14488
prostreet
  • Ryder7
    az nem időveszteség hogy felemelkedik. meg nem is lehet orvosolni max ha veszel egy FWD vagy AWD kocsit.
  • arty
    nem rakta fel az 1.1-es patchet, az ugyanis lelimitálja a frémrátát 30-ra
  • Maxtreme
    tán nem tette fel az 1.1-es patchet..
  • Dj Lyon
    Gyorsulás Supra-val? Menjél Dodge Viper-el,az döngeti a 300-at is:)
  • norbi2fraktal
    ezt hogy csináltad??nem az eredményedre gondolok hanem hogy 60 fps??
    nekem FIX-en 30,minimum,és max graffon is....
  • DerStauner
    supra-val 1/2 mile-on eddigi legjobb eredményem. az is látszik, hogy még nincs meg minden max-on.

• DerStauner
    szevasztok!

vettem végülis egy supra-t, feltettem rá minden max-ot, youtube-ról néztem tuningot, meg is lett az eredménye (ezerakárhány lóerő, és 7,5s körüli drag time). Az idő még nem az igazi, mert még nincs meg mindenből a legjobb cucc, majd idővel. viszont amivel bajom van, az a felfüggesztés. startoláskor meg utána is, felkapja a kocsi az orrát. nem hosszú ideig, de mégis. és ez időveszteség. valahol olvastam, hogy a felfüggesztésnek drag-hoz csak 2-es stage kell. sőt, valaki úgy is csinálja, hogy felteszi stage 4-re a felfüggesztést, és úgy tuningol, majd leveszi stage 2-re, és kész.

egyébként az aero fontos drag-hoz?
  • Ryder7
    kicsit spoileres a képrdés de ha már mi vagyunk az utca királya akkor a javitás az tényleg ingyenes vagy ez csak valami bug?
  • SötétBarom
    Darabig el lehet játszogatni vele :)
  • Dj Lyon
    Sziasztok,csak azt akarok megkérdezni hogy mennyi ennek a játéknak a játékideje? Csak azért mert én ma elkezdtem,és már vagy 5 órahosszája folyamatosan játszok vele és még csak 15%-nál járok benne,pedig minden versenyt megnyertem elsőre.Mennyi a játékideje a játéknak?
  • SötétBarom
    Dragra sztem tökmindegy, én az alap 240sx-el mentem sokáig, és csak poénból vettem egy másik drag verdát. Sőt, driftre is tökmindegy szerintem :D Grip és speed versenyeknél már sokat számít, hogy mit választassz.
  • Ryder7
    driftre kb mind1. Nekem egy Cayman S-em van, szegény kommentátor mindig cseszeget, hogy ez egy Prosche...

dragra szerintem tarsd meg a Cobalt SS-t addig amig már nem lehet győzni vele, vagy legalábbis minnél tovább.

van egy tippem: A Battle Machine-ban a karriertérképen nyomulj felfele, ott lesz a legtetején egy versenynap ahol lehet nyerni 350Z-t vagy VW Golfot.
  • DerStauner
    sziasztok!

újra kellett kezdenem a játékot, mert rosszul vásároltam autót, és pénz szűkében is voltam.

most ott vagyok, hogy van az alap 240sx, meg a cobalt ss, és az első showdown-t unlock-oltam, így elég sok autó a garázsban már elérhetővé vált. ráadásul már rögtön az elején kaptam egy "autóvásárlós" zsetont.

most pedig néznék valamilyen jó drag autót, ami a játék végéig kitart, és amivel lehetőleg kétkerekezni is lehet majd. sok helyen írják, hogy a supra milyen jó, de összehasonlítva a corvette c6-al, messze elmarad mind sebességben, mind lóerőben (400/200le).

kérdés: szerintetek melyik autó (a többiek közül is) lehet jó a játék végéig drag-ra?

meg sok helyen azt mondják, hogy drift-re a mazda rx7 tökéletes (csak mert azért, mert a drift king-nek is ilyenje van?).

kérdés2: drift-re milyen autót ajánlatok?
  • SötétBarom
    Nekem az a marha a pályák felén lezúzta magát -.- Viszont a GTO-ja állati mókás :DDD
  • Ryder7
    az előbb nyomtam le Nate-et E46-ossal, mindenből lvl3 volt, 55 másodpercet vertem rá a nevadai leghosszabb - asszem c - pályán.
  • SötétBarom
    Olyat mint a jobbos egyszer veszek. Nagyon szép autó, és egyre emberibb az ára :)
  • SötétBarom
    Nem csak trainerrel. Az enyémen a futómű meg a nitro stage4, nyertem mind2-t. :) A futómű az nagyon kemény, a nevada highway C pályán pl egyszer sem hagyja el a talajt (még anno egy csomót szenvedtem itt ryo ellen, mivel folyton berepültem valami sziklafalba egy kis pattogás után a lamboval :DD).
  • IMYke2.0.0.0
    Bizony.
  • eightmiles
    Jobb oldali igen gyönyörű!! :O
  • Szabi1991
    shiftbe lesz e36 is ha jól emlékszem :D
  • IMYke2.0.0.0

• Szabi1991
    de trénerrel van lvl4 is xD
  • Ryder7
    enyém full lvl 3-al asszem 357-el, érdekes hogy az R35-ös Sky lvl3-as tuninggal lassabb.
  • SötétBarom
    Enyém 392-t megy -.-'
  • Ryder7
    az há':DXD
  • SötétBarom
    E46.
  • arty
    exe-n jobbklikk, tulajdonságok, kompatibilitás, "futtatás rendszergazdaként" ...
  • Ryder7
    E36-os lett végülis a kiválasztott sprint kocsi. egész jó...

ProStreet-be szebb:D
  • somigabi
    hmm, tököm nekem kiírja h rendszergazdi kell, ammeg én vagyok de ez őt nem érdekli.
  • RYO21
    nekem
  • somigabi
    vkinek megy win 7 alatt?
  • Szabi1991
    murci ?
  • RYO21
    pl: nissan gtr proto tunigolható változata
  • Ryder7
    Szép napot mindenkinek!
    Valaki nem tud egy jó kis verdát sprintre? valami olyasmit amivel el lehet érni a 900 lóerőt, de ha lehet ne Evo IX/X meg Skyline legyen, ezeket már "unom."
  • arty
    megprobáltad amugy az 1360x768as hekket? (shift topikban jött elő, oda választoltam)

30fps eleve nem az igazi, de ráadásul nidforszpidesen akadozik (leheletfinom, alig észrevehető megakadások), most wanted óta létezik a jelenség, akár hova butitom a játékokat ez megvan ... hw hiba nem lehet, most wanted ota minden 2-3x lecserélődött a gépemben, windowsrol nem is beszélve :)
  • SötétBarom
    Dunno. Nem lenne rossz..
  • arty
    1.1-es patch mellett van valami hack a 30fps limit feloldására?
  • Szabi1991
    ám vmiért törölte az extra az oldalam, így se fejléckép, se faq.. :-/
  • SötétBarom
    ^.-
  • Szabi1991
    aha.. kigyógyításnál 2kerékre áll.. xD