14488
-
#3448 Ezeken lepődtem meg énis. És kaptam némi reményt. -
#3447 "Nem semmi tehát a játékélmény, az új NFS – ha szabad ilyet mondani – fantasztikus lett." -
#3446 "A sebességérzetet nagyon eltalálták a készítők, a külső „parakamera” nem egy helyben áll, hanem nagy sebességnél lemarad az autótól, és úgy dobálja magát, mintha egy száguldó közvetítő kocsin lenne." -
#3445 "Nem szeretem fényezni a Need for Speed-et, mert az utóbbi években gyakorlatilag csak a nevéből élt, de most tényleg kitettek magukért a készítők." -
#3444 "Nyugi, nem fizetett le minket az Electronic Arts, még egy PR mondatot se adott a szánkba, egyszerűen most tényleg ennyire odavagyunk a játékért." -
#3443 komolyan mondom én ide akkor nézek be ha röhögni kell. -
#3442 használj emulatort.............elég xar, de fut :)
a cimbi nyomatja , de szedi szét a gépet, nincs elég proc stb...... -
#3441 valaki skenelje már be ezt az ujságot nekem léccííííí :)
köcce -
#3440 Tééélleg? Köszi,hogy szólsz:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Psszt! Titok! Nincs Xboxom! Ja és Kijött a demo kb 1 hete:) -
tmisi #3439 Demá! Torrenten is fenn van. :D -
#3438 Nemá! -
rush21 #3437 X-box tulajok örülhetnek ugyanis kint van a demo! -
#3436 Ha eddíg kibírtuk mostmár a hátralévő időt féllábon is:) -
#3435 Végülis a demotesztben az is áll hogy "A roncsolódás állítólag még ennél is jobb lesz"
Meg mégis lesz szigszalagos javítás?
Igazából nagyon kiváncsivá tettek ezzel a játékkal. -
#3434 Na de ne szóljuk le ennyire őket.. lehet a végleges,boltokban vehető verzióban már szépen meg lesz ez is csinálva:) Elég amatőr hiba lenne egy teljes törésmodell mellett 1 ilyet kihagyni.. bár a lustaság és a pénz nagy úr:) -
#3433 Éppen akartam irni :D -
#3432 Úgy látszik nem. :D Ez lehet a: "tökéletes egyensúly az élvezhetőség, a realizmus, és az önfeledt szórakozás között"
:D -
#3431 És attól nem kopik meg horpad a tető?:P -
#3430 Nyugi! Be van csövezve minden verda. :D -
#3429 Ez tényleg elég lol,nem gondoltam,hogy végre csinálnak törésmodellt ezt meg ,,kifelejtik,, -
#3428 Hmmm.. Carbon nagy csalódás volt, de azt kell mondanom, hogy a Pro Streetet nagyon várom!!! :P Kíváncsi vagyok, milyen lesz Multiban nem lenne rossz együtt tolni veletek, itten SG-sekkel :)) -
#3427 Lol , nem törik össze az autó teteje , eléggé ciki. -
#3426 Demó teszt.
"A verseny előtt beállíthatjuk a nehézségi szintet, ami ezúttal nem az ellenfelekre vonatkozik, hanem saját dolgunkat nehezíti, illetve könnyíti meg. Casual szinten a számítógép amolyan popular szimulátorként viselkedik, és segít nekünk fékezni, sőt még az autót is az ideális ívre tereli, ha mi magunk ügyetlenül manővereznénk. A Racer szint csak a fékezésre segít rá, míg a King teljesen ránk bízza az autó irányítását. Érdemes tehát elolvasni a nehézségi szintek megjegyzéseit, nem pedig reflexből easy-re, vagy normal-ra nyomni."
Kiváncsi vagyok hogy a porosodást belerakják-e? -
#3425 Nekem se xD -
#3424 Szintén. -
#3423 A kocsi nem kéne... -
mikiking #3422 Inkább a kocsi......ha lenne ien kocsid,500000 ien csaj tapadna
Mondjuk a csaj ha msot itt lenne készültségre tenném,ugy meg.... (18+) :P -
#3421 -
#3420 Ezt a leosztást kérem! Igen! Köszönöm! -
#3419 Jó a GTS is mert nem sok különbség van közte...(az ilyen GT ilyenek gyári tuning.../alap proci bővítbe..chas..stb..)nem számí...:) az a kormány mennyi 60k? -
#3418 hűdevitszes^^ -
#3417 mondtam a nömnek hogy elviheti a kocsim ez let belöle :))) -
#3416 Jó kis lökhárító! -
#3415 Mindkettő kéne. -
#3414 Nagyon szép...autó
Csak vicc :P (fognám, dugnám...) -
#3413 hm -
Szabi1991 #3412 -
Szabi1991 #3411 szted minket érdekel ? -
#3410 Bocs de nem azért irtam! Cask mert örültem!:S! Bocs ha azt hitted hogy azért irom! -
roncs #3409 Gyerekek a 2005 WCG-re is billentyüzettel jutottak ki mert az volt hozzá a jó semmi értelme ezen vitázni Test Drivehoz kormány NFS-hez billentyű