14488
-
#4565 reggel felkelsz 6-7-8-9 óra fele meglesz! -
#4564 honnan tudod mikor lesz másodikán demo? nálunk reggel kilenc óra lesz, mikor Kanadában éjfél! ha Kanadai idő szerint mondjuk délután 6-kor dobják fel a szerverre, akkor nálunk már harmadika, hajnali három lesz! -
#4563 hát jó, úy legyen..:D ak a számitásotok szerint , holnap reggel 8kor adják ki a demot ugye? kiv leszek h igazatok lesz e:D -
balika16 #4562 Sztetek Akko hnap a demo hányfelé lesz kinn???? -
#4561 sztem porshe 2000 -
#4560 íme, első mondat! végülis ugyanaz a játék, csak több néven lett kiadva, nekem meg van mind a kettő! PU nem indul el már a gépemen valamiért, P2000 meg iden -
#4559 hát én kiszámitom neked de azt nem tudom h' USA-ban melyik várost vagy valami buziságot adjatok megXD -
#4558 Vagyunk gondba ezzel az időzónákkal meg időkkel! MAjd mikor kiadják kin lessz:D -
#4557 Amit nem írtam bele , 1 SE , és 2 sima azokkal nem játszottam. :P
De mi ez a P2000???!!4 Miről maradtam le? -
#4556 akkor ténylegesen a kezdetekzől:
NFS / NFS SE - 9/10
NFS 2 / NFS 2 SE - 8/10
NFS 3 HP - 8/10
NFS 4 HS - 9/10
NFS 5 PU /P2000 - 10/10
NFS 6 HP2: 7/10
NFS U: 6/10
NFS U2: 7/10
NFS MW: 6/10
NFS C: 5/10
NFS PS: látásra 7-8/10 majd kiderül -
#4555 A carbon demot is éjfélkor adták ki.
Mivel californiában van az EA székhelye, 9 órára vannak, de még nyári időszámításban, ezért csak 8. -
#4554 én térképen kiszámoltam gyorsan -
#4553 Ja télleg 6 csak meg kellet volna nézni a gépen az időzónákat! -
#4552 Hát sztem igen!mer már kész van az csak arra várnak h' felrakják -
#4551 és ti ugy számoltok,hogy abban a másodpercben ahogy nov.2 a lesz, kiadják a demot?:D hát nem hinném -
#4550 akkor 5:D
de honnan terjesztik a demo-t new yorkbol? -
#4549 jeah ha reggel jön ki én meg délbe kelek és amire felkelek majdnem maxon tölthetem:D
-
#4547 Mindenki a saját véleményét irta le. :)
#4494 : Nemtudom mivel kezdtem , de abból a gép processzorjából kulcstartót csináltam. -
#4546 New York-ba meg Bp-es 6 óra az eltolodás és ha ugy számoljuk ott éjfél akkor van amikor nálunk reggel 6 -
#4545 új zélandon esetleg. -
#4544 12 óra az időeltolódás ha jól emélékszek! Azaz ott még most lesz éjfél! -
#4543 NFS keveset játszottam vele , kb 4 éves lehettem : 6/10
NFS 2 SE lehet szídni fogtok , mert bűnt követtem el , ez az NFS nem volt meg , haver gépén játszottam vele : 6/10
NFS Hot Pursuit eleinte csak demo , késöbb teljes ,közepes :7/10 -
tzsoltika #4542 holnaptól beteg leszek legalább 3 hétig :) -
Rogerke #4541 ASD_DSaaSds.. Akkor már délután vagy késő déletlőtt má maxon szedhetjük vuhii -
#4540 Szerinted ha ott éjfél van és itt reggel 8, akkor mennyi az eltérés? -
#4539 de mennyi az eltérés usa hoz képest tuggya a kő meik államhoz ... -
daneszbaby #4538 :D
Ja jó lenne. -
#4537 Bárcsa már most kintlenne:D -
#4536 Péntek reggel 8-kor. -
#4535 de a demonak ma hajnaéban vagy holnap kikell jönnie -
#4534 Meik államban?:D mert nem tök mind1 ám.... -
daneszbaby #4533 12 nap van hátra?
