14488
prostreet
  • gematta
    hy mindenfélekép 7 es szériás nvidaia kari
  • SzocsA
    sehonan mert nem kell!
    csak bemész a játék főkönyvtárába és átírod a LANGUAGES mappában ezeket:
    English_Frontend
    English_InGame
    English_Global

erre:
    Hungarian_Frontend
    Hungarian_Global
    Hungarian_InGame

és még a Memcard mappában ez:
    locale_english.loc

erre:
    locale_hungarian.loc
    és magyar lesz!
    puff
  • DUGACS
    csátok vki meg tudja mondani nekem hogy honnan lehet leszedni a magyarosítást?
  • Ryder7
    Lenne nekem is 1 kérdésem:
    nVidia GeForce FX 5500-as VGA kártyám van AGP foglalattal. Le szeretném cserélni 1 olyanra, amelyikkel jobban menne a ProStreet. Ki milyet ajánl?
  • Ryder7
    Aha: majd 1X kiadják. márha lesz.
  • dragon11
    Valamit lehet tudni a kövi részről?
  • SzocsA
    hello!
    engedjetek meg egy hülye kérdést!
    úgye az mindegy hogy a tuningnál ahol vannak az alkatrészek van belőle több is egy szinten és tök mindegy melyiket választom nem ? nem befolyásolja a teljesítményt?
    csak azért kérdem mert az evo 10 nél a vörösvonal 8000 nél van az a max? minden 3ason van!
  • JaSoN HuNTeR #13298
    srácok felraktam a patchet és kidob engem hibaüzenettel...miért?
  • karajjj
    radeon 9250
  • JaSoN HuNTeR #13296
    srácok mit javit az 1.1 patch?nem vesznek úgy el a mentések?
  • Blint
    Feltunt mar masnak is, hogy az UG2 ota nincs peugeot az NFS-ekben?:(
    Annyira hianyolom belole a jo kis 206-ost! Mivel jomagam is ilyen autoval rendelkezem, es IRL nincs keretem agyontuningolni, igy eddig lehetoseget adott ra a jatek, UG2 es az elott persze...
    De ha nem is 206-os, valami uj szeria lehetne bent, de semmi, nincs peugeot :'(
  • Ryder7
    Milyen a kártya?
  • karajjj
    kössz szépen a segítséget, úgynézki, hogy a videokártya lesz a bibi... :S
  • Ryder7
    6. az előző 5 közül valamelyik.:D
  • Bacsa Szabolcs
  • Bacsa Szabolcs
    szeva!
    4, vegyen uj gépet,lehet hogy tul kevés a hej a gépen és nem birja elinditani
    5,lehet hogy hibás a játék könyvtára
  • Blacksheep77
    Lehet hogy azért nem tudunk válaszolni, mert még nem találkozott senki ezzel a problémával.
    1. ha eredeti akkor telepitse újra
    2. ha tört akkor keressen hozzá egy másik crecket.
    3. ha vista akkor VGA driver frissités.
  • karajjj
    milyen redes emberek járnak erre... senki nem tud közülük válaszolni????
  • bgabor
    Én már a második hadjáratomat játszom, de egyet még nem értek?
    Most akkor Driftnél hátrányos, ha autoscluptolással felviszem a leszorítóerőt/tapadást? Illetve kétkerekezésnél se szabad ezt, mert akkor nehezebben áll kétkerékre?
  • Higany
    Szasztok! Egy kérdésem lenne. Lehet-e ebben a játékban osztott képernyővel játszani? Vagyis ketten egy sz.gépen? Ha nem, akkor melyik NFS-be lehet? Köszi!
  • bpeti72
    És szernited nekem menne? Hűűűűűűű milyen géped van minnyá beájulok, bírom az ilyen hátulról melebe dumát, mindenki látja az aláírásod hogy milyen gépedvan.
  • Blacksheep77
    Ja csak szóljon mikor dobja ki mert megyek guberálni.
  • Blacksheep77
    Meg van csak bénén írtam be a nevet!

