Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
máris lehet találkozni találgatásokkal, és biztos kijelentésekkel a topikban olyanokról, amirõl semmilyen infó nincs! se kép, se videó, semmi! pedig nem történt még semmi 5 képet és 2 videót leszámítva
Modik berakank bannert
mit akarsz még törölni?
nincs még szükség egyáltalán ilyenre.
tudjuk hogy ez a vágyad,nyugi nem fogja ellopni elõled a lehetõséget,hiszen mind tudjuk mi megy az NFS topikokban megjelenés környékén vagy demo bejelentés után,nem sok ember vágya...
szabira teszem voksom;>
hacsíííí😄
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
csak..nah mind1...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
aki úgy gondolja hogy igen , az írja hogy legyél , vagy vmi hasonló
aki úgy gondolja hogy nem, az meg írja meg hogy miért nem 😊
és nem, nincs kicsi monitorom itthon, de szoktam olyan gépnél forumonzi ahol már kisebb, és ott valóban akkorákat kell görgetni hogy elfárad az ember keze.
simán elég akkor bannert csinálni, amikor már több kép, logo, stb lesz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
gondoltam hogy "teledobálom" képekkel,de mindegyiken ugyanaz a kocsi van,meg ugyebár a videóban is,és akkor meg az lenne a baj hogy "tehát ez ugyanaz csak más szögbõl",egyenlõre ez van,majd jönnek a képek milliószámra íéjt ismerve napokon belül,és valaki biztos csinál egy faszájosat
örülök hogy neked tetszik Szabi 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"összedobtam egy kezdetleges bannert"
és volt az vagy 2 egész perc 😛
és mióta mérik idõre a minõséget?<#bohoc>#bohoc>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
összedobtam egy kezdetleges bannert,így 3 képbõl és 40 másodpercbõl nehéz válogatni...

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
/ja és ne keseredj el, mire én gazdi lettem a ps munkák-ba küldtem vagy 15mailt 😄
u dont have to listen anybody else but me