Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SimaSuna
bertino-tól kaptam meg az 1sõ részt..sokáig toltam..a 2, 2se 3...stb végigtoltam..
legjobban a 3-4 tetszett..
celtic ruins
kinidiak park
bmw m5
rendõrök
spice strips
legnagyobb élmény volt 😊 mára ezek eltüntek..sajnos..
gduck
Akkor is az NFS2SE osztottképernyõs "multi": iskolabusz vs. iskolabusz volt a legjobb 😛

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Synit HUN
ÚÚÚÚ Ez de kemény 😄 Ezt addig toltam amíg ki nem jött a 2. Az itt lévõk nagyrész sztem asse tudják hogy mennyivel jobbak voltak a "pre-underground" részek.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

bertino
ték -.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SötétBarom
^^

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

a porsés részben is bennevolt ? 😛P

Yrda
hát jah
a replayrõl nem is beszélve
az underground 2-ben volt replay azóta se..
én nagyon hiányolom a replayt, akkor látnám egészében az autót, így meg csak hátulról, meg elõlrõl és ennyi..

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

SötétBarom
Még azt remélem, hogy nem lesz ilyen genny auto reset, mint a DiRTben, ahol ha kirepültem az erdõvbe, még mielõtt elértem volna az elsõ fát egy karc nélkül visszapakolt az útra :/

VRSDM
a pinballozás nem gáz, láttam már mellettünk pörgõ kocsit autópálya melletti gabonásba, és ha 8-10et nem fordult minden tengelye felé akkor egyet sem ... de közben azért törthetne az a kocsi... :S

szerk: megnéztem a burnout filmet, errõl beszéltem, pörög forog, de mégis reális a törés (félig)

u dont have to listen anybody else but me

SötétBarom
Vannak akik tudnak törésmodellt csinálni, anlkül, hogy pinball mode-ra hasonlítana.. Csak ez nem az EA..

tonyr
látátok az uj nfs prostit 😛 uj wideoját ?
nekem minden ok benne, CSAK 1 nem: a pinball mod, OMG ne neeeee

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Alwares
Jajj errre emlékszem, akkoriban padlót fogtam a grafikájától, ott ordíbáltam mindenkinek hogy nézzétek! Ennél szebbet én még nem láttam 😄

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

SötétBarom
Ja igen, és 95ben meg tudták oldani a replayt (pedig nem is volt teljesen 3d-s a pálya 😄 )..
Dehát ugye a sponsored by Road&Track nem volt véletlen.. Meg az még nem EA volt hanem EoA 😄 De ez má' egy másik sztori...

Illetve felhívnám a figyelmet az út jobb oldalán látható táblára 😉

SötétBarom
Pf underground 1 óta benne van^^

Aha jah.. Szerinted itt mi kergeti a suprát?

SimaSuna
nekem tetszik az RX7...még 1 ilyen kinézetü (vad tuti van benne erõ)
+ ha megnézed a halálos iram trilógiában az 1&3 részben is benne van..
és ugye az NFS utcsó részei a "filmrõl" szóltak..
nekem a luxus verdák nem tetszettek..gallardo, murcielago
ezekkel soha nem fox driftelni..míg az Rx7el meg talán..
de majd november körül megtudjuk mi az igazság..
Yrda
reggelt mkinek
amúgy még azt szeretném mondani, hogy ez az rx7 már nagyon unalmas, már az underground 1 óta benne van azt hiszem..
nemhogy beleraknának helyette valami mást, mondjuk egy Honda civic 2007 coupe-t vagy valami mást,
de mindig rx7... a készítõk közül valakinek olyan van lehet azért van benne mindig 😊
ti mit gondoltok ?

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

soulhunter
/off

a hullazsák ebben az országban átlátszo, és nem fekete 😛
néhány országban kék, de az is átlátszo 😊

/on

megnéztem azota a videot ismét...
átolvastam ujra pár cikket...

a video totálra ellentmond a cikkeknek... 😞
minden irásban istenitik,h igy + ugy...
remélem ez csak pre-alfa video, mer ha ilyen lesz a "2éves munka gyümölcse", akkor az EA nagyon nem tja, mi fán terem az igazi NFS érzés... 😞

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

VRSDM
/nekem megy a link amúgy

Web mester
Thx!
Nekem az tünt fel hogy két kocsi mellet is olyan gyorsan elrepesztet. Ez a korábbi NFS-ekbe is elég hülyeség volt. Remélem nem lesz anyira könyü megint a játék...

Web mester
Nem megy nekem a link.

gabi89
Hát az irányítás marhára nem tetszik.Törés se egy GTR2 igaz nem is vártuk de ennél azért jobbat is kitudtak volna hozni...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gduck
Igaz, az 220-260 km/ó ... 😄

VRSDM
nem azt mondom hogy az irányítás a gond, hanem ha 140-160 körül igy elkezdek kacsázni akkor egy nagy fekete zsákban kötök ki a végén 😄 nem hozom egyenesbe 😄

gduck
Szuperül néz ki 😉

"kacsázás": 100% hogy nem kormánnyal irányította, hanem vmi gamepaddal 😊 Minap próbáltam egy Xbox360-at, hát azzal a joy "gombával" szenvedés autót vezetni 😉

