Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Web mester

mondtam én 😛

de lámának néztek 😄

Web mester
Emberek!!!Az NFS 11 jött be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Web mester
De lehet igazad van, ez csak valami ideglenes dolog lehetet, lehet akár hogy egy tévadés miatt került fel. Az oldal nevét se írták át: Carbon page.

és itt az oldal..

találtam képet arról amit írtam !..

nah ez volt reggel a www.needforspeed.com-on..

Web mester
Ez a kép vajon csak a trailerbõl lett kivágva?:

itt is írja amit mondtam 😊

Electronic Arts published a first teaser of the upcoming Need for Speed 11!
It shows a Mazda RX7, which already took some damage and the video contains a note with the date 2007-05-31, where the new Need for Speed might be presented.

Update: The video is now also available in high quality (High-Definition - 720p).

Download is available in our movies-section.

You're welcome to discuss the new teaser in our discussion boards.

needforspeed.com aztán egyszer csak átváltozott a carbonosra 😞

három féleképpen is fentvolt a videó, HD, közepes és I-Pod 😊

jah és volt egy visszaszámláló is az oldalon..

Web mester
Különben hogy került ez a vidi ki az internetre? Hova rakták fel elõször?

hmm nekem se..

Web mester
Lehet ha megnyomtad volna a prints screen gombot, történelmet írtál volna:-DDDD
Különben velem is már volt ilyen a simsnél. Felkerült egy kép az Évszakokról a hivatalos oldalra, de nemsokára eltünt.
Különben most a hivatalos oldal nekem nem megjeleníthetõ. Nektek?

hmm pasz , a qva élet hogy nem csináltam gyorsan vmi képet vagy vmit 😞

a fél osztályom látta 😄

Web mester
És nevét nem látad?

😛

Web mester
huhh, érdekes. Holnap ha tom akkor meglesem énis infon, hátha csak iskolákba megy az oldal. LOL

valami nagyot bûvészkedhettél mert télleg a carbonos oldal jön be, de elhiszem h. bejött mert van már oldala a pro streetnek is és velem iselõ fordult már h. suliban bejött egy jó oldal itthon meg ugyanarra v.mi más jött be.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

nah jah :S

lehet a más IP miatt jött be, vagy épp akkor tesztelték az új oldalt vagy nemtom 😞

(nah jó ez nagyon hülyén hangzik, mintha csak kitaláltam volna.. de tényleg az volt 😄)

volt vmi carbon stílusú töltõ oldal ahol írta hogy 2007.05.31 és loadingolt , aztán mikor betöltötte megszólalt a monitorban a hangszóró , és odajött tanár :'(

Katun
Le kellett volna Print Screenelni és berakni ide 😊
Vagy az URL-t kimásolni.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

lehet, de oyan nicsn hogy suliba megy, itt nem, max nyitáttok egy odlalt, bedobtak egy videot, és kész

de reggel jártam rajta lol

vmi hülye tükrözött háttér volt, és a videó HD minõsében , le it lehetett tölteni..
csak jött a tanár és kiléptem :S

nincs nfs11 es oldal !

hivatalos oldal..

a suliból az NFS11 oldala jött be , ithonról a carboné jön be 😞

#215..

ToCsEk
Ezt nézzétek meg, nem bánjátok meg az tuti:Pro Street

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Colin M. Dirt 😊

remélem az nfs 11 ben legalább egy tdu hardcore fizika lesz 😊

NFS... TDU2... Juiced 2... mi lesz még ? <#vigyor2>
bertino
mind1, ráérnek utána is kiadni olyat, ami elveri az EA száját végre
ha már õk több éve ugyanazt a fost adják, nem kell kapkodnia Edennek

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

jo lenne ha az autok gagyi fizikáját irnák meg normálisra és emelett lenne egy átlag graf.....
Sland
Sajnos szerintem a TDU2 az elsõ rész motorját fogja használni, csak kicsit felpumpálva pár fícsõrrel.

