14488
-
Nekem is ez volt a 67'es "sting ray" chevynél.nemtudom a megoldást a gondra... -
Hmmm...azért nekem annyira nem rántotta oldalra a póver' a szekeret
-
Arra valaki már kitalált valamit, hogy wheelie-nél ne menjen el oldalra az autó? Főleg a sivatagi dragpályán jelent komoly gondot, de máshol se kedvező, ha feláll az autó és lemegy a pályáról. -
és ez hogy jön ide? -
Lacika666 #12936 Miért nem tudja beolvasni a játék a profilomat? nem akarnám elölről kezdeni a játékot... -
Ezt talán nem nekem kellet volna cimezni. -
shenmu #12934 Hy!Szerintem a megoldás,csináljatok a ps3-on 2 profilt.Mindig azzal a profillal jelentkezz be amelyikkel játszotok! -
Akit érdekel egy Pagani Zonda F teszt (ProStreet):
http://twn-site.extra.hu/news.php?readmore=87 -
Én akkárt kerekeztem a kb 650 pacis Camaro SS-emmel, hogy odaverte az alját és visszament 4 kerékre. -
Dzsotin #12931 A patch után csak ezek a kódok használhatók :
worldslongestlasting - Dodge Viper SRT10 (a garázsban lesz)
zerozerozero - Volkswagen Golf GTI (a garázsban lesz)
itsaboutyou - Audi TT 3.2 Quattro (a garázsban lesz)
cashmoney - 10.000 pénz, csak egyszer ad
reggame - 10.000 pénz, csak egyszer ad
castrolsyntec - 10.000 pénz, csak egyszer ad
1mi9k7e1 - 10.000 pénz, csak egyszer ad
l1is97a1 - 8.000 pénz, csak egyszer ad
w2iollo1 - 4.000 pénz, csak egyszer ad
1ma9x99 - 2.000 pénz, csak egyszer ad
Az 1.0 verziós játékkal indíts, ott minden kód használható,
és csak utána telepítsd a patch-et.
A korábbi játékhekyzet jó hozzá.
A patch újdonságai:
- LAN játék, internet nélkül is.
- 2-2 új pálya
- csak 2 új autó Plymouth Road Runner, Seat Leon Cupra.
A patch hátránya, hogy a játékba épített kódok egy része
nem használható, így 5 plusz autó sem, amelyek az 1.0
változathoz használhatók, ott kell megszerezni, aztán
ajánlott csak a patch telepítése.
Még 14 autó talán majd az újabb patch által lesz használható...
Bugatti Veyron, Koenigsegg, McLaren F1, Porsche GT3, Aston Martin...
Akkor 76 kocsi lesz. -
Dzsotin #12930 Kétkerekezéshez a Dodge Charger autót jól fel kell tuningolni.
Ahhoz minimum ez kell:
Egyedi fejlesztés /
Motor - 4. szint - 63 ezer
Meghajtás - 3. szint - 20.500
Turbók és légsűrítők - 3. szint - 18.900
Felfüggesztés - 3. szint - 24.150
Karosszéria / Felni / Első kerekek - 3. zóna 100%-ra
Karosszéria / Felni / Hátsó kerekek - 4. zóna 100%-ra
(itt jók az eredetiek, csak be kell állítani 100%-ra)
Tuning / Felfüggesztés / Hasmagasság - legalacsonyabbra
Vételára 30.000 dollár.
Így összesen 160 ezerből ez megoldható. -
sziasztok, bocs hogy off de hátha valakit érdekel ez a vid kari- 1 éves Gigabyte GF 7600GS 256MB DDR2 PCI-E NX76G256D-RH eladó 10000ft. -
Ez egy ilyen játék, nekem is ez volt a bajom. Nem tudsz mást csinálni, mint 1.0 összegyűjtesz annyi pénzt, hogy mind az 5-öt meg tudd venni. Ha ez megvan akkor 1.1 patch föl és ott leszenk már a kocsik(már amelyiket megvetted) -
Hi All!
egy aprocska segitségeteket kérném...
Adott eredeti NFS PS ( SIMA verzio, nem collectoros )
Adott a collectorsed& kod...
Adott az 1.1 peccs...
