Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha az irányításon és az éjszakai életen tudnának változtatni és 1 szaftos történetet küldikkel spékelve kiadnának..lehet felllendülne az autós ipar 😄
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
az underground elõttiekkel nem nagyon játszottam. csak a nfs hot pursuit-tal.. az meg szar. U1-t, U2-t nem nagyon szeretem. unalmas ez az éjszakai járkálás. egyedül a most wantedet szeretem... azzal már több mint egy éve játszok... carbonnal is lett volna lehetõségem játszani, de nem akartam. unalmas már!
jó ugyan, de jóból is megárt a sok. a mw egy kicsit más hangulat, más stílus. ha ez is ilyen esti tuningos lesz, mint a carbon meg az u. akkor rá se nézek😛
Pain is inevitable. Suffering is optional.
ebben a részben volt elõször saját Garázs 😊
nekem az is bejött 😊
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
régi nfs 3-4 faintos game volt...
M5ös bömbi Kinidiak Park..rendõrüldözés.
elszórakázgattam vele..nem volt semmi tuning, az irányítás pedig szvsz akkoriban normális volt..az utóbbi 3 rész a halálos iramban sorozatról szól..
majd kb vagy 6x bezárják a topikot mert jön kisjózsi 14évesen és majd õ eldönti hogy ez így lett volna jó, stb stb...
életében nem játszott az elõzõ NFS sorozattal csak a Calgonos Carbonnal..ahol a drift a legtutibb..mert a megjelenés elõtt épp a tokijó drift ment a moziban..
szvsz a régebbi NFSeket kellene gatyába rázni.
gondolok itt a graftra..ne csillivilli króm sz*rság legyen
szabadág érzetre, amolyan TDUsra..
irányítás amolyan U2es(én úgy éreztem annak sokkal jobb irányítása volt mint a MW-nek és a C-nek.)
zene.. nos legyen benne pár "EA-s" és lehetõség saját zene importálására..mert van mindenkinek kedvenc elõadója..
én ezeket látnám 1 jó NFSben..
de meglátjuk mit hoz a november...
sry a hosszú hszért 😊
Ez akkor jobban tetszik? 😛
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
inkább a gtr,gtr2,gt legends stílusu játék felé húz a szívem.De az invictus játékok is nagyon jók...
Viszont ahogy nézzem az ea-t továbbra is marad ennél a volnalnál,akkor ez sem lesz hosszú életü játék....
ezvolt a carbon idejében is, mw s járgányok bevoltak rakva sötétbe 😄
amugy teccik a kép, de sztem azt kéne hogy leszedni egy carbonos 3d-s képet, és méga pro street-et kicsicsázni!

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
help
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
de ellenben a Sims-eket visszateszem mert azokkal élvezet jácani, nem beszélve a COD2-rõl
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
áááh de várom már, emléyem tavay, direkt vetem 2 db sajtos léjz csipszet, chateltem, és midnen warezt, torerntet nézeggetem, és egyszercsak megjelent az egyiken, egybõl szettem, igaz francia ver volt, meg crc hibásan volt felötlv, szval másnap lekelet szedni a reloaded-osat is....
nah lényegében nekem nagyon feelinges volt ez a várakozás rá...
annak örülök hogy mostanság EA a nagyobb gameket, lokalizálja, pl Összes Sims 2, Sims Stories Life, NFS ....
igaz néha hülye a forditások, de jo az.. :d a szándék a lényeg 😄
Remélem itt azért rágyurnak az online tevkéenységekre, hogy Lan-ba lehessen, mert állitom ha most felmennék onlinozni akkor senki nem lenne fent....
Idegesít az utcán..
Ahhelyett, hogy az atcát pakolták tele neonnal, ahelyett rakattak volna a kocsi alá....
a rókabõrt kezdem már én is unni
szokásos rókabõr,szokásos egyik részben már volt,de most ujra betesszük címmel lesz nappal,és hogy örüljenek a 12-es karikás rajongók lesz melette éjszaka is,és mindezt úgy reklámozzuk mintha ilyet még nem láttunk volna sehol:| ESZVÉESZ-.-
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Hát jó lenne ha lenne már olyan amiben csak amcsi vasak vannak...
Nomeg ha ujj engine akkor lehetne nepszakváltozás.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
jöttem, mint minden NFS-es topikba, remélem nemlesznek vezekedések!
Am.. remélem jo.lesz ez, és végre jol optimizálnak, mert a carbon még e legjobb karin is néha beszagatott....
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"