14488
prostreet
  • buko01
    akkor elöször is bocsi
  • buko01
    jah bocs kiüti a szemem:DXD
  • buko01
    köszike megnézem de hol van a bannER?
  • Blacksheep77
    buko01 a bannerban a villogó feliratra klikkelve biztos találsz választ a kérdésedre!
  • buko01
    CSáó! na szal segitsetek léccike!

megvan a prostreet
    nem eredeti
    felmerjem e rakni az 1.1 patchet?? vagy csak szedjem le az 1.1 cracket?? és azok az uj kocsik müködni fognak e ?
  • Blacksheep77
    Az irányítással kapcsolatban küldtem emailt az EA-nek. Kiváncsi leszek a válaszra!
  • Blacksheep77
    Külföldi oldalakon is olvasgattam és ott is írtak az irányitás megváltozásáról. De sajna nem vagyok valami jó angolból meg a németből így arra nem jöttem rá mi okozza a problémát vagy hogy hogyan lehet ezt megoldani. Nekem teljesen érzéketlen lett a kormányom, szinte teljesen ki kell fordíani ahoz hogy az autó reagáljon. Nem tudom miért nem lehetett valami hasonló beállítást berakni mint a Test Drive Unlimited-ben. Föleg már csak azért is mert annyira nagyra van az EA a realisztikus irányitásával a játékban. Hát ez minden csak nem realisztikus, inkább trabantos.
  • Tiati

Ezt az autót is elkészíthetné valaki a játékhoz...

Mazda cikk itt.
  • edeleny
    Nekem is haza csapta a patch a kormánnyal való irányitást,nem lehet gyorsulni,mert a falon kötök ki az autoval,
  • Ryder7
    Aki tud 1 ProStreet mobil verzió linket az irjon! Fontos lenne!
  • broman191
    Nem kifejezetten fiktív pontok azok, simán meg lehet dönteni, és a lényeg nem a fullos autón van. Gumikat le lvl1-re. 8 pályarekord meg drag esetben hamar meglesz, csak vásárolj egy Chevelle SS-t/Charger.t.:)
  • bgabor
    Hát, aki kinurát és az ő fasza kis fiktív pontszámait nem tudom lenyomni. Fullos rxhetessel nyomom, és a második pályán nem tudom több pontot csinálni, mint ő. Már nagyon elegem van.

A drag királlyal meg valami gond van, mert zárva van az egész és azí írja, még nyolc pályarekordot kell megdöntenem, hogy kinyissam. Más végigjátszottam az összes versenyt, tényleg azt hiszik a készítők hogy nekiállok őket újrból végigvinni?
  • Blacksheep77
    Ok ezt köszi! Ezt én is tudtam, csakhogy amióta felraktam a javítást azóta elcsesződött az irányítás és nem tudom normálisan használni a kormányomat. Arra lennék igazából kiváncsi, hogy az irányitásba változtat-e valamit és ha igen mit és melyik az a fájl.
  • Diodi
    - LAN játék, 2 vagy több számítógép összekapcsolásával lehet játszani internet kapcsolat nélkül is, vagy interneten, 2 - 8 játékos játszhat
    - 2-2 új pálya
    - 2 új autó (Plymouth Road Runner, Seat Leon Cupra)

- 14 új autó egy nem hivatalos, rajongók által készített programmal,
    amelyet innen leszedhetsz.

• Blacksheep77
    Meg tudná valaki mondani, hogy a 1.1 pontosan miket is változtat ill. miket javít ki a játékban?
  • broman191
    Nézz szét jobban, csak az adott kategória rakordjai számítanak.
  • SonyBlack
    Köszi Cobra és persze neked is PS Megoldódott a probléma...
  • WiZZ
    hello
    na elakadtam:D
    tudom,h hülyén hangzik,de levertem 4királyt, már csak a sprint lenne hátra, de az a részleg le van zárva,h a "rekordok megdöntése csak 8/10"
    ez a pályarekordra gondol? mert akkor hülye,mert minden versenynap van vagy 4 rekordom.amúgy minden versenyt lenyomtam, tehát nem csak győztem.

