Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de lámának néztek 😄
nah ez volt reggel a www.needforspeed.com-on..
Electronic Arts published a first teaser of the upcoming Need for Speed 11!
It shows a Mazda RX7, which already took some damage and the video contains a note with the date 2007-05-31, where the new Need for Speed might be presented.
Update: The video is now also available in high quality (High-Definition - 720p).
Download is available in our movies-section.
You're welcome to discuss the new teaser in our discussion boards.
három féleképpen is fentvolt a videó, HD, közepes és I-Pod 😊
jah és volt egy visszaszámláló is az oldalon..
Különben velem is már volt ilyen a simsnél. Felkerült egy kép az Évszakokról a hivatalos oldalra, de nemsokára eltünt.
Különben most a hivatalos oldal nekem nem megjeleníthetõ. Nektek?
a fél osztályom látta 😄
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
lehet a más IP miatt jött be, vagy épp akkor tesztelték az új oldalt vagy nemtom 😞
(nah jó ez nagyon hülyén hangzik, mintha csak kitaláltam volna.. de tényleg az volt 😄)
volt vmi carbon stílusú töltõ oldal ahol írta hogy 2007.05.31 és loadingolt , aztán mikor betöltötte megszólalt a monitorban a hangszóró , és odajött tanár :'(
Vagy az URL-t kimásolni.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
vmi hülye tükrözött háttér volt, és a videó HD minõsében , le it lehetett tölteni..
csak jött a tanár és kiléptem :S
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
ha már õk több éve ugyanazt a fost adják, nem kell kapkodnia Edennek
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
TDU odavert az NFS:C-nek
TDU2 szerintem már nem fog az új résznek...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
meg az is, hogy vlszleg a Test Drive Unlimited 2-ben is törni fognak a verdák
és akkor EA keresheti az állát, nem fordítva
még egy rókabõr a szarról, most az ujítás a törésben rejlik...
ennyi, ebbõl a trailerbõl megállapítva
odabasz
nekem 2,4,hp2,u,u2 a csúcs, onnantól szar...
Mi az a windows?
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
az nfs4 nincs befejezve, de megvan a mentés, na az nagyon jó volt, összetört a kocsi, elvesztetted a kocsidat? szopás, lehetett a karriert újra a béka segge alól elkezdeni.
Mi az a windows?
mert nem is tetszik a mostani részei
vannak olyan autok ami tuning nélkül is képesek a 300 tempo kifacarására
2. A régebbi Need for Speed-ek még ma is nagyon jó játékok. Bár én 1998 karácsonyán kaptam az elsõ pc-t, ezért NFS3-al játszottam elõször, aztán a porsche 2000-el. De kíváncsiságból megnéztem videókon a régebbi NFS részeket, nagyon jó, és hangulatos volt az elsõ rész speciális verziója is, melyben az "Aaeeyaaeeyaa" zene nagyon királyra, a játék hangulatához illõre sikeredett.
3. Belsõ nézet? EA designerei magasról lesz*rják, mivel állításuk szerint a megfigyelt játékosaik külsõ nézeten nyomták, max. a Test Drive gyakorolhat rájuk hatást az elkészítésére.
4. Undergroundtól megszûnt a gyönyörû pálya, onnan aztán már statikus világ köszöntött ránk. Bár U2 pályája kicsit tetszett, de nem több. Úgylátszik, aki ezzel a résszel foglalkozik, már nagyon megöregedett a szakmájához. Én kritizálom, mert ha engem meghívnának a helyére, akkor tuti azon lennék, hogy minnél nagyobb élménye legyen a játékosoknak.