14488
-
Blacksheep77 #13144 Ha jól beállítod az autód futóművét és motorját akkor jó lesz az! -
SzocsA #13143 de melyik opcio nem találtam olyat hogy mész a páylán és állítgatod a beállításokat! -
taylorp #13142 Mit vegyek hajszára? Vettem egy EVO IX-et, de nem lehet normálisan kanyarodni vele.
-
Blacksheep77 #13141 Most néztem meg versenyközben hiába nyomsz ESC-t nincs ilyen opció! Ott nem tudsz tuningolni! -
Dehogynem...ESC és valamelyik opció. Pont azt lehet állítani mint garázsban... -
Blacksheep77 #13139 Sajna nem, pontosabban én nem találtam rá opciot, tehát marad a beállítás utáni versenynapi próba, majd ha nem jó akkor vissza a garázsba és ismét előlről az egész. Ez a rész nagyon el let cseszve szerintem. Pedig ezt egy régi tuningolos magyar játéknál ez tök faszán megcsinálták. SL:RL volt (persze rövidítve) -
Csak eredetihez jár, vedd meg
-
SzocsA #13137 a beállításokat mármint a tuningál a motor meg a felfüggeztést nem lehet letesztelni pályán ?
-
Blacksheep77 #13136 A versenyek közötti betöltésképernyőn írják, hogy "Tevagy a legjobb tuningoló, bizonyítsd be!" továbbá hogy a nézd meg mások tuningolásaít illetve töltsd fel a sajátoda. Ez eddig rendben is van de pontosan hol keressem mások tuningjaít és sajátomat hogyan töltsem fel? Néztem a Needforspeed.com-ot, de ott nem találtam semmit. Sokat lehetne "lesni" mások tuningjaiból, hogy elkészítsük saját autóinkat. -
huhui #13135 [email protected] ide küldjétek -
huhui #13134 lécci valaki küldje el nekem a prostreet internetes kódját köszi -
A Drag és Drift -mint eddig is- meg tudott fogni ideig-óráig, Speed-et rühelltem a hülyén eltúlzott bukkanós autócrashek miatt...a körversenyekkel pedig néhol nehezen békéltem meg, mivel amikor 240SX-em van akkor beadnak egy kicsit húzatósabb pályát, minimális szögű kanyarokkal, de amikor meg a Porsche GT2 1000 lovával kell megküzdeni akkor befigyelnek a nyomorék 3/4-ed pályás negyvenne' szlalomozós részek...komolyan mintha valami junior gokart mérkőzés lenne...lolmán 
EA ../..[-.-]../.. -
Blacksheep77 #13132 Kép
kép2
Pedig ezzel probálkozom
-
dani110 #13130 Nekem a körversenyek! -
dani110 #13129 Nektek melyik a kedvenc rész benne? -
Azám. Rx7 rulez :)
Csutka tuning, + a gumik alapon.
Szvsz így marha jó erdményeket lehet vele elérni.
Egy saját a sok közül:
-
Tuti, hogy a technikád a rossz. Már bocsi, de kétszer is lenyomtam Kimura-t egyből.
Első kocsim: Mazda RX-7
Második kocsim: Pontiac Solstice GXP
Van pár teknika (saját), amit jó ha tudsz:
-az első kanyar előtt apró kézi, hogy kicsit csússzon a kocsi
-kézivel, gázzal és csúszással ellentétes kanyarral szép félkörlt csúszik a kocsi.
-ha kanyarodni akarsz engedd fel a gázt
-a 180 fokos kanyarokban a kanyar feléig a kanyar irányba kanyarodj, a másik felében meg az ellenkező irányba, vagy ahogy jobbnak látod
Ennyi lenne. Remélem segitett.
Ryder
twn.try.hu -
bgabor #13126 Ugyanonnan ahonnan az NFS Carbon lemezfertőtlenítőt.
-
bgabor #13125 Kimaxolt RX-7-es. Megpróbálom a beállítsokat módosítani úgy ahogy mondtad. De nem lehet hogy a technikám rossz? -
Blacksheep77 #13124 Azoknak akiknek a 1.1 után elcseszödött a kormánya vagy az irányitása!!!
Öröm az ürömben hogy a kormány és az rányítás jó vagyis nincsen semmi baja. A 1.1 javitás elég sokat változtat az autók fizikáján! A könnyebb kormányzást sajna autókra lebontva kell beállítani a TUNING opció FELFÜGESTÉS menű alatt. "Sajnos" a játék túl nagy hangsúlyt feketet a tuningolásba ami egy kicsit elvesz a játék élményéből a sok töltögetés és beállítás miatt. Remélem tudtam segíteni.