Nah az jó :) -
#4532 De sztem ez hülyeség mert ha ráéápsz az ea.com-ra egyből kiváéasztja a magyar nyelvet és ott irja h' mikor uön a demo .Szabi ezt mondta az off topikba -
#4531 valamelyik ügyes kiszámitja mikor lessz nálunk usa péntek 00:00 ??? -
gabesz012 #4530 Azért szomorú, hogy sokaknak az Underground-al kezdődik az Nfs sorozat. Nálam a Hp2-vel lett vége a sorozatnak (sajnos elég rossz befejezés volt). De nézzük sorban a részeket:
Nfs (1.): a maga idejében 10/10-es játék volt, a mai napig szivesen nosztalgiázok vele.
Nfs II. (Se): már nem volt akkora áttörés, mint az első rész, de az osztott-képernyős versenyek mindenért kárpótoltak. 8/10
Nfs III.: A rendőrös üldözések, és a grafika adta a varázsát, de nekem nem okozott akkora élményt, mint az első kettő. 7/10
Nfs IV.: A törés+ a career (amiben tuningolni is lehetett) mód, illetve a rengeteg pálya+ autó, rendőrök, osztott képernyő, nappal/éjszaka, időjárás váltakozás szinte tökéletessé tették (manapság is ilyenekre kéne törekedni). Az egyetlen hibája, hogy igaziból ez csak egy feltuningolt Nfs III. volt. 8/10
Nfs V.: Az örök kedvencem. :) Fergeteges volt; a sorozat csúcspontja. Ennek ellenére ez is csak egy 9-est kap, mert az előző részekhez képest elég sok dolgot kispóroltak belőle, meg kicsit zavaró volt, hogy csak Porsche-k voltak benne.
Nfs VI.: Az elején már alkottam róla véleményt, jobban nem is fejteném ki. Elkonzolosodott szar, minimál feelinggel ("de azért még Nfs volt"). 5/10
Jöjjenek a nem Nfs Nfs-ek; Underground: nehezen megszokható stílusváltás, de összességében nem volt annyira borzasztó. 6/10
Ug. 2.: itt sikerült túllépnem azon, hogy jajj az Nfs-ek nem ilyenek voltak régen, csak egy autós játéknak fogtam fel, amiben adott volt egy elég nagy város, sok kocsi, részletes tuning, jó fizika/irányítás. Egyszerűen jó volt vele játszani. 8/10
Most Wanted: Röviden és velősen: siralmas... Nulla fizika, idegesítő rendőrök (A.I.), csaló ellenfelek, gagyi career mód. 4/10
Carbon: A siralmasnál is siralmasabb. A Most Wanted éjszakai kiadása, amibe visszatért a drift (bár ne tette volna). 2/10
Valamiért bízom a Pro Street-ben, remélem nem kell csalódnom, de ha ez is szar lesz, akkor jövőre már ki sem próbálom az éppen aktuális Nfs-t, inkább felteszem a régieket. :) Sry a hosszért. -
#4529 Még ezen a héten csak 5 óra az eltérés, az usa később áll téli időszámításra idén. -
#4528 lehet amugy ma lesz még demo mármint ma 0.01 is holnap értitek -
#4527 Ehhez minek? simán mennie kell, ugyan az a motor még mindig, csak nagyobb a füstje. -
#4526 Sokat ne várj, vérszegény demo, 2 unalmas autóval, 2 unalmas pályával 2 unalmas versennyel, vagyis demo alapján semmi érdekes, bár arra tökéletes volt nekem h ez a rész is kuka:) -
#4525 Hellotok!
az én konfigomon menni fog ugy elég jol a játék ha videókártyát kicserélem egy Sapphire Radeon HD 2600Pro OC 256MB DDR3 PCI-E?
köszi a választ előrre is!