TDU odavert az NFS:C-nek
TDU2 szerintem már nem fog az új résznek...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

bertino
ja egyértelmû

meg az is, hogy vlszleg a Test Drive Unlimited 2-ben is törni fognak a verdák
és akkor EA keresheti az állát, nem fordítva

SNAKE01
jaja,ezt valloták az EA-nél hogy teljesen új motort kap,talán ezért is lehetséges a törés.na mind1 majd meglátjuk,de úgyis szarozza majd a nép és mégis végigtolja mindenki...^^

Jacek
szep render😊

Evogordon
Én olyat is olvastam hogy teljesen újból írják a motorját. Remélem ez már jó lesz.

SNAKE01
hm,hát majd meglássuk!😊
a törés jónak néz ki...

bertino
mi basz ebbe oda neked ?
még egy rókabõr a szarról, most az ujítás a törésben rejlik...
ennyi, ebbõl a trailerbõl megállapítva

Evogordon
BASZÁTOK MEG!!
odabasz

szerintem ketté kellene választani csinálni 1 sorozatot az ug1 elötti részek alapján és csinálni ezt a "romlást" tovább a mostani rajongóknak.
nekem 2,4,hp2,u,u2 a csúcs, onnantól szar...

Schwarz
mer nosztalgiatopik má' van <#ravasz>

Mi az a windows?

bocs kifelejtetem nekem az nfs hp 2 van meg és az nfs se 2

roberto
mért nem ez a topic cime?:Nostalgia Topic Vol. NFS<#vigyor><#vigyor><#nezze>

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

bertino
xxxxxDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

szerintem pedig az utobbi évek NFS-inek a tuning volt lelke és én remélem hogy most így lesz
Schwarz
nekem is megvan az összes nfs. anno az nfs2 valami butított verzióját kaptam kézhez elsõnek. 60mega volt az egész. órákat játszottam vele split screenen a hugommal :-) ezen kívül az nfs3 a kedvencem. a mai részek nekem sem tetszenek, nem a graf miatt, azt valamilyen szinten lesz*rom. ug1, 2 végig ment, most wantedbõl 1 db quick racét játszottam, carbon meg valahol 20%-nál lekerült a géprõl...
az nfs4 nincs befejezve, de megvan a mentés, na az nagyon jó volt, összetört a kocsi, elvesztetted a kocsidat? szopás, lehetett a karriert újra a béka segge alól elkezdeni.

Mi az a windows?

hello remélem nem lesz ebben a fõszereplõ a tuning
mert nem is tetszik a mostani részei
vannak olyan autok ami tuning nélkül is képesek a 300 tempo kifacarására

TothLaci
1. Szerintem Carbonnak sem volt jó grafikája, csak effekt halmaz volt az egész, de megértem, mert még PlayStation2-re is kiadták.
2. A régebbi Need for Speed-ek még ma is nagyon jó játékok. Bár én 1998 karácsonyán kaptam az elsõ pc-t, ezért NFS3-al játszottam elõször, aztán a porsche 2000-el. De kíváncsiságból megnéztem videókon a régebbi NFS részeket, nagyon jó, és hangulatos volt az elsõ rész speciális verziója is, melyben az "Aaeeyaaeeyaa" zene nagyon királyra, a játék hangulatához illõre sikeredett.
3. Belsõ nézet? EA designerei magasról lesz*rják, mivel állításuk szerint a megfigyelt játékosaik külsõ nézeten nyomták, max. a Test Drive gyakorolhat rájuk hatást az elkészítésére.
4. Undergroundtól megszûnt a gyönyörû pálya, onnan aztán már statikus világ köszöntött ránk. Bár U2 pályája kicsit tetszett, de nem több. Úgylátszik, aki ezzel a résszel foglalkozik, már nagyon megöregedett a szakmájához. Én kritizálom, mert ha engem meghívnának a helyére, akkor tuti azon lennék, hogy minnél nagyobb élménye legyen a játékosoknak.
TothLaci
Én is utánanéztem már ennek, de nem lehet, hogy Eden Studios csak a PSX változatát csinálta meg?
Olcsóvér
ja meg csatlakozom az lenne még jó hogy
ha egy napot játszana le

Acer Aspire one