Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
underground és a nyálkás utak óta gyûlölöm a sorozatot. :ð ahogy elnézem ez sem lesz a kevencem.
de azért jó játékot 😄
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
mert ha igen akkor az a számláló mégse ma hajnalban járt le, ugyan ezek voltak fent tenap is<#hehe>#hehe>
hameg van vmi más is lécci dobjatok egy linket a cuccokhoz
köfi!
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
mivel egy video és néhány kép látott napvilágot a számláló lejárta után
valamit nem értek, most akkor lejárt az a számláló bigyó és nincs igazábul semmi a lejárta után???
mintha itt azt olvastam volna h ma hajnali 3kor jár le...
de semmi újat nem látok sehol...<#szomoru1>#szomoru1>
félreértelmeztem volna vmit?<#vigyor4>#vigyor4>
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
You don't have permission to access /informace/historie-obrazky/TNFS/normal_nfs1-3.jpg on this server.
--------------------------------------------------------------------------------
Apache/2.0.52 (Fedora) Server at www.nfs.nejhry.cz Port 80
szal link ?😛 valaki mondta hogy van ilyen ,még pont ebben a topikban , nagyon az elejhén
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
valaki mondta h vanilyen
valamelyik lemezen megvan az 1-5 NFS soundtrackje 😛
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
mennyit toltam celtic ruinson m5ös bömbivel dakar yellowban<#buck>#buck>és ennek volt a legjobb OST-je szvsz.callista, paradigm shifter,photon rez,cygnus rift stb...
szal nekem a high stakes jött be legjobban.
a showchase is mekkora tuti volt benne. osztott képernyön haver hot pursuit waaa😄
kegyetlen game
Ha nem is lesz egetrengetõen jó, azért majd el lehet vele szórakozni, mondjuk most láttam egyújabb videót a Pro Street-bõl, nagyon ígéretes.
de meglátjuk mi sül ki belõle..novemberig még igencsak sok idõ van...
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
A lényeg za akármilyen is lesz az új NFS, nekem valószínúleg tetszeni fog,ha lehet tuningolni azért ha nem akkor azért lesz jó, mindenesetre az autók törése nagyon jó ötlet.
Akinek meg nem tetszik az új NFS...hát kérem nem kell vele játszani és kész, é mindenesetre már nagyon várom,és remélem még elindul a gépemen.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Egykis nosztalgia: RX-7 vs Toyota Supra Turbo, még abból az idõbõl, amikor ezek tunnying nélkül is raj gépek voltak 😄DDD

a haverjának a haverja az EA-nél tesztelõ és mondta h nagyonb szar.
- életében nem játszott az elõzõ NFS sorozattal..neki a Calgon a király..mert olyat driftlet h juj..
- csak a haláltuningos x+1es tuning verda kell neki..
a Calgonnál hasonlóképpen indult a tápig..mig nem jött ki a game 6 v 7e hozzászólás született. 90% ojan hszekkel, ami a vérpistiket jellemezte.
(6képbõl és 1 videóból megmondta, hogy mijen is lesz a játék.csak azért mert EA fejlesztõ a tesója vagy akárkije)
kérdem én hol az NFS varázsa? tuning nélküli BMW m5.. a kis Corvette..hol a Kinidiak park ahol a vonatelé tudom ráncigálni a rendõrt..hol vannak a normális rendõrök?...
nem offolok tovább mert felesleges.
az NFS öregrókák tudják mi is az igazi Níd fór szpíd..
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
<én ezzel befejeztem,nehogy még engem ugassatok le hogy tele spamelem a topikt^^>én ezzel befejeztem,nehogy még engem ugassatok le hogy tele spamelem a topikt^^>
All néha vissza lehetne olvasni nem beírni 100* ugyan azt.