14488
prostreet
  • Tomsteel
    szerintem az égvilágon senkit nem érdekel, belőlem az irigység beszél, de arra kérlek örülj ennek valamilyen hardweres topikban, vagy otthon szépen a monitor előtt...köszönjük
  • Szili08
    8800 GTS van és 2 g ram:D
  • dragon11
    Egy játéknál tudod MAXON kihasználni(akkor van értelme ha 8800GTX videókártya 2 1g ram stb:D)Test Drive Unlimited jó játék..:)
  • Szili08
    De lesz mert nekem nagyon kell egy új kormány hisz a másik tönkrement és elég elavult is! És nem csa ehez lesz jó!
  • Szili08
    Ok! Nem azért montam! Csak mert én nagyon örülök!Monjuk a demót még billel nyomom de majd a Teeljest
  • VRSDM
    örülünk bizony, főleg hogy mint előbb kibeszéltük semmi hasznod nem lesz belőle :]
  • Tomsteel
    örülünk nagyon
  • milk41
    akkor márcsak idők kérdése és jön PC-re is:P
  • Szili08
    Jajj te ember! Naon várom a gamét! Meg a hozzá amit veszek!(Logitech G25 Wheel Racing) !
  • Barney Tech
    Mielőtt bármit kérdeznél kattints a FAQ-ra !
  • Rogerke
    Igen az
  • milk41
    úgyhalottam hogy xbox-ra megjelent a demó,ez igaz?
  • Barney Tech
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Olvasd el a Cod topikban:#4470
    #3393 Még mindig jobb ,mintha nem lenne IQ-m
  • Rogerke
    sry
  • Szabi1991
    ne itt tárgyaljátok ki..
  • Rogerke
    Grat akkor talán IQ-fighter hez van szerencsém???
  • Dénes é
    sztem tényleg atom nagy lámák vagytok ott néhányan, mert sztem eléggé levágós hogy csak viccelt.

barney szólj ha tévedek :))
  • Rogerke
    Sztem te magad se tudod :D
  • Barney Tech
    Itt rengeteg IQ-val rendelkeznek az emberek.Látom te sem bírod felfogni , hogy azzal a képpel mire céloztam.
  • Tomsteel
  • Yoda001
    paint rulz ...
  • Rogerke
    OFF
    CoD 4 topicban a gyereknek egyenesen a NASA-tól jött a gépe AMD 62000+ XD
    na sry mostmá ON
  • kovecses
    köszönöm
  • Szabi1991
    néd meg ezt a videót 0:52 től..
  • kovecses
    Kösz az infokat juhé evo
  • Rogerke
    igen koncepció és valóban hibrid hajtást próbálgatják rajta és valószinüleg jövőre kezdik a sorozatgyártást de ez nem biztos
    Következő NFS-nek a cime lehetne CONCEPTIONS :DXD
  • Dénes é
    ITT E VAN EGYBŐL ELEJÉN bár nem menet közbe, de van
  • Tomsteel
    az úgy tudom, hogy egy koncepció, asszem hibrid hajtását teszteli rajta a mitsubishi.
  • Szabi1991
    talán benézhettek a faq ba is..

• Rogerke
    Amugy létezik egy ugyan ilyen Mitshubishi vagy hogy kell irni csak az nem sedan hanem HATCHBACK XD művésznevén: SPORTBACK
  • kovecses
    ŐŐŐ tudnál dobni egy linket?

evo-x
  • kovecses
    Csak hogy tisztába teygük a dolgokat.

Megane Trophy -t mondtál igaz? Pedig ez valójában 40%-ban nissan cucc, sőt a nismo talált benne még lóerőt, a renault a plusz lóvak nélkül elmehetett volna a sóhivatalba
  • Dénes é
    pedig én már láttam videoba X-est
  • kovecses
    Utálom a rönó .

Nissan egészen más kategória, remélem az is marad, de nem úgy néz ki.

A kedvencem Nissan R34 Skyline Nismo tuning.
  • kovecses
    Én még eddig avideókon csak 9es evót láttam sőt a bannerban lévő sem 10es...
  • Rogerke
    Jaja szegény gyerek elég pesszimista mer hogy RÖNÓ
  • Tomsteel
    szerintem az ilyen tipusú ember(ek)nek nem érdemes játékot fejleszteni, legalább egy órát játszál vele(majd ha kijön) és utána mondj ilyeneket, hogy neked ez tulajdonképpen csak a töredezettségmentesítést fogja lassítani. Mindenkinek vannak kétségei a játékkal kapcsolatban, ahogy ez mindennel lenni szokott, ami új, és egyenlőre ismeretlen.
    Ezzel nem megbántani akartalak, csak legalább egy esélyt adjunk nekik!
    peace!
  • Rogerke
    Én biztos többször végig fogom tolni hisz ott lesz legkedveltebb drift autom a SILVIA az 10-es EVO se lesz roszz MEg a AMCSI IZOMGÉP GTO nagyon oda fog b***ni
  • Rogerke
    ugy ugy mint a TOKYO DRIFT-be a jó öreg mustangaba Nissan motor bugott (jó is volt)
  • SimaSuna #3369
    de most őszintén..szted a Rönó saját nevével fogja ellátni a Nissan dolgokat?..
    ugyanmá..

Reanultról nekem is van véleményem..
    piszok jó autókat csinál..

Clio
    Megane Trophy
    Megane Cabrio
    Master
    nekem ezek nagyon tetszenek..
    Nissannál csak 2 ami tetszik..
    az a 350Z
    és a Navarra

NFSnél maradva a MW-t a Chevi cobalt SSel..majd az EVOval vittem végig.
    kijött a Kalgon abban is EVOval toltam..igencsak eredményesen amíg nyitott volt az online.

most szvsz a Kalgon után ez a játék lesz az amit csak 1x fogok végigvinni..mert többet nem érdemel..

az NFS során a sok jó autót csak az utcsó versenyre kaptad meg..lásd UG1..(Nissan 350Z ahogy én hívtam: Az Erőgép)
    vagy a MW ahol a BMWt kaptad az elején..meg a végén.
    na mind1..hely még akad a vinyón..így felőllem jöhet de hosszúéletű úgysem lesz.