Taschner küldtem meghívót!

A többieknek meg köszi visszaigazoltam!
  • Blacksheep77
    Hoygan tudok meghívot küldeni valakinek, akit szeretnék felvenni a barátlistára?
  • [HUN]FaTaL
    Nem indul, dobd a géped a kukába.
  • karajjj
    holla
    láma kérdés lesz, de fingom sincs a játékról, csak havernak kéne segíteni...
    szóval ezt írja ki amikor el akarja indítani, nemtudjátok mi lehet a gond?
  • Cobra.
    Már bocs, de elég hülye kérdés volt. Már miért ne indulna el? Ráadásul még 1280-ban max grafikán is játszható lesz.
  • sipati
    Hello!Tudjátok nem valami jó a netem,és addig nem szeretném letöltteni a demot amig nem tudom meg hogy indulna e a gépemen
    Intel Core 2 Duo E4500 2,2ghz/Gigabyte P35-DS3L/Sapphire Radeon HD 2900 PRO 512M GDDR3/2x1GB/800MHz DDR-II
    Ezen elindulna?
  • Blacksheep77
    Extrém példa a csalásra: a 402 méteres drag pályán 530 méter kétkerekezés!
    Nekem is írt már 408 meg 409 métert, de a 530 kicst soknak tűnik.
  • Blacksheep77
    1. Nekem is jó a 22 óra! Amint haza értem felveszlek benneteket a barátlistára és rátok keresek! Aztán majd meglátjuk hogy hogyan sikerűl összehozni mert még így én sem csatlakoztam máshoz. De majd összehozom valahogy!

2. Nem gond nyugodtan vegyél fel a listádra!
  • Tiati
    Minden király kihívásához pályarekordokat kell javítani,
    tetszés szerint választható, hogy melyik pálya rekordját akarod
    megdönteni.
    A drift király kihívásához 10/10 driftpálya rekordot kell elérni,
    a többi királynál ugyanúgy 10/10 pályarekordot kell elérni,
    azt a térképen ki is írja.
  • Cobra.
    Az adott versenytípusban még kell 2 pályarekordot döntened a 3. versenyhelyszínen.
  • Dave0092

Most itt mi csináljak? Mit döntögessek?
  • taschner
    érdemes fel raknom a patcht?
  • taschner
    Blacksheep77-nek a nevem taschnerattila acsatlakozáskor.Jó nekem a este 9h-tól ugyan is én 10h tól nyomom.
  • tonyr #13270
    ha nemgond én is felvennélek, amugy utálom a csalokat, ill ha vki csaloval jáccasz verseny után fel tudod jelenteni a játékon belül a megosztások menüben...
    amugy nekem vannak már felvéve emberek, de hiába látom h jáccanak, nem irja ki a játék h hol jáccanak, ill nem tudok egyböl csatlakozni hozzájuk...erre van vmi megoldás ?

ja és köszi minden segitséget a foliázással kapcsolatban
  • Blacksheep77
    Nézd meg milyen feltétele van a megnyitásnak. Lehet hogy még versenyt vagy versenynapot kell lenyomnod vagy éppen rekordot kell még megdöntened.
  • Dave0092
    erre valaki
  • Blacksheep77
    Az már korábban is akartam javasolni, hogy ha lehet akkor minnél többen vegyük fel egymást a Barátlistáinkra, hogy egymás ellen is tudjunk játszani. Márcsak azért is mert én nem szeretek csaló játékosok ellen eleve vesztett helyzetből játszani és sajnos ezeket a tagokat nem lehet kiirtatni egy véletlenül generált játékos listánál.

Az én nickem BlacksheepHUN0 de kérek mindenkit csak olyan játékos vegyen fel és keressen rám aki "tiszta" csalás mentes játékot játszik.
  • Blacksheep77
    Ok! de ma dolgozom és csak 21 óra körül érek haza. akkor tudok csak bejelentkezni. Ha az még nem késő neked.