14488
prostreet
  • LeWyTy
    Azé elég jó grafika ez.
  • Szabi1991
    hát nemtom, én szeretném ha ien "ronda" grafikával menne nállam...
  • DannyL
    Épp ezen gondolkodtam én is. Elég buták a képek.
  • kovecses
    Bal oldalt Elenor (1967 Shelby Ford Mustang GT500)

• gduck
    Hát a régebbi képekhez képest elég furcsák a képek... Remélem még mindig az a helyzet, hogy Z otthoni gépében gyenge videókari van és ez nem a FULL grafika :D
  • Maxtreme
    ja azthittem a képeken :D
    Akkor nem szóltam:)
  • Szabi1991
    mondom a háttér itt a topikban -.-
  • Djemba
    remélem a pro street hosszú játék lesz nem úgy mint a carbon meg...
  • Maxtreme
    jah. Az 50kg bloom megteszi hatását :)
    Eddig azért panaszkodtunk (mw/carbon/ug széria) hogy nagyon sötét a game, mostmeg túl világos? Hát nekünk semmi nem jó?
  • Szabi1991
    sztem így túl világos a háttér..
  • Maxtreme
    Ráadásul olvassátok el a gépigénnyel kapcsolatos dolgokat a kommenteknél..
  • Maxtreme
    Pedig valahol igaza van. Énsem ezt vártam, nagyon nem.
  • RedRiot
    Az UG óta nem kötött le egy NFS sem, de van egy olyan érzésem hogy ez jobb lesz mint a legutóbbiak. Másik érzésem hogy két napon belül warez!

Nov.1., Day Of The Dead Holiday, 4 nap szabaccság, NFS:PS szemfolyásig!
  • gabi89
    Hát 2002-ben csúnyábban néztek ki a gamek :D
  • Barney Tech
    Azért kicsit túlzásba viszed a dolgokat.
  • tommyg
    ez barátom 1024*768
  • bepe79
    Ezek milyen grafikai beallitasok mellett keszult kepek? 640x480, 8 bit, noAA, noAF, miden low? Mert kb. 5 evvel ezelott neztek ki ilyen rutul, ocsmanyul a game-ek. Viszont ha ennyire le lehetlessz amortizalni a kocsit, az eleg komoly.
  • Barney Tech
    Kicsit furcsa a jobb hátsó kerék.
    A csaj furkosbottal fenyegetőzik, ez nem vicc!!44

• gduck
    Z 12%-nál tart :)

Rakott fel új képeket is

1024x768 felbontásban tolja, kiváncsi lennék milyen kártyával... Ha jól emlékszem múlt évben azt írta, nincs vmi erős VGA az otthoni gépében :) Kérdés egy év alatt fejlesztett-e? :D
  • gabi89
    Én is TDU párti vagyok mióta megjelent azóta meg van eredetiben és tolom vele online ja és megunhatatlan melyik NFS volt amlyiket lehetett fél évnél is tovább tolni.Hát talán az első 5 rész.Engem sem érdekel annyira az NFS de egy letöltést ingyen mindig megérdemel torrentről ha pedig megint szar akkor egy törlést is megérdemel :D
  • bepe79
    Nyugodtan valaszolj neki, hogy zerocool won `t share his copy via internet so get the fuck outta` here. Az nem fer a fejukbe ilyenkor, hogy aki ido elott felrakja a netre, az ugyis lebukik, es vagy az allasaval, vagy a hirnevevel jatszik. Na mindegy, majd felnonek es rajonnek.
  • bepe79
    Nemcsak a GS-es srac a kivetelezett. Altalaban az ujsagiroknak egy bizonyos kore es a jatekkal foglalkozo lapok szerkesztoi kapnak ugynevezett ujsagiroi peldanyt a jatekbol mar a megjelenes elott. Tehat a full game-et megkapjak DVD-n, mielott megjelenne, hogy velemenyt nyilvanithassanak rola (gondolom csak szolidan, korlatozottan). Az mondjuk engem is erdekelne, hogy mennyire van mondjuk ilyenkor pl. zerocool-nak a keze megkotve, es meddig mehet el a kepek es videok kozlese teren. Na mindegy, ez az o titkuk marad.
  • lololol
    vegyél vissza
  • Code92
    naja :D
  • Skyline
    Adóm 1%-val támogatnám:))))))))
  • Laceeka213
    kb :D:D:D:D
  • DJ Skyline
    megoszthatja végülis, csak szerintem ahogy feltette, utánna keresheti is az önéletrajzát, meg mmehet is fel az express.hu-ra! :D
  • Skyline
    Ehhehehe...Nforce fórumon nagy hangzavart keltett a gamestaros cikk,siránkoznak valakiért aki tud magyarul és jól lefordítja nekik mi van...Meg valami hülye azt írta szépangolul hogy: ha megvan neki ménem osztja meg a neten??? :)))))
  • Tigristank
    Lehet, hogy az NFS visszanyeri tekintélyét? :)
  • Skyline
    én meg már kezdek megvakulni a fekete billentyűzetem mellett és betüket téveszteni...:)
  • Skyline
    Na warezölkök,ha a vikkíróknak kiküldték a moyteszt akko sztem pár nap és warez...:)
    Ha télleg komoly lesz ez a rész,asszem az nfs 1 és a porsche után ez lesz a következő amit eredetibe beújítok már csak a multi miatt is..:)
  • Hellsing47
    baszki offkorz! :D
    látom megint alkottál
    nagyon jó lett a banner :)
  • ocskoszilard
    amikor azt írtam nem lehet jobb a banner, tévedtem...
  • kovecses
    "Meghalt az NFS - éljen az NFS"! Ez kész: teljesen más, mint eddig bármikor, sokkal trendibb, pergősebb, asse tudom hova nézzek. Nagyon ott van!

