14488
-
gematta #13305 hy mindenfélekép 7 es szériás nvidaia kari
-
SzocsA #13304 sehonan mert nem kell!
csak bemész a játék főkönyvtárába és átírod a LANGUAGES mappában ezeket:
English_Frontend
English_InGame
English_Global
erre:
Hungarian_Frontend
Hungarian_Global
Hungarian_InGame
és még a Memcard mappában ez:
locale_english.loc
erre:
locale_hungarian.loc
és magyar lesz!
puff -
DUGACS #13303 csátok vki meg tudja mondani nekem hogy honnan lehet leszedni a magyarosítást? -
Lenne nekem is 1 kérdésem:
nVidia GeForce FX 5500-as VGA kártyám van AGP foglalattal. Le szeretném cserélni 1 olyanra, amelyikkel jobban menne a ProStreet. Ki milyet ajánl? -
Aha: majd 1X kiadják. márha lesz. -
Valamit lehet tudni a kövi részről? -
SzocsA #13299 hello!
engedjetek meg egy hülye kérdést!
úgye az mindegy hogy a tuningnál ahol vannak az alkatrészek van belőle több is egy szinten és tök mindegy melyiket választom nem ? nem befolyásolja a teljesítményt?
csak azért kérdem mert az evo 10 nél a vörösvonal 8000 nél van az a max? minden 3ason van! -
srácok felraktam a patchet és kidob engem hibaüzenettel...miért? -
karajjj #13297 radeon 9250 -
srácok mit javit az 1.1 patch?nem vesznek úgy el a mentések? -
Blint #13295 Feltunt mar masnak is, hogy az UG2 ota nincs peugeot az NFS-ekben?:(
Annyira hianyolom belole a jo kis 206-ost! Mivel jomagam is ilyen autoval rendelkezem, es IRL nincs keretem agyontuningolni, igy eddig lehetoseget adott ra a jatek, UG2 es az elott persze...
De ha nem is 206-os, valami uj szeria lehetne bent, de semmi, nincs peugeot :'( -
Milyen a kártya? -
karajjj #13293 kössz szépen a segítséget, úgynézki, hogy a videokártya lesz a bibi... :S -
6. az előző 5 közül valamelyik.:D -
Bacsa Szabolcs #13291
-
Bacsa Szabolcs #13290 szeva!
4, vegyen uj gépet,lehet hogy tul kevés a hej a gépen és nem birja elinditani
5,lehet hogy hibás a játék könyvtára -
Blacksheep77 #13289 Lehet hogy azért nem tudunk válaszolni, mert még nem találkozott senki ezzel a problémával.
1. ha eredeti akkor telepitse újra
2. ha tört akkor keressen hozzá egy másik crecket.
3. ha vista akkor VGA driver frissités. -
karajjj #13288 milyen redes emberek járnak erre... senki nem tud közülük válaszolni???? -
bgabor #13287 Én már a második hadjáratomat játszom, de egyet még nem értek?
Most akkor Driftnél hátrányos, ha autoscluptolással felviszem a leszorítóerőt/tapadást? Illetve kétkerekezésnél se szabad ezt, mert akkor nehezebben áll kétkerékre? -
Szasztok! Egy kérdésem lenne. Lehet-e ebben a játékban osztott képernyővel játszani? Vagyis ketten egy sz.gépen? Ha nem, akkor melyik NFS-be lehet? Köszi! -
És szernited nekem menne? Hűűűűűűű milyen géped van minnyá beájulok, bírom az ilyen hátulról melebe dumát, mindenki látja az aláírásod hogy milyen gépedvan. -
Blacksheep77 #13284 Ja csak szóljon mikor dobja ki mert megyek guberálni. -
Blacksheep77 #13283 Meg van csak bénén írtam be a nevet!
Taschner küldtem meghívót!
A többieknek meg köszi visszaigazoltam!
-
Blacksheep77 #13282 Hoygan tudok meghívot küldeni valakinek, akit szeretnék felvenni a barátlistára? -
Nem indul, dobd a géped a kukába.
-
karajjj #13280 holla
láma kérdés lesz, de fingom sincs a játékról, csak havernak kéne segíteni...
szóval ezt írja ki amikor el akarja indítani, nemtudjátok mi lehet a gond?
-
Már bocs, de elég hülye kérdés volt. Már miért ne indulna el? Ráadásul még 1280-ban max grafikán is játszható lesz. -
sipati #13278 Hello!Tudjátok nem valami jó a netem,és addig nem szeretném letöltteni a demot amig nem tudom meg hogy indulna e a gépemen
Intel Core 2 Duo E4500 2,2ghz/Gigabyte P35-DS3L/Sapphire Radeon HD 2900 PRO 512M GDDR3/2x1GB/800MHz DDR-II
Ezen elindulna? -
Blacksheep77 #13277 Extrém példa a csalásra: a 402 méteres drag pályán 530 méter kétkerekezés!
Nekem is írt már 408 meg 409 métert, de a 530 kicst soknak tűnik. -
Blacksheep77 #13276 1. Nekem is jó a 22 óra! Amint haza értem felveszlek benneteket a barátlistára és rátok keresek! Aztán majd meglátjuk hogy hogyan sikerűl összehozni mert még így én sem csatlakoztam máshoz. De majd összehozom valahogy!
2. Nem gond nyugodtan vegyél fel a listádra! -
Tiati #13275 Minden király kihívásához pályarekordokat kell javítani,
tetszés szerint választható, hogy melyik pálya rekordját akarod
megdönteni.
A drift király kihívásához 10/10 driftpálya rekordot kell elérni,
a többi királynál ugyanúgy 10/10 pályarekordot kell elérni,
azt a térképen ki is írja. -
Az adott versenytípusban még kell 2 pályarekordot döntened a 3. versenyhelyszínen. -
Dave0092 #13273
Most itt mi csináljak? Mit döntögessek? -
taschner #13272 érdemes fel raknom a patcht? -
taschner #13271 Blacksheep77-nek a nevem taschnerattila acsatlakozáskor.Jó nekem a este 9h-tól ugyan is én 10h tól nyomom. -
ha nemgond én is felvennélek, amugy utálom a csalokat, ill ha vki csaloval jáccasz verseny után fel tudod jelenteni a játékon belül a megosztások menüben...
amugy nekem vannak már felvéve emberek, de hiába látom h jáccanak, nem irja ki a játék h hol jáccanak, ill nem tudok egyböl csatlakozni hozzájuk...erre van vmi megoldás ?
ja és köszi minden segitséget a foliázással kapcsolatban -
Blacksheep77 #13269 Nézd meg milyen feltétele van a megnyitásnak. Lehet hogy még versenyt vagy versenynapot kell lenyomnod vagy éppen rekordot kell még megdöntened. -
Dave0092 #13268 erre valaki -
Blacksheep77 #13267 Az már korábban is akartam javasolni, hogy ha lehet akkor minnél többen vegyük fel egymást a Barátlistáinkra, hogy egymás ellen is tudjunk játszani. Márcsak azért is mert én nem szeretek csaló játékosok ellen eleve vesztett helyzetből játszani és sajnos ezeket a tagokat nem lehet kiirtatni egy véletlenül generált játékos listánál.
Az én nickem BlacksheepHUN0 de kérek mindenkit csak olyan játékos vegyen fel és keressen rám aki "tiszta" csalás mentes játékot játszik. -
Blacksheep77 #13266 Ok! de ma dolgozom és csak 21 óra körül érek haza. akkor tudok csak bejelentkezni. Ha az még nem késő neked.