14488
-
#3408 szerintem az égvilágon senkit nem érdekel, belőlem az irigység beszél, de arra kérlek örülj ennek valamilyen hardweres topikban, vagy otthon szépen a monitor előtt...köszönjük -
#3407 8800 GTS van és 2 g ram:D -
#3406 Egy játéknál tudod MAXON kihasználni(akkor van értelme ha 8800GTX videókártya 2 1g ram stb:D)Test Drive Unlimited jó játék..:) -
#3405 De lesz mert nekem nagyon kell egy új kormány hisz a másik tönkrement és elég elavult is! És nem csa ehez lesz jó! -
#3404 Ok! Nem azért montam! Csak mert én nagyon örülök!Monjuk a demót még billel nyomom de majd a Teeljest -
#3403 örülünk bizony, főleg hogy mint előbb kibeszéltük semmi hasznod nem lesz belőle :] -
#3402 örülünk nagyon -
#3401 akkor márcsak idők kérdése és jön PC-re is:P -
#3400 Jajj te ember! Naon várom a gamét! Meg a hozzá amit veszek!(Logitech G25 Wheel Racing) ! -
#3399 Mielőtt bármit kérdeznél kattints a FAQ-ra ! -
Rogerke #3398 Igen az -
#3397 úgyhalottam hogy xbox-ra megjelent a demó,ez igaz? -
#3396 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Rogerke #3395 sry -
Szabi1991 #3394 ne itt tárgyaljátok ki.. -
Rogerke #3393 Grat akkor talán IQ-fighter hez van szerencsém??? -
Dénes é #3392 sztem tényleg atom nagy lámák vagytok ott néhányan, mert sztem eléggé levágós hogy csak viccelt.
barney szólj ha tévedek :)) -
Rogerke #3391 Sztem te magad se tudod :D -
#3390 Itt rengeteg IQ-val rendelkeznek az emberek.Látom te sem bírod felfogni , hogy azzal a képpel mire céloztam. -
#3389 -
#3388 paint rulz ... -
Rogerke #3387 OFF
CoD 4 topicban a gyereknek egyenesen a NASA-tól jött a gépe AMD 62000+ XD
na sry mostmá ON -
#3386 köszönöm -
Szabi1991 #3385 néd meg ezt a videót 0:52 től.. -
#3384 Kösz az infokat juhé evo -
Rogerke #3383 igen koncepció és valóban hibrid hajtást próbálgatják rajta és valószinüleg jövőre kezdik a sorozatgyártást de ez nem biztos
Következő NFS-nek a cime lehetne CONCEPTIONS :DXD -
Dénes é #3382 ITT E VAN EGYBŐL ELEJÉN bár nem menet közbe, de van -
#3381 az úgy tudom, hogy egy koncepció, asszem hibrid hajtását teszteli rajta a mitsubishi. -
Szabi1991 #3380 talán benézhettek a faq ba is..
-
Rogerke #3379 Amugy létezik egy ugyan ilyen Mitshubishi vagy hogy kell irni csak az nem sedan hanem HATCHBACK XD művésznevén: SPORTBACK -
#3378 ŐŐŐ tudnál dobni egy linket?
evo-x -
#3377 Csak hogy tisztába teygük a dolgokat.
Megane Trophy -t mondtál igaz? Pedig ez valójában 40%-ban nissan cucc, sőt a nismo talált benne még lóerőt, a renault a plusz lóvak nélkül elmehetett volna a sóhivatalba -
Dénes é #3376 pedig én már láttam videoba X-est -
#3375 Utálom a rönó .
Nissan egészen más kategória, remélem az is marad, de nem úgy néz ki.
A kedvencem Nissan R34 Skyline Nismo tuning. -
#3374 Én még eddig avideókon csak 9es evót láttam sőt a bannerban lévő sem 10es... -
Rogerke #3373 Jaja szegény gyerek elég pesszimista mer hogy RÖNÓ -
#3372 szerintem az ilyen tipusú ember(ek)nek nem érdemes játékot fejleszteni, legalább egy órát játszál vele(majd ha kijön) és utána mondj ilyeneket, hogy neked ez tulajdonképpen csak a töredezettségmentesítést fogja lassítani. Mindenkinek vannak kétségei a játékkal kapcsolatban, ahogy ez mindennel lenni szokott, ami új, és egyenlőre ismeretlen.
Ezzel nem megbántani akartalak, csak legalább egy esélyt adjunk nekik!
peace! -
Rogerke #3371 Én biztos többször végig fogom tolni hisz ott lesz legkedveltebb drift autom a SILVIA az 10-es EVO se lesz roszz MEg a AMCSI IZOMGÉP GTO nagyon oda fog b***ni -
Rogerke #3370 ugy ugy mint a TOKYO DRIFT-be a jó öreg mustangaba Nissan motor bugott (jó is volt) -
#3369 de most őszintén..szted a Rönó saját nevével fogja ellátni a Nissan dolgokat?..
ugyanmá..
Reanultról nekem is van véleményem..
piszok jó autókat csinál..
Clio
Megane Trophy
Megane Cabrio
Master
nekem ezek nagyon tetszenek..
Nissannál csak 2 ami tetszik..
az a 350Z
és a Navarra
NFSnél maradva a MW-t a Chevi cobalt SSel..majd az EVOval vittem végig.
kijött a Kalgon abban is EVOval toltam..igencsak eredményesen amíg nyitott volt az online.
most szvsz a Kalgon után ez a játék lesz az amit csak 1x fogok végigvinni..mert többet nem érdemel..
az NFS során a sok jó autót csak az utcsó versenyre kaptad meg..lásd UG1..(Nissan 350Z ahogy én hívtam: Az Erőgép)
vagy a MW ahol a BMWt kaptad az elején..meg a végén.
na mind1..hely még akad a vinyón..így felőllem jöhet de hosszúéletű úgysem lesz.