Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legjobban a 3-4 tetszett..
celtic ruins
kinidiak park
bmw m5
rendõrök
spice strips
legnagyobb élmény volt 😊 mára ezek eltüntek..sajnos..
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
a replayrõl nem is beszélve
az underground 2-ben volt replay azóta se..
én nagyon hiányolom a replayt, akkor látnám egészében az autót, így meg csak hátulról, meg elõlrõl és ennyi..
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
szerk: megnéztem a burnout filmet, errõl beszéltem, pörög forog, de mégis reális a törés (félig)
u dont have to listen anybody else but me
nekem minden ok benne, CSAK 1 nem: a pinball mod, OMG ne neeeee
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Dehát ugye a sponsored by Road&Track nem volt véletlen.. Meg az még nem EA volt hanem EoA 😄 De ez má' egy másik sztori...
Illetve felhívnám a figyelmet az út jobb oldalán látható táblára 😉
Aha jah.. Szerinted itt mi kergeti a suprát?

+ ha megnézed a halálos iram trilógiában az 1&3 részben is benne van..
és ugye az NFS utcsó részei a "filmrõl" szóltak..
nekem a luxus verdák nem tetszettek..gallardo, murcielago
ezekkel soha nem fox driftelni..míg az Rx7el meg talán..
de majd november körül megtudjuk mi az igazság..
amúgy még azt szeretném mondani, hogy ez az rx7 már nagyon unalmas, már az underground 1 óta benne van azt hiszem..
nemhogy beleraknának helyette valami mást, mondjuk egy Honda civic 2007 coupe-t vagy valami mást,
de mindig rx7... a készítõk közül valakinek olyan van lehet azért van benne mindig 😊
ti mit gondoltok ?
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
a hullazsák ebben az országban átlátszo, és nem fekete 😛
néhány országban kék, de az is átlátszo 😊
/on
megnéztem azota a videot ismét...
átolvastam ujra pár cikket...
a video totálra ellentmond a cikkeknek... 😞
minden irásban istenitik,h igy + ugy...
remélem ez csak pre-alfa video, mer ha ilyen lesz a "2éves munka gyümölcse", akkor az EA nagyon nem tja, mi fán terem az igazi NFS érzés... 😞
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Nekem az tünt fel hogy két kocsi mellet is olyan gyorsan elrepesztet. Ez a korábbi NFS-ekbe is elég hülyeség volt. Remélem nem lesz anyira könyü megint a játék...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
"kacsázás": 100% hogy nem kormánnyal irányította, hanem vmi gamepaddal 😊 Minap próbáltam egy Xbox360-at, hát azzal a joy "gombával" szenvedés autót vezetni 😉
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
/azért amielõtt elszáll a legelején már elég érdekesen tartja az úton 200-nál sosem kacsázol igy 😄 és egy olyan ütközéstõl nem ennyire kéne törnie? leesik egy spoiler ? keretestül az ablak? 😄
de a füst tényleg csodaszép
a pici horpadások nagyon szépek, az elemek remegése is jó, de a nagyobb ütközéseknél nincs elég nagy erõ, vagyis sérülés irok már itt marhaságot
nameg 160-nál már folyik a szemem ... közben vezetek már, és 160 az nem ien még belsõ kamerából sem :S
fizika nem nagy szám azért, 160nál beleszálni egy másikba, végzetes lenne
de mindeképp javulás ;]
ajánlott meg 2GB lesz szerintem
ja Juiced 2 is király lesz 😊
nfs-ben meg lehet csalódni kell megint 😞
amúgy ez az nfs egy nagy szutyok lesz szerintem akkor már inkább Juiced 2
nah, érdekes modon a zsarukocsit ripityára szedtem, mégis tört elég látványosan, az igaz,h nem befolyásolta a kocsi teljesitményét 😞
most is csak ennyit szeretnék, csak nem ilyen külön "küldik" miatt, hanem ingame, és nemcsak a "végzetes koccanás video" alatt...
szvsz ez nem tul nagy elvárás...
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
kellemesen csalódok egyenlõre
/Bertino - kösz a megerõsítést 😄 de húzd ki a nyelved a seggembõl <#nyes>#nyes>/viccel csak
amúgy örülök, legalább a sivabatag olyan mint a régi nfs-ek ;]
meg úgy az egész, ez most tetszik...
jav: majd
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
következtetésképp ami a videóból lejön..
autók csillivilli..
táj és épületek jobban néznek ki..
nade..az autók fizikája olyan benyomást kelt mint a LASR/Level-R
játék lenne...ami jó mert viszonylag kisebb gépeken is elfutna(itt nem a GF MX440re v Ati 9200 gondoltam)
irányítás hát olyan amijen ami az NFS-t jellemzi..
de várjuk meg a DEMO-t és meglátjuk.
addig felesleges a találgatás, és az olyan hsz amiben tesó vagy haver vagy apu vagy anyu az EAnál tesztelõ vagy programozó.. 😄
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64