Szóval fergeteges a cucc! A kocsikat NEHÉZ IRÁNYÍTANI, VÉGRE!!!! Nagyobb súly, nem annyira buta speed feeling.

Szerintem a játék fílingje piszokul ott van. Érdemes mindjárt az elején kipróbálni a leggyengébb módban, és utána szép fokozatosan keményíteni. Ezek a szintek azt állítják, hogy mennyi assist legyen bekapcsolva. King szinten már eléggé szimulátoros, tény, hogy nem egy GTR, de nem is eza pláne. Szerintem jóval hosszabb lesz, mint az eddigi NFS-ek, hiszen már elég régóta tolom és kb. sehol nem tartok :) Ja, és akkor persze még ott van az online mód is, ami piszok komoly!!! Ennyi lehetőség egy játékban... ez beteg!
  • TothLaci
    Először majdnem mondtam valamit írigységembe, de végül is el kezdtem mosolyogni! :D

De ha már GS Hungary-s szaga van, negatív kritikát ne várjatok tőlük, sőt, mivel tényleg fejlődött a játék, nagyon pozitív leírást fogtok olvasni GS Online-n, vagy az GS újságban.

Igen, ez már egy új generáció. Új NFS. De nem tetszenek a kamera állások, és hiányolom a belső nézetet. Jó, azért van pár dolog, amit szerintem már rég meg kellett volna valósítani, de oké, reménykedjünk abban, hogy NFS: Pro Street jobb lesz.
  • Code92
    héééé ember az UG?????? ezt nem hiszem el......az UG ' re gondolsz????? mindenki lehülyézett mikor pont így kijelentettem h. annak volt a legjobb feelinge azóta a rész óta szeretem az nfs eket, csak az a baj h. azután már egyre szarabb lett, nem irigyelem őt igazából már annyira nem érdekel az nfs széria, carbon után hiába akarom nehéz újra elhinni minden igéretet az EA-tól, évről éveraz megy h. "most nagyon jó lesz most ezt rakunk bele most azt rakunk bele most így megy az autó most úgy tudsz tuningolni" FASZT!! kijön a játék és ugyanaz az összecsapott v.mi mint az előző évben esetleg más menü és szarabb zenék, na mind1 elvileg ez most ÚJ lesz és utoljára még megpróbálok hinni nekik, ha meg nem jön össze kaor is megér egy 200 ft-s sms-t vagy nem?!
  • gabi89
    A nagy újságoknál dolgozok mindig hamarabb kapják meg a játékokat de most mit kell azért irigyelni őket.Amúgy ha ilyen lesz a graf mint amit Zercool mutat akkor pápá EA már megint.Videókban nagy szép életbe meg randa....Max a hangulat lesz jó de azt meg már régóta nem tudja összehozni az EA.Legutolsó NFS aminek igazán volt hangulata az az UG volt.
  • crazyclone
    lemegyek az oldal feléig ... olvasgatom ... meglátok egy linket ... megnezemm ... utanna semmi comment rola akkor minek mennyek vissza???
    mind1 énvok a lol ...
  • Code92
    ez a gs es srác mindig kap v.mit előre az új nfs-ből emlékszem mikor tavaly a carbont annyira vártam h. idegességemben írtam egy szép összetett szót (rohadt durva kifejezést) erre a kedves emberre és kaptam is élrte büntipontot, mostmár annyira nem is izgat az nfs meg a büntipont sem hiányzik, élvezze csak :D
  • Dénes é
    onnan hogy kéne olvasni nem csak bejönni és benyögni