Ja és mégvalami az EA nem válaszolt az emailemre! :-(
-
nem tudja valaki honnan lehet letölteni a needforspeedprostreet lemezfertőtlenítőt? -
Viszont én a Speed challenge-el szívok, most kicsit félre is raktam a játékot, mert már a 2. versenynap (Speed King előtt) első versenyét sem tudom megcsinálni, állandóan elszáll a Lambo-m. -
Milyen autóval próbálod? Nekem a Corollával csak az utolsó pályánál kellett többször nekifutnom, de oda pl igencsak elkell a nitro. Legyen minden lvl3-on, futómű legkeményebbre, hasmagasság minimumra, hátsó kerekek légnyomása nálam 2/3-on volt. Turbo max-ra, nyomaték 3/4-en nálam. Elvileg RX-7-nél/Sylvia-nál is jó ez az összeállítás. Fel kell jól gyorsulni, Corollánál 3-as-ig, de valószínűleg más autónál se lehet feljebb. -
bgabor #13120 Haha. Még mindig nem tudom legyőzni kimurát a második futamon a háromból. Mindíg 3200 pontot csinál. Vagy hússzor próbáltam, egyszer sikerült 3250 pontot csinálnom, akkor meg neki 3450 lett. Fasza kis verseny, nem? Én csinálok X pontot, kimura pedig mindig X+250 et szerez.
Kezdem nagyon unni ezt a fajta "versenyzést". -
Laci82 #13119 Siasztok.
Újra kellet raknom a játékot,a gép újrahúzása miatt és most nemtom rendesen betölteni a régi mentéseim.
Azt írja,hogy nincs drift,meg gyorsulási autóm,pedig amúgy van:S
Van erre valamilyen megoldás?
-
PeeVee #13118 Felraktam 1.1-et és 1el régebbi drivert a kormányhoz és mostmár király! Mondjuk érdekes, hogy amikor nekem jönnek akkkor persze nem rezeg be.. minden más szituációban igen! Nektek akkor "megrezeg"?:D (logitech formula ex) -
Aha. Csak az a baj, hogy nekem olyan cim kéne, amelyikől a telefonnan is leh lehet tölteni. -
BIZ0906 #13116 ejha :D grat -
zozoo83 #13115 Nem rossz nem rossz, nekem is az RX7 a nyerő driftre, nézd meg ezt egy kicsit rövidebb pályán: Egy kis Drift Ezzel az eggyel meg is volt a versenynap győzelem :D -
Tocika #13114 már a lengéscsillapítókat merevre álítottam de nem sokat segített...
még próbálkozom
köszi -
Blacksheep77 #13113 Olvas egy kicsit vissza elég sokszor és hosszasan volt téma a kétkerekezés, de az alpok kb. ennyi. Motor tuning maxra 3/4 - Nyomaték növelése - Hátsó gumik szélesítése elsők vékonyítása - Hasmagasság legalacsonyabra állítása. HA nem segít akkor tényleg olvas vissza mert lejebb sok autóra vannak pontosabb adatok a kétkerekezésre. -
Blacksheep77 #13112 Szia! probálj új drivert felrakni a kormányhoz, ha nem segít akkor a kormány tulajdonságaiban /START/VEZÉRLŐPULT/JÁTÉKVEZÉRLŐK/ kormány kivlasz /TULAJDONSÁGOK-ra klikkelve a beállításoknál kapcsold ki a forcefeedback opciót. Így nem lesz vibrációd meg de legalább tudod használni és nem fog önnáló életet élni. Vagy a kormányon is szokott lenni egy kapcsoló VIBRATION/FORCEFEED. azt kapcsold ki.
Más megoldás sajna nincs az XP sajnos nem minden kormányt tud tökéletesen kezelni. Esetled Driver csere és az SP2 segíthet. -
Tocika #13111 Hali!
valaki tudna segíteni, hogy kétkerekzésnél mit kell csinálni hogy 150m -nél többet is lehessen menni?
mire figyeljek? a váltásra vagy hogy a kocsi eleje mikor akar földetérni vagy mire?
előre is köszi
-
PeeVee #13110 Hali!
Ha kormánnyal inditom mindig elkezd lefele váltogatni a menüpontok között... elöszőr még amikor újraindítottam a játékot, akkor megoldódott, mondjuk forcefeedback akkor nem volt ha nekimentem valakinek... de müködött és nem váltogatott menüben!
Mostmár újraindítotam 4x 5x próbálgattam, hogy utólag dugom be stb. de nemtom megcsinálni...
Ez valamilyen crack-bug? Vagy verzióhiba? (Vagy szenvednem kell vele és rájönni jó esetben) ??!
-
buko01 #13109 tehát nekem már régota fent van meg is van krekkelve akkor igy nemtom mergoldani ugye? ha jol értelmeztem -
buko01 #13108 értem köszi! -
Szia!
Ez van fent nekem a k800i-n.
Tökéletesen müxik.
-
furfang #13106 #13031 hozzászólásban olvashatod a választ, ezen az oldalon.
Vagyis töröld le, telepítsd újra, rögtön rá a patch,
csak akkor lesz jó. -
Blacksheep77 #13105 A banner a topik legtetején van! Ott kell villognia egy olyan felíratnak, hogy OFF/SPAM/WAREZ TOPIK ITT. Na ha arra ráklikkelsz akkor jutsz a kérdésednek megfelelő topikba/forumba. -
buko01 #13104 hátt én itt nem találtam benne a faq ot elolvastam és másho lseholse léci segits