[KÉP1]
    [KÉP2]
  • broman191
    Plz off topik
  • Yoda001
    van,a boltba
  • SonyBlack
    A gépem elég neki, mert már egyszer fent volt a game, csak a patch haza vágta. Egyébként van egy asus SLI alaplap AMD 4800+ (dual core) 2Gb ram meg egy ATI HD2400 Sapphire 256Mb, szóval ezzel nincs gond... A driverek rendben vannak... Ezt a Punkbustert megnézem. Nincs esetleg valami tuti működő verzió??
  • Cobra.
    Rendszerkövetelményeket elolvastad? Ha elég hozzá a géped, akkor esetleg próbálhatsz drivereket frissíteni, illetve ha vlaami idióta codec pack van a gépeden, akkor az is okozhat gondokat. Még talán a Punkbuster okozhatja ezt, amikor csak a fekete képernyő jön be, akkor nyomj Alt+Tab-ot és nézd meg, hogy fut-e rendesen (lesz egy dos box).
  • SonyBlack
    Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem... Le van töltve a pro street (valami Reloaded verzió), de nem akar működni... Csak fekete képernyő van indításnál. Próbáltam kb 5 féle .exe-t, 1.1Patch is megvolt, és semmi. Nincs valami tippetek mit tegyek?? Előre is köszi
  • BigRoy
    2kerekezésre nissan silviát.
  • Cobra.
    Azat meg tudom most már mondani mit nem szabad venni :)
    Viper katasztrófa minden kategóriában.
    Drag-re a Supra az egyik legjobb, bár kétkerekezésre nem a legjobb, idáig 300m a rekordom vele.
  • broman191
    Chevelle SS/Charger/esetleg új GTO
  • fook
    Kétkerekezésre / Drag-ra milyen kocsit érdemes venni?
  • broman191
    3/4-es szintű cuccok és minden csúszka jobbra.
  • bgabor
    Tehát a motornál minden csúszkát tökig vigyek ki jobbra? Vagy úgy értetted hogy vegyek vele hármasszintű motort?
    Mondjuk az alap hogy mindenből hármasszintűt tesz bele az ember.
  • Synit HUN
    Miért törölték?
    Nesz!
  • kutyafulu
    Sziasztok!Felraktam a 1.1patch-et leszedtem a miniimage-t erre mikor indítanám a játékot hibaüzenettel kidob (Vista) valaki help!
  • Rapperman
    Valaki el tudná küldeni az 1.1-es verzióju cracket azt amelyikbe müködnek a kódok, mert a gamecopyworld-ról törölték!
  • Diodi
    Magyarítás, játékhelyzetek, trainer

itt van
  • Legend Killer
    broman191 a választ nagyon thanks priviben!
  • Legend Killer

OST-t leszeretném tölteni.
    Linket tudna vki adni?
    Néztem már pár helyen.
  • Blacksheep77
    Sziasztok! Miért van az hogy amióta felraktam a javítást egyszerűen irányíthatalanok az autóim? Logitech kormánnyal játszom és a javítás óta nem tudom normálisan irányítani a kocsikat. A játékban meg nem találtam beállítást a kormányra így annak érzékenységén nem tudok állítani. Most olyan a játék mintha trabantokat vezetnék.
  • broman191
    Motorikusan tegyél mindent fullra, váltónál minden csúszkánál egy pöccentést jobbra, aztán az utolsó fokozatot a legmagasabbra. Ha így sem megy az autó 400at nitróval sem, akkor van gond=)
  • kozmazsolt
    Feltettem.így már el sem indul a játék.Csak 1.1-est találtam.A játék pedig 1.0-ás
  • bgabor
    Hát ez az! Metrikuson van, és így 330. Nem angolszász.
  • kozmazsolt
    hol találom?