Felrakom a játékot, beirom a collectorsed& kodot, meg is nyilik a plusz auto, ( 60 lesz elérhető ) nyomok egy mentést, el is menti.
felrakom az 1.1 peccset belépek a karrierbe és csak 57 auto lesz elérhetö! az alap 55 és a 2 kettö amit a peccs add! bemegyek a titkos kod beadásába, beirom a kodot és azt modja hejtelen kod...
Mit csinálok rosszul, hogy nem látom a correktor autokat peccselés után?
Válaszotokat és segitségeteket elöre is köszönöm!
ui: BUÉK ! :) -
JencyJ #12926 nekem aszerinti beállítással simán megy a charger 408m-t csak előtte 2es szinten volt minden....mér van az ha vmelyik király autóját megnyerem nem lehet változtatni a tervrajzon? -
4092 új üzenet.
-
Nekem gond nélkül felmegy 2 kerékre, már talán a lvl2-es motortuninggal is megemelte induláskor az elejét, de lvl3-on simán megy 250-300m-t. Viszont arra nem jöttem még rá, hogy mit állítsak, hogy ne menjen el oldalra az autó. -
Szabi1991 #12923 15 asszem -
MSN partner^^ -
Gondoltam, am a barátod mi?:) -
Patch után is megmaradnak a mentések, nem kell új karriert kezdeni. Charger nekem sem állt 2 kerékre, igaz nem is nagyon kínoztam-.- -
tamaskr #12919 Hello,csináltam egy chargert ugy ahogy itt irtad,de ennek ellenére sem tudok kétkerekezni,mi lehet a baj??A másik meg ha patchelem a programot akkor megmaradnak a régi mentéseim,vagy ujra kell kezdeni a játékot?? -
Sajnos nem csak te érzel így:( -
Jóval kevesebb mint 25;-) -
off:
hány éves vagy, h az adatlapod 65-70 között van, mert belőled max 25öt nézek ki ?THX.
ON: -
szerintem meg u2 óta egy rakás ... -
Én kezdem leszarni az EA-t az NFS-el eggyütt. A Most Wanted volt a csúcs szerintem és utánna csak lefele hajlott a Blackbox teljesitménye.
Persze ez lehet azért is, mert gyenge a gépem és ezért látom igy, lehet, h a PS nagyon kira, csak gyenge a gépem. -
Lacika666 #12913 Ítram a kilépős probléma miatt az EA-nak. Kaptam is választ, ami elég komolytalan számomra (nesze semmi,fogd meg jól...). Hiába megfelelő a rendszerkövetelmény, még több is bőven, erős videókártya több giga ram stb. a laptopokat sajnos nem támogatja a játék. És a nagyon okos segítség: próbáljam meg leállítani a többi alkalmazást a játék ideje alatt...
Köszönjük EA! Valószínüleg ezért basznak megvenni a játékot az emberek, hanem inkább letöltik, mert a problémákkal nem tudnak mit kezdeni a "szakik" Ez a magasfokú segítsék természetesen csak rám vonatkozott, és mi van azokkal a felhasználókkal akiknek "nagy" asztali gépnél ugyan ez a baja? természetesen erre választ nem kaptam. -
Szerintem is. -
Szerintem majd csak a következő patch-től. -
Ariakus #12910 A Lancia Delta-t cheat és trainer nélkül is el lehet érni a patchel-t változatban? Ha igen akkor hogyan, mert nincs ott a vásárolható autók között? -
Az égiek újévi ajándéka! HELL!
-
Noorbi #12908 De nekem is ezt csinálja meg egyik havernak is! Nem hiszem hogy a játékal baj lenne (nekem bolti). De elég idegesítő mert eddig jó volt, ezt csak az elmult egy hétben kezdte el....
-
Akkor a játék sz*r rész marad csak... -
Lacika666 #12906 Nagyon ügyes mindenki, nyilván én is az lennék ha tudnék játszani.....
Van valakinek valami használható ötlete, hogyan lehetne megoldani a"kilép a játékból nfs.exe hibát észlel" problémát? Nem a patch, crack, gép a szar, directx frissítés kommentekre vagyok kiváncsi... -
reklám... -
Ezt offba. THX!-.- -
gulya700 #12903 [moderálva] -
Én nyertem sokat, de patch nélkül "unlockallthings" és irány a bolt^^ -
Lehet amúgy néha-néha nyerni 4-es szintű cuccokat is, azok is nyomhatják fel a lóerőket, de nemtom, én még sose nyertem 4-es szintet semmiből sem.