14488
-
buko01 #13103 akkor elöször is bocsi -
buko01 #13102 jah bocs kiüti a szemem:DXD -
buko01 #13101 köszike megnézem de hol van a bannER? -
Blacksheep77 #13100 buko01 a bannerban a villogó feliratra klikkelve biztos találsz választ a kérdésedre!
-
buko01 #13099 CSáó! na szal segitsetek léccike!
megvan a prostreet
nem eredeti
felmerjem e rakni az 1.1 patchet?? vagy csak szedjem le az 1.1 cracket?? és azok az uj kocsik müködni fognak e ?
-
Blacksheep77 #13098 Az irányítással kapcsolatban küldtem emailt az EA-nek. Kiváncsi leszek a válaszra!
-
Blacksheep77 #13097 Külföldi oldalakon is olvasgattam és ott is írtak az irányitás megváltozásáról. De sajna nem vagyok valami jó angolból meg a németből így arra nem jöttem rá mi okozza a problémát vagy hogy hogyan lehet ezt megoldani. Nekem teljesen érzéketlen lett a kormányom, szinte teljesen ki kell fordíani ahoz hogy az autó reagáljon. Nem tudom miért nem lehetett valami hasonló beállítást berakni mint a Test Drive Unlimited-ben. Föleg már csak azért is mert annyira nagyra van az EA a realisztikus irányitásával a játékban. Hát ez minden csak nem realisztikus, inkább trabantos. -
Tiati #13096
Ezt az autót is elkészíthetné valaki a játékhoz...
Mazda cikk itt. -
edeleny #13095 Nekem is haza csapta a patch a kormánnyal való irányitást,nem lehet gyorsulni,mert a falon kötök ki az autoval, -
Aki tud 1 ProStreet mobil verzió linket az irjon! Fontos lenne! -
Nem kifejezetten fiktív pontok azok, simán meg lehet dönteni, és a lényeg nem a fullos autón van. Gumikat le lvl1-re. 8 pályarekord meg drag esetben hamar meglesz, csak vásárolj egy Chevelle SS-t/Charger.t.:) -
bgabor #13092 Hát, aki kinurát és az ő fasza kis fiktív pontszámait nem tudom lenyomni. Fullos rxhetessel nyomom, és a második pályán nem tudom több pontot csinálni, mint ő. Már nagyon elegem van.
A drag királlyal meg valami gond van, mert zárva van az egész és azí írja, még nyolc pályarekordot kell megdöntenem, hogy kinyissam. Más végigjátszottam az összes versenyt, tényleg azt hiszik a készítők hogy nekiállok őket újrból végigvinni? -
Blacksheep77 #13091 Ok ezt köszi! Ezt én is tudtam, csakhogy amióta felraktam a javítást azóta elcsesződött az irányítás és nem tudom normálisan használni a kormányomat. Arra lennék igazából kiváncsi, hogy az irányitásba változtat-e valamit és ha igen mit és melyik az a fájl.
-
- LAN játék, 2 vagy több számítógép összekapcsolásával lehet játszani internet kapcsolat nélkül is, vagy interneten, 2 - 8 játékos játszhat
- 2-2 új pálya
- 2 új autó (Plymouth Road Runner, Seat Leon Cupra)
- 14 új autó egy nem hivatalos, rajongók által készített programmal,
amelyet innen leszedhetsz.
-
Blacksheep77 #13089 Meg tudná valaki mondani, hogy a 1.1 pontosan miket is változtat ill. miket javít ki a játékban? -
Nézz szét jobban, csak az adott kategória rakordjai számítanak. -
SonyBlack #13087 Köszi Cobra és persze neked is PS
Megoldódott a probléma...
-
WiZZ #13086 hello
na elakadtam:D
tudom,h hülyén hangzik,de levertem 4királyt, már csak a sprint lenne hátra, de az a részleg le van zárva,h a "rekordok megdöntése csak 8/10"
ez a pályarekordra gondol? mert akkor hülye,mert minden versenynap van vagy 4 rekordom.amúgy minden versenyt lenyomtam, tehát nem csak győztem.
[KÉP1]
[KÉP2] -
Plz off topik
-
van,a boltba -
SonyBlack #13082 A gépem elég neki, mert már egyszer fent volt a game, csak a patch haza vágta. Egyébként van egy asus SLI alaplap AMD 4800+ (dual core) 2Gb ram meg egy ATI HD2400 Sapphire 256Mb, szóval ezzel nincs gond... A driverek rendben vannak... Ezt a Punkbustert megnézem. Nincs esetleg valami tuti működő verzió?? -
Rendszerkövetelményeket elolvastad? Ha elég hozzá a géped, akkor esetleg próbálhatsz drivereket frissíteni, illetve ha vlaami idióta codec pack van a gépeden, akkor az is okozhat gondokat. Még talán a Punkbuster okozhatja ezt, amikor csak a fekete képernyő jön be, akkor nyomj Alt+Tab-ot és nézd meg, hogy fut-e rendesen (lesz egy dos box). -
SonyBlack #13080 Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem... Le van töltve a pro street (valami Reloaded verzió), de nem akar működni... Csak fekete képernyő van indításnál. Próbáltam kb 5 féle .exe-t, 1.1Patch is megvolt, és semmi. Nincs valami tippetek mit tegyek?? Előre is köszi -
BigRoy #13079 2kerekezésre nissan silviát. -
Azat meg tudom most már mondani mit nem szabad venni :)
Viper katasztrófa minden kategóriában.
Drag-re a Supra az egyik legjobb, bár kétkerekezésre nem a legjobb, idáig 300m a rekordom vele. -
Chevelle SS/Charger/esetleg új GTO -
Kétkerekezésre / Drag-ra milyen kocsit érdemes venni? -
3/4-es szintű cuccok és minden csúszka jobbra. -
bgabor #13074 Tehát a motornál minden csúszkát tökig vigyek ki jobbra? Vagy úgy értetted hogy vegyek vele hármasszintű motort?
Mondjuk az alap hogy mindenből hármasszintűt tesz bele az ember. -
Miért törölték?
Nesz! -
kutyafulu #13072 Sziasztok!Felraktam a 1.1patch-et leszedtem a miniimage-t erre mikor indítanám a játékot hibaüzenettel kidob (Vista) valaki help! -
Rapperman #13071 Valaki el tudná küldeni az 1.1-es verzióju cracket azt amelyikbe müködnek a kódok, mert a gamecopyworld-ról törölték! -
Magyarítás, játékhelyzetek, trainer
itt van -
broman191 a választ nagyon thanks priviben!
-

OST-t leszeretném tölteni.
Linket tudna vki adni?
Néztem már pár helyen. -
Blacksheep77 #13067 Sziasztok! Miért van az hogy amióta felraktam a javítást egyszerűen irányíthatalanok az autóim? Logitech kormánnyal játszom és a javítás óta nem tudom normálisan irányítani a kocsikat. A játékban meg nem találtam beállítást a kormányra így annak érzékenységén nem tudok állítani. Most olyan a játék mintha trabantokat vezetnék. -
Motorikusan tegyél mindent fullra, váltónál minden csúszkánál egy pöccentést jobbra, aztán az utolsó fokozatot a legmagasabbra. Ha így sem megy az autó 400at nitróval sem, akkor van gond=) -
kozmazsolt #13065 Feltettem.így már el sem indul a játék.Csak 1.1-est találtam.A játék pedig 1.0-ás -
bgabor #13064 Hát ez az! Metrikuson van, és így 330. Nem angolszász. -
kozmazsolt #13063 hol találom?