötve. Na úgy már jó:P
  • szenyor89
    hát igen nigga énis erre gondoltam főképp h world exel net film zene! bárazé a zenét megkockáztatnám! hiszmien zeneszerszámmal van felszerelve?:D a két kis eggyenként 0,5vattos kis hangszoroval:D az az én fülem sérti de exel worldre kitünő:D
  • broman191
    Laptop azért jó munkára, filmnézésre, zenehallgatásra, wordre, excelre, stb...
  • szenyor89
    hüha megy ám a savazás:D de laptopon játszani:D elég nagy hülyeség! azt nem arra találtákki! hanem hogy aki soha nincs othol tudjon melozni rajta ha oan munkát végez! amugy bittos van jo laptop én személy szerint utálom mind! de ami már téllegjo az 400-500ezer körül van! namost ennyié oan asztalit teszek össze! hogy a paksi atomerőművet elirányitom rola! szal laptopot nemérdemes játékra venni! se semmire :D én szerintem de hát kinek a pap kinek a papné:D van ez a közmondás! szal pf
  • bgabor
    Eygértelműen gyenge a videókártya. Ilyen kártyával nem szabad laptopot venni, ha bármiféle játékot szeretnél futtatni rajta.
  • red bull
    ugyanezt kérdezd meg dragon11-től
  • Yoda001
    és mióta adjuk össze a magok "számát"? uristen
  • red bull
    Nem jol tudod barátom. A 2 mag nem azt jelenti hogy 2x akkora teljesítmény...Szerintem neked kéne utánnaolvasnod, és ne okoskodj addig mig tudatlan vagy ilyen téren -.-
  • broman191
    ok, nem akartam vitatkozni;-)
  • dragon11
    Mióta????az 1.86Ghz az már 3.6Ghz-es ...-.-' nézz utána..
  • Cobra.
    Persze, de én az ugyanolyan órajelű egymagoshoz viszonyítva értettem.
  • broman191
    Helyesbítve ami nem ismeri a két magot, az lassabb és kicsivel sem gyorsabb mint egy magos magasabb órajelű procival...
  • Cobra.
    LOL, attól, hogy 2 magos a processzor, még nem lesz 2x akkora az órajele, meg a sebessége sem. Tény, hogy érezhetően jobb, mintha egy egymagos ~2Ghz-es processor lenne benne, de amelyik program nincs felkészítve a több mag használatára, ott alig ad valami pluszt a 2 mag. Ezen a laptopon egyértelműen a videovezérlő a kevés, mivel az Intel 9xx chipjei csak nagyon alapvető 3D kezelést tudnak. Csoda, hogy elindult egyáltalán a játék.
  • Beni521
    közeledek a végéhez a játéknak. szólhattatok volna h a Nissan GT-R35 ekkor aszar autó, az Eclipse -emmel jobb eredményeket érek el
  • dragon11
    Dual cpu=2proci...szerintem inkább csak magos aminek a neve meg Core 2Dou(nem hiszem 1lenne.régi az nagyon ahhoz..) és akkor egy mag 1.86Ghz akkor kettővel 3.6Ghz-et bírja...tehát akkor csak a videókártyád a baja.
  • xBobtailx
    oké, beletörődtem... :D Amúgy dual CPU van, tehát az nem annyira rossz, csak sztem a videóval van gáz... dehát úgysem tok mit cisnálni, ez van.
    Köszönöm a segítségeket!
  • JencyJ
    Hello!
    Leírná valaki, hogy milyen alkatrészek kellenek egy 67-es GTO kituningolásához gyorsulásra és, hogy mennyibe jöne ki előre is köszi.
  • dragon11
    +a kártyád is(grafikus kártya;videókártya..)
  • dragon11
    Sztem a proci kevés...1.8Ghz az semmi...
  • Szabi1991
    a laptop nem nfsps hez van kitalálva :)

de ha nagyon akarsz vele játszani, akkor kapcsold ki a hangokat a játékban, és vedd ki a füstöt, így hátha nem akad majd annyira !
  • Szabi1991
    a laptop nem nfsps hez van kitalálva :)
  • xBobtailx
    az a gáz, h a jótállás miatt nem lehet hozzányúlni, meg ha lehetne is, foglalmam sincs, h mit mikor hány mennyi hol... :)
  • Szabi1991
    az a vga "picit" kevés neki sztem..