VRSDM
új múvi van. ez alatt

/azért amielõtt elszáll a legelején már elég érdekesen tartja az úton 200-nál sosem kacsázol igy 😄 és egy olyan ütközéstõl nem ennyire kéne törnie? leesik egy spoiler ? keretestül az ablak? 😄
de a füst tényleg csodaszép
a pici horpadások nagyon szépek, az elemek remegése is jó, de a nagyobb ütközéseknél nincs elég nagy erõ, vagyis sérülés irok már itt marhaságot
nameg 160-nál már folyik a szemem ... közben vezetek már, és 160 az nem ien még belsõ kamerából sem :S
fizika nem nagy szám azért, 160nál beleszálni egy másikba, végzetes lenne
de mindeképp javulás ;]

Yrda
én játszani fogok az nfs-el 😊 akármilyen lesz 😊

VRSDM
nfs-ben? hát akárhogy nézegetem az nfs most megfogott, a juiced2 trailer-e meg ... még az elõd nfs-eknél is kockább irányítás. szappantartó kocsik rulZ ha neked ez kell 😄 egyel kevesebb leecher lesz legalább 😄

Yrda
oké lehet túloztam de minimum 1 GB kell
ajánlott meg 2GB lesz szerintem
ja Juiced 2 is király lesz 😊
nfs-ben meg lehet csalódni kell megint 😞

Yrda ha ehhez 4 GB ram kell megeszem a sipkámat sztem még a Crysis-hez se kell maj annyi
amúgy ez az nfs egy nagy szutyok lesz szerintem akkor már inkább Juiced 2
VRSDM
wmplayer.classic tökéletesen viszi nekem

Web mester
Az nekem nem jó...

VRSDM
van lejebb link 😉 mp4-be van

Web mester
Nem tudja valaki honnan lehet letölteni az In-game vidit?

LOL. Csak azért mert kijön egy-két gamma még nem fogom kidobni a DX 9 es kártyámat LOL. Az a hülye aki most vesz DX 10es kártyát. Ez a legnagyobb ökörség. cSak a hülyk csinálják. Fél év és fe annyiért megveszed te láma
soulhunter
én összvissz annyi törésmodellt várnék, mint ami MW-ben volt, amikor csak a zsarus küldetések vtak, és zsarukocsikkal kellett teljesiteni 1-1 feladatot...

nah, érdekes modon a zsarukocsit ripityára szedtem, mégis tört elég látványosan, az igaz,h nem befolyásolta a kocsi teljesitményét 😞

most is csak ennyit szeretnék, csak nem ilyen külön "küldik" miatt, hanem ingame, és nemcsak a "végzetes koccanás video" alatt...

szvsz ez nem tul nagy elvárás...

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

VRSDM
bizony-bizony, amikor elemelkedik érezhetõ hogy köze nincs a fickónak a kocsihoz az érkezésnél, az csak pattant, pördült, csúszkált, pár résszel ezelõtt még hidakat repültünk át kikapcsolt monitorral 😊 hát reméljük hogy valami elkezdõdött ott arra messze a jueszéjben, hátha jobb játékokat kapunk

akyyy
nem tudja valaki melyiekt vették meg többen? carbont, vagy mw-t?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

SötétBarom
Jóez.. Nemhogy örülnétek h már nem annyia karbonos sínautós a cucc.. Van egy rész amikor megpördül elõtte a cuda, és ahogy elmegy mellette megpöccinti.. Na ott beszitál az autó, lehet látni, hogy megcsúsziK!!! FIZIKA OMG!!! -.-

VRSDM
jól átbasztak szvsz nem kevés embert ( ha nem minednkit ) ezzel a füst témával, elsõ teaser kijött, senki sem gondolta volna hogy az nem render füst... hát nem 😄
kellemesen csalódok egyenlõre
/Bertino - kösz a megerõsítést 😄 de húzd ki a nyelved a seggembõl <#nyes>/viccel csak

bertino
ez igaz

VRSDM
hypeolják a törésmodell-t erre 40centi vastag kaktusz, mint kés a vajon 😄 aham, az nfs-ben talán 😉
amúgy örülök, legalább a sivabatag olyan mint a régi nfs-ek ;]
meg úgy az egész, ez most tetszik...

Yrda
bocs
jav: majd

Yrda
szerintem ehhez is meg a többi csili vili játékhoz mjad kell egy 8800 GTX meg legalább 4GB memória 😊)

bertino
számodra... 😊

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

broman191
Legjobban az jó irányításban nem bízom a videó alapján, olyan Colin DIRT-féle jobbra-balra rángás figyelhetõ meg...szóval nagyon remélem hogy a kezelhetõség nem lesz hasonó a DIRT-ben tapasztaltakhoz...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

SimaSuna
nah megnéztem eme videót..
következtetésképp ami a videóból lejön..
autók csillivilli..
táj és épületek jobban néznek ki..
nade..az autók fizikája olyan benyomást kelt mint a LASR/Level-R
játék lenne...ami jó mert viszonylag kisebb gépeken is elfutna(itt nem a GF MX440re v Ati 9200 gondoltam)
irányítás hát olyan amijen ami az NFS-t jellemzi..

de várjuk meg a DEMO-t és meglátjuk.
addig felesleges a találgatás, és az olyan hsz amiben tesó vagy haver vagy apu vagy anyu az EAnál tesztelõ vagy programozó.. 😄
broman191
Gyenge gép...kvadeselire' már nem tellett?😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

broman191
Szerintem az